Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

oj tam, od razu gaduły :wink: toż to tematy ważne i ambitne, takie finanse publiczne 8)

serio?? zmieścisz kogoś pod namiocik ?????????? :D :D :D

Posted

ale fajnie :klacz:

tylko się dobrze jeszcze zastanów-ja, to gaduła jestem (nawet przez sen gadam 8) ) i w ogóle :wink:

ale z góry dzięki, dzięki, dzięki :modla: :D:D:D:D:D:D:D

Posted

właśnie sobie uświadomiłam, że za 8 godzin mam egzamin
chyba by trzeba wrócić do nauki :placz:

więc dla osłody i na poprawę humorku:
o proszę, jak się ładnie śmieję :D:D:D

Posted

Ka-ka napisał(a):
oj tam, od razu gaduły :wink: toż to tematy ważne i ambitne, takie finanse publiczne 8)
...a nie jakieś tam pierdu pierdu :lol:

Posted

uuu...to współczuję opóźnień

a ja??? hahahahaha......nie znacie kogoś, kto potrzebuje do pracy młodej dziewczyny?? bo chyba niedługo będe musiała zacząć jej szukać :evil:

niestety, wkopałam się z 2 egzaminami. dzisiaj to była poprawka-nota bene u mojego dziekana...tylko, że dziekana nie było, był jedynie jakiś durny facet znany z tego, że wszystko, wszystkich i za wszystko uwala 0X i dał nam, którzy mielismy 1 godz wykładu tygodniowo, ten sam test, który dał ludziom z finansów i bankowości, którzy-pomijając kierunek-mają 2 godziny..... nie chciało mu się kombinować, to poszedł po najmniejszej linii oporu

nie muszę chyba dodawać, że na teście były rzeczy,których nie ma u nas na wykładach, ani nawet nie znalałam na wykładach f&b z zeszłego roku :evil: :evil: :evil:

więc jeśli zdam-to juz sobie obiecałam, że w weekend szukam kogoś na wspólne piffko poegzaminacyjne :wink: ale to jest raczej niemożliwe...więc pozostaje trucie tyłka dziekanowi o normalną poprawkę, bo w przeciwnym razie bronię się na jesieni, czyli zablokuję się ze studiami mgr na rok.... :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:

Posted

owszem, porobiło się :cry: a tak się starałam :wallbash:
wyniki są jutro, na szczęście byłam teraz po wyniki z prognozowania-czwóreczka :D:D:D (a u prof. Stańko to bardzo dobrze 8) )
więc jeszcze jutro wyniki z poprawki dziekana, a w środę druga z poprawek-u promotorki :P ale narozrabiałam w tę sesję-pierwszy raz mi sie tak ładnie udało wszystko skopać :roll: :lol:
mam nadzieję, że sie wszystko ułoży, bo inaczej ......... :hand: (ze studiów, of course)

a piffko...noooo....ja mam nadzieję, że pod tym namiocikiem niejedno się wieczorkiem wypije (piffko, oczywiście :wink: )

Posted

dzisiejszy do przodu-jeszcze musimy uświadomić dziekanowi, że naprawdę chce nam zrobić poprawkę teraz :hmmmm: (bo poprzednia trochę nie fair była :oops: )

jeśłi się uda-nie jest źle, nie jest źle......:wink: jeszcze się w lipcu wtedy obronię :D:D:D

Posted

hihi....juz oglądałam :lol:
noooo.....nie ma, jak magiczny pędzelek Wind :lol:
ale super zabawa była-tylko mi oczka wysychają od tego wiaterku sztucznego 8)
no i nie umiem byc poważna na zawołanie :lol: