Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Każdemu by puściły nerwy myjąc okno prawie na całą ściane :lol: i w takim upale :lol:

ja od dluzszego czasu wymiekam jak myje okna bo tylko schodze z parapetu a zaczyna padac i to zawsze w okna :evil:

Posted

dbsst napisał(a):
KaRa_TC napisał(a):
Każdemu by puściły nerwy myjąc okno prawie na całą ściane :lol: i w takim upale :lol:

ja od dluzszego czasu wymiekam jak myje okna bo tylko schodze z parapetu a zaczyna padac i to zawsze w okna :evil:
no to po co myjasz ,zostaw te robote deszczowju :wink:

Posted

dbsst napisał(a):
no wlasnie od jakiegos czasu juz nie myje ;)
a ja durna jak wymieniałam okno w pokoju to wstawiłam białe :evil: , przez 10 lat miała pomalowane na brąz i było miodzio :P a teraz muszę to bielstwo myć :evilbat:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
dbsst napisał(a):
a ja durna jak wymieniałam okno w pokoju to wstawiłam białe :evil: , przez 10 lat miała pomalowane na brąz i było miodzio :P a teraz muszę to bielstwo myć :evilbat:

hihihihihi durnoto Ty nasza :D

Posted

dbsst napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
dbsst napisał(a):

hihihihihi durnoto Ty nasza :D
aż się sama sobie dziwię ze taką głupotę walnęłam / a nic nie piłam :evil: /

Posted

uffff.....ja tu siedzę sobie z nosem w książkach, a te gaduły nawijają :P

ech, to może wyznaczą limit-np. co 3 strona musi mieć fotkę :wink: :hmmmm: zdjęcie powiadacie.....hhmmm....muszę poszukać, ale to będzie pro forma, bo ja czasu nie mam :oops: uczyć się muszę :cry:

Posted

prosiem bardzo, fotki (na wariata 8) ) wstawiam

oto dowód na wybitną rodzinność rottków

moje maleństwo, Synuś Koffaniutki tyciutki słodziutki....

Jerrunia :oops: :cry:

PUK, PUK !!!!! Jest tam kto??

(na kolankach u mamusi najwygodniej) "dawaj bliżej ten widelec, bo nie sięgam!!! " 8)

i hopla!!! to się nazywa uwielbienie, anwet mnie na rączkach noszą (hehehe.....a ważę 40 kg :evilbat: )

Posted

a z jaką gracją wskakiwał na rączki :D:D:D i pięknie cmokał na hasło <DAJ BUZI > :buzi: taki skok w górę, bez opierania się i WIELKIE CZMOOOOOK!!!!! 8)

w lipcu, jak wrócę do domku, poszperam po fotkach, to znajdę jeszcze takie rączkowo-kolankowe :wink:

ech, ależ ja za nim tęsknię :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

JA CHCĘ DO JERREGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

to może ja już lepiej do nauki wrócę :(...........

Posted

e tam, śpią.......może dzielne DGManiaczki chociaż na ten jeden dzień w tygodniu dopuszczają do kompa resztę rodziny :wink:

bo ja, niestety, w książkach znowu. proszę jutro bardzo, ale to bardzo mocno trzymać kciuki za mnie :roll:
finanse publiczne, to niekoniecznie jest mój ulubiony przedmiot :(

Posted

Ka-ka napisał(a):
finanse publiczne, to niekoniecznie jest mój ulubiony przedmiot :(
A może znasz jakiś sposób, aby te finanse publiczne przetransferować do naszych prywatnych kieszeni? :lol:

Posted

one są z naszych prywatnych kieszeni 8)

teraz by trzeba wymyślić coś takiego, żeby z nich nie wychodziły :P albo żeby wracały, ale o juz więcej roboty

i niestety, tu się objawia beznadzieja i niepraktyczność naszego systemu edukacji, bo tego już nie uczą :roll:

więc chyba Cię musze rozczarować, ale :hmmmm: ciężko będzie :wink:

Posted

[quote name='Ka-ka']one są z naszych prywatnych kieszeni 8) Rozumiem... ten pan płaci, ta pani płaci... :lol:

teraz by trzeba wymyślić coś takiego, żeby z nich nie wychodziły :P albo żeby wracały
To myśl, w temacie jesteś :D

Posted

adda napisał(a):
Rozumiem... ten pan płaci, ta pani płaci...

ano, płacą, płacą (chyba, że potrafią się wykręcić 8) )
w końcu Dzień Wolności Podatkowej był dopiero w zeszłym tygodniu :-?

Posted

tzn., że dopiero od kilku dni (jakby tak przeliczyć) Twoja kaska nie idzie do wielkiego worka, tylko zarabiasz wreszcie na własne wydatki :wink:

a tak w ogóle, to jest gorąco, nic mi się nie chce i chyba walnę się najwygodniej, jak potrafię na łóżeczko, bo zaraz usnę nad tymi ksiązkami

niedoścignionym wzorem, jeśli chodzi o wygodnictwo, była moja Soma :lol:

trzeba plecki rozciągnąć :D

i coooooo????? juuuuuż???? to mykaj, bo ja śpię 8)