Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ka-ka']hihi....takiej cholery, jak ja, żądne zło się nie trzyma
zresztą jak mogłabym opuścić moją kochaną DGManię :shake:

po prostu w wakacje pracowałam, a teraz ciągnę, jak goopia, dwa kierunki, więc troszkę mam mało czasu

ale jestem, jestem, jeszcze Was pomęczę :razz:

ucałowania dla Mordulca-Ozulca ;):pOzzulec wycałowany i czekamy na Ciebie

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

a czy na razie może być kot??? :evil_lol: Prestona muszę obrobić, a ostatnio moja doba jest co najmniej 10 razy za krótka :shake:

a moja kicia tak w ogóle, to została przemianowana na Zuzię :razz:

czuję mięsko ......

ŻAAAARCIEEEEEEEEE :multi:

mniaaaaammmmmm :D

to teraz pół godzinki dla słoninki :cool1:

a może tak rybkę na deserek :evil_lol:

Posted

[quote name='Ka-ka']a czy na razie może być kot??? :evil_lol: Prestona muszę obrobić, a ostatnio moja doba jest co najmniej 10 razy za krótka :shake:

a moja kicia tak w ogóle, to została przemianowana na Zuzię :razz:

czuję mięsko ......

ŻAAAARCIEEEEEEEEE :multi:

mniaaaaammmmmm :D

to teraz pół godzinki dla słoninki :cool1:

a może tak rybkę na deserek :evil_lol:

fajne kicikici miauuu miauu i jaka puchata ślicznotka

Posted

ależ, KOCHANE, czy ja mogłabym Was opuścić ??? :roll: :cool3:
po prostu, pomimo, iż, jeśli dobrze pamiętam, żyjemy w XXI wieku, niektórzy mają jeszcze przejścia, zanim się internetu doczekają....no i nie ukrywam, że nie miala baba roboty, kupiła se prosie....dwa kierunki, w tym weterynaria, a do tego czubek formatu Prestona, to trzeba mieć tu :stupid:

tak na marginesie, to wczoraj zrunowałam sobie paznokcie-bo ja mam nową Miłość...nazywa się Fernando Alonso, jest straszną świnią i półgłówkiem....jak zdobędę aparat, to Wam go przedstawię :laugh2_2:

w ogóle, to postaram się nieco odświeżyć stare śmiecie :p

agabass-widzę, że masz podobne skojarzenia do mojej Mamy-Ona często nazywa Zuzię "kici-mieuuu...." miEuu, nie miAuuu, bo Zuzka jakoś tak śmiesznie miauczy....ale w Kuwejcie wiele rzczy jest dziwnych, koty widocznie też :evil_lol:

a Wy jakiegoś spotkanka nie planujecie??? tylko może nie pod gołym niebem, bo zamarzniemy....

Posted

[quote name='Ka-ka']a Wy jakiegoś spotkanka nie planujecie??? tylko może nie pod gołym niebem, bo zamarzniemy....

planujemy, planujemy :p
za jakiś miesiąc będzie parapetówka w moim nowym domu :p :p
jak nie zmieniłaś komórki, to moze cię zaproszę :diabloti:

ale to w koncu masz ten net czy nie?

Posted

W TWOIM NOWYM DOMU??????? a ja nic nie wiem :-( :-( :-( :shake:
of course, że nie zmieniłam numeru-gdybym zmieniła, napewno byś o tym wiedziała :razz: (MOŻE ???? echhhh....... bo pomyślę, że stoczyliśmy się z Prestonem na margines :evil_lol: )

no od niedawna mam net-ale IP jest wspólne (na razie), więc korzystam na spółkę z moją lokatorką, która jest od netu uzależniona :mad: ;)

Posted

Ka-ka napisał(a):
tak na marginesie, to wczoraj zrunowałam sobie paznokcie-bo ja mam nową Miłość...nazywa się Fernando Alonso, jest straszną świnią i półgłówkiem....jak zdobędę aparat, to Wam go przedstawię :laugh2_2: ....

jeny Ka-ka kimże jest Fernando Alonso??? :crazyeye: :lol:

Posted

[quote name='Maga100']planujemy, planujemy :p
za jakiś miesiąc będzie parapetówka w moim nowym domu :p :p
jak nie zmieniłaś komórki, to moze cię zaproszę :diabloti:

ale to w koncu masz ten net czy nie?
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhahhhahhaa optymistka hahahhahahahahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ka-ka']

agabass-widzę, że masz podobne skojarzenia do mojej Mamy-Ona często nazywa Zuzię "kici-mieuuu...." miEuu, nie miAuuu, bo Zuzka jakoś tak śmiesznie miauczy....ale w Kuwejcie wiele rzczy jest dziwnych, koty widocznie też :evil_lol:quote]
czasami czytam w myślach:evil_lol:

Posted

[quote name='Ka-ka']W TWOIM NOWYM DOMU??????? a ja nic nie wiem :-( :-( :-( :shake:

a bo skąd masz wiedzieć, skoro nie bywasz tutaj? :shake:

[quote name='dbsst']buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhahhhahhaa optymistka hahahhahahahahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jeszcze się zdziwisz, maupo :diabloti: albo nie - nie zdziwisz się, bo cię tam nie będzie :diabloti: :diabloti:

Posted

ach, jakże mi brakowało Waszych miłych, czułych słówek wymienianych po godzinach :evil_lol:

Alu-bardzo podoba mi sie pomysł z odwykiem :cool3:

co do Fernando...rany, ileż ja bym dała za qnia :evil_lol: nie, tak jak napisalam, Fernando, to ŚWINIA i PÓŁGŁÓWEK :diabloti: kokretniej pół świńskiego łba, z którego wypreparowałam sobie czaszkę...niestety, chyba go za długo przetrzymałam w gotowaniu i trochę na szwach się rusza.....ale ma nadzieję, że zdam anatomię w niezbyt odległych terminach...a do tego czasu Fernando wytrzyma :evil_lol: (oby, oby....) a jaki biały jest :lol: żuchwa wygotowana w Bryzie OXI ACTION, a reszta w Persilu do bialych :cool1:
Mama próbowła dzielnie wypreparować mi w domu łeb krowy (hihihi...nie ma, jak PEDAGOG z powołaniem :p ) , ale, tu cytat :"zabrakło linii produkcyjnej" :shake: ale i tak jestem z niej bardzo, bardzo dumna :loveu:
obiecuję, że jak skołuję aparacik, to cyknę parę fotek Fernando :lol:

narazie mam fotki innych osobliwości, których się uczymy, więc może przy okazji wrzucę. i kości zostaną rzucone :evil_lol:

Maga, te zaniedbania, to nie złej woli....gdzieżbym śmiała zaniedbywać kontakty z ze skrzyżowaniem Kaszpirowskiego i Zbyszka Nowaka-tylko, że od samochodów :razz:

jak znajdę chwilę, postaram sie wrzucić trochę Prestona (który, niestety, za jakis miesiąc-dwa [walczę o dwa :razz: ] wraca do domu :-( chociaż pewnie i tak za parę miesięcy wróci do mnie :diabloti: )

Posted

malawaszka-nie da się ukryć....ze świnią, to świńskie.....ale spójrzmy obiektywnie-chcesz wiedziec, jak leczyć-trzeba wiedziec, jak to wygląda

wczoraj oczarował mnie Auchan na Górczewskiej-wszystko mają :D nerki, płuca, wątroby, serca (wszystko od różnych gatunków)...nawet móżdżek cielęcy :evil_lol:

hej, hej, Vectra :multi: :multi: :multi: witam w moich skromnych progach po długiej przerwie

wiesz, Maga...staram się, ale niezupełnie wychodzi mi na dłuższą metę życie bez snu....chyba jestem pod tym względem jakaś niedoskonała, czy jak :eviltong: