Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teresz10 napisał(a):
Paulinka - to podklej mi link pod mój banerek, bo stary juz nieaktualny...

Podlinkowałam.

Ja robiłam zdjęcia więc nie o wszystkich psach coś wiem. Jak MaDi wpadnie to odpowie Wam, bo ona tam sobie zapisywała co kto jest.

Posted

[quote name='matrioszka2']A to cudo jakiej jest płci ? Nadal w schronisku ?

Tak - to piesek, siedzi sam bo miał ropien na nodze i jest leczony, bede go wysyłac na ogłoszenia Hocia - moze sie ktos namówi - sznaucery powiedziały ze nie jest sznupkiem tylko kudłaczem.

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Co to są "ogłoszenia Hocia" ?:cool3:

Hocio = Tito = mini sznupek , mój tymczasik - nie reagował na zadne imię tylko na "chodź" przybiegał i ...został chwilowo HOCIEM...

Posted

Za tydzień w niedzielę (tj. 5 czerwca) organizowany jest transport na trasie Biłgoraj-Zamość-Lublin-Warszawa, dalej na trasie Warszawa-Ciechocinek, a jednocześnie jeszcze na trasie Warszawa-Lublin-Biłgoraj. Jeśli są chętni, aby dołożyć jakieś psy, koszty paliwa są do rozłożenia na kilka osób. Jeśli będzie taka potrzeba i dużo psów, pożyczymy klatki.

Posted

To są nasze mamuśki schroniskowe...

[SIZE="3"]KREDKA Mała ruda długowłosa i jej mały klonik który bedzie śliczną laleczką na nieco krótszych nóżkach. Mama spokojna, wkrótce idzie z dzidzia na bdt...

[SIZE="3"]MIKUSIAO istnieniu tej dowiedzielismy sie dzisiaj - 2 maleństwa i słodka mama, nie szczekała na nas tylko troche sie obawiała. Mała kudłata córcia - jest odważniejsza nawet od mamy, ta druga krótkowłosa tez córcia " przy maminej spódnicy" ...

Posted

No i o to chodzi aby ruszyło do przodu - Paulinka to poprosze w drugiej kolejności o białą sznupkowatą ??? sunię - ona już na wylocie ze schronu - ogłaszać trzeba i to bardzo - w ogłoszeniach mozna podac ze ma dobry kontakt z dziecmi, zadnej agresji. Podczas adopcji Róży , prosiłam o obejrzenie tej suni i panstwo podchodzili z dzieckiem - była absolutnie zadowolona...dała sie głaskac i...przytulac.

Teraz o Róży - ma na imię NEL - miałam dziś sms o 6.15 - kiedy mozna zabierac. O 9,00 opuściła klinikę . Dzien wolny od pracy na te okazję i wspólny weekend. A pani która ją kąpała mówiła ze lubi kapiel i czesanie wiec nie bedzie zadnych problemów z pielegnacją jej długiej sierści... Ma dziewczyna szczescie ...dzis sie buja po ogrodzie...

Posted

A czy Bainkę ogłaszać jako sznaucera, teriera czy mieszańca?

Te jej zdjęcia to mogę gdzieś jeszcze znaleźć poza allegro?Tak żeby sobie zgrać?

Słuchajcie ten piesek został znaleziony w Kraśniku, ma szeleczki i adresówkę- tylko że dolna część w której powinien znajdować się adres odpadła!Piesek bardzo tęskni za swoimi właścicielami, zupełnie sobie nie radzi- nawet szczeniaki nim pomiatają- ja go wrzuciłam na kilka stronek ale najlepiej jakby znalazł się ktoś kto by miał możliwość rozwiesić ogłoszenie po mieście tam. Bardzo mi go szkoda :(

Posted

ladySwallow napisał(a):
Za tydzień w niedzielę (tj. 5 czerwca) organizowany jest transport na trasie Biłgoraj-Zamość-Lublin-Warszawa, dalej na trasie Warszawa-Ciechocinek, a jednocześnie jeszcze na trasie Warszawa-Lublin-Biłgoraj. Jeśli są chętni, aby dołożyć jakieś psy, koszty paliwa są do rozłożenia na kilka osób. Jeśli będzie taka potrzeba i dużo psów, pożyczymy klatki.

Dla Czarusi mam domek do sprawdzenia w Pile; jeśli będzie dobry to bym była chętna na trasie Zamość-Ciechocinek; stamtąd państwo by zabrali Czarusię.
Może wiesz, kto zrobiłby pa, bo nie mogę namierzyć nikogo z bliskiej okolicy:placz::placz::placz:

Posted

Jak poogłaszacie - tak i ja poogłaszam, zaraz konczy sie allegro jak powiecie ze terier/sznaucer to jak najbardziej - bo sznaucery ją umieszcza na stronce adopcyjnej, moze i teriery mają taką stronkę? wszedzie gdzie sie da - sunia lubi dzieci, ludzi i jest fajna i sprytna...o urodzie nie wspomnę...

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Dla Czarusi mam domek do sprawdzenia w Pile; jeśli będzie dobry to bym była chętna na trasie Zamość-Ciechocinek; stamtąd państwo by zabrali Czarusię.
Może wiesz, kto zrobiłby pa, bo nie mogę namierzyć nikogo z bliskiej okolicy:placz::placz::placz:

Na wątku Diuny był etap szukania do sprawdzenia Wałcz koło Piły i zgłosił sie ktos , moze masz w subskrybcjach Diunkę...

Posted

Zamówiłam sterylkę leosiowatej pannie - na niedzielę po południu. Jutro mam potwierdzić, dzisiaj wstępnie zarezerwowałam - moja pani doktor ma wielkie serce i anielską cierpliwość ...

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Śliczna biała sunia, fotki 36-39 jakiej jest wielkości ? Może ktoś wstawi tutaj jej zdjęcie bo ja nie potrafię...

36-39 - u mnie to rotka.
Pytasz o białą Biankę terierowatą, tak ?