Jaaga Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Od-Nowa, nie miałam dzis jak zadzwonić, ale chyba ta pani przyjeżdża 14 do Katowic, do syna i dopiero jedzie 15 rano do Kielc, bo jedzie tylko na 1 dzień. Gdybyś dała radę dostać się do Katowic, to wtedy masz zapewniony transport do Kielc 14 i powrót do Katowic 15. Quote
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 a co tu taka cisza?? przecież ten jegomość domu szuka!! Quote
erka Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 No właśnie Fuksik dalej bez domu:shake:, a na złapanie jego towarzyszki niedoli chyba na razie nie ma szans:-(. Tak się przestraszyła po tej ostatniej próbie, że tylko podchodzi do jedzenia, jak p.Kazia daleko odejdzie, zje i ucieka i już nie śpi w tej budzie. Nie wiem, co będzie, jak dostanie cieczki:-(. Pani Kazia ma jej jutro nie dać jeśc, może jak głód ją przyciśnie, to wejdzie na podwórko, już nie wiadomo, co robić:shake:. Quote
Jaaga Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Od-Nowa, znajoma jedzie z kimś, bo sie bała sama takiej drogi, wiec transport możliwy byłby tylko od Katowic. Fuksik nadal czeka na dom. Miałam jeszcze trochę telefonów o Stellę, a o niego ani jednego :roll:. Może sunia jednak przyjdzie, jak zgłodnieje. Quote
Od-Nowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jaaga bardzo dziękuję za wiadomość. To za dużo jak na jeden dzień. Zostanę jednak na szkoleniu w ten weekend i poszukam czegoś później ;) Quote
erka Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Od-Nowa, z pewnością coś się później wymyśli;). A z Jaagą może uda sie spotkać w ten weekend:razz:. Sunia dzisiaj wlazła do budy, nareszcie zmądrzała, bo cały dzień strasznie lało. Na razie pani Kazia wogóle tam blisko nie podchodzi, żeby jej nie straszyć, może jakos pomalutku ... Trzeba poprosić dziewczyny o jakas zmasowana akcję ogłoszeniową dla Fuksika:cool1:. Quote
Od-Nowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Sunia dzisiaj wlazła do budy, nareszcie zmądrzała, bo cały dzień strasznie lało. Na razie pani Kazia wogóle tam blisko nie podchodzi, żeby jej nie straszyć, może jakos pomalutku ... oj nareszcie!! oby się udało ją złapać... po powrocie z wyjazdu (jutro wieczorem) wrócę do ogłoszeń, na razie klikam jedną ręką i nie mam jak :diabloti: Quote
Jaaga Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Dzis miałam tylko jeden tel. z Jarmarku. Pan szukał psa na dwór, do ogrodu i jeszcze mnie opieprzył :angryy:. Zapytałam grzecznie o które ogłosznie chodzi. Odpowiedział, że o psa, a ja pytam, o którego i gość sie wkurzył, ze o tego, co ogłaszam :evil_lol:. Nie pomyślał, ze moge miec wiecej ogłoszeń. Współczuje osobom, które ogłaszają schroniskowe, ponumerowane psy. Quote
emilia2280 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 No co za dziadzisko niecierpliwe. Dla psa tez bylby niedobry :shake: Quote
Jaaga Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dlatego nie zaproponowałam mu żadnego innego, bo też tak sobie pomyslałam. Jak ktoś wydaje sie fajny, to od razu proponuję inne, o których wiem. Erko, co z sunią? Quote
ewelinka_m Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 siądę do ogłoszeń po weekendzie, albo moze jutro kończę wcześniej mam nadzieję,że uda mi sie coś sklecić :p Quote
ewelinka_m Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 co tu tak cicho się zrobiło :mad: na razie zaczynam od świstaka ;) Fuksik młody, śliczny,puchaty mix szpic/collie (5585727) - Świstak darmowe aukcje Quote
ewelinka_m Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Jaaga czy coś dodać do tego ogłoszenia? a może coś zeedytować? jak masz jakieś pomysły, zastrzeżenia to mów! :p Quote
erka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Dzwoniłam do pani Kazi, suni terierkowatej nie bylo przez 3 dni, może ktos ja gdzieś zamknął:roll:. Pojawiła się wczoraj i weszła do budki, dzisiaj tez jest. Quote
Jaaga Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dziękuję, Ewelinko. Ogłoszenie super. Dodaj może tylko, że zaszczepiony. Quote
ewelinka_m Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Jaaga napisał(a):Dziękuję, Ewelinko. Ogłoszenie super. Dodaj może tylko, że zaszczepiony. dodane ;);) więc jutro ruszamy ze zmasowaną akcją ogłoszeniową...no musi sie teraz udać :lol: Quote
ewelinka_m Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ogłoszenia, ogłoszenia...czas zacząć :lol: Fuksik młody, śliczny,puchaty mix szpic/collie (5585727) - Świstak darmowe aukcje Ogłoszenie: Fuksik młody, śliczny,puchaty mix szpic/collie Kategoria: Psy Fuksik puchaty, młody,śliczny! mix collie/szpic! Zwierzęta oferowane - Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Fuksik mlody, śliczny puchaty! mix collie/szpic Fuksik młody, śliczny,puchaty mix szpic/collie! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice Fuksik młodziutki,puchaty śliczny!mix collie/szpic, psy, pozostałe Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Fuksik (4468) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Fuksik puchaty, młody,śliczny! mix collie/szpic! - Katowice - Zwierzęta Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse - Fuksik młody, śliczny,puchaty mix szpic/collie TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia Fuksik młody, śliczny puchaty!mix collie/szpic Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy Fuksik śliczny, wspaniały,puchaty,mix collie/szpic - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Fuksik puchaty, młody,śliczny! mix collie/szpic!, Katowice - Śląsk, Społeczność, zwierzaki, Wszystkie miasta >> Zwierzęta dodałam też na ojej.pl oraz przygarnij zwierzaka ale oczekuje na akceptacje Quote
kika22 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ewelinka jak zwykle szleje z ogloszeniami:evil_lol: Teraz tylko telefon oby dzwonił cały czas:razz: Quote
Od-Nowa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 jak tam po nawale ogłoszeniowym?? są jakieś wieści?? Quote
Jaaga Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ani jednego telefonu czy maila. Wprost niewiarygodne. Quote
erka Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Naprawdę nie wiem, co to się dzieje, po tylu ogłoszeniach, żeby nikt nie zadzwonił o tak pięknego psa??? Quote
divia_gg Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Co do wyprowadzania psiaków to zgłaszam się raz czy dwa razy w tyg około godziny 16. Powiedzmy wtorki i czwartki. Robie tez troche ogloszen, ale to kropla w morzu. Quote
ewelinka_m Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 myślałam, że jak wejdę to wreszcie jakąś wiadomość dobrą przeczytam.... u mnie też cisza nawet pół meila :(:( Quote
Recommended Posts