Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

Posted

no to, dziouchy, nie marzyć, tylko działać !!!!! ja Wam dam.....króki zlocik, drogo tak bardzo nie wychodzi, zawsze można podjechać na częśc tylko :wink: a gdzie my się inaczej spotkamy ????? :D

a co, KaRa, nie lubisz piffka?? 8)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ka-ka napisał(a):
no to, dziouchym nie marzyć, tylko działać !!!!! ja Wam dam.....króki zlocik, drogo tak bardzo nie wychodzi, zawsze można podjechać na częśc tylko :wink: a gdzie my się inaczej spotkamy ????? :D

a co, KaRa, nie lubisz piffka?? 8)

w wawce ;)

Posted

tyz fakt :D:D:D

ale to nie wszyscy tutaj urzędują :( więc bardzo proszę póki co pracować intensywnie nad swoimi kotami, TZ-ami i z kim lub czym tam kto ma jeszcze problem 8)

Posted

ooooooooo...........no to my, to pełna kóltórka :wink:

a tak na serio, wiesz, ilości na litry to się rzadko zdarzają :oops: a po prostu lubię siąść ze znajomymi przy jednym czy dwóch piffkach i pogadać. mało przy czym tak się dobrze gada, jak przy piffku :D

tzn zgodził się wtedy na zlot?? no to jak się zgodził, to nie wolno tak teraz zdania zmieniać 8)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
dbsst napisał(a):
no ale pewnie juz nie pamieta :evilbat:

To przypomnij :lol:

hihihi wlasnie to robie ale on mnie nie slucha :(

Posted

nie daj się, nie daj się !!!!! pracuj nad nim dzielnie przez następne dni :D

musisz mu udowodnić, że bez spotkania z dogomaniakami, no to po prostu nie będziesz mogła normalnie funkcjonować 8) bo to jest niezbędne do życia, jak tlen. nie ma NIE, użyj kobiecego wdzięku :roll: :fadein:

Posted

dbsst napisał(a):
KaRa_TC napisał(a):
dbsst napisał(a):
no ale pewnie juz nie pamieta :evilbat:

To przypomnij :lol:

hihihi wlasnie to robie ale on mnie nie slucha :(

Bierz go do laryngologa :lol: to usłyszy :lol:

Posted

Ka-ka napisał(a):
nie daj się, nie daj się !!!!! pracuj nad nim dzielnie przez następne dni :D

musisz mu udowodnić, że bez spotkania z dogomaniakami, no to po prostu nie będziesz mogła normalnie funkcjonować 8) bo to jest niezbędne do życia, jak tlen. nie ma NIE, użyj kobiecego wdzięku :roll: :fadein:

hehehehehe najwyzej sie sama zapakuje z psem i ktos moze mnie przygarnie pod topik ;)

Posted

no ba !! zawsze się coś wymyśłi

wiesz, KaRa, ten laryngolog, to niejednemu facetowi by się przydał...i obawiam się, że laryngolog tu nie wystarczy....8)

Posted

daga10011 napisał(a):
tu tez nagadaly :lol: .Moj Tz tez jeszcze opinii nie wyrazil :roll: .Ka-Ka ja nie chce nic mowic ale wstaw jakas fote zanim ci temat zablokuja :oops: :lol:

hehehe tylko gadulam blokuja ;) :D

Posted

dbsst napisał(a):
daga10011 napisał(a):
tu tez nagadaly :lol: .Moj Tz tez jeszcze opinii nie wyrazil :roll: .Ka-Ka ja nie chce nic mowic ale wstaw jakas fote zanim ci temat zablokuja :oops: :lol:

Odezwała się niemowa :lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
dbsst napisał(a):
daga10011 napisał(a):

no ja duzo nie gadam :D

jak okna :D

Posted

dbsst napisał(a):
KaRa_TC napisał(a):
dbsst napisał(a):
daga10011 napisał(a):

no ja duzo nie gadam :D

jak okna :D

Taa wcale dużo nie gadasz, widac to po Twoim liczniku postów :lol: :lol: :lol:

A okienka to tak,że z lekka nerwy mi puściły i mama musiała dokończyć :oops: