Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']A ja zaczne od awanturujących sie Leona i Prestona
:lol:

no cóż, nie zapałali sympatią do siebie... :wink: :D

fajne foteczki, więcej, więcej...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
asiunia napisał(a):
Hej!!

A co Prestonek zrobił? :o

widzisz Ka-ka i tak bedzie na Prestona :lol: :lol: :lol:

i tak wiemy, że Twój zaczął, a w następnym, ostatecznym starciu (tym, przy którym o malo zawału nie dostałaś8) :wink:)to Prestonek odpuścił :evilbat: :evilbat: :evilbat:

ale tak poza tym to masz normalnie :angel: :lol: :evilbat:

Posted

Hej!!

Co do łągodnych labków-Meta moj starszny morderca ma rozpiep***łape bo Labek ją dziabnął :-?
A wracając do tematu Leonek zgrzeszył jak mogł się zblizac do dziewczyny Prestonka :wink:

Posted

PIKA napisał(a):
asiunia napisał(a):
A co Prestonek zrobił? :o

Za badzo się zblizyl co dziewczyny Leonka :evilbat:

Ka-Ka tak mi kolejnośc wyszla :lol:

dobra, dobra....Rada Promocji dobrego Wizerunku Rottweilera i tak Ci to popamięta :lol:

oj, tam, zbliżył się.....on tylko przechodził...ja nie powiem, kto z nią kopulować chciał :lol: a Preston ze swoją nową miłością (czytaj: Szpilą) tylko się grzecznie ganiał :evilbat:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Co do łągodnych labków-Meta moj starszny morderca ma rozpiep***łape bo Labek ją dziabnął :-?
A wracając do tematu Leonek zgrzeszył jak mogł się zblizac do dziewczyny Prestonka :wink:

nieeee.....źle zrozumiałaś :wink: to Leon pogonił Prestona za zbliżenie się do Saby...bo SABA JEST NOWĄ MIŁOŚCIA LEONKA 8)

Preston zakochał się w Szpili (ale on ma słabość do zgrabnych boksereczek :wink: )

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Achhh kochana to zmienia postac rzeczy..ZŁY PRESTON :evil: :lol: :lol: :lol: :wink:

no cooooo Tyyyyyy......rottki zdradzasz??? :lol:

dbsst, czeeeeekaaaammmm.....(bo jutro nie będę mieć dostępu do netu :placz: )

Posted

[quote name='Maga100']Kamilko, dziękuje za sprostowanie kto czyją dziewczyne podrywał :lol: :lol:

a teraz pytanie... co masz przy ustach? :evilbat:

wyszłam, jak rasowy blokers......kurtka w paski.....szalik jak prosto z meczu.....piffko i pies z listy :evilbat:

no jak to??? bo mi asher piffko zabrała :wink:

Posted

[quote name='Ka-ka'][quote name='Maga100']Kamilko, dziękuje za sprostowanie kto czyją dziewczyne podrywał :lol: :lol:

wyszłam, jak rasowy blokers......kurtka w paski.....szalik jak prosto z meczu.....piffko i pies z listy :evilbat:
Buhahahaah no rzeczywiscie!!! :lol: :lol: :lol: Nie zwrocilam na to uwagi :lol: :lol:

Anioleczek :lol: czarniutki z wielka glowa :o :lol:
Wiecie ze Preston ma wieksza glowe od doopy :o :lol: :lol: :lol: :lol: Naprawde, kawal psa z niego! :D

Posted

[quote name='anetta'][quote name='Ka-ka'][quote name='Maga100']Kamilko, dziękuje za sprostowanie kto czyją dziewczyne podrywał :lol: :lol:

Buhahahaah no rzeczywiscie!!! :lol: :lol: :lol: Nie zwrocilam na to uwagi :lol: :lol:

Wiecie ze Preston ma wieksza glowe od doopy :o :lol: :lol: :lol: :lol: Naprawde, kawal psa z niego! :D

aleś nas podsumowała :lol:

Posted

[quote name='Ka-ka'][quote name='anetta'][quote name='Ka-ka'][quote name='Maga100']Kamilko, dziękuje za sprostowanie kto czyją dziewczyne podrywał :lol: :lol:

aleś nas podsumowała :lol:
Bo to prawda :lol: