daga10011 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 o matko,jaki on jest piekny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ka-ka Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 buhahaha.....agabass, a ja myślałam, że Ty mi mojego Synalka od dinozaurów wyzywasz :lol: :lol: :lol: to ja juz lepiej idę spać :D dobranoc, dziewczynki :wink: Quote
agabass Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 nie skumałaś hahahah zapomniałaś hahaha hihihihihi Quote
Ka-ka Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 zapomnieć o mojej Klarze??????????????? NIGDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co to za herezje mi tu opowiadasz 8) toż to seniorka naszego rodu jest :D:D:D Quote
KaRa_ Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Delcie to aż ślinka na jego widok cieknie z pyska :lol: :lol: Śliczniutki, cudaśny!!! Quote
asiunia Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Hej!! Ka-ka dawaj Prestonka!!!!!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
Koma Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Ale Prestonek jest piękny! :loveu: Taki wielgachna mordeczka :lol: Quote
Ka-ka Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 oj, jak mi się juz uczyć nie chceeeeeeeee !!!!!!!!!!!! :wallbash: postanowiłam zatem wrzucić serię uśmiechniętych fotek mojego Synulka (chlip, chlip, już się za nim stęskniłam :oops: ). a poza tym pozazdrościłam Wam, spryciarze i chyba naprawdę sobie odłożę i kupię jakąś fajną cyfróweczkę 8) 8) 8) ( :hmmmm: fajną, jak fajną...ale przynajmniej....w miarę znośną :wink: ale wtedy-biada Wam-po wakacjach zniosę tyle zdjęć, że jeszcze padniecie :lol: ) P.S. przepraszam, że tyle fotek głowy, ale ja mam bzika :stupid: na punkcie kształtnych głów taki jestem grzeczny, fajny chłopczyk 8) eeee....żarcie tam masz ?????? :o to ja się ładnie usmiechnę od ucha do ucha-dostanę wtedy coś ????? :lol: no cóż....nie każdy umie trzymać język za zębami :evilbat: nie, NIEEEEEEEE!!!!!!! dość już zdjęć !!!!!!! no doooobra, ostatnie, niech wiedzą, jaki jestem fajoski 8) (boshe...jak ja kocham tę jego durną minę i rozjechaną gębę :iloveyou: ) Quote
malawaszka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 hahaha no nie mogę z tego uśmiechu :angel: :angel: :angel: :D Quote
asiunia Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 [quote name='"Ka-ka"'] P.S. przepraszam, że tyle fotek głowy, ale ja mam bzika :stupid: na punkcie kształtnych głów Hej!! Bzik całkowicie uzasadniony...nie moge napatrzec sie na ten jego łebeczek :D Quote
dbsst Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 oj nic tylko sie :buzi: ciska na mysl :D ćlicznościowy Tuskaweńko :D moja mila :D Quote
Ka-ka Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 hihi....ładną mi ksywkę znalazłaś :wink: :oops: no nic, tylko musisz jechac obowiązkowo jechac na zlot. jeśli moje działania pedagogiczne przyniosą tym razem jakis rezultat, to jest cień szansy, że choć na chwilkę Z NIM wpadnę, choć to wątpliwe, ale...... :wink: Quote
daga10011 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 oo..KaKa powoli zdanie zmienia :D :P ...dzialaj kobieto-bo ja chce Prestona poznac osobiscie i utulic ten piekny lepek :P .... Quote
