KaRa_ Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Każdemu by puściły nerwy myjąc okno prawie na całą ściane :lol: i w takim upale :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 KaRa_TC napisał(a):Każdemu by puściły nerwy myjąc okno prawie na całą ściane :lol: i w takim upale :lol: ja od dluzszego czasu wymiekam jak myje okna bo tylko schodze z parapetu a zaczyna padac i to zawsze w okna :evil: Quote
Alicja Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Każdemu by puściły nerwy myjąc okno prawie na całą ściane :lol: i w takim upale :lol: ja od dluzszego czasu wymiekam jak myje okna bo tylko schodze z parapetu a zaczyna padac i to zawsze w okna :evil:no to po co myjasz ,zostaw te robote deszczowju :wink: Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Ja musiałam myć bo zakłądałam nowe friranki i zasłonki, żeby ładnie wyglądało :lol: Quote
Alicja Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 dbsst napisał(a):no wlasnie od jakiegos czasu juz nie myje ;)a ja durna jak wymieniałam okno w pokoju to wstawiłam białe :evil: , przez 10 lat miała pomalowane na brąz i było miodzio :P a teraz muszę to bielstwo myć :evilbat: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):no wlasnie od jakiegos czasu juz nie myje ;)a ja durna jak wymieniałam okno w pokoju to wstawiłam białe :evil: , przez 10 lat miała pomalowane na brąz i było miodzio :P a teraz muszę to bielstwo myć :evilbat: hihihihihi durnoto Ty nasza :D Quote
Alicja Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):no wlasnie od jakiegos czasu juz nie myje ;)a ja durna jak wymieniałam okno w pokoju to wstawiłam białe :evil: , przez 10 lat miała pomalowane na brąz i było miodzio :P a teraz muszę to bielstwo myć :evilbat: hihihihihi durnoto Ty nasza :Daż się sama sobie dziwię ze taką głupotę walnęłam / a nic nie piłam :evil: / Quote
Ka-ka Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 uffff.....ja tu siedzę sobie z nosem w książkach, a te gaduły nawijają :P ech, to może wyznaczą limit-np. co 3 strona musi mieć fotkę :wink: :hmmmm: zdjęcie powiadacie.....hhmmm....muszę poszukać, ale to będzie pro forma, bo ja czasu nie mam :oops: uczyć się muszę :cry: Quote
Ka-ka Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 prosiem bardzo, fotki (na wariata 8) ) wstawiam oto dowód na wybitną rodzinność rottków moje maleństwo, Synuś Koffaniutki tyciutki słodziutki.... Jerrunia :oops: :cry: PUK, PUK !!!!! Jest tam kto?? (na kolankach u mamusi najwygodniej) "dawaj bliżej ten widelec, bo nie sięgam!!! " 8) i hopla!!! to się nazywa uwielbienie, anwet mnie na rączkach noszą (hehehe.....a ważę 40 kg :evilbat: ) Quote
Ka-ka Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 a z jaką gracją wskakiwał na rączki :D:D:D i pięknie cmokał na hasło <DAJ BUZI > :buzi: taki skok w górę, bez opierania się i WIELKIE CZMOOOOOK!!!!! 8) w lipcu, jak wrócę do domku, poszperam po fotkach, to znajdę jeszcze takie rączkowo-kolankowe :wink: ech, ależ ja za nim tęsknię :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: JA CHCĘ DO JERREGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: to może ja już lepiej do nauki wrócę :(........... Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 to ja bede z niecierpliwoscia czekac na foty :D Quote
daga10011 Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 foteczki cudne-jaki slodki ciezarek :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-ka Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 e tam, śpią.......może dzielne DGManiaczki chociaż na ten jeden dzień w tygodniu dopuszczają do kompa resztę rodziny :wink: bo ja, niestety, w książkach znowu. proszę jutro bardzo, ale to bardzo mocno trzymać kciuki za mnie :roll: finanse publiczne, to niekoniecznie jest mój ulubiony przedmiot :( Quote
adda Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Ka-ka napisał(a):finanse publiczne, to niekoniecznie jest mój ulubiony przedmiot :( A może znasz jakiś sposób, aby te finanse publiczne przetransferować do naszych prywatnych kieszeni? :lol: Quote
Ka-ka Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 one są z naszych prywatnych kieszeni 8) teraz by trzeba wymyślić coś takiego, żeby z nich nie wychodziły :P albo żeby wracały, ale o juz więcej roboty i niestety, tu się objawia beznadzieja i niepraktyczność naszego systemu edukacji, bo tego już nie uczą :roll: więc chyba Cię musze rozczarować, ale :hmmmm: ciężko będzie :wink: Quote
adda Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='Ka-ka']one są z naszych prywatnych kieszeni 8) Rozumiem... ten pan płaci, ta pani płaci... :lol: teraz by trzeba wymyślić coś takiego, żeby z nich nie wychodziły :P albo żeby wracały To myśl, w temacie jesteś :D Quote
Ka-ka Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 adda napisał(a): Rozumiem... ten pan płaci, ta pani płaci... ano, płacą, płacą (chyba, że potrafią się wykręcić 8) ) w końcu Dzień Wolności Podatkowej był dopiero w zeszłym tygodniu :-? Quote
adda Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Ka-ka napisał(a):w końcu Dzień Wolności Podatkowej był dopiero w zeszłym tygodniu :-? A co to? :o Quote
Ka-ka Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 tzn., że dopiero od kilku dni (jakby tak przeliczyć) Twoja kaska nie idzie do wielkiego worka, tylko zarabiasz wreszcie na własne wydatki :wink: a tak w ogóle, to jest gorąco, nic mi się nie chce i chyba walnę się najwygodniej, jak potrafię na łóżeczko, bo zaraz usnę nad tymi ksiązkami niedoścignionym wzorem, jeśli chodzi o wygodnictwo, była moja Soma :lol: trzeba plecki rozciągnąć :D i coooooo????? juuuuuż???? to mykaj, bo ja śpię 8) Quote
Recommended Posts