Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja sie ciesze Paulina ze wtedy zrobiłas te zdjęcia Róży - i strasznie fajny ten domek znalazła, tak zupełnie przypadkiem i niespodziewanie - a teraz jeszcze jeden piesek chyba pójdzie do ich sąsiadów, tez chcą przyjechac do schronu tylko po jakiegoś małego...

Posted

Gabi jest przemiłą, łagodną sunieczką - to jeszcze dzieciak, z pewnością nie ma roku

Teresz10 czy udało sie ustalić jaki zabieg na oczkach miała Gabi wykonany ?

Posted

Jeszcze nie - moja pani doktor na urlopie - po niedzieli wraca...czy dzieje sie coś złego z oczami ? No, no gdybym wiedziała ze roku nie ma...ale bym miała tymczaskę...

Posted

ladySwallow napisał(a):
Wpada, m.in. po sukę od nas, zabiera ją do hotelu - ale nadal nie mamy trasportu do Nowodworu.

Może na niedzielę będzie łatwiej kogoś załatwić? Którą sunie zabiera i czym?

Posted

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to
Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Teresz te namiary co podajesz w ogłoszeniach to są na Ciebie? Czy takie właśnie namiary powinnam wrzucać do ogłoszeń?

Tak - to namiary na telefon "na kartę" - tak to moje namiary - tylko tak "oddzielam" różne ogłoszenia - imionami. Jak ktoś szuka Teresy czy Jarka - to wiem skąd szuka...

Posted

[SIZE="3"]RUNA nasza ruda hasia nocuje w hoteliku, jutro jedzie w świat...okazała sie być sunią domową, chodzi na smyczy, jechała z tyłu samochodu bez problemów, daje łapę, siada na komendę ...fajna dziewczynka

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Gdzie foty ?:mad:

Paulina Lady robiła, pewnie jutro wklei - ja mam tylko takie swoje spostrzezenia... małe 2 pieski zabrane od suczki kudłatej , i oddane - wiec 3 mamy juz do adopcji, szczeniaczek od tej terierkowatej tez oddany... nie widziałam kudłaczka CZARUSIA ? Nie widziałam FELCI?

Posted

WIESCI OD HOCIA-TITO- DŻEKUSIA który został CASTELSEM

Witam! Wysyłam zdjęcia Castelsa, na razie mało i tylko w mieszkaniu, bo inne są na drugim aparacie i mi nie wczytuje. Ale jak tylko się uda to wyślę jeszcze zdjęcia z łąki, jak się motylami bawi.