Ka-ka Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Miga napisał(a):Ka-Ka a może chodziła mi, że jest łatwy w prowadzeniu/ułożeniu łojjj......to napewno nie Preston :evilbat: adda napisał(a): Takie zdjęcie mogę Ci obiecać obiecanki cacanki :roll: dopóki nie zobaczę, nie uwierzę 8) a komary można przeżyć ..... dla dobra sprawy :wink: Quote
adda Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ka-ka napisał(a): a komary można przeżyć ..... dla dobra sprawy :wink: Nie można ich wcale przeżyć!!! :evil: Jak wrócę to się postaram o te zdjęcia, łatwo będzie bo nie musi być nic widać :lol: Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 można przezyć....mnie też żrą 8) aleś sie wycwaniła z tymi kurczokami :evilbat: ja słówko, a ona już zapamiętała.... :hmmmm: no doooobra, ale za dokładniejsze się nie obrażę :wink: Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 ufffffffff.................. zrobiłam nareszcie porządek w galerii... :lol: ale kujcaków dalej nie widzę :evilbat: adda, obijasz się :evil: :cry: Quote
Agga Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 hihihihi no faktycznie malenstwo było z niego a a teraz wielkie psisko... Jest sie do czego przytulic :lol: Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 "maleństwo", zwłaszcza, że waga urodzeniowa, to było ponad 0,5 kg, a w wieku 8 tygodni miał już jakieś 7 kg....co dla niektórych psiaków jest szczytem marzeń :wink: Quote
agabass Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 no maleństwo niewinne i takie słodkie a teraz postach ulic :lol: Quote
adda Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Ka-ka napisał(a):"maleństwo", zwłaszcza, że waga urodzeniowa, to było ponad 0,5 kg, a w wieku 8 tygodni miał już jakieś 7 kg....co dla niektórych psiaków jest szczytem marzeń :wink: A tym bardziej dla ich właścicieli :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Maleństwo sweet!!! Ale teraz piękniejszy, i przystojniejszy :wink: :D Quote
Ka-ka Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 oj tam, postrach ulic od razu 8) w sumie Ci, którzy nie powinni się go tykać, mogą się go bać. a Ci sąsiedzi i znajomi itd., którzy nie mają uprzedzeń, wiedzą, że psa pogoni, ale człowiekowi buziaczka strzeli taaaaakiego słodziutkiego :calus: zresztą już nasza sunia miała opinię nietykalskiej itd, ale w gruncie rzeczy dobre z niej dziecko było. a to, że tak o niej uważali okoliczni blokersi-phi....tylko na dobre wychodziło, bo się spokój miało i nie podskakiwali tak samo teraz. cóż mnie obchodzi, że jakiś gnojek spod klatki powie to, czytamto. znajomi wiedzą, że to złoty pies. a że bydełko spod klatek się usuwa, a teraz mama-siedząc sama-może czuć się bezpieczna....8) same plusy :wink: a jak nie wierzysz, że można się z nim bezpiecznie i miło przyjaźnić, zapraszam do siebie 8) :lol: noooo.....adda, Twój szczyt marzeń chyba wykracza poza 6-7 kg :wink: Quote
adda Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='Ka-ka']noooo.....adda, Twój szczyt marzeń chyba wykracza poza 6-7 kg :wink: Ha ha, ja mam marzenia innej treści :lol: Quote
Ka-ka Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 :lol: ok, ja już nic nie mówię :oops: 8) :wink: Quote
adda Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Że się tak wyrażę, nie tylko zwierzyną człowiek żyje :lol: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 adda napisał(a):Że się tak wyrażę, nie tylko zwierzyną człowiek żyje :lol: hihihi w to jakos ciezko uwierzyc ;) :lol: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Ka-ka napisał(a):no taaaaaak bo jeszcze DGManią 8) :wink: tez :D Quote
anetta Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 O ranyyyy :angel: jaka swinka morska :angel: :lol: Jaki ma wzrok :roflt: Quote
daga10011 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='Agga'] hihihihi no faktycznie malenstwo było z niego a a teraz wielkie psisko... Jest sie do czego przytulic :lol: ale juz widac bylo ze bedzie mial wielka glowe :D :P .sorry-zboczenie zawodowe :lol: .nie wiem jak u rotkow ale u leonow glowa sie liczy :lol: ma byc duza Quote
Ka-ka Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 anetta, no ze wszystkim bym skojarzyła...ale ze świnką morską ??? :lol: :wink: daga, hmmmm...... :hmmmm: a mówisz o dorosłym czy szczenięciu ?? bo u dorosłego ma być spora, ale bez przesady-żeby się taki rozbudowany bernardyn nie zrobił :wink: co niestety, często się robi, zwłaszcza u tych ogólnie ciężkawych. wbrew pozorom, są określone wymiary, które powina mie wzrocowa głowa i one nie są jakies tam giga :wink: a u nas u szczenięcia nawet nie do końca na wielkość patrzysz-bo to różnie potem bywa, choć wiadomo, że cherlawa być nie może :wink: ale ogólny kształ łba, szerokość i głębokośc kufy itd. ale i tak potem Matka Natura robi swoje i można się zdroooowo zdziwić :wink: :lol: pochwalę się, że jakiś czas temu mierzyłam łepetynkę Prestonka i chyba tylko jeden wymiar się nie zgadzał 8) ale łeb mu sie rozbudował, więc może nadgonił :D:D:D Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Wy tu gadu,gadu a ja chcę fotki!!!! Ka-Ka wklejaj :D Quote
Ka-ka Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 hihi....a co?? planują mnie zablokować ?? 8) problem w tym, że fotki się kończą. w domu trochę jest z Prestonowych "lat dziecięcych". a tak poza tym, to muszę cyfróweczkę kupić, bo narazie nie mam :oops: potem poszukam, może coś się jeszcze z wielkim trudem znajdzie :wink: Quote
asiunia Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Hej!! Kcemy malego Prestonka!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
asher Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Ka-ka, a wkleiłabyś fote rottka z taką super hiper wzorcową głową? Bo chciałabym sobie porównac do tej, którą ci pokazywałam :wink: Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 KaKa-glowe mu mierzylas????????? :o :o :o .ja tam nie znam wymiaru standartu glowy leonow i tylko kleby im mierze :lol: Asher-czytalas,ze Preston ma idealna poza jakims jednym malym wymiarem :D .A ze idealow nie ma,wiec popatrz na Prestona i masz glowe idealna :lol: :P Quote
Recommended Posts