Ka-ka Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 no, chociaż jedna zwierza doceniła....moi znajomi stwierdzili, że ...brzydka...ja im dam brzydka :evilbat: moja Klarunia brzydka????? MOJA KLARA BRZYDKA?????????????????????? to Dama z odzysku (znaleziona) i po przejściach, a lat ma więcej, niż niejeden forumowicz. więc szacunek się należy :D:D:D a drżyj, drżyj......ja sama drżę :o :wink: Quote
dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 najgorsze ze mnie nie bedzie jak bda foty :( i zobacze je z opuznieniem :( Quote
Ka-ka Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 a czemuż Cię nie będzie?? czyżbyś się opuszczała w DGM ?? 8) a fotki, to nawet nie wiem, kiedy będą :hmmmm: spoko, spoko-przecież nie wykasują, zdążysz się jeszcze przestraszyć.....:wink: :D Quote
malawaszka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Ka-ka'] prawdziwy potffor :evilbat: w tle "666" :evil_lol: kocham żółwiki :angel: Quote
dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 cholercia nie wykasuja ale zanim sie do tych fot dokopie przez te pochwaly to wiesz ciekawosc mnie zje na pierwsze sniadanie TAK opuszczam na tydzie DGM :D Quote
daga10011 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 i to powod do radosci?????????? :evil: Ka-Ka cudna zolwica :D ...no i ja czekam na sesyjke 8) :P Quote
dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 daga10011 napisał(a):i to powod do radosci?????????? :evil: Ka-Ka cudna zolwica :D ...no i ja czekam na sesyjke 8) :P ano powod bo bede na przysmusowym odwyku i wyjdzie mi to na zdrowie chyba :roll: Quote
Ka-ka Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 malawaszka-głodnemu chleb na myśłi, to tylko teczka z dokumentami z 1999 roku, ale odwrócona do góry nogami 8) aczkolwiek niedawno widziałam fajny napis, wyśmiewający aktualne trendy w reklamie :evil: "777...nowy, lepszy szatan" :wink: ale owszem, potffffór, że ho ho!! :D daga, dzięki za docenienie mojego wiekowego stwora :D dbsst, jeszcze zatęsknisz :evilbat: a co do fotek.....spokojnie, nie będzie dużo do przekopywania, więc zmiana zawodu na górnika Ci nie grozi 8) odwyk???......hmmm....w sumie.....ja sądzę, że mój odwyk wakacyjny będzie miał swoj dobre strony, bo sie ostatnio uzależniam chyba :hmmmm: :wink: chociaz pomysł pojechania na zlot chyba się trochę kłóci z ideą odwyku :evilbat: Quote
Ka-ka Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 malawaszka, pamiętaj, słoooooono Cię ma kosztować zmiana decyzji :wink: no to dbsst, dawaj, dawaj.....nawet się nie zastanawiaj :D:D:D pogada się wreszcie w realu-a to bardzo ładny element terapii odwykowej :evilbat: Quote
malawaszka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Ka-ka']malawaszka, pamiętaj, słoooooono Cię ma kosztować zmiana decyzji :wink: hahah noo wiem - sama to zaproponowałam :-? :lol: Quote
Ka-ka Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 24-28 sierpnia. zawsze możesz na krócej wpaść, jeśli Ci nie pasuje 8) ano, malawaszka, zaproponowałaś i przepadło. nie ma przeproś!!!! jedziesz, choćby sie waliło i paliło :roll: :D Quote
dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ka-ka napisał(a):24-28 sierpnia. zawsze możesz na krócej wpaść, jeśli Ci nie pasuje 8) no to TZ zaczynam na nowo dziure w brzuchu krecic :D Quote
Ka-ka Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 oj, kręć, kręć, byle efektywnie :D:D:D pomyśl, tyle dni bez kompa.....napewno Twój TZ to doceni :wink: (a kwestia z kim ten czas spędzony [ładny mi odwyk od forum, hihi] , to już inna sprawa) 8) Quote
dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ka-ka napisał(a):oj, kręć, kręć, byle efektywnie :D:D:D pomyśl, tyle dni bez kompa.....napewno Twój TZ to doceni :wink: (a kwestia z kim ten czas spędzony [ładny mi odwyk od forum, hihi] , to już inna sprawa) 8) no ale to juz real wiec sie nie liczy do uzaleznienia ;) Quote
daga10011 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 a co to za zlot?????????? :oops: :oops: :oops: Quote
dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 daga10011 napisał(a):a co to za zlot?????????? :oops: :oops: :oops: ojj Daga daga podczepiony jest na pierwszej stronie forum dgm :) Quote
Ka-ka Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 dbsst, skoro tak twierdzisz....:hmmmm: musze zapamiętać, fajne tłumaczenie 8) daga-nie wiesz?? zlocik dogomaniaków. narazie chyba dość kameralny, jak na rozmiary DGM, ale chyba sobie nie odmówię tej przyjemności spotkania z ludźmi :D na samej górze głównej strony znajdziesz na stałe umieszczony temat o III zlocie :D nawet się nie zastanawiaj, tylko przyjeżdżaj, choć na kawałek :D Quote
dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Zlot sluchaj sie mnie to na tym dobrze nie wyjdziesz ;) Quote
Ka-ka Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 :hmmmm: narazie słucham najbardziej w życiu siebie i też niekoniecznie super na tym wychodzę :wink: Quote
dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ka-ka napisał(a)::hmmmm: narazie słucham najbardziej w życiu siebie i też niekoniecznie super na tym wychodzę :wink: hehehehehe no to jak mnie posluchasz to juz na takich manowvcach wyladujesz ze ho ho ;) Quote
Ka-ka Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 manowce też są OK, nie rozumiem, co sie tak na nie wszyscy uwzięli :wink: Quote
dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ka-ka napisał(a):manowce też są OK, nie rozumiem, co sie tak na nie wszyscy uwzięli :wink: hehe bo moje manowce sa takie wielkie ze mozna sie pograzyc ;) Quote
Recommended Posts