Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

Posted

daga10011 napisał(a):
Asher-czytalas,ze Preston ma idealna poza jakims jednym malym wymiarem :D .A ze idealow nie ma,wiec popatrz na Prestona i masz glowe idealna :lol: :P

No to chyba palnęłam gafę :oops: :lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ka-ka']anetta, no ze wszystkim bym skojarzyła...ale ze świnką morską ??? :lol: :wink:
Bo on tam tym zdjeciu taki grubiutki wyszedl :lol: :lol: :lol: :lol: i skojarzylo mi sie ze swinka :lol:

I wiecej malego Prestonka :D

Posted

na małego Prestonka poczekacie przynajmniej do wakacji (ja ich jeszcze nie mam :lol: ). ale mam trochę w domku jego fotek w sytuacjach różniastych :wink:

daga, ideałów nie ma :wink: ale fakt, łeb ma śliczniasty (mógłby mieć tylko pełniejszy ciemny pigment listwy zębowej :-? jeśli już mogę sobie trochę pogrymasić -nie jest xle, ale.... :wink: )
owszem, można znaleźć wymiary wzorcowej głowy rotta, zresztą Niemcy na szczegółowych przeglądach mierzą wszystko :lol: taki skrupulatny narodek :wink:
jak dobrze poszukasz, znajdziesz wytyczne dotyczące m.in. szerokości kufy, głębokości kufy, wysokości kufy, szerokości głowy między uszami i coś tam jeszcze, ale bij zabij-nie pamiętam (plus wielostopniowa tabela koloru oczu :lol:). do tego wysokośc w kłębie, obwód klatki piersiowej, można poprzeliczać i są pewne ramy długości psa itd..... :wink: ale to już takie szczegóły 8)

asher, kurczak :hmmmm: , poszukam, ale musiałabym trochę się po necie poszwędać, zresztą nie jestem chyba kompetentna do wskazywania wzorcowej głowy :wink: wiesz, jak jest-ideałów nie ma, zresztą np. zwyciężca ADRK za 2004 koszmarnie mi się z głowy nie podobał :oops: ale może to zdjęcia tylko.... :wink: podobnie, jak opiewany przez długi czas MAMBO v.d. Crossener Ranch. widziałam mnóstwo jego fotek i.....ładny, ale łeb mi się nie podobał-jak dla mnie przerysowany i uszy za wysoko.... wiesz, jeden ma dobre coś tam, inny co innego. ale jak znajdę coś, to dam znać :wink:

P.S.-daga, aż z ciekawości muszę zmierzyć Prestonowi głowę, jak przyjadę, dam znać-co mu z tego baniaka urosło :lol: :wink: no i muszę ją ładnie, spokojnie obfotografować, a nie tak, jak ostatnio 8)

Posted

mierz koniecznie :lol: .ja nawet bym nie wiedziala jak sie zabrac do tego :lol: .juz mierzenie w klebie jest trudne,bo toto ruchliwe ciagle :roll: .zmierze 5 razy i zawsze cos innego wychodzi-biore najwyzszy wynik :lol: :lol: :lol:

Posted

Ty nawet nie pytaj, jaką minę ma Preston, gdy się zbliżam z miarką do jego głowy :o :o :o albo nawet z centymetrem do jego cherlawej klatki piersiowej :lol:

bez kiełbachy ani rusz.... :wink:

Posted

Hehehe, poszperałam sobie na stronach hodowli Marstal. Ten Mambo faktycznie beeee :-? Dziwna jakas ta jego gęba, i wzrok ma debilny. Bardziej mi z twarzy przypomna ropuchę, niż rottka :shake: (to się nazywa profesjonalny opis, co? :lol: )
Za to baaardzo podoba mi się łepetyna PAXA Predator :D W ogóle śliczny pies (w opinii laika ofkors 8) )

Posted

[quote name='asher']Ka-ka, ja chyba przestanę odwiedzac twoją galerię, bo coraz bardziej mi się roty podobają

hehehe....i BARDZO DOBRZE, że Ci się podobają . a jeszcze jakbyś mojego przytulańca poznała....echhh......kolejna fanka rottków murowana 8)

[quote name='daga']e tam-Preston ladniejszy .

hihi...przekażę mu, przekażę :wink:

[quote name='KaRa']Ka-Ka my CHCEMY foty

kobiety !!!!! spokoju mi nie dacie 8)

wklejam OSTATNIE 4 FOTKI DOBREJ JAKOŚCI. jeśli będziecie chciały więcej, to reszta jest z komórki, a już gdzieś wklejałam te komórkowe-i widać, że z nich kicha :(

stoję i czekam...i patrzę smutnym wzrokiem...może się jakaś panna znajdzie wreszcie 8)

chociaż........ czy ja wiem :hmmmm: takiego chudzielca, to nie zechce...same kości i skóra (bo mięśnie, to on chyba wchłania :evilbat: ) (zwracam uwagę na szeeeerooooooookiiiii, jak zwykle, usmiech :D:D:D)

a jak pokażę mój śliczniasty różowy języczek, to zechce mnie która??

i na koniec to, co tygryski i Kamilki lubią najbardziej - GŁÓÓÓÓÓÓWKAAAA :D:D:D :iloveyou:

Posted

ale pamiętaj, że obiecałaś pouczyć ją o zabezpieczeniach :lol: jedna lekcja mogła nie wystarczyć :wink:

i niech wzdycha...ja bym też wzdychla na jej miejscu-przystojny, inteligentny, zwariowany, niezmordowany na długich dystansach :lol: obroni, rozśmieszy 8) mąż idealny :wink:

Posted

Ka-ka napisał(a):
ale pamiętaj, że obiecałaś pouczyć ją o zabezpieczeniach :lol: jedna lekcja mogła nie wystarczyć :wink:

i niech wzdycha...ja bym też wzdychla na jej miejscu-przystojny, inteligentny, zwariowany, niezmordowany na długich dystansach :lol: obroni, rozśmieszy 8) mąż idealny :wink:

Nie bój się, czeka ją taka lekcja,że wogóle dzieciaczków nie będzie miała :lol:

Posted

dbsst, nie przesadzaj, Twoja Szpilencja nie taka znowu mała. zreszta on się bardzo ładnie bawi boksereczkami :lol:
a na marginesie-MY GADAMY ?????? a co Cię tak wzięło ?? i jeszcze " :evil: " phi....znam galerie bardziej zagadane 8) :P

no ja mam nadzieję, KaRa, mam nadzieję :fadein:

Posted

Ka-ka napisał(a):

A obiad ugotuje? Śmieci wyrzuci? :evilbat:

Posted

[quote name='Ka-ka']dbsst, nie przesadzaj, Twoja Szpilencja nie taka znowu mała. zreszta on się bardzo ładnie bawi boksereczkami :lol:
a na marginesie-MY GADAMY ?????? a co Cię tak wzięło ?? i jeszcze " :evil: " phi....znam galerie bardziej zagadane 8) :P

no ja mam nadzieję, KaRa, mam nadzieję :fadein:

ciekawe qtore to tak bardziej zagadane :fadein:

piekna ma glowe jak wiadro :D

sliczny jest :D

Posted

daga napisał(a):
o matko,on ma piekna glowe ..klateczka tyz niezla

głowa-owszem :lol: ale klatka?? łeeeee....ciniasta własnie....pare centymatrów by się przydało...mam nadzieję, że troszke poprawię w lato 8)

agabass napisał(a):
która by go nie zechciała taki przystojny kawaler

co najlepsze-czasem zachowuje się tak, jakby wiedział o tym doskonale----i strzeli taka minę, albo spojrzenie, że ciężko być twardym i nieugiętym :lol: ale ja jestem wstrętna i oschła :evilbat: hehehe..... ale w sumie, to mu tlyko na dobre wychodzi :D

asher napisał(a):
A obiad ugotuje? Śmieci wyrzuci?

ojeeeejjjj.....w dzisiejszym świecie nawet ideał ma pewne niedoróbki :lol: a smieci, to by go mozna nauczyć wywalać, jak sądzę :lol:

dbsst napisał(a):
ciekawe qtore to tak bardziej zagadane

no kurczę..... niech pomyślę :hmmmm: :wink:

dbsst napisał(a):
piekna ma glowe jak wiadro

cóż za artystyczne porónanie....jeszcze powiedz, że takie stare, dziurawe i zardzewiałe :lol: Ty dokuczasz mojemu Maleństwu 8)

Posted

[quote name='Ka-ka'][quote name='dbsst']ciekawe qtore to tak bardziej zagadane

no kurczę..... niech pomyślę :hmmmm: :wink:

[quote name='dbsst']piekna ma glowe jak wiadro

cóż za artystyczne porónanie....jeszcze powiedz, że takie stare, dziurawe i zardzewiałe :lol: Ty dokuczasz mojemu Maleństwu 8)

hihihi nie no nie moge tak podpadaj bo mnie poszczujesz i zostane zalizana na smierc ;)

a kto tak gada W Y

Posted

hihihi nie no nie moge tak podpadaj bo mnie poszczujesz i zostane zalizana na smierc

smiej się, śmiej....a jak go kiedys poznasz, to zobaczysz...chociaz większośc osób, jak Press chce im dać buzi, to nie myśłi tak, jak się normalnie myśłi w takiej sytuacji, nie płaczą, że będa uślinieni, tylko robią :o :o :o

ROTT MNIE POŻERA !!!!!!!!!!!!!!! :smhair2: :shocked!:

a kto tak gada W Y

nie no, taaaaak :wink: