asher Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Ka-ka']PIKA, czy Ty doceniasz moja pamięć?????? :lol: ja PINów nie pamietam do połowy kart, ale mase twojego psa pamiętam 8)No proszę, proszę, jakie panisko :o A ile ty masz tych kart? :lol: Jak tam smycz? 8) Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Ka-Ka ja to Ci chyba oddam moją Lunę na wychowanie bo z Prestonem sobie rewelacyjnie radzisz :klacz: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Ka-ka jeszcze jedna obiecana wizytka :wink: Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 hihi Ozyy stanąła na ławce coby dorównać Prestonowi jak przeczytał ile Pres waży :lol: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 malawaszka napisał(a):hihi Ozyy stanąła na ławce coby dorównać Prestonowi jak przeczytał ile Pres waży :lol:Ozzy kazał się zwazyć z ławeczką :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 o mamo, Ka-ka a czemuż ty znowu szukasz i pracy i mieszkania i jeszcze w dodatku mówisz, ze nie masz internetu? :o Quote
PIKA Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Ka-Ka doceniam Twoją pamięć :lol: Ale w twoim wiekum to chyba tak być powinno :lol: [quote name='Maga100']o mamo, Ka-ka a czemuż ty znowu szukasz i pracy i mieszkania i jeszcze w dodatku mówisz, ze nie masz internetu? :o własnie :o Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Ka-ka']dbsst, jak tam Szpila??????gotowa na pozanie Prestona???? on ostatnio coraz grzeczniejszy :lol: :wink: no ba pewnie ze tak. Roztrzaska Prestona na drobny mak jak jej bedzie podskakiwal oczywiscie kondycja (bo moj pies ponoc obronny nie wie do czego sluza zeby ;) :lol: ) Quote
Ka-ka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 asher, w dzisiejszch czasach różńe karty się ma :wink: ja np. latam na miasto do banku, bo chociaz mam od jakiś 3 miesięcy nowa krte do bankomatu, to się nauczyc do niej PINu nie mogę smycz przezyła, choc się bałam, bo na takich karabińczykach, to ja bym nawet boksera nie wyprowadziła 8) ale moja juz nparawiona, daj znać, kiedy Ci Twoją oddać :D karabińczyk kosztował 10 zł (naprawdę kobieta ma duuuuuży wybór) i naprawa (łącznie ze zszyciem dodatkowo 2 miejs, któe się pruły), także 10 zł :D:D:D i smyczka jak nowa 8) dbsst, Press czeka , bo ostatnio jakoś mu smutno jest, bo się nie ma z kim bawić....no ja nie mówię, że on aniołek jest i czasem się rzuca, ale na sunie to rzadko 8) z nimi, to się raczej chce baiwć, ale one z nimi nie bardzo :-? poza tym ostatnio Preston jest nie do zajeżdżenia....co go wybiegam, to on chce znowu......więc Szpilator-Terminator-Niezmordowator napewno nam pomoże 8) malawaszka, a chcesz, żeby mi się dzieciak zestresował, jak go będzie taka mała ustawiała????? ale dawaj....będzie wesoło :lol: Alu, na tej ławeczce Ozzy wygląda rewelacyjnie :multi: Maga, PIKA.....z praca mi się trochę poplątało, bo z racji rozpoczęcia zajęć zrobiłam się mało dyspozycyjna dla pradcodawcy :-? więc sobie starają się znaleźć kogoś bardziej dopasownego :wink: a do mnie coraz rzadziej dzwonią a co do mieszkania i netu....jak już pisałam, sprowadziła się starsza córka właścicieli-Z PSEM...I Z KOTEM.... Prestonowi bardzo to ogranicza wolność.....biorąc pod uwagę, jaki jest do spów, myśłałam, że zawału dostanę...naszczęście, ku mojemu OGROMNEMU zaskoczeniu, dzielnie znosi ujadanie i rzucanie się z zębami KORY (może dlatego, że jest niewiele większa od jamniorka i to poniżej jego męskiej godności szczekać na taką babę 8) ) ale przyznam szczerze, że boję się, żeby mu w końcu nerwy nie puściły.....on bardzo chciałby się z nią zaprzyjaxnić, merda do niej ogonem, piszczy....a ona na niego z zębami :-? co ciekawe coraz lepiej zaprzyjaxnia się z kotem, chociaz ich zabawy doprowadzają mnie zo stanu przedzawałowego....kot jest młody (pół roku) i mu się nudzi....więc wpada do nas, jak nikogo oprócz nas w domu nie ma 8) i rozrabia....dzisiaj polował na Prestona nogi :o w czasie, gdy Preston nad nim przeskakiwał......a Preston w zamian wylizuje mu głowę, aż kot jest mokry.... :lol: ale czasem Preston chce się z nim bawić, jak zpsem i zaczyna go ganiać :roll: jeszcze mi się nie udało go tego do końca oduczyć :-? ogólnie rzecz biorąc przez ostatnie parę dni bardzo się poprawiło, ale mimo to martwi mnie , że Preston ma bardzo ograniczona wolność :( pokój nie jest duży, więc zawsze pod nieobecność lokatorów puszczałam Prstona luzem....teraz jest gorzej, musz e pilnowac całej trójki, a Preston jest, jak widzę, w mocno stresującej sytuacji :-? także spokojnie, nie szukam mieszkania na zawał, tak, jak