Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
Waszka, mhy wszyscy jesteśmy zdziwieni. Naprawdę :lol:

jajka jakbym chciała chociaz na chweilkę z Lu8ną do Was dołączyć - tylko ona by pewnie była 100 km od Waszych psów bo tam goopota jedna omija :roll: i hałasuje z daleka jak to ona odważna :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
asher napisał(a):
Waszka, mhy wszyscy jesteśmy zdziwieni. Naprawdę :lol:

jajka jakbym chciała chociaz na chweilkę z Lu8ną do Was dołączyć - tylko ona by pewnie była 100 km od Waszych psów bo tam goopota jedna omija :roll: i hałasuje z daleka jak to ona odważna :lol:
100 kilometrów to mniej więcej w Radomiu wypada. I do Kielc stamtąd bliżej... :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
jejjkuuuu ja normalnie nie mogę uwierzyć w to, że tak super tyle dużych i dwa maluchy się zgadzało na psacerku :angel: :angel: :angel: ehhh czemu te moje potffory to takie dzikusy :-?

Jakby dostaly " z lapy" od mojej jak Asherowa Sabina to by byly grzeczne :evilbat:

Posted

PIKA napisał(a):
malawaszka napisał(a):
jejjkuuuu ja normalnie nie mogę uwierzyć w to, że tak super tyle dużych i dwa maluchy się zgadzało na psacerku :angel: :angel: :angel: ehhh czemu te moje potffory to takie dzikusy :-?

Jakby dostaly " z lapy" od mojej jak Asherowa Sabina to by byly grzeczne :evilbat:

hahha ale Luna jest samobójcą i ona wtedy histerycznie walczy zamiast goopia ustąpić :-?

Posted

Też się mnie podobała :megagrin:
I pyskówki Prestonowo - Leonowe też. Serio 8) Miło sobie popatrzeć na dwa normalne walczące ze sobą samce. Nir to co awantury wariatki Sabiny :roll: :lol:

Posted

asher napisał(a):

I pyskówki Prestonowo - Leonowe też. Serio 8) Miło sobie popatrzeć na dwa normalne walczące ze sobą samce. Nir to co awantury wariatki Sabiny :roll: :lol:

a czym się różnia dwa normalnie walczące ze sobą samce od dwóch nienormalnie walczących? :o

Posted

Maga100 napisał(a):

a czym się różnia dwa normalnie walczące ze sobą samce od dwóch nienormalnie walczących? :o

asher bardziej chodzilo o walczące suki i walczące samce :roll:
Samce z reguly troche krzyku narobią, a u suk na krzyku sie często nie kończy. Przy dwoch walczących sukach częściej klaki lecą a i krew się czasami leje :-? Suki bardziej zawziete sa :-?

Posted

moje ukochane dwa co do cioci debe na skargi chodzily na zmiane :D

pies ktory ma byc...............................................nie taki ;)

ma swoim pyskiem przedstawiac inteligencje i opanowanie jakos tak to szlo a zachowaniem............. 8)