Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ka-ka my cię tu wszystkie ładnie prosimy , udaj się na sesję do Wind.
Ka-ka plizzzzzzzzzzzz./sama bym poszła tylko facjata nie ta :-? /
Ka-ka marsz mi do Wind na foteczki :lol: Prosimy :angel:

Posted

no faktycznie daga-przyszłaś namieszać :wink: :D

dziękuję za ciepłe słowa i zachętę. nie powiem-miło mi się zrobiło :oops:

powiem szczerze-nie wyglądam, jak modelka, nie mam 180 cm i 50 kg 8) ale zawsze marzyłam, żeby mieć profesjonalnie zrobione zdjęcia. po prostu zobaczyć, jak to jest :hmmmm: wiecie-człowiek ogląda zawsze rezultaty, efekt końcowy. a ciekawi mnie, jak wygląda porządna sesja od podszewki-poza tym, że to ciężka praca :D zwłaszcza, że mam mało swoich zdjęć-zazwyczaj to ja komuś robię :roll:

ale jest kwestia czasowa-nie wiem, o której będę wolna-we wtorek jestem zajęta minimum gdzieś do 12.30, a pewnie się przeciągnie. a głupio by było się spóźnić, jeśli to gdzieś daleko. więc nie mogę blokować Wind, bo nie wypada.

na lato wyjeżdżam, ale począwszy od października będę znowu w w-wie. mam nadzieję, że "kiedyś" uda się w strzelić do Wind :oops: mogę nawet zapłacić :wink: a tak na poważnie-może się kiedyś faktycznie spełni takie moje małe, głupie :oops: marzenie :hmmmm:

P>S>
poza tym ostatnio mam straszny zasuw. a efekt jest taki, że mam wiecznie podkrążone i spuchnięte oczy a moja PNŻ (Przestrzeń Niezbędna do Życia :wink: ) "nieco" się poszerzyła a i tak jestem niska (zresztą Wind wie, bo sie znamy z realu)..... :roll: ....... więc ja lepiej najpierw zrobię porządek ze sobą przez wakacje :oops: bo jak patrzę na nasze dogomaniaczki na fotkach, to

:eek2:

Posted

[quote name='Ka-ka']no faktycznie daga-przyszłaś namieszać :wink: :D

dziękuję za ciepłe słowa i zachętę. nie powiem-miło mi się zrobiło :oops:

powiem szczerze-nie wyglądam, jak modelka, nie mam 180 cm i 50 kg 8) ale zawsze marzyłam, żeby mieć profesjonalnie zrobione zdjęcia. po prostu zobaczyć, jak to jest :hmmmm: wiecie-człowiek ogląda zawsze rezultaty, efekt końcowy. a ciekawi mnie, jak wygląda porządna sesja od podszewki-poza tym, że to ciężka praca :D zwłaszcza, że mam mało swoich zdjęć-zazwyczaj to ja komuś robię :roll:

ale jest kwestia czasowa-nie wiem, o której będę wolna-we wtorek jestem zajęta minimum gdzieś do 12.30, a pewnie się przeciągnie. a głupio by było się spóźnić, jeśli to gdzieś daleko. więc nie mogę blokować Wind, bo nie wypada.

na lato wyjeżdżam, ale począwszy od października będę znowu w w-wie. mam nadzieję, że "kiedyś" uda się w strzelić do Wind :oops: mogę nawet zapłacić :wink: a tak na poważnie-może się kiedyś faktycznie spełni takie moje małe, głupie :oops: marzenie :hmmmm:

P>S>
poza tym ostatnio mam straszny zasuw. a efekt jest taki, że mam wiecznie podkrążone i spuchnięte oczy a moja PNŻ (Przestrzeń Niezbędna do Życia :wink: ) "nieco" się poszerzyła a i tak jestem niska (zresztą Wind wie, bo sie znamy z realu)..... :roll: ....... więc ja lepiej najpierw zrobię porządek ze sobą przez wakacje :oops: bo jak patrzę na nasze dogomaniaczki na fotkach, to

:eek2:no to czekamy na powakacjach i waszą sesję /Twoją z Wind/ :wink:

Posted

Ka-ka raz do Wind bo inaczej nie bede sie odzywac ;)

i nam tu nie mydl oczu ze to ze tamto

marzylas o sesji mozesz ja miec :D

a Wind ma taki fajerancki pedzelek ktory dziala cuda :D

Posted

dbsst napisał(a):
Ka-ka raz do Wind bo inaczej nie bede sie odzywac ;)

i nam tu nie mydl oczu ze to ze tamto

marzylas o sesji mozesz ja miec :D

a Wind ma taki fajerancki pedzelek ktory dziala cuda :D
:o a co Ona robi tym pędzelkiem :o :lol: :lol:

Posted

Wind napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
:o a co Ona robi tym pędzelkiem :o :lol: :lol:

