Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

Posted

no, chociaż jedna zwierza doceniła....moi znajomi stwierdzili, że ...brzydka...ja im dam brzydka :evilbat: moja Klarunia brzydka????? MOJA KLARA BRZYDKA??????????????????????

to Dama z odzysku (znaleziona) i po przejściach, a lat ma więcej, niż niejeden forumowicz. więc szacunek się należy :D:D:D

a drżyj, drżyj......ja sama drżę :o :wink:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a czemuż Cię nie będzie?? czyżbyś się opuszczała w DGM ?? 8) a fotki, to nawet nie wiem, kiedy będą :hmmmm: spoko, spoko-przecież nie wykasują, zdążysz się jeszcze przestraszyć.....:wink: :D

Posted

cholercia nie wykasuja ale zanim sie do tych fot dokopie przez te pochwaly to wiesz ciekawosc mnie zje na pierwsze sniadanie

TAK opuszczam na tydzie DGM :D

Posted

daga10011 napisał(a):
i to powod do radosci?????????? :evil:
Ka-Ka cudna zolwica :D ...no i ja czekam na sesyjke 8) :P

ano powod bo bede na przysmusowym odwyku i wyjdzie mi to na zdrowie

chyba :roll:

Posted

malawaszka-głodnemu chleb na myśłi, to tylko teczka z dokumentami z 1999 roku, ale odwrócona do góry nogami 8)
aczkolwiek niedawno widziałam fajny napis, wyśmiewający aktualne trendy w reklamie :evil:
"777...nowy, lepszy szatan" :wink:
ale owszem, potffffór, że ho ho!! :D

daga, dzięki za docenienie mojego wiekowego stwora :D

dbsst, jeszcze zatęsknisz :evilbat: a co do fotek.....spokojnie, nie będzie dużo do przekopywania, więc zmiana zawodu na górnika Ci nie grozi 8) odwyk???......hmmm....w sumie.....ja sądzę, że mój odwyk wakacyjny będzie miał swoj dobre strony, bo sie ostatnio uzależniam chyba :hmmmm: :wink: chociaz pomysł pojechania na zlot chyba się trochę kłóci z ideą odwyku :evilbat:

Posted

malawaszka, pamiętaj, słoooooono Cię ma kosztować zmiana decyzji :wink:

no to dbsst, dawaj, dawaj.....nawet się nie zastanawiaj :D:D:D pogada się wreszcie w realu-a to bardzo ładny element terapii odwykowej :evilbat:

Posted

24-28 sierpnia. zawsze możesz na krócej wpaść, jeśli Ci nie pasuje 8)

ano, malawaszka, zaproponowałaś i przepadło. nie ma przeproś!!!! jedziesz, choćby sie waliło i paliło :roll: :D

Posted

Ka-ka napisał(a):
24-28 sierpnia. zawsze możesz na krócej wpaść, jeśli Ci nie pasuje 8)

no to TZ zaczynam na nowo dziure w brzuchu krecic :D

Posted

oj, kręć, kręć, byle efektywnie :D:D:D
pomyśl, tyle dni bez kompa.....napewno Twój TZ to doceni :wink: (a kwestia z kim ten czas spędzony [ładny mi odwyk od forum, hihi] , to już inna sprawa) 8)

Posted

Ka-ka napisał(a):
oj, kręć, kręć, byle efektywnie :D:D:D
pomyśl, tyle dni bez kompa.....napewno Twój TZ to doceni :wink: (a kwestia z kim ten czas spędzony [ładny mi odwyk od forum, hihi] , to już inna sprawa) 8)

no ale to juz real wiec sie nie liczy do uzaleznienia ;)

Posted

dbsst, skoro tak twierdzisz....:hmmmm: musze zapamiętać, fajne tłumaczenie 8)

daga-nie wiesz?? zlocik dogomaniaków. narazie chyba dość kameralny, jak na rozmiary DGM, ale chyba sobie nie odmówię tej przyjemności spotkania z ludźmi :D na samej górze głównej strony znajdziesz na stałe umieszczony temat o III zlocie :D

nawet się nie zastanawiaj, tylko przyjeżdżaj, choć na kawałek :D

Posted

Ka-ka napisał(a):
:hmmmm: narazie słucham najbardziej w życiu siebie i też niekoniecznie super na tym wychodzę :wink:

hehehehehe no to jak mnie posluchasz to juz na takich manowvcach wyladujesz ze ho ho ;)

Posted

Ka-ka napisał(a):
manowce też są OK, nie rozumiem, co sie tak na nie wszyscy uwzięli :wink:

hehe bo moje manowce sa takie wielkie ze mozna sie pograzyc ;)