Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paulina gdzie ten bazarek z bombkami ??? nie mogę go znaleźć...

Mała Lola miała biegunkę i wylądowała wczoraj u lekarza, dostała kroplówkę antybiotyk i już widze ze jej lepiej. Na razie spożywa ryż z odrobiną mięska i nie wydala prawie cały dzień - przed nią jeszcze 3 zastrzyki. Wizyta PA ok - domek czeka. Wytłumaczyłam ze lepiej dla wszystkich zeby Lola pojechała zdrowa - właściwie to ona jest zdrowa - nie ma gorączki ani nie brak jej humoru i energii - poprostu coś musiała zeżreć ... a ma do tego talent - powinni jej imieniem nazwać jakiś lepszy odkurzacz ...

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teresz10']Paulina gdzie ten bazarek z bombkami ??? nie mogę go znaleźć...

Mała Lola miała biegunkę i wylądowała wczoraj u lekarza, dostała kroplówkę antybiotyk i już widze ze jej lepiej. Na razie spożywa ryż z odrobiną mięska i nie wydala prawie cały dzień - przed nią jeszcze 3 zastrzyki. Wizyta PA ok - domek czeka. Wytłumaczyłam ze lepiej dla wszystkich zeby Lola pojechała zdrowa - właściwie to ona jest zdrowa - nie ma gorączki ani nie brak jej humoru i energii - poprostu coś musiała zeżreć ... a ma do tego talent - powinni jej imieniem nazwać jakiś lepszy odkurzacz ...[/QUOTE]
Już Ci wysłałam PW.
Ciesze się, że ten mały brzdąc będzie miał dom, bo zasługuje na niego, kochana suniaa :)

Posted

Nasza nowodworska dalmatynka ma się super już po sterylce - jest na dt , szczeniaczek ma nowy domek .
Sunia ma bardzo przyjazny charakter wobec ludzi - wciąż nie rozumiem co skłoniło ludzi oprócz głupoty do porzucenia jej. Jest śliczna, ułożona, niekłopotliwa i przyjazna ....

To jej wątek na forum dalmatyńczyki:
http://www.forum.sosdalmatynczyki.pl/viewtopic.php?f=4&t=1235&sid=a7c09d2c02b8064b3ac23b7e6b152937#p17135

Posted

Nasz nowodworski Rotek tez ok - nowy opiekun stwierdził ze jeszcze póki co nie może go nakarmić do syta - tak jest nienajedzony. Ale wszystko ok - pies mieszka w dużym mieszkaniu - przestrzega czystości i umie chodzić na smyczy. Pan miał poprzednio 3 rotki - w tym jednego ze schroniska więc wie jak postępować a i pies jest bardzo fajny. Oto zadowolony pychol !!!

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Bardzo się cieszę, że Loluchna będzie miała własną choinkę.:tree1:

Oby jej tylko nie miała zamiaru próbować :D
Państwo dzwonili, nie ma żadnych problemów. Panna śpi z nowymi właścicielami w łóżku i będzie musiała nosić kaganiec w ogrodzie, bo dziadyga próbuje zjadać żołędzie. Mam nadzieję że jak nabierze już swojej docelowej wagi, będzie karmiona regularnie i już nie będzie musiała się dzielić jedzeniem z nikim, to przestanie zbierać wszystkiego co napotka na swojej drodze.

Posted

Dobrze,że tak szybko jej się udało.
Ten wielkopies który zapadł mi w serce i ma czipa z lubelskiego schronu ma swojego anioła stróża mimo że wciąż szuka domu. Postanowiłam napiać doniesienie do prokuratury w sprawie jego porzucenia. Jego historia została opisana w Dzienniku Wschodnim.

Posted

MaDi napisał(a):
Dobrze,że tak szybko jej się udało.
Ten wielkopies który zapadł mi w serce i ma czipa z lubelskiego schronu ma swojego anioła stróża mimo że wciąż szuka domu. Postanowiłam napiać doniesienie do prokuratury w sprawie jego porzucenia. Jego historia została opisana w Dzienniku Wschodnim.

Jaki wielkopies? Gdzie on się znajduje?

Posted

Pozdrowienia od naszej "Cielęcinki" która nazywa się obecnie AZA i pozdrawia świątecznie wraz ze swoimi domownikami. To ta wielka malamutowata sunia z niebieskimi oczami która większość czasu siedziała w budzie ...

Posted

[quote name='teresz10']Pozdrowienia od naszej "Cielęcinki" która nazywa się obecnie AZA i pozdrawia świątecznie wraz ze swoimi domownikami. To ta wielka malamutowata sunia z niebieskimi oczami która większość czasu siedziała w budzie ...

Moja ulubienica:)
Wybiera się ktoś do schronu?