Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst :hmmmm: szczerze?? nie wiem w końcu, wychodzi, że nie ma kompletu na domek jeszcze-wszyscy pod namioty 8) :D ale zawsze można się zebrać i osobiście zarezerwować domek :lol:

a ja też namiotu nie mam. ale chętnie bym spała w takowym, może wysupłam grosze jakieś...ale rozłożyć nie umiem :oops:

daga, cóż za poświęcenie dla społeczności DGM...gości tak zostawiać 8)

10 browarków?? :hmmmm: niech pomyślę.....do kurczaka!! przebiłaś mój piwny rekord życiowy....ooo...niedobrze.....muszę potrenować przed zlotem :D

KaRa-a nie da się dołączyć ?? :D ja bez mojego małego zołzulca jadę, to mogę pomóc komuś z większą gromadką :wink:

Posted

o matko-mowicie ze w domku miejsca sa???to jade :lol: ...ale dzis nic nie moge zrobic-cos mi sie ciezko pisze :oops: :roll: ..wybaczcie :lol: Ka-Ka ty lepiej nie trenuj-ja dzis tak wyjatkowo i juz ledwo co siedze :roll:

Posted

[quote name='Ka-ka']dbsst :hmmmm: szczerze?? nie wiem w końcu, wychodzi, że nie ma kompletu na domek jeszcze-wszyscy pod namioty 8) :D ale zawsze można się zebrać i osobiście zarezerwować domek :lol:

a ja też namiotu nie mam. ale chętnie bym spała w takowym, może wysupłam grosze jakieś...ale rozłożyć nie umiem :oops:

daga, cóż za poświęcenie dla społeczności DGM...gości tak zostawiać 8)

10 browarków?? :hmmmm: niech pomyślę.....do kurczaka!! przebiłaś mój piwny rekord życiowy....ooo...niedobrze.....muszę potrenować przed zlotem :D

KaRa-a nie da się dołączyć ?? :D ja bez mojego małego zołzulca jadę, to mogę pomóc komuś z większą gromadką :wink:

Ja bym pojechała ale namiot mam rozwalony, i wogóle zbieram kase na sterylki dla suń więc nie bardzo :wink:

Posted

daga-to jak jutro sie wyśpisz i przemyśłisz sprawe jeszcze raz, tooo.....:wink: z tym domkiem klepanym przez forumowiczów trzeba się dogadać-niby na 5 osób, a ja tam 2 osoby narazie naliczyłam (w tym olcia z czernyszami :lol: ) ale jakby co, to trzeba szybko się zastanowić i klepnąć najwyżej jeszcze jeden domek :D
16?????a w ciągu ilu godzin???

KaRa-rozumiem...ale nawet na weekend się nie da?? :roll:

dbsst-z tymi browarami, wszystko zależy od okoliczności... :D mój rekord, to 4 litry piffka.ahaś-w tym litr warki strong, a to mocniej kopie :D nawet mną nie chwiało :D:D:D ale dużo wtedy tańczyłam, więc napewno dlatego :wink:

Posted

daga10011 napisał(a):
a jest wiecej domkow??????????? :D ..bo jak tak to spoko-moja rodzinka bierze caly..tylko co z kocietami???????????? :cry:

a koiaki sie wcisnie komus ;)

Posted

dbsst, mnie uczą najlepsi :D:D:D :wink: ja od początku studiów z leśnikami trzymam, a oni są przystosowani do regulowania poziomu krwi w alkoholu :wink:

daga-jutro sobie spokojnie przejrzyj temat o zlocie. tam, na pierwszej stronie, jest link do strony ośrodka. mają tych domków więcej, są fotki, po drodze w temacie znajdziesz tez fotki z poprzedniego zlotu 8)

Posted

cholercia to mam nadzieje ze tajniki juz z grubsza pojelas i jestes gotowa na wdrazanie zoltodziobow ;)

Daga gdzie Ty to miescisz systko :roll:

Posted

KaRa-Ty mi się gubieniem nie wykręcaj :roll: to się da załatwić :D:D:D
AA.....eeee.....wszystko jest dla ludzi....:wink:

nooo...moje 4 litry były w 4 albo 5 godzin. daga-jesteś wzorem niedoścignionym :modla: :wink:

a co do kociaków-właśnie , wciśnie się komuś :wink: przeżyją 8)

gdzie, daga, piffka nie serwują?? na zlocie?? hehehe......to może Ty fotki z II zlotu przejrzyj 8)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Kociaki by zostały :lol: Ale znając mojego pecha to mi nie uda się pojechac na ten zlot :( Nawet jakbym bardzo chciała

ale pomarzyc mozna ;)

ja tez nie wiem czy pojade bo TZ siedzi i gra i nie odpowiada mi na rudne pytania teraz :evil:

wiec narazie marze :D

Posted

daga10011 napisał(a):
dbst-w tym wielkim brzuchu :roll: .bo to nie od jedzenia jest przeciez.......ale na co dzien jade z bezalkoholowym :lol: tylko dzis tak przesadzilam :oops:

wtym czyim wielkim brzuchu aaaaaaaaaaaaaa TZ ;)

Daga normalnie az Ci zazdroszcze a ja sie piffem musialam dzis dzielic

jakbysmy sie wybraly na ten zlot to jeden wieczor rezerwujesz zeby sie zrobic zemna jak swiezy boczus co :D ;)