Paulina_mickey Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Moge jej na szybko zrobić ogłoszenia tylko czy macie jakiś tekst? Quote
matrioszka2 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Paulinko kochana, wykorzystaj tekst E-S z wątku Balbisi.E-S na pewno nie będzie miała nic przeciwko, bo maleńka była Jej oczkiem w głowie. Quote
as_ko Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Balbinka to mikrosunia, która ma ok. 6 lat. Waży tylko 6-7 kg, jest malutka i drobniutka. Kilka miesięcy temu została wyadoptowana ze schroniska do "kochającego domu", jednak kilka dni temu została zwrócona, gdyż jej Pan postanowił wyjechać za granicę, a sunia mu tylko przeszkadzała. Balbinka nie mogła zrozumieć dlaczego nagle straciła dom, zostawiona w boksie smutno patrzyła przez kraty prosząc, aby ją ze sobą zabrać. Tęsknie trwała przy kracie, patrzyła przepięknymi, żółtymi oczami i miała nadzieję .... że kiedyś, ktoś jednak do niej zawróci i ją ze sobą zabierze. Sunia została zabrana przez dobrych ludzi do kliniki w Lublinie, gdzie zostanie poddana zabiegowi sterylizacja i już za kilka dni będzie mogła trafić do nowego domu. Balbinka ma przecudowne, mięciuteńkie futerko, z czarnych loczków. Sunia kocha ponad wszystko ludzi, jest wesoła, potrafi się bawić, chętnie zajmuje miejsce na rączkach i kolankach. Jest pozbawiona agresji. Sunia jest zaszczepiona i odrobaczona, zostanie wysterylizowana. Może być? Troszkę zmieniłam tekst E-S. Quote
matrioszka2 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Z tą wagą bym nie przesadzała , spokojnie 6-7 kg.Jest mała, ale nie aż tak. Quote
as_ko Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 matrioszka2 napisał(a):Z tą wagą bym nie przesadzała , spokojnie 6-7 kg.Jest mała, ale nie aż tak. Ja jej na rękach nie trzymałam, zasugerowałam się tym co napisała E-S. Quote
matrioszka2 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Nie, no okej.Tylko nie chcę, żeby ktoś się zasugerował, że to taka maskotka, bo potem będzie zwrot. Quote
as_ko Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 matrioszka2 napisał(a):Nie, no okej.Tylko nie chcę, żeby ktoś się zasugerował, że to taka maskotka, bo potem będzie zwrot. Jasne...już zmieniłam. A może jej wątek założyć nowy? i będziemy jej szukać domowego DT? Quote
matrioszka2 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 MaDi, o której będziesz w klinice ? Żebyśmy się nie zdublowały. As_ko, a co sądzisz o tej ? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 a TOTO MNIE ROZŚMIESZYŁO :OBSZCZEKAŁO OKRUTNIE, A POTEM TAK SIADŁO I POZOWAŁO Z DALEKA.TOTO WAŻY WŁAŚNIE JAKIEŚ 4-5 KG, NIE WIĘCEJ.OGONECZKA NIE MA. Uploaded with ImageShack.us Quote
MaDi Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Paulina_mickey napisał(a):Na kogo kontakt w sprawie Balbinki? Kancelarię? Ja za parę dni zmywam się za granicę. Quote
MaDi Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 as_ko napisał(a):Fajna sunia :) Miałam ją zabrać na sterylkę ale po założeniu smyczy wyszła kiszka więc poszły te co iść chciały;) Quote
MaDi Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Muszę być najpóźniej o 9:( Na sterylke pojechała też ruda sunia widoczna na filmiku ( nie ta z klatki obok Balbiny ale następna). Quote
matrioszka2 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Skoro wyjeżdżasz, to kto odbierze Balbinkę ? Koncert Raz Dwa Trzy był świetny i siem pobujałam, a co ! Quote
MaDi Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 matrioszka2 napisał(a):Skoro wyjeżdżasz, to kto odbierze Balbinkę ? Koncert Raz Dwa Trzy był świetny i siem pobujałam, a co ! Lecę we wtorek a Balbinka będzie gotowa w poniedziałek, a co tak to sobie dograłam. Koncert był chyba jednak kiepski bo nie zjadasz literek:diabloti: Quote
matrioszka2 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 MaDi napisał(a): Koncert był chyba jednak kiepski bo nie zjadasz literek:diabloti: Masiewprawe :eviltong: Koszulka za to mokra i stawy rozgrzane :lol: Ona będzie gotowa w poniedziałek, ale do odebrania to chyba w piątek albo w następny poniedziałek.:roll: Quote
MaDi Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 matrioszka2 napisał(a):Masiewprawe :eviltong: Koszulka za to mokra i stawy rozgrzane :lol: Ona będzie gotowa w poniedziałek, ale do odebrania to chyba w piątek albo w następny poniedziałek.:roll: Wylatuję 28 więc dam radę;) W nadchodzącym tygodniu znikam ale nie tek strasznie daleko. Quote
matrioszka2 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 1. Suka.Duża.Przemiła. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 2.Suka. Duża. Okrutnie nieśmiała.Widać jej "uszy po sobie"W ogóle nie zaszczekała.Próbowała znaleźć do mnie dojście, ale jej się nie udało.:-( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 3.Pikuś - Pan Pikuś Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 4. Piesek.Wygląda na chorego (oczy przekrwione).No i jak na moje oko (zdrowe) coś nie tak z jego klejnotami.Kolczatkę już miał. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Uploaded with ImageShack.us 5. Starutki wyżeł.Całkiem cichutki.Opuszczony.Straszny widok.:-( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 6.Duży cudak. Uciekł do budy. Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 7. Duży cudownie piękny kudłacz.Niesamowity Sprocket 2. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 8. Balbinka :placz::placz::placz: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 9. Szorstkowłosy. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 10. Ukryty ... Uploaded with ImageShack.us 11. Suka.Duża.Pogodna.;)Przy mnie przyprowadzona przez młodą kobietę; znalazła i nie może zatrzymać. Uploaded with ImageShack.us Bliźniaki :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts