Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martus on spi tez jak mój bydlak tylko ze moj uwielbia zimna posadzke:cool3:

Zupełnie jak zdjecia z imprezy (Ays ma taka samo mine):evil_lol:

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Usia napisał(a):
Martus on spi tez jak mój bydlak tylko ze moj uwielbia zimna posadzke:cool3:

hehe przy takiej siersci jak Ays to ja mu sie nei dziwie ze na zimnej podlodze woli spac:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Usia napisał(a):
marta jak juz przyjade do was to ci pozycze mojego bydlaka a w zamian wezme Aresa na noc do Cerbera;) biedny cerber :evil_lol:

hehe oki ale cos mi sie wydaje ze juz Ci go nie oddam:cool3: a nie wiem czy Cerber bylby szczesliwy z wizyty Aresa, tzn Cer moze tak ale Ares cos sie z nim na dwa razy zgadza:shake:

Posted

Cerber napisał(a):
Witam, dawno mnie tu nie było...

hehehehe świetny Aresik, lubi sę wygłupiać co? :loveu: :loveu:

Witam Luizo:buzi: :multi: mnie w sumie dawno ogolnie na dogomani nie bylo:oops: nie mialam czasu,a pozatym chcialam zobaczyc ile wytrzymam bez forum....
teraz wlasnie nadrabiam zaleglosci, mam nadzieje ze mi wybaczycie

Oj ten mojemu palantowi:lol: to tylko zabawa w glowie caly czas cos byz abieral, ostatnio polozylam sobie na stpoliku takim przy lozku ciasto i kawe, wyszlam na chwile a ten na podlodze zlizuje reszte okruszkow..., zabral ciasto i zjadl :mad: :mad: pierwszy raz mu sie to zdarzylo nigdy czegos takiego nie robil

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Witam Luizo:buzi: :multi: mnie w sumie dawno ogolnie na dogomani nie bylo:oops: nie mialam czasu,a pozatym chcialam zobaczyc ile wytrzymam bez forum....
teraz wlasnie nadrabiam zaleglosci, mam nadzieje ze mi wybaczycie

Oj ten mojemu palantowi:lol: to tylko zabawa w glowie caly czas cos byz abieral, ostatnio polozylam sobie na stpoliku takim przy lozku ciasto i kawe, wyszlam na chwile a ten na podlodze zlizuje reszte okruszkow..., zabral ciasto i zjadl :mad: :mad: pierwszy raz mu sie to zdarzylo nigdy czegos takiego nie robil

ojej co za radoś na mój widok, nie wiedziałam, ze jeszcze tyle kontrowersji budzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

heh Ares to tak jak Cer i wiele innych psiorów... zabawa, zabawa i jeszcze raz zabawa... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

u mnie to samo jezeli chodzi o zabawe:)
a jezeli chodzi o ciasto mysle ze Figa by go nie ruszyla....ona nie moze jesc takich rzeczy tzn ja jej zabraniam i nigdy nei jadal ani ciast ani czekolady<bo to zabija...tak gdzies czytalam ze tabliczka czekolady moze zabic mala chihuahua >nie wiem czy to prawda ale wet mow ze pies cale zyci moze na suchej karmie spedzic i bedzie zdrowszy niz te co jedza ludzkie jedzenie typu ziemniaki makaron <ryz jest wskazany:)>
no i mowila ze jak psa sie nie pzryzwyczai do samku to on nie bedzie zainteresowany pozniej tymi zreczami...no i np. jak jem batona albo cos takiego, to Figa sie tym nie interesuje tak jak bym nic nie robila natomias tak jem warzywa owoce to siem gapi i wyludza jedzonko maly terrorysta:)
upsss.ale sie rozpisalam wybaczcie.......
czekam na fotki:)

Posted

hehe prawie robi wielka roznice:evil_lol:
2z wczorajszego wieczoru :D

Ares i jego klamoty :evil_lol: :evil_lol: (on tym wszystkim sie bawi)

za chwile reszta fotek ide narazie jesc im zrobic

Posted

i balangaaaaaaaaaa :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :drink1: :drink1: dajemy radę i pijemy do białego rana za 100...

Posted

otoz to, nie badzmy malostkowi:D:evil_lol:
ale fajne klamoty:D moim zostaly juz tylko tenisowe, ktorych nie lubia.. trzeba cosik kupic:cool3:

Posted

no narescie 100 strona:evil_lol: :evil_lol: to bawimy sie do bialego rana!!!!!!!!!!!! w koncu piatek :BIG::BIG::BIG::laola::laola::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::popcorn::knajpa: