LadyS Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Czy ktoś jedzie do Nowodworu w poniedziałek? Szukam miejsca dla siebie i koleżanki od huskych. Może komuś się przyda... W najbliższą niedzielę (tj. 5 czerwca) organizowany jest transport na trasie Biłgoraj-Zamość-Lublin-Warszawa oraz powrotny Warszawa-Lublin-Biłgoraj, dalej na trasie Ciechocinek-Warszawa i powrotny Warszawa-Ciechocinek. Jeśli są chętni, zapraszamy - koszty transportu to zwrot za paliwo. W razie potrzeby mamy możliwość pożyczenia klatek, choć mniejsze psy chętnie z własnymi transporterami. 12 czerwca, czyli w niedzielę za tydzień, jest transport dla małych psów na trasie Zamość-Lublin i Lublin-Zamość tego samego dnia. Na drugim odcinku pies musi być w transporterze. Quote
teresz10 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 A jutro ? Ja jade windykować sterylkowe należności... a bedziecie zdjęcia haszczakom robić ? Quote
LadyS Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 teresz10 napisał(a):A jutro ? Ja jade windykować sterylkowe należności... a bedziecie zdjęcia haszczakom robić ? Właśnie po haszczakami chcemy jechać, ale koleżanka przyjeżdża dopiero w niedzielę i w poniedziałek możemy jechać. Quote
Ty$ka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 teresz10 potrzebujemy więcej informacji na temat Runy (rudej SH). Dałoby się zrobić? ;) Quote
teresz10 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Paulina_mickey']teresz robić tym psom po kolei pakiety? Paulina - jak tylko masz czas i chęci - rób ile sie da na najpopularniejsze 10 portali . Ktoś wstawił na znalezione BIANKE I LESSI, ja KOSMO, CZOKO ,CZARUSIA, MELISSE, KREDKE,KORGUSIE=MATYLDE,MIKUSIE. Zdjęcia są tutaj w linkach, albo na forum na wczesniejszych stronach...a ty masz jeszcze taki "hokus-pokus" porawiający jakość - ja jak wstawiam tak bezpośrednio to strasznie słabo je widac... Uwazam ze wszystkie te psiaki na dzien dzisiejszy sa do adopcji, wszystkie miłe i przytulaśne, ile razy byłam w schronie to zachowanie zawsze przyjazne. Wstawię jeszcze GONZO I BEZE oraz jamniczkowatą FELCIE, jest jeszcze ta fajna onka - no i haszczaki po kolei mozna by ogłaszac...jako znalezione. Quote
teresz10 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Ty$ka']teresz10 potrzebujemy więcej informacji na temat Runy (rudej SH). Dałoby się zrobić? ;) to napiszcie co mam pytać? Jak jest jakies zainteresowanie to sterylkę trzeba szybko ...masz w podpisie Roztocze to bierz na dt posterylkowy i sie wszystkiego dowiesz od samej Runy... Ona gdy były robione zdjęcia była jeszcze nowa , w boksie jest kilka dominantek husky, totez nawet do krat nie podchodziła... Quote
teresz10 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 (edited) [SIZE="3"]FELCIA prawie jamniczkę z wyglądu a napewno z chrakteru. SUCZKA MŁODA OKOŁO 1-2 LATKA zaszczepiona, zachipowana , Jak widac na zdjęciu siedzi w boksie z ...owczarkami. Ponieważ za bardzo rządziła w boksie z małymi psami, pracownicy postanowili ją trochę utemperować wkładając do boksu ze spokojnymi owczarkowatymi....jakież było ich zdziwienie gdy okazało sie że tam tez rozrabia - i ma swój styl - Felcia nie skacze do psa tylko skubie go w łapę znienacka wtedy on odruchowo zaskoczony głowę schyla w dół a ona w dogodnej dla siebie pozycji łaps w fafle... Felcia lubi porządek i bardzo, bardzo lubi ludzi i pogłaskana zapomina o sztukach walki zamieniając się w aniołeczka. Może ktoś szuka takiej charakternej Felci ??? Jej uszy i ogonek wyglądają na zawinięte na wałki do włosów - dla elegancji...taki jamnik z trwałą ondulacją na uszach i ogonie. Edited March 16, 2012 by teresz10 Quote
teresz10 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 A to wieści od RÓŻY = NELI [SIZE="3"] Neli pierwszy dzień przespała daleko od nas, nie chciała nic jesc nie chciała położyc sie na kocyku ani wejsć do domu.Była bardzo bardzo wystraszona nie mogłam wziasć do reki szczotki do zamiatania bo zaraz uciekała.My nie spotkaliśmy sie wcześniej z tak przerazonym psem. A teraz to wielka skacząca kula futra ,lata po działce i kopie wszedzie doły, wczoraj nawet zaczeła szczekac wszyscy bylismy mile zaskoczeni :).Polubiła sąsiadów z wzajemnością. A my wszyscy jesteśmy w niej zakochani po uszy. Jutro zamierzamy pokazać jej okolice i zaprowadzic nad rzeczke zeby zmoczyła łapy.Ona teraz wyglada pięknie nie ma porównania do zdjęc ze strony adopcyjnej allegro.Sami nie możemy wyjsc z podziwu jaka zaszła zmiana Quote
MaDi Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 ladySwallow napisał(a):Właśnie po haszczakami chcemy jechać, ale koleżanka przyjeżdża dopiero w niedzielę i w poniedziałek możemy jechać. Sayrelka wpada? Weźcie mnie ładnie proszę;) Quote
LadyS Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 MaDi napisał(a):Sayrelka wpada? Weźcie mnie ładnie proszę;) Wpada, m.in. po sukę od nas, zabiera ją do hotelu - ale nadal nie mamy trasportu do Nowodworu. Quote
matrioszka2 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Teresz, pokaż mi proszę Gabi, która poszła do Gajowej. Quote
matrioszka2 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Tak pomyślałam, że albumy fajne są , ale mają wadę : psów nie widać OD RAZU :p . 1.To jest CZARUŚ Uploaded with ImageShack.us I to TEŻ jest Czaruś :cool3: Uploaded with ImageShack.us 2. LUSIA Uploaded with ImageShack.us 3. IVO Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 4. NESTOR . Duży przytulaśny chłopak wpatrzony w człowieka. http://www.youtube.com/watch?v=3LblhvSqwzk&feature=player_embedded Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 5.HOLKA Uploaded with ImageShack.us 6. GUSIA Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 7. KOSMO Uploaded with ImageShack.us 8. JAMNISIOWATY NODI :lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 9.MATYLDA I RUDA SUCZKA SZCZENIAK Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us KOSMO, CZARNA SZCZENIARA I MATYLDA Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 10. 11. MELISSA. Na kwarantannie. Znaleziono młodą suczkę, około roczną ,wyglądem i zachowaniem przypominającą golden retrivera. Suczka siedzi w kojcu, chciałaby biegać w ogrodzie i tesknie wypatruje. Cieszy się na każdy gest i spojrzenie rzucone na nią szuka kontaktu, przytula się, bezustannie macha ogonem na widok ludzi. Suczka jest odpchlona, zaszczepiona na wirusówki i wściekliznę, odrobaczona. Uploaded with ImageShack.us [SIZE="3"]12.W typie jamnika.Zagubiony/znaleziony z szelkami i fragmentem adresówki.KRAŚNIK !!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 13. Dziewczynka bez oczka nadal czeka :-( http://www.dogomania.pl/threads/179511 Uploaded with ImageShack.us 14. GOFER Uploaded with ImageShack.us 15. POKER Uploaded with ImageShack.us 16. FLIP I FLAP (z kłapniętymi uszami) Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 16. CHOCO, zwrócona z adopcji :-( ... bo uroda z bliska nie popadła w gust :shake: Na szczęście już znalazła swoje nowe miejsce na ziemi - z dziewczynką i kotkiem.Amen.;) Uploaded with ImageShack.us 17.Suczka jest bardzo przytulaśna o małej córce nie wspomne. Na początku mama była szczekliwa i nieufna a teraz prosi o głaskania i ucieka od małej terrorystki uczepionej na cycuchu...która jest jej klonikiem.Lada chwila na BDT;) Uploaded with ImageShack.us 18. PIKO. Chłopak.Rządzi w boksie, ale stanowczy opiekun da radę go zdyscyplinować.;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 19. DASZA/DASZEŃKA Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 20. Uploaded with ImageShack.us 21. Uploaded with ImageShack.us 22.ZYTA Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/UR Quote
Paulina_mickey Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Teresz ten ktoś to ja :eviltong: Dodałam tą stronę jako jedną z lepszych- choć nie wiem czy są jakieś rezultaty z niej? Czy robiąc ogłoszenia podawać Twój numer telefonu? Jakby ktoś do Ciebie dzwonił to wypytuj proszę z jakich stron się ludzie zgłaszają. http://img16.imageshack.us/img16/8233/img3392resizer.jpg http://img191.imageshack.us/img191/4401/img3360resize.jpg Ich już nie ma w schronie. A Beza to była jedna z pierwszych suczek, której robiliśmy zdjęcia zaczynając jeździć do schroniska. Quote
matrioszka2 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 23. Uploaded with ImageShack.us 24. Uploaded with ImageShack.us 25. Czy jest jeszcze ten belgijski owczarek niemiecki ?:cool3: 25. Miniusi już nie ma , tak ? Uploaded with ImageShack.us Quote
teresz10 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Dzwoniłam do Matrioszki - juz zaktualizuje info - mam prosbę...Paulinka - ja nie mam zdjęć Leonbergerki, a Matrioszka chciała do galerii "znalazły dom"...pokaż paniusię światu - ja skoncze cos mi sie wydaje z 50 kilowym tymczasem... ta Leosia to cud-miód. Quote
Paulina_mickey Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 teresz10 napisał(a):Dzwoniłam do Matrioszki - juz zaktualizuje info - mam prosbę...Paulinka - ja nie mam zdjęć Leonbergerki, a Matrioszka chciała do galerii "znalazły dom"...pokaż paniusię światu - ja skoncze cos mi sie wydaje z 50 kilowym tymczasem... ta Leosia to cud-miód. Oj tak tak mam te zdjęcia, miałam wstawić ale mi wyleciało z głowy. Mam zdjęcia ale takie tylko zza krat- zaraz wkleję. Quote
Recommended Posts