Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od-Nowa, nie miałam dzis jak zadzwonić, ale chyba ta pani przyjeżdża 14 do Katowic, do syna i dopiero jedzie 15 rano do Kielc, bo jedzie tylko na 1 dzień. Gdybyś dała radę dostać się do Katowic, to wtedy masz zapewniony transport do Kielc 14 i powrót do Katowic 15.

• Replies 566
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie Fuksik dalej bez domu:shake:, a na złapanie jego towarzyszki niedoli chyba na razie nie ma szans:-(.
Tak się przestraszyła po tej ostatniej próbie, że tylko podchodzi do jedzenia, jak p.Kazia daleko odejdzie, zje i ucieka i już nie śpi w tej budzie.

Nie wiem, co będzie, jak dostanie cieczki:-(.

Pani Kazia ma jej jutro nie dać jeśc, może jak głód ją przyciśnie, to wejdzie na podwórko, już nie wiadomo, co robić:shake:.

Posted

Od-Nowa, znajoma jedzie z kimś, bo sie bała sama takiej drogi, wiec transport możliwy byłby tylko od Katowic.

Fuksik nadal czeka na dom. Miałam jeszcze trochę telefonów o Stellę, a o niego ani jednego :roll:.

Może sunia jednak przyjdzie, jak zgłodnieje.

Posted

Od-Nowa, z pewnością coś się później wymyśli;).

A z Jaagą może uda sie spotkać w ten weekend:razz:.

Sunia dzisiaj wlazła do budy, nareszcie zmądrzała, bo cały dzień strasznie lało. Na razie pani Kazia wogóle tam blisko nie podchodzi, żeby jej nie straszyć, może jakos pomalutku ...

Trzeba poprosić dziewczyny o jakas zmasowana akcję ogłoszeniową dla Fuksika:cool1:.

Posted

Sunia dzisiaj wlazła do budy, nareszcie zmądrzała, bo cały dzień strasznie lało. Na razie pani Kazia wogóle tam blisko nie podchodzi, żeby jej nie straszyć, może jakos pomalutku ...

oj nareszcie!! oby się udało ją złapać...
po powrocie z wyjazdu (jutro wieczorem) wrócę do ogłoszeń, na razie klikam jedną ręką i nie mam jak :diabloti:

Posted

Dzis miałam tylko jeden tel. z Jarmarku. Pan szukał psa na dwór, do ogrodu i jeszcze mnie opieprzył :angryy:. Zapytałam grzecznie o które ogłosznie chodzi. Odpowiedział, że o psa, a ja pytam, o którego i gość sie wkurzył, ze o tego, co ogłaszam :evil_lol:. Nie pomyślał, ze moge miec wiecej ogłoszeń. Współczuje osobom, które ogłaszają schroniskowe, ponumerowane psy.

Posted

Dlatego nie zaproponowałam mu żadnego innego, bo też tak sobie pomyslałam. Jak ktoś wydaje sie fajny, to od razu proponuję inne, o których wiem.

Erko, co z sunią?

Posted

Dzwoniłam do pani Kazi, suni terierkowatej nie bylo przez 3 dni, może ktos ja gdzieś zamknął:roll:. Pojawiła się wczoraj i weszła do budki, dzisiaj tez jest.

Posted

ogłoszenia, ogłoszenia...czas zacząć :lol:
Fuksik młody, śliczny,puchaty mix szpic/collie (5585727) - Świstak darmowe aukcje

Ogłoszenie: Fuksik młody, śliczny,puchaty mix szpic/collie Kategoria: Psy

Fuksik puchaty, młody,śliczny! mix collie/szpic!

Zwierzęta oferowane - Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię!

Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia

Fuksik mlody, śliczny puchaty! mix collie/szpic

Fuksik młody, śliczny,puchaty mix szpic/collie! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice

Fuksik młodziutki,puchaty śliczny!mix collie/szpic, psy, pozostałe

Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Fuksik (4468) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl

Fuksik puchaty, młody,śliczny! mix collie/szpic! - Katowice - Zwierzęta

Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl

Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse - Fuksik młody, śliczny,puchaty mix szpic/collie

TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia

Fuksik młody, śliczny puchaty!mix collie/szpic Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy

Fuksik śliczny, wspaniały,puchaty,mix collie/szpic - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne

Fuksik puchaty, młody,śliczny! mix collie/szpic!, Katowice - Śląsk, Społeczność, zwierzaki,

Wszystkie miasta >> Zwierzęta

dodałam też na ojej.pl oraz przygarnij zwierzaka ale oczekuje na akceptacje