Ka-ka Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 :hmmmm: wiesz, że to nie takie proste...... :( postaram się zrobić, co w mojej mocy. jeśli zauważę znacząca poprawę w jego zachowaniu, to możliwe, że rozważę przyjazd z nim, zakładając, że Dogomaniacy są tolerancyjni i mając świadomość, że kontroluję mojego kłótliwego Księcia, nie będa mi robić wyrzutów w razie czego :wink: ale muszę zebrać listę dokładną, kto jedzie, a przede wszystkim- Z JAKIMI PSAMI (rasa, płeć, temperament) uwierz mi, o niczym innym w tej chwili tak nie marzę, jak o tym, żeby zabrać Maluszka na zlot. ale to tak naprawdę zależy od....niego samego :hmmmm: aczkolwiek on jest specyficzny, ale sądzę, że prawdziwi psiarze to zrozumieją 8) np. tak kocha pieszczoty, że czasem trzeba huknąć na niego trochę, żeby się odpierwiastkował, bo inaczej wprasuje w ziemię. jego nie należy się bać-jak go potraktujesz, jak normalnego psa, to można go ładniutko ustawić wedle swojego widzimisię :wink: poza tym trzeba pamiętać, że jak się przed nim klęka, to zazwyczaj koniecznie chce "przybić piątkę" :oops: , co czasem kończy się przywaleniem komuś w twarz jego filigranową łapeczką z jeszcze bardziej filigranowymi pazurskami :evilbat: Quote
daga10011 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 a to Ty myslisz ze ja mam aniolki??????????? :lol: ..one do psow sa super-ale dzis na szaszlyku niechcacy Dalemu lape przygniotlam :oops: ..i zapiszczal-Gala rzucila sie na psy obok-Ca de Bou :oops: ....myslala chyba ze one mu krzywde zrobily :oops: ..ona umie dac czadu :roll: ...a i przewroca ludzi-skokami-jak powiem nie skacz to jest ok-ale nie zawsze jestem na miejscu :roll: ..i wtedy ktos lezy :lol: ..a Gala ma sklonnosci do skakania na ludzi :roll: z milosci-ale zawsze jest to skok dosc duzego psa :lol: Quote
Ka-ka Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 skakanie z miłości....co Ty nie powiesz :oops: ale chciałam się pochwalić, że i tak zrobiłam postępy podczas moich ultra-rzadkich wizyt w domu, bo się ciołek nauczył (choć pewnie wymaga to teraz przypomnienia :evilbat: ), że do pieszczot, to najlepiej dupcię na ziemi usadowić 8) z powodu wielu sytuacji, na które nie miałam wpływu.....u mnie jest problem z psami.....i w tym twki problem ze zlotem :hmmmm: . bo ludzi, to on kocha, że ho ho!!!!! tylko czasem jest trochę niedelikatny :oops: Quote
malawaszka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 hahaha Gala z Majorkami walczyła?? kto wygrał?? :lol: :wink: Quote
Ka-ka Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 aha, spokojnie malawaszka - jeśli postanowię przywieźć rozrabiakę, to sie ulokuję oczywiście gdzieś poza Twoim namiocikiem 8) :P Quote
daga10011 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 KaKa-do moich on bedzie lagodny chyba-bo one sa aniolki do spow..a Dali bydlak sie boi :roll: ...na psy wogole nie reaguje :roll: -na wystawie suki obwachuje a psow sie boi bidok :( Quote
malawaszka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 [quote name='Ka-ka']aha, spokojnie malawaszka - jeśli postanowię przywieźć rozrabiakę, to sie ulokuję oczywiście gdzieś poza Twoim namiocikiem 8) :P no co Ty?? nie ma takiej potrzeby :fadein: Quote
Ka-ka Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 a chcesz, żeby Twój namiocik nauczył się fruwać?? albo żeby mu sie nadprogramowe wywietrzniki zrobiły?? 8) a tu Prestonek bardzo się ucieszył na myśl o bandzie ludzi, którzy nie będą (dajmy na to :hmmmm: ) się go bali i pogilgocza go z chęcia za uszkiem :wink: (hihi....fotki mi się kończą-muszę aparacik kupić i będę Was zamęczać po wakacjach :P ) i moje absolutnie ukochane zdjęcie, tak w ramach dobicia Was kolejnym ujęciem głowy, ale ja je po prostu kooochaaaam. MOJE MALEŃSTWO :iloveyou: Quote
malawaszka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 fruwać OK! wywietrzniki niekoniecznie :lol: ale myślisz, że tak źle będzie? ee może niee :lol: Quote
Recommended Posts