Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 566
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie dam rady. Po prostu suczka pójdzie do mojej mamy na takich zasadach, jak Albinka i Wafelek, a ja będę przy niej pomagać, wyprowadzać na spacery.
Od kochanej jkp dostałam na potrzeby DT 200 zł, więc na pierwszy miesiąc będzie. Niko i Jagi nie wymagają na razie wkładów finansowych, czyli za te pieniądze można uratować terierkę, zeby jej tubylcy nie zarąbali.

Z Nikiem raczej żaden następny pies nie wchodzi w grę. Cieszę sie, ze chociaz "dogadali" sie z Jagim i skończyły się spięcia. Do tego Sara zaczęła znowu pić i moczyć się, mimo podawanych hormonów, a z Łatki bez przerwy sie leje. Ze spacerów nie chce wracać, na śniegu nie może przesiadywać, gryzie mi ciągle moją maltankę, która ma iść na wystawy, a na razie przez nią wygląda jak ścierka. Nie miałabym ani miejsca, ani sił na kolejnego psa.

Posted

[quote name='Jaaga']Nie dam rady. Po prostu suczka pójdzie do mojej mamy na takich zasadach, jak Albinka i Wafelek, a ja będę przy niej pomagać, wyprowadzać na spacery.
Od kochanej jkp dostałam na potrzeby DT 200 zł, więc na pierwszy miesiąc będzie. Niko i Jagi nie wymagają na razie wkładów finansowych, czyli za te pieniądze można uratować terierkę, zeby jej tubylcy nie zarąbali.

Z Nikiem raczej żaden następny pies nie wchodzi w grę. Cieszę sie, ze chociaz "dogadali" sie z Jagim i skończyły się spięcia. Do tego Sara zaczęła znowu pić i moczyć się, mimo podawanych hormonów, a z Łatki bez przerwy sie leje. Ze spacerów nie chce wracać, na śniegu nie może przesiadywać, gryzie mi ciągle moją maltankę, która ma iść na wystawy, a na razie przez nią wygląda jak ścierka. Nie miałabym ani miejsca, ani sił na kolejnego psa.

Twoją mame też podziwiam :)

Może ktoś pomoże terierkowatej po przejściach w drodze do DT?

Posted

Sunia zmienia się w tempie błyskawicznym. Pani Ania mówi,że jest rozkoszna:).
Spokojna, mądra, zrównowazona, juz ładnie chodzi na smyczy .
Pomyśleć,że była tak wystraszona, że przez prawie rok nie dała sie złapac.
To musiala byc domowa sunia, była wywalona z samochodu , przez długi czas koczowała przy drodze i biegła za każdym samochodem.

Dalej nie mamy transportu do Katowic:(.

Posted

[quote name='erka']Sunia zmienia się w tempie błyskawicznym. Pani Ania mówi,że jest rozkoszna:).
Spokojna, mądra, zrównowazona, juz ładnie chodzi na smyczy .
Pomyśleć,że była tak wystraszona, że przez prawie rok nie dała sie złapac.
To musiala byc domowa sunia, była wywalona z samochodu , przez długi czas koczowała przy drodze i biegła za każdym samochodem.

Dalej nie mamy transportu do Katowic:(.[/QUOTE]

wazne.......................

Posted

Erko, moze Ewelinka zrobiłaby jej takie zdjęcia, jak na ogólnym wątku wstawiła. O Jagiego z Jarmarku miałam dużo telefonów, tylko nikt go nie chciał z powodu niepełnosprawności. Jakby jej zrobić wyróznione allegro w tytule napisać mić mix jagteriera, to moze w ciągu kilku dni znalazłaby własny dom?

Posted

[quote name='Jaaga']Erko, moze Ewelinka zrobiłaby jej takie zdjęcia, jak na ogólnym wątku wstawiła. O Jagiego z Jarmarku miałam dużo telefonów, tylko nikt go nie chciał z powodu niepełnosprawności. Jakby jej zrobić wyróznione allegro w tytule napisać mić mix jagteriera, to moze w ciągu kilku dni znalazłaby własny dom?[/QUOTE]
Jaago chciałam jej wczoraj zrobić nowe fotki, ale był straszny tłum obcych ludzi/ja,siostra p.ani +jej syn, Pixi z dwójką właścicieli/ , nie chciałam sunieczki jeszcze stresować dodatkowo bo całym zamieszaniem była już wystarczająco wystraszona :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Teri- [FONT=Verdana]sunia w typie jagdteriera, średniej wielkości, idealna do mieszkania, umie chodzic na smyczy,spokojna, cicha, czysta.[/FONT]
[FONT=Verdana]Histora suni: zostala prawdopodobnie wywalona z samochodu, od dawna koczowala pod Kielcami. Musiała zaznac wiele złego od ludzi, bo była dzikuską i jakiś czas zajęło jej oswajanie na tyle, aby udało się ją złapać. Obecnie przebywa w DT w Katowicach i szuka spokojnych dorosłych ludzi. [/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]Szczepienia: tak[/FONT]
[FONT=Verdana]Sterylizacja: tak[/FONT]
[FONT=Verdana]Stosunek do psów: niekonfliktowa[/FONT]
[FONT=Verdana]Stosunek do kotów:niekonfliktowa[/FONT]
[FONT=Verdana]Stosunek do dzieci: ze względu na lękliwość nie powinna trafić do domu z dziećmi.[/FONT]
[FONT=Verdana]
[/FONT]660124623, [email protected]

Jaaga napisz co jeszcze mozna dodac w ogłoszeniach i jak mozesz zrob kilka fotek:roll: