Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
Waszko, a w Katowicach w Gostarze nie ma agility? :hmmmm:
A po drugie, po co ci klub? Terenu msz od cholery, zrób przeszkody i do dzieła! :ylsuper:

no własnie nie ma - tor im zniszczał i nie chcą robić treningów :placz:

a swój owszem zrobię, ale co to za frajda samemu się ganiać :placz: ja bym chciała z grupą i innymi psami, żeby Luna miała przy okazji socjalizację bo dzikus jest przecież :placz:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ka-ka napisał(a):
asher, poprawka-JA ZWIEKSZYŁAM :diabloti: sama powiedziałaś, że się Boogie poczuł u siebie i już tak Prestona nie olewa....i przyznasz, że przez twoje osiedle szłyśmy już w sporo większym odstępie :roll: chyba, że ze zmęczenia tego nie pamiętasz :cool3:
Nie pamiętam