erka Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Nie takie najgorsze te zdjęcia, mysle,że warto wstawić. A wogóle to chyba bedziemy prosić o nowe ogłoszenia dla Teri, bo juz dosyc dawno miała robione. Quote
divia_gg Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Bazarek dla przyjaciolki Terii...Na Albinke...Kazdy grosik sie liczy, wiec goraco zapraszam i do zakupow i do podnoszenia: http://www.dogomania.pl/threads/182739-Psiakowo-rA-A-nistowo-Na-AlbinkAE-psiego-AnioA-ka-Potrzeba-ok-5000-zA-by-mogA-a-A-yAE?p=14382148#post14382148 Quote
erka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Może teraz po świętach psiaki bedą miały większe szanse, trzeba by na nowo ruszyć z ogłoszeniami. Czy ktos mógłby jej zrobic pakiecik i może allegro? Quote
andzia69 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 GDYBY KTOŚ CHCIAŁ OPLAKATOWAĆ MIASTO TO PROSZĘ BARDZO: większy rozmiar: http://img541.imageshack.us/img541/1734/teriplakat.jpg Quote
Jaaga Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Andziu, czy moglabys mi wysłać pocztą kilka takich ślicznych plakacików. Tyle jeździ się z Albinką, to mozna porozwieszac po przychodniach. Gdybys dała radę jeszcze zrobić takie dla Soni i Barego, to byłoby super. Niestety, nie mam działajacej drukarki, wiec nic nie wydrukuję sama. Quote
erka Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Wielka prośba o ogłoszenia dla Teri, może teraz po świętach będzie większe zainteresowanie adopcjami. Bo przez tak długi czas nikt nawet nie zapytał o sunie:(. Quote
Jaaga Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dziś dostałam od jkp 200 zł na potrzeby DT. 50 zł przeznaczyłam na Barego, 50 zł na potrzeby paliwowe, bo ciągle trzeba gdzies jeździć po weterynarzach (głównie z Albinką) i 100 zł na Teri, bo ona nie ma żadnych deklaracji, a za kilka dni trzeba opłacić kolejny miesiąc DT. Teri musimy również zabezpieczyc przeciw kleszczom i pchłom, bo już ją kleszcze oblepiły. Kiltix jest zbyt drogi, więc trzeba kupić cos tańszego. Erko, dopisz te 100 zł w rozliczeniach. Chyba sprawiedliwie podzieliłam. Jakby cos, to proszę o sugestie. Quote
erka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Bardzo dobrze podzieliłaś, czyli na dt Teri jeszcze brakuje w tym miesiącu 100 zł, które musimy dopłacić. Dla jkp ogromne podziękowania za pomoc!:iloveyou: Quote
erka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Divia_gg, ogromna prośba do Ciebie, czy mogłabyś powtórzyć ogłoszenia dla Teri? Wszystkie psy tkwią u Jaagi , jak zaczarowane, może chociaż na Teri ktos by się znalazł chętny. Quote
divia_gg Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Terri oglaszala Ewelinka, wiec mysle, ze moze niech ona juz pilotuje Terri. Ja mam zamiar w tym tyg po raz n-ty odswiezyc Sonie i Barego... Quote
erka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Ok, poproszę ewelinkę_m, mam nadzieję ,że w tym gorącym okresie znajdzie chwilę.:) Quote
divia_gg Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 A Terrinka tak cichutko czeka na domek. Ona jest chyba w rzeczywistosci taka grzeczna i cichutka jak na tym dogo...Kochana sunka juz tyle czeka... Quote
Jaaga Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Cichutka jest, ale grzeczna nie bardzo. Ma skłonność do ucieczek. Robi to przy każdej okazji. Ucieka, mama ja goni, ona nie daje się złapać. Przychodzi sama po kilku godzinach. Całe szczęscie, ze trzyma się w poblizu domu, ale i tak napedza strachu. Na usprawiedliwienie musze dodać, ze w domu jest idealna. Cicha i spokojna. Quote
divia_gg Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Jaaga napisał(a):Cichutka jest, ale grzeczna nie bardzo. Ma skłonność do ucieczek. Robi to przy każdej okazji. Ucieka, mama ja goni, ona nie daje się złapać. Przychodzi sama po kilku godzinach. Całe szczęscie, ze trzyma się w poblizu domu, ale i tak napedza strachu. Na usprawiedliwienie musze dodać, ze w domu jest idealna. Cicha i spokojna. A to mala zołza...:) W takim razie idelany bylby dom z ogrodzonym podworkiem;) Och, marzyc mozna;) Quote
Jaaga Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 My z mamą marzymy dla niej o tym samym. Chyba to jednak nie marzenia, ale konieczny wymóg, bo jak komuś zwieje w mieście, to nie da sie już złapać. Ucieka nie tylko w czasie spaceru, ale jak ją najdzie ochota na włóczęgę, to potrafi nawet przecisnać sie mamie przy otwieraniu drzwi. No i nie mała zołza. Teri waży co najmniej 20 kg. Quote
erka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Dla wielu naszych psów są konieczne domy z ogrodem, tylko takich miejsc , jak na lekarstwo. Quote
Jaaga Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Te od Was szczególnie tego jakoś wymagają. Do tej pory chyba tylko Sonia jest całkowicie normalna, bo też miała normalne życie. To pies pewny siebie, bez lęków i problemów. Quote
GoskaGoska Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 no chyba, ze by chodziła na spacery na smyczy lub lince , ale wtedy się nie wybiega na całego Quote
erka Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Teri szuka domu z ogrodem, najlepiej u starszych ludzi, bo bardzo boi się dzieci i wogóle młodszych osób. Ten rok błąkania sie wśród wiejskiej chołoty do tej pory daje znać o sobie. Quote
Jaaga Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 GoskaGoska napisał(a):no chyba, ze by chodziła na spacery na smyczy lub lince , ale wtedy się nie wybiega na całego Nie wybiega się. Poza tym ma szczególna zdolność do wysmykiwania sie z obroży i szelek. Ze wszystkiego potrafi sie wydostac, tylko z szelek dłużej czasu jej to zajmuje. Quote
divia_gg Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Jaaga napisał(a):Nie wybiega się. Poza tym ma szczególna zdolność do wysmykiwania sie z obroży i szelek. Ze wszystkiego potrafi sie wydostac, tylko z szelek dłużej czasu jej to zajmuje. A ja myslalam ze tylko Czarny taki spryciarz...A tu jednak terrinka tez agentka :mad: Quote
Recommended Posts