Usia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Martus on spi tez jak mój bydlak tylko ze moj uwielbia zimna posadzke:cool3: Zupełnie jak zdjecia z imprezy (Ays ma taka samo mine):evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Usia napisał(a):Martus on spi tez jak mój bydlak tylko ze moj uwielbia zimna posadzke:cool3: hehe przy takiej siersci jak Ays to ja mu sie nei dziwie ze na zimnej podlodze woli spac:evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Brakuje tu jeszcze prawdziwego malamuta albo husky.... :(:(:( Quote
Usia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 marta jak juz przyjade do was to ci pozycze mojego bydlaka a w zamian wezme Aresa na noc do Cerbera;) biedny cerber :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Witam, dawno mnie tu nie było... hehehehe świetny Aresik, lubi sę wygłupiać co? :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Usia napisał(a):marta jak juz przyjade do was to ci pozycze mojego bydlaka a w zamian wezme Aresa na noc do Cerbera;) biedny cerber :evil_lol: hehe oki ale cos mi sie wydaje ze juz Ci go nie oddam:cool3: a nie wiem czy Cerber bylby szczesliwy z wizyty Aresa, tzn Cer moze tak ale Ares cos sie z nim na dwa razy zgadza:shake: Quote
Marta_Ares Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Cerber napisał(a): Witam, dawno mnie tu nie było... hehehehe świetny Aresik, lubi sę wygłupiać co? :loveu: :loveu: Witam Luizo:buzi: :multi: mnie w sumie dawno ogolnie na dogomani nie bylo:oops: nie mialam czasu,a pozatym chcialam zobaczyc ile wytrzymam bez forum.... teraz wlasnie nadrabiam zaleglosci, mam nadzieje ze mi wybaczycie Oj ten mojemu palantowi:lol: to tylko zabawa w glowie caly czas cos byz abieral, ostatnio polozylam sobie na stpoliku takim przy lozku ciasto i kawe, wyszlam na chwile a ten na podlodze zlizuje reszte okruszkow..., zabral ciasto i zjadl :mad: :mad: pierwszy raz mu sie to zdarzylo nigdy czegos takiego nie robil Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Marta_Ares napisał(a):Witam Luizo:buzi: :multi: mnie w sumie dawno ogolnie na dogomani nie bylo:oops: nie mialam czasu,a pozatym chcialam zobaczyc ile wytrzymam bez forum.... teraz wlasnie nadrabiam zaleglosci, mam nadzieje ze mi wybaczycie Oj ten mojemu palantowi:lol: to tylko zabawa w glowie caly czas cos byz abieral, ostatnio polozylam sobie na stpoliku takim przy lozku ciasto i kawe, wyszlam na chwile a ten na podlodze zlizuje reszte okruszkow..., zabral ciasto i zjadl :mad: :mad: pierwszy raz mu sie to zdarzylo nigdy czegos takiego nie robil ojej co za radoś na mój widok, nie wiedziałam, ze jeszcze tyle kontrowersji budzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: heh Ares to tak jak Cer i wiele innych psiorów... zabawa, zabawa i jeszcze raz zabawa... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 u mnie to samo jezeli chodzi o zabawe:) a jezeli chodzi o ciasto mysle ze Figa by go nie ruszyla....ona nie moze jesc takich rzeczy tzn ja jej zabraniam i nigdy nei jadal ani ciast ani czekolady<bo to zabija...tak gdzies czytalam ze tabliczka czekolady moze zabic mala chihuahua >nie wiem czy to prawda ale wet mow ze pies cale zyci moze na suchej karmie spedzic i bedzie zdrowszy niz te co jedza ludzkie jedzenie typu ziemniaki makaron <ryz jest wskazany:)> no i mowila ze jak psa sie nie pzryzwyczai do samku to on nie bedzie zainteresowany pozniej tymi zreczami...no i np. jak jem batona albo cos takiego, to Figa sie tym nie interesuje tak jak bym nic nie robila natomias tak jem warzywa owoce to siem gapi i wyludza jedzonko maly terrorysta:) upsss.ale sie rozpisalam wybaczcie....... czekam na fotki:) Quote
wiq Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 krajdziuch maly:evil_lol: przeciez Ares to prawie jak malamut:D ten ogon, ten pysk:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 wiq; napisał(a):krajdziuch maly:evil_lol: przeciez Ares to prawie jak malamut:D ten ogon, ten pysk:evil_lol: Oj tak, tylko podwozie o kilka centymetrów za nisko :D:D:D Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ola&Kora napisał(a):Oj tak, tylko podwozie o kilka centymetrów za nisko :D:D:D oj Ola drobiazgow sie czepiasz......:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 hehe prawie robi wielka roznice:evil_lol: 2z wczorajszego wieczoru :D Ares i jego klamoty :evil_lol: :evil_lol: (on tym wszystkim sie bawi) za chwile reszta fotek ide narazie jesc im zrobic Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ale pileczek:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a Aresik cudny malamut bez 2ch zdan:):):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: no i te oczy:) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 i balangaaaaaaaaaa :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :drink1: :drink1: dajemy radę i pijemy do białego rana za 100... Quote
wiq Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 otoz to, nie badzmy malostkowi:D:evil_lol: ale fajne klamoty:D moim zostaly juz tylko tenisowe, ktorych nie lubia.. trzeba cosik kupic:cool3: Quote
Marta_Ares Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 no narescie 100 strona:evil_lol: :evil_lol: to bawimy sie do bialego rana!!!!!!!!!!!! w koncu piatek :BIG::BIG::BIG::laola::laola::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::popcorn::knajpa: Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 heh suuuuper ;) ;) ;) ;) Nie wiem co napisać, ale fotki są piękne, znaczy Ares jest najpiękniejszy... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ooo... 100...! nie zauwazylam! nadrabiamy! :BIG::BIG::BIG::laola::laola::laola::beerchug::beerchug::beerchug: Quote
Ola&Kora Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Zezik :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No i gratulacje 100 stron :laola: :cunao: :drink1: Quote
Cerber Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Dzien dobry... :) Wstawać, nie lenić sie, dodawać fotki Aresa, ale to już... ;) Quote
Juszes Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 gratulacje 100 stronki!! CCzekamy wszyscy na jaieś nowe fotki Areska :loveu::loveu: Quote
milena182 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 hehehe moj tez ma mase zabawek tylko polowa jest do wywalenia... Quote
Recommended Posts