Alicja Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Ka-ka']hihi....takiej cholery, jak ja, żądne zło się nie trzyma zresztą jak mogłabym opuścić moją kochaną DGManię :shake: po prostu w wakacje pracowałam, a teraz ciągnę, jak goopia, dwa kierunki, więc troszkę mam mało czasu ale jestem, jestem, jeszcze Was pomęczę :razz: ucałowania dla Mordulca-Ozulca ;):pOzzulec wycałowany i czekamy na Ciebie Quote
Ka-ka Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 a czy na razie może być kot??? :evil_lol: Prestona muszę obrobić, a ostatnio moja doba jest co najmniej 10 razy za krótka :shake: a moja kicia tak w ogóle, to została przemianowana na Zuzię :razz: czuję mięsko ...... ŻAAAARCIEEEEEEEEE :multi: mniaaaaammmmmm :D to teraz pół godzinki dla słoninki :cool1: a może tak rybkę na deserek :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Kamila, ty żyjesz?? :crazyeye: :crazyeye: :p kot boski :p Quote
dbsst Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 jaaaaaaaaaaaki kociamberek bowski :loveu: Kamila HEJ :multi: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 :loveu::loveu::loveu:yeeeeeeeee ale debesciarska kocina witaj wśród żywych:multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ja cie kręcę ależ piękność i jaka duuuuużaaaaa :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Kamila co u Was?? pokaa to akwa lepiej :razz: Quote
agabass Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Ka-ka']a czy na razie może być kot??? :evil_lol: Prestona muszę obrobić, a ostatnio moja doba jest co najmniej 10 razy za krótka :shake: a moja kicia tak w ogóle, to została przemianowana na Zuzię :razz: czuję mięsko ...... ŻAAAARCIEEEEEEEEE :multi: mniaaaaammmmmm :D to teraz pół godzinki dla słoninki :cool1: a może tak rybkę na deserek :evil_lol: fajne kicikici miauuu miauu i jaka puchata ślicznotka Quote
kate_m. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Miło widzieć oznaki życia w tym temacie ;) Zuzia ma piękny kolor! Quote
anetta Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ale piekna! :loveu::loveu::loveu: A jakie ma ogonisko :-o Witaj Kaka :p Quote
Ka-ka Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 ależ, KOCHANE, czy ja mogłabym Was opuścić ??? :roll: :cool3: po prostu, pomimo, iż, jeśli dobrze pamiętam, żyjemy w XXI wieku, niektórzy mają jeszcze przejścia, zanim się internetu doczekają....no i nie ukrywam, że nie miala baba roboty, kupiła se prosie....dwa kierunki, w tym weterynaria, a do tego czubek formatu Prestona, to trzeba mieć tu :stupid: tak na marginesie, to wczoraj zrunowałam sobie paznokcie-bo ja mam nową Miłość...nazywa się Fernando Alonso, jest straszną świnią i półgłówkiem....jak zdobędę aparat, to Wam go przedstawię :laugh2_2: w ogóle, to postaram się nieco odświeżyć stare śmiecie :p agabass-widzę, że masz podobne skojarzenia do mojej Mamy-Ona często nazywa Zuzię "kici-mieuuu...." miEuu, nie miAuuu, bo Zuzka jakoś tak śmiesznie miauczy....ale w Kuwejcie wiele rzczy jest dziwnych, koty widocznie też :evil_lol: a Wy jakiegoś spotkanka nie planujecie??? tylko może nie pod gołym niebem, bo zamarzniemy.... Quote
Maga100 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Ka-ka']a Wy jakiegoś spotkanka nie planujecie??? tylko może nie pod gołym niebem, bo zamarzniemy.... planujemy, planujemy :p za jakiś miesiąc będzie parapetówka w moim nowym domu :p :p jak nie zmieniłaś komórki, to moze cię zaproszę :diabloti: ale to w koncu masz ten net czy nie? Quote
Ka-ka Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 W TWOIM NOWYM DOMU??????? a ja nic nie wiem :-( :-( :-( :shake: of course, że nie zmieniłam numeru-gdybym zmieniła, napewno byś o tym wiedziała :razz: (MOŻE ???? echhhh....... bo pomyślę, że stoczyliśmy się z Prestonem na margines :evil_lol: ) no od niedawna mam net-ale IP jest wspólne (na razie), więc korzystam na spółkę z moją lokatorką, która jest od netu uzależniona :mad: ;) Quote
malawaszka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ka-ka napisał(a):tak na marginesie, to wczoraj zrunowałam sobie paznokcie-bo ja mam nową Miłość...nazywa się Fernando Alonso, jest straszną świnią i półgłówkiem....jak zdobędę aparat, to Wam go przedstawię :laugh2_2: .... jeny Ka-ka kimże jest Fernando Alonso??? :crazyeye: :lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :multi:o Ka-ka ...na dogo :p a wspóllokatorkę na odwyk;) Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 malawaszka napisał(a):jeny Ka-ka kimże jest Fernando Alonso??? :crazyeye: :lol:pewno jakiś qń:razz: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Maga100']planujemy, planujemy :p za jakiś miesiąc będzie parapetówka w moim nowym domu :p :p jak nie zmieniłaś komórki, to moze cię zaproszę :diabloti: ale to w koncu masz ten net czy nie? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhahhhahhaa optymistka hahahhahahahahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Ka-ka'] agabass-widzę, że masz podobne skojarzenia do mojej Mamy-Ona często nazywa Zuzię "kici-mieuuu...." miEuu, nie miAuuu, bo Zuzka jakoś tak śmiesznie miauczy....ale w Kuwejcie wiele rzczy jest dziwnych, koty widocznie też :evil_lol:quote] czasami czytam w myślach:evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Ka-ka']W TWOIM NOWYM DOMU??????? a ja nic nie wiem :-( :-( :-( :shake: a bo skąd masz wiedzieć, skoro nie bywasz tutaj? :shake: [quote name='dbsst']buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhahhhahhaa optymistka hahahhahahahahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeszcze się zdziwisz, maupo :diabloti: albo nie - nie zdziwisz się, bo cię tam nie będzie :diabloti: :diabloti: Quote
Ka-ka Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 ach, jakże mi brakowało Waszych miłych, czułych słówek wymienianych po godzinach :evil_lol: Alu-bardzo podoba mi sie pomysł z odwykiem :cool3: co do Fernando...rany, ileż ja bym dała za qnia :evil_lol: nie, tak jak napisalam, Fernando, to ŚWINIA i PÓŁGŁÓWEK :diabloti: kokretniej pół świńskiego łba, z którego wypreparowałam sobie czaszkę...niestety, chyba go za długo przetrzymałam w gotowaniu i trochę na szwach się rusza.....ale ma nadzieję, że zdam anatomię w niezbyt odległych terminach...a do tego czasu Fernando wytrzyma :evil_lol: (oby, oby....) a jaki biały jest :lol: żuchwa wygotowana w Bryzie OXI ACTION, a reszta w Persilu do bialych :cool1: Mama próbowła dzielnie wypreparować mi w domu łeb krowy (hihihi...nie ma, jak PEDAGOG z powołaniem :p ) , ale, tu cytat :"zabrakło linii produkcyjnej" :shake: ale i tak jestem z niej bardzo, bardzo dumna :loveu: obiecuję, że jak skołuję aparacik, to cyknę parę fotek Fernando :lol: narazie mam fotki innych osobliwości, których się uczymy, więc może przy okazji wrzucę. i kości zostaną rzucone :evil_lol: Maga, te zaniedbania, to nie złej woli....gdzieżbym śmiała zaniedbywać kontakty z ze skrzyżowaniem Kaszpirowskiego i Zbyszka Nowaka-tylko, że od samochodów :razz: jak znajdę chwilę, postaram sie wrzucić trochę Prestona (który, niestety, za jakis miesiąc-dwa [walczę o dwa :razz: ] wraca do domu :-( chociaż pewnie i tak za parę miesięcy wróci do mnie :diabloti: ) Quote
Vectra Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Cześć Ka-ka :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 wow ale numer .....dawaj foty Ferdka z wybielacza;) Quote
malawaszka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 o fuj ale wy tam świńskie rzeczy musicie robić na tej weterynarii :eek2: Quote
Maga100 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Kamila, więc wywal koleżankę, zasiadaj i nadrabiaj zaległości :lol: Quote
Ka-ka Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 malawaszka-nie da się ukryć....ze świnią, to świńskie.....ale spójrzmy obiektywnie-chcesz wiedziec, jak leczyć-trzeba wiedziec, jak to wygląda wczoraj oczarował mnie Auchan na Górczewskiej-wszystko mają :D nerki, płuca, wątroby, serca (wszystko od różnych gatunków)...nawet móżdżek cielęcy :evil_lol: hej, hej, Vectra :multi: :multi: :multi: witam w moich skromnych progach po długiej przerwie wiesz, Maga...staram się, ale niezupełnie wychodzi mi na dłuższą metę życie bez snu....chyba jestem pod tym względem jakaś niedoskonała, czy jak :eviltong: Quote
Recommended Posts