Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

buhahaha.....agabass, a ja myślałam, że Ty mi mojego Synalka od dinozaurów wyzywasz :lol: :lol: :lol: to ja juz lepiej idę spać :D dobranoc, dziewczynki :wink:

Posted

zapomnieć o mojej Klarze???????????????

NIGDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co to za herezje mi tu opowiadasz 8) toż to seniorka naszego rodu jest :D:D:D

Posted

oj, jak mi się juz uczyć nie chceeeeeeeee !!!!!!!!!!!! :wallbash:

postanowiłam zatem wrzucić serię uśmiechniętych fotek mojego Synulka (chlip, chlip, już się za nim stęskniłam :oops: ). a poza tym pozazdrościłam Wam, spryciarze i chyba naprawdę sobie odłożę i kupię jakąś fajną cyfróweczkę 8) 8) 8) ( :hmmmm: fajną, jak fajną...ale przynajmniej....w miarę znośną :wink: ale wtedy-biada Wam-po wakacjach zniosę tyle zdjęć, że jeszcze padniecie :lol: )

P.S. przepraszam, że tyle fotek głowy, ale ja mam bzika :stupid: na punkcie kształtnych głów

taki jestem grzeczny, fajny chłopczyk 8)

eeee....żarcie tam masz ?????? :o

to ja się ładnie usmiechnę od ucha do ucha-dostanę wtedy coś ????? :lol:

no cóż....nie każdy umie trzymać język za zębami :evilbat:

nie, NIEEEEEEEE!!!!!!! dość już zdjęć !!!!!!!

no doooobra, ostatnie, niech wiedzą, jaki jestem fajoski 8) (boshe...jak ja kocham tę jego durną minę i rozjechaną gębę :iloveyou: )

Posted

[quote name='"Ka-ka"']

P.S. przepraszam, że tyle fotek głowy, ale ja mam bzika :stupid: na punkcie kształtnych głów
Hej!!

Bzik całkowicie uzasadniony...nie moge napatrzec sie na ten jego łebeczek :D

Posted

hihi....ładną mi ksywkę znalazłaś :wink: :oops:

no nic, tylko musisz jechac obowiązkowo jechac na zlot. jeśli moje działania pedagogiczne przyniosą tym razem jakis rezultat, to jest cień szansy, że choć na chwilkę Z NIM wpadnę, choć to wątpliwe, ale...... :wink:

Posted

:hmmmm: wiesz, że to nie takie proste...... :(

postaram się zrobić, co w mojej mocy. jeśli zauważę znacząca poprawę w jego zachowaniu, to możliwe, że rozważę przyjazd z nim, zakładając, że Dogomaniacy są tolerancyjni i mając świadomość, że kontroluję mojego kłótliwego Księcia, nie będa mi robić wyrzutów w razie czego :wink: ale muszę zebrać listę dokładną, kto jedzie, a przede wszystkim- Z JAKIMI PSAMI (rasa, płeć, temperament)

uwierz mi, o niczym innym w tej chwili tak nie marzę, jak o tym, żeby zabrać Maluszka na zlot. ale to tak naprawdę zależy od....niego samego :hmmmm:

aczkolwiek on jest specyficzny, ale sądzę, że prawdziwi psiarze to zrozumieją 8) np. tak kocha pieszczoty, że czasem trzeba huknąć na niego trochę, żeby się odpierwiastkował, bo inaczej wprasuje w ziemię. jego nie należy się bać-jak go potraktujesz, jak normalnego psa, to można go ładniutko ustawić wedle swojego widzimisię :wink:

poza tym trzeba pamiętać, że jak się przed nim klęka, to zazwyczaj koniecznie chce "przybić piątkę" :oops: , co czasem kończy się przywaleniem komuś w twarz jego filigranową łapeczką z jeszcze bardziej filigranowymi pazurskami :evilbat:

Posted

a to Ty myslisz ze ja mam aniolki??????????? :lol: ..one do psow sa super-ale dzis na szaszlyku niechcacy Dalemu lape przygniotlam :oops: ..i zapiszczal-Gala rzucila sie na psy obok-Ca de Bou :oops: ....myslala chyba ze one mu krzywde zrobily :oops: ..ona umie dac czadu :roll: ...a i przewroca ludzi-skokami-jak powiem nie skacz to jest ok-ale nie zawsze jestem na miejscu :roll: ..i wtedy ktos lezy :lol: ..a Gala ma sklonnosci do skakania na ludzi :roll: z milosci-ale zawsze jest to skok dosc duzego psa :lol:

Posted

skakanie z miłości....co Ty nie powiesz :oops:

ale chciałam się pochwalić, że i tak zrobiłam postępy podczas moich ultra-rzadkich wizyt w domu, bo się ciołek nauczył (choć pewnie wymaga to teraz przypomnienia :evilbat: ), że do pieszczot, to najlepiej dupcię na ziemi usadowić 8)

z powodu wielu sytuacji, na które nie miałam wpływu.....u mnie jest problem z psami.....i w tym twki problem ze zlotem :hmmmm: . bo ludzi, to on kocha, że ho ho!!!!! tylko czasem jest trochę niedelikatny :oops:

Posted

aha, spokojnie malawaszka - jeśli postanowię przywieźć rozrabiakę, to sie ulokuję oczywiście gdzieś poza Twoim namiocikiem 8) :P

Posted

KaKa-do moich on bedzie lagodny chyba-bo one sa aniolki do spow..a Dali bydlak sie boi :roll: ...na psy wogole nie reaguje :roll: -na wystawie suki obwachuje a psow sie boi bidok :(

Posted

[quote name='Ka-ka']aha, spokojnie malawaszka - jeśli postanowię przywieźć rozrabiakę, to sie ulokuję oczywiście gdzieś poza Twoim namiocikiem 8) :P

no co Ty?? nie ma takiej potrzeby :fadein:

Posted

a chcesz, żeby Twój namiocik nauczył się fruwać??
albo żeby mu sie nadprogramowe wywietrzniki zrobiły?? 8)

a tu Prestonek bardzo się ucieszył na myśl o bandzie ludzi, którzy nie będą (dajmy na to :hmmmm: ) się go bali i pogilgocza go z chęcia za uszkiem :wink: (hihi....fotki mi się kończą-muszę aparacik kupić i będę Was zamęczać po wakacjach :P )

i moje absolutnie ukochane zdjęcie, tak w ramach dobicia Was kolejnym ujęciem głowy, ale ja je po prostu kooochaaaam. MOJE MALEŃSTWO :iloveyou: