Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie takie najgorsze te zdjęcia, mysle,że warto wstawić. A wogóle to chyba bedziemy prosić o nowe ogłoszenia dla Teri, bo juz dosyc dawno miała robione.

• Replies 566
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może teraz po świętach psiaki bedą miały większe szanse, trzeba by na nowo ruszyć z ogłoszeniami.
Czy ktos mógłby jej zrobic pakiecik i może allegro?

Posted

Andziu, czy moglabys mi wysłać pocztą kilka takich ślicznych plakacików. Tyle jeździ się z Albinką, to mozna porozwieszac po przychodniach. Gdybys dała radę jeszcze zrobić takie dla Soni i Barego, to byłoby super. Niestety, nie mam działajacej drukarki, wiec nic nie wydrukuję sama.

Posted

Wielka prośba o ogłoszenia dla Teri, może teraz po świętach będzie większe zainteresowanie adopcjami. Bo przez tak długi czas nikt nawet nie zapytał o sunie:(.

Posted

Dziś dostałam od jkp 200 zł na potrzeby DT. 50 zł przeznaczyłam na Barego, 50 zł na potrzeby paliwowe, bo ciągle trzeba gdzies jeździć po weterynarzach (głównie z Albinką) i 100 zł na Teri, bo ona nie ma żadnych deklaracji, a za kilka dni trzeba opłacić kolejny miesiąc DT.
Teri musimy również zabezpieczyc przeciw kleszczom i pchłom, bo już ją kleszcze oblepiły. Kiltix jest zbyt drogi, więc trzeba kupić cos tańszego.
Erko, dopisz te 100 zł w rozliczeniach. Chyba sprawiedliwie podzieliłam. Jakby cos, to proszę o sugestie.

Posted

Bardzo dobrze podzieliłaś, czyli na dt Teri jeszcze brakuje w tym miesiącu 100 zł, które musimy dopłacić.

Dla jkp ogromne podziękowania za pomoc!:iloveyou:

Posted

Divia_gg, ogromna prośba do Ciebie, czy mogłabyś powtórzyć ogłoszenia dla Teri? Wszystkie psy tkwią u Jaagi , jak zaczarowane, może chociaż na Teri ktos by się znalazł chętny.

Posted

Cichutka jest, ale grzeczna nie bardzo. Ma skłonność do ucieczek. Robi to przy każdej okazji. Ucieka, mama ja goni, ona nie daje się złapać. Przychodzi sama po kilku godzinach. Całe szczęscie, ze trzyma się w poblizu domu, ale i tak napedza strachu.
Na usprawiedliwienie musze dodać, ze w domu jest idealna. Cicha i spokojna.

Posted

Jaaga napisał(a):
Cichutka jest, ale grzeczna nie bardzo. Ma skłonność do ucieczek. Robi to przy każdej okazji. Ucieka, mama ja goni, ona nie daje się złapać. Przychodzi sama po kilku godzinach. Całe szczęscie, ze trzyma się w poblizu domu, ale i tak napedza strachu.
Na usprawiedliwienie musze dodać, ze w domu jest idealna. Cicha i spokojna.

A to mala zołza...:) W takim razie idelany bylby dom z ogrodzonym podworkiem;) Och, marzyc mozna;)

Posted

My z mamą marzymy dla niej o tym samym. Chyba to jednak nie marzenia, ale konieczny wymóg, bo jak komuś zwieje w mieście, to nie da sie już złapać. Ucieka nie tylko w czasie spaceru, ale jak ją najdzie ochota na włóczęgę, to potrafi nawet przecisnać sie mamie przy otwieraniu drzwi.
No i nie mała zołza. Teri waży co najmniej 20 kg.

Posted

Te od Was szczególnie tego jakoś wymagają. Do tej pory chyba tylko Sonia jest całkowicie normalna, bo też miała normalne życie. To pies pewny siebie, bez lęków i problemów.

Posted

Teri szuka domu z ogrodem, najlepiej u starszych ludzi, bo bardzo boi się dzieci i wogóle młodszych osób.
Ten rok błąkania sie wśród wiejskiej chołoty do tej pory daje znać o sobie.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no chyba, ze by chodziła na spacery na smyczy lub lince , ale wtedy się nie wybiega na całego

Nie wybiega się. Poza tym ma szczególna zdolność do wysmykiwania sie z obroży i szelek. Ze wszystkiego potrafi sie wydostac, tylko z szelek dłużej czasu jej to zajmuje.

Posted

Jaaga napisał(a):
Nie wybiega się. Poza tym ma szczególna zdolność do wysmykiwania sie z obroży i szelek. Ze wszystkiego potrafi sie wydostac, tylko z szelek dłużej czasu jej to zajmuje.

A ja myslalam ze tylko Czarny taki spryciarz...A tu jednak terrinka tez agentka :mad: