Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Balbinka to mikrosunia, która ma ok. 6 lat. Waży tylko 6-7 kg, jest malutka i drobniutka. Kilka miesięcy temu została wyadoptowana ze schroniska do "kochającego domu", jednak kilka dni temu została zwrócona, gdyż jej Pan postanowił wyjechać za granicę, a sunia mu tylko przeszkadzała. Balbinka nie mogła zrozumieć dlaczego nagle straciła dom, zostawiona w boksie smutno patrzyła przez kraty prosząc, aby ją ze sobą zabrać. Tęsknie trwała przy kracie, patrzyła przepięknymi, żółtymi oczami i miała nadzieję .... że kiedyś, ktoś jednak do niej zawróci i ją ze sobą zabierze. Sunia została zabrana przez dobrych ludzi do kliniki w Lublinie, gdzie zostanie poddana zabiegowi sterylizacja i już za kilka dni będzie mogła trafić do nowego domu. Balbinka ma przecudowne, mięciuteńkie futerko, z czarnych loczków. Sunia kocha ponad wszystko ludzi, jest wesoła, potrafi się bawić, chętnie zajmuje miejsce na rączkach i kolankach. Jest pozbawiona agresji. Sunia jest zaszczepiona i odrobaczona, zostanie wysterylizowana.

Może być? Troszkę zmieniłam tekst E-S.

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Z tą wagą bym nie przesadzała , spokojnie 6-7 kg.Jest mała, ale nie aż tak.

Ja jej na rękach nie trzymałam, zasugerowałam się tym co napisała E-S.

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Nie, no okej.Tylko nie chcę, żeby ktoś się zasugerował, że to taka maskotka, bo potem będzie zwrot.

Jasne...już zmieniłam.

A może jej wątek założyć nowy? i będziemy jej szukać domowego DT?

Posted

as_ko napisał(a):
Fajna sunia :)

Miałam ją zabrać na sterylkę ale po założeniu smyczy wyszła kiszka więc poszły te co iść chciały;)

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Skoro wyjeżdżasz, to kto odbierze Balbinkę ?

Koncert Raz Dwa Trzy był świetny i siem pobujałam, a co !

Lecę we wtorek a Balbinka będzie gotowa w poniedziałek, a co tak to sobie dograłam.
Koncert był chyba jednak kiepski bo nie zjadasz literek:diabloti:

Posted

MaDi napisał(a):

Koncert był chyba jednak kiepski bo nie zjadasz literek:diabloti:

Masiewprawe :eviltong: Koszulka za to mokra i stawy rozgrzane :lol:

Ona będzie gotowa w poniedziałek, ale do odebrania to chyba w piątek albo w następny poniedziałek.:roll:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Masiewprawe :eviltong: Koszulka za to mokra i stawy rozgrzane :lol:

Ona będzie gotowa w poniedziałek, ale do odebrania to chyba w piątek albo w następny poniedziałek.:roll:

Wylatuję 28 więc dam radę;)
W nadchodzącym tygodniu znikam ale nie tek strasznie daleko.