latem :hmmmm: stąd mnie nie wyganiają, ale się rozglądam za czymś, bo gdyby się zdarzyło coś fajnego, to dla dobra Prestona nie wiem, czy nie lepiej byłoby się przenieść :hmmmm: no ale to trzeba kasę, a skoro praca mi siadła, to z tym jest problem dobrze, że Preston jest dzielny i stara się być grzeczny, bo jeśli będziemy musieli tu zostać, to tragedii nie będzie, jeśli bedzie robił takie postępy ale jak słowo daję, gdyby KORA była moja, to już ja bym ją wychowała, bo mnie tym ujadaniem na wszystko z panciowego łóżka doprowadza do szału :evil: a netu nie mam, bo właściicelce niepotrzebny i jej się nie spieszy z zakładaniem :-? postaram się wreszcie jakieś fotki wydobyć, bo mnie Evelina zastrzeli znowu :lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Preston ale u nas nudy na prowincji....... :-? :wink: To tak chwilowo dla uzdrowienia sytuacji :wink: Fajnie macie z Pressem na tej kwaterze :x , kot ok ale sunia 8) Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Ka-ka, umówic się możemy kiedy chcesz. Dziś wyjątkowo jestem wolna cały dzień. Jutro tylko wieczorem. Na piątek nie mam planów, ale najbezpieczniej byłoby umówic się koło południa, bo z wieczorem różnie może być :wink: Mogę podskoczyć z piesami na skrzyżowanie KENu i przy Bażantarni na przykład. Ty masz jakiś stacjonarmy telefon w ogóle? Quote
Ka-ka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 niby jest, ale ja z niego nie korzystam, bo on w pokoju u tych córek właścicielki jest.....zatem tylko komórka :evilbat: jakby co, to ja najbardziej wieczorami 8) dziś jeszcze nie do końca wiem, co robię :lol: jutro kończę popołudniu a w piątek, jeśli Paluch otwarty, jade z koleżanką wydobywać dla niej jakąs psinę z palucha (starałam się namówić ją na chudą Bienię, ale oni trochę nie sa pewni tak dużego, dorosłego psa...no i boją się, że to za duża dla niej odległość by była (Kujwasko-Pomorskie) Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Ka-ka']dbsst, Press czeka , bo ostatnio jakoś mu smutno jest, bo się nie ma z kim bawić....no ja nie mówię, że on aniołek jest i czasem się rzuca, ale na sunie to rzadko 8) z nimi, to się raczej chce baiwć, ale one z nimi nie bardzo :-? poza tym ostatnio Preston jest nie do zajeżdżenia....co go wybiegam, to on chce znowu......więc Szpilator-Terminator-Niezmordowator napewno nam pomoże 8) hahaha spoko jak nie zacznie ostro tylko podejdzie i bedzie udawac ze mu zalezy to looz ;) ale musi super szybko biegac ;) Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 To możemy się spotkac jutro - późnym popołudniem, albo wieczorem. Naspisz, albo zadzwoń gdzie i o której ci pasuje. Ja będe w domu tak ok. 17. Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 PRESTON jest moja MILOSCIA zarabisty do kwadratu :D :angel: Ka-ka dziekujemy za spacerek baaaardzo zaraz przestaniesz mnie lubic bo zaczne foty wrzucac wiec niech to bedzie takie mile porzegnanie ;) :lol: Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 A ja zaczne od awanturujących sie Leona i Prestona :lol: Quote
asher Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Buuu, krzyżyki widać :( Może imageshack ma cenzurę? Przepuszcza ertoyke,a le mordobicia już nie? :( Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 asher napisał(a):Buuu, krzyżyki widać :( Może imageshack ma cenzurę? Przepuszcza ertoyke,a le mordobicia już nie? :( a ja widzę, ale straaaaasznie długo się ładowały :-? Quote
anetta Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 To ma byc lagodny labek...phi :lol: Tak, cos jest nie tam z Imageshackiem...akurat teraz mi sie pojawily foty ale wczesniej nie bylo nic. Quote
asiunia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Hej!! Piękny Prestonek!I jaki grzeczny :angel: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 widze widze widze :D :angel: :angel: :angel: Quote
Ka-ka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 dziewczyny, obijacie się z fotami :evilbat: my tu z asher skaczemy z topicu na topic i sprawdzamy 8) PIIIIKAAAA.....no wiesz....zacząć od awantury....zaraz będzie , że z Prestona zabijaka największy na DGManii.... (choc i tak wiemy, kto zaczął 8) ) :wink: Quote
asiunia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Ka-ka']dziewczyny, obijacie się z fotami :evilbat: my tu z asher skaczemy z topicu na topic i sprawdzamy 8) PIIIIKAAAA.....no wiesz....zacząć od awantury....zaraz będzie , że z Prestona zabijaka największy na DGManii.... (choc i tak wiemy, kto zaczął 8) ) :wink: Hej!! A co Prestonek zrobił? :o Quote
Recommended Posts