Nawet nie pytaj :oops: :lol: :lol: :lol:

hehehe cholercia i znowu Wind mnie nakrywa jak o Jej magicznym pedzelku rozpowiadam :oops: ;) :lol:

Posted

:hmmmm: to ja chcę taki magiczny pędzelek na codzienny użytek :D:D:D jeśli faktycznie takie cudeńko (pewnie z dodatkami musi być, że by tak działał 8) ) to ja takich od razu zapas na najbliższe 10 lat poproszę :wink:

Ka-ka raz do Wind bo inaczej nie bede sie odzywac

no coś Ty....przecież bym się zapłakała :cry: :cry: :cry:

P.S. a czy ubranka, to się samemu przynosi? bo na mnie nic z pożyczanych leżeć nie będzie :( (ja trochę "mocniejsza" :wink: od Ciebie jestem :roll: więc ciuszki musza być też "mocniejsze" :wink: 8) ze mnie kawał baby jest, żebym mogła takiego WIELKIEGO PSA utrzymywać na spacerach 8) autentycznie-im bardziej chudnę, tym częściej robię na spacerach za dużo kroczków w kierunku, w którym akurat iść nie chcę..... :evilbat: )

Posted

dbsst napisał(a):
hehe tak fajerancko gila Cie po twarzy a potem patzrysz w lustro i nie wierzysz :D
oj to skołuj mi ten pędzelek od Wind :angel: plizzzzzzzzzz :wink:

Posted

ja kombiuję?? nie....ja tylko dbam o Wasze doznania estetyczne i efektywne wykorzystanie czasu Wind :wink:

a z tym pędzelkiem-kurczak pieczony.....gdyby to takie łatwe było....ech, ale by kasę można zbić :D:D:D i uszczęśłiwić całe zastępy zestresionych przed jakimikolwiek wyjściami kobiet ....

to opatentujcie takie czary-mary w pędzelku, ja opracuję wspominaną wcześniej formułę koloru w saszetce....i biznes się kręci :wink:

Posted

Ka-ka napisał(a):
ja kombiuję?? nie....ja tylko dbam o Wasze doznania estetyczne i efektywne wykorzystanie czasu Wind :wink:

Kombinujesz i marudzisz ;) A o efektywne wykorzystanie czasu to sie nie martw :lol: Juz ja Cie zapedze do roboty, tak ze czas w 100% wykorzystamy efektywnie :D To jak bedzie? Siedzisz w domu, czy bedziemy sie focic? ;) 8)

Posted

nie myl marudzenia z ....nazwijmy to obniżoną samooceną :oops:
naprawdę nikogo innego nie masz. serio??? mogę przyjść? :multi:
no jeśli naprawdę nikogo nie znajdziesz, to ja się piszę :D :D :D

Posted

Ka-ka napisał(a):
nie myl marudzenia z ....nazwijmy to obniżoną samooceną :oops:
naprawdę nikogo innego nie masz. serio??? mogę przyjść? :multi:
no jeśli naprawdę nikogo nie znajdziesz, to ja się piszę :D :D :D

Nareszcie piszesz rozsadnie :D :D :D Na PW omowimy szczegoly :D

Posted

daga10011 napisał(a):
ale extra :D .juz sie doczekac nie moge na projekt Wind :P

Jak tylko Ka-Ka nie zwieje mi z planu to projekcik powinien byc juz pod koniec przyszlego tygodnia :ghost_2:

Posted

a teraz coś dla tych, którzy niedawno płakali, że w nazwie galerii jest o stworkach, a tu fotki tylko 2 stworków (psiego i ludzkopodobnego) :wink:

UWAGA, UWAGA....informujemy o tym, że na wolności przebywa bardzo niebezpieczna, krwiożercza bestia.....cała armia psów z czarnej listy, to wobec tego powtora NIC 8)

tu zbliżenie: przyrzyjcie się uważnie, kto wie, czy go nie spotkacie .....

a zaczęło się tak:

Klara wyrusza na polowanie.... 8)

oho, coś zwietrzyła......

iiiii.......ATAK!!!!!!!! bezbronna czeresienka nie miała w starciu z nią ŻADNYCH SZANS :cry: :wink:

uuuuuu, trochę soczku w oczka poleciało......

ale co to dla fachowców 8) zwłaszcza, gdy burczy w brzuchu..... :wink:

co za potfffffffór :wink: normalnie strach się bać :wink:

"RATUNKU !!!!!!! czereśnia mnie atakuje !!!!!! " :evilbat:

dosyć tego wszystkiego, chyba się najadłam.....:D

przepraszam, że zwłaszcza niektóre fotki sa nieostre, ale aparacik na chwilkę pożyczyłam i się z nim nie zdążyłam oswoić, a poza tym-wbrew obiegowym opiniom-żółwie wcale wolne nie są..... :wink:

Posted

ładny żół

Ka-ka gora

Wind gora

juz drze na sama mysl coz to za sesyjak bedzie

stesknilam sie za Windowymi sesyjkami :D

hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra :D