Alka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='PIKA']A ja zaczne od awanturujących sie Leona i Prestona :lol: no cóż, nie zapałali sympatią do siebie... :wink: :D fajne foteczki, więcej, więcej... Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! A co Prestonek zrobił? :o widzisz Ka-ka i tak bedzie na Prestona :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-ka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Maga100 napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! A co Prestonek zrobił? :o widzisz Ka-ka i tak bedzie na Prestona :lol: :lol: :lol: i tak wiemy, że Twój zaczął, a w następnym, ostatecznym starciu (tym, przy którym o malo zawału nie dostałaś8) :wink:)to Prestonek odpuścił :evilbat: :evilbat: :evilbat: ale tak poza tym to masz normalnie :angel: :lol: :evilbat: Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 asiunia napisał(a): A co Prestonek zrobił? :o Za badzo się zblizyl co dziewczyny Leonka :evilbat: Ka-Ka tak mi kolejnośc wyszla :lol: Quote
asiunia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Hej!! Co do łągodnych labków-Meta moj starszny morderca ma rozpiep***łape bo Labek ją dziabnął :-? A wracając do tematu Leonek zgrzeszył jak mogł się zblizac do dziewczyny Prestonka :wink: Quote
Ka-ka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 PIKA napisał(a):asiunia napisał(a): A co Prestonek zrobił? :o Za badzo się zblizyl co dziewczyny Leonka :evilbat: Ka-Ka tak mi kolejnośc wyszla :lol: dobra, dobra....Rada Promocji dobrego Wizerunku Rottweilera i tak Ci to popamięta :lol: oj, tam, zbliżył się.....on tylko przechodził...ja nie powiem, kto z nią kopulować chciał :lol: a Preston ze swoją nową miłością (czytaj: Szpilą) tylko się grzecznie ganiał :evilbat: Quote
Ka-ka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Co do łągodnych labków-Meta moj starszny morderca ma rozpiep***łape bo Labek ją dziabnął :-? A wracając do tematu Leonek zgrzeszył jak mogł się zblizac do dziewczyny Prestonka :wink: nieeee.....źle zrozumiałaś :wink: to Leon pogonił Prestona za zbliżenie się do Saby...bo SABA JEST NOWĄ MIŁOŚCIA LEONKA 8) Preston zakochał się w Szpili (ale on ma słabość do zgrabnych boksereczek :wink: ) Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 No ale wszystko się skończyło dobrze 8) i zyli długo i szczęsliwie :wink: no no Szpila ma nowego amanta :-? nawet Ozzyemu nie powiem :-? Quote
asiunia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Hej!! Achhh kochana to zmienia postac rzeczy..ZŁY PRESTON :evil: :lol: :lol: :lol: :wink: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 ka-ka jeeestes :angel: :angel: :angel: :angel: huuuuuuuuuuuuura ale na swoje zdjecia poczekasz bo jest ich staaaaaaaaaaaaaaasznie duzo :angel: Quote
Ka-ka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Achhh kochana to zmienia postac rzeczy..ZŁY PRESTON :evil: :lol: :lol: :lol: :wink: no cooooo Tyyyyyy......rottki zdradzasz??? :lol: dbsst, czeeeeekaaaammmm.....(bo jutro nie będę mieć dostępu do netu :placz: ) Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Kamilko, dziękuje za sprostowanie kto czyją dziewczyne podrywał :lol: :lol: a teraz pytanie... co masz przy ustach? :evilbat: Quote
Ka-ka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 [quote name='Maga100']Kamilko, dziękuje za sprostowanie kto czyją dziewczyne podrywał :lol: :lol: a teraz pytanie... co masz przy ustach? :evilbat: wyszłam, jak rasowy blokers......kurtka w paski.....szalik jak prosto z meczu.....piffko i pies z listy :evilbat: no jak to??? bo mi asher piffko zabrała :wink: Quote
anetta Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Ka-ka'][quote name='Maga100']Kamilko, dziękuje za sprostowanie kto czyją dziewczyne podrywał :lol: :lol: a teraz pytanie... co masz przy ustach? :evilbat: wyszłam, jak rasowy blokers......kurtka w paski.....szalik jak prosto z meczu.....piffko i pies z listy :evilbat: Buhahahaah no rzeczywiscie!!! :lol: :lol: :lol: Nie zwrocilam na to uwagi :lol: :lol: Anioleczek :lol: czarniutki z wielka glowa :o :lol: Wiecie ze Preston ma wieksza glowe od doopy :o :lol: :lol: :lol: :lol: Naprawde, kawal psa z niego! :D Quote
Patka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 No kawał chłopa :o a jaki przystojny wszystkie blokerski pewnie na niego lecą :wink: :lol: więcje chłopa jak dąb fot :D Quote
Ka-ka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 [quote name='anetta'][quote name='Ka-ka'][quote name='Maga100']Kamilko, dziękuje za sprostowanie kto czyją dziewczyne podrywał :lol: :lol: a teraz pytanie... co masz przy ustach? :evilbat: wyszłam, jak rasowy blokers......kurtka w paski.....szalik jak prosto z meczu.....piffko i pies z listy :evilbat: Buhahahaah no rzeczywiscie!!! :lol: :lol: :lol: Nie zwrocilam na to uwagi :lol: :lol: Anioleczek :lol: czarniutki z wielka glowa :o :lol: Wiecie ze Preston ma wieksza glowe od doopy :o :lol: :lol: :lol: :lol: Naprawde, kawal psa z niego! :D aleś nas podsumowała :lol: Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Ka-ka'][quote name='anetta'][quote name='Ka-ka'][quote name='Maga100']Kamilko, dziękuje za sprostowanie kto czyją dziewczyne podrywał :lol: :lol: a teraz pytanie... co masz przy ustach? :evilbat: wyszłam, jak rasowy blokers......kurtka w paski.....szalik jak prosto z meczu.....piffko i pies z listy :evilbat: Buhahahaah no rzeczywiscie!!! :lol: :lol: :lol: Nie zwrocilam na to uwagi :lol: :lol: Anioleczek :lol: czarniutki z wielka glowa :o :lol: Wiecie ze Preston ma wieksza glowe od doopy :o :lol: :lol: :lol: :lol: Naprawde, kawal psa z niego! :D aleś nas podsumowała :lol: Bo to prawda :lol: Quote
Ka-ka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Maga100 napisał(a):Ka-ka nie krzycz pewnie moje dziecko miało napadową głuchotę :lol: 8) Quote
Recommended Posts