adda Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Ano tak, racja :D Nie wiedziałam tylko, że to się tak nazywa :-? Quote
Ka-ka Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 nerw tylko łapie, jak sobie człowiek pomyśli, że najpierw pół roku zasuwa i...... :evil: Quote
malawaszka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 ojjj gaduły niedobre :nono: jak ktoś z was nie ma nimiociq a kce pod takowym spać to zapraszam 8) mam duży :lol: Quote
Ka-ka Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 oj tam, od razu gaduły :wink: toż to tematy ważne i ambitne, takie finanse publiczne 8) serio?? zmieścisz kogoś pod namiocik ?????????? :D :D :D Quote
Koma Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Ka-ka napisał(a):oj tam, od razu gaduły :wink: haha a na mnie mówiły żem gaduła :evilbat: Quote
malawaszka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Ka-ka napisał(a):serio?? zmieścisz kogoś pod namiocik ?????????? :D :D :D :bigok: z ogromną przyjemnością bo samej to tak siakoś :hmmmm: :wink: Quote
Ka-ka Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 ale fajnie :klacz: tylko się dobrze jeszcze zastanów-ja, to gaduła jestem (nawet przez sen gadam 8) ) i w ogóle :wink: ale z góry dzięki, dzięki, dzięki :modla: :D:D:D:D:D:D:D Quote
malawaszka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 hahah mam twardy sen zwłaszcza po :drinking: :lol: to nie będzie mi przeszkadzało :lol: Quote
daga10011 Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 ten namiot pod naszym domkiem rozbijecie mam nadzieje????????????bo moj Tz szybko spac chodzi-Z kim ja bede gadac??????????? :evilbat: Quote
Ka-ka Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 no problem, daga :lol: wiesz, ja to rozbijam tam, gdzie każą 8) ale ja nie wiem, czy Twoje leosie zniosą nas we trzy :evilbat: Quote
Ka-ka Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 właśnie sobie uświadomiłam, że za 8 godzin mam egzamin chyba by trzeba wrócić do nauki :placz: więc dla osłody i na poprawę humorku: o proszę, jak się ładnie śmieję :D:D:D Quote
daga10011 Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 moje leosie kochaja wszystko co sie rusza :lol: ..to sie ucz i trzymam kciuki..a Preston jak zwykle cudny :P Quote
malawaszka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 aale morda uśmiechnięta :angel: :P trzymamy :kciuki: z Lunetką i Bolusiem :D Quote
adda Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Ka-ka napisał(a):oj tam, od razu gaduły :wink: toż to tematy ważne i ambitne, takie finanse publiczne 8) ...a nie jakieś tam pierdu pierdu :lol: Quote
asher Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Ka-ka i jak poszło? :multi: A ja się dziś dowiedziałam, że absolutroium zrobie dopiero we wrześniu :-? Quote
Ka-ka Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 uuu...to współczuję opóźnień a ja??? hahahahaha......nie znacie kogoś, kto potrzebuje do pracy młodej dziewczyny?? bo chyba niedługo będe musiała zacząć jej szukać :evil: niestety, wkopałam się z 2 egzaminami. dzisiaj to była poprawka-nota bene u mojego dziekana...tylko, że dziekana nie było, był jedynie jakiś durny facet znany z tego, że wszystko, wszystkich i za wszystko uwala 0X i dał nam, którzy mielismy 1 godz wykładu tygodniowo, ten sam test, który dał ludziom z finansów i bankowości, którzy-pomijając kierunek-mają 2 godziny..... nie chciało mu się kombinować, to poszedł po najmniejszej linii oporu nie muszę chyba dodawać, że na teście były rzeczy,których nie ma u nas na wykładach, ani nawet nie znalałam na wykładach f&b z zeszłego roku :evil: :evil: :evil: więc jeśli zdam-to juz sobie obiecałam, że w weekend szukam kogoś na wspólne piffko poegzaminacyjne :wink: ale to jest raczej niemożliwe...więc pozostaje trucie tyłka dziekanowi o normalną poprawkę, bo w przeciwnym razie bronię się na jesieni, czyli zablokuję się ze studiami mgr na rok.... :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: Quote
malawaszka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 ulalaaa to się porobiło :-? z chęcią bym z Tobą na to piffko poszła :lol: :drinking: Quote
Ka-ka Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 owszem, porobiło się :cry: a tak się starałam :wallbash: wyniki są jutro, na szczęście byłam teraz po wyniki z prognozowania-czwóreczka :D:D:D (a u prof. Stańko to bardzo dobrze 8) ) więc jeszcze jutro wyniki z poprawki dziekana, a w środę druga z poprawek-u promotorki :P ale narozrabiałam w tę sesję-pierwszy raz mi sie tak ładnie udało wszystko skopać :roll: :lol: mam nadzieję, że sie wszystko ułoży, bo inaczej ......... :hand: (ze studiów, of course) a piffko...noooo....ja mam nadzieję, że pod tym namiocikiem niejedno się wieczorkiem wypije (piffko, oczywiście :wink: ) Quote
malawaszka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 :drinking: no to pod te egzaminy i spotkanko :drinking: :D Quote
Ka-ka Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 dzisiejszy do przodu-jeszcze musimy uświadomić dziekanowi, że naprawdę chce nam zrobić poprawkę teraz :hmmmm: (bo poprzednia trochę nie fair była :oops: ) jeśłi się uda-nie jest źle, nie jest źle......:wink: jeszcze się w lipcu wtedy obronię :D:D:D Quote
Ka-ka Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 hihi....juz oglądałam :lol: noooo.....nie ma, jak magiczny pędzelek Wind :lol: ale super zabawa była-tylko mi oczka wysychają od tego wiaterku sztucznego 8) no i nie umiem byc poważna na zawołanie :lol: Quote
Recommended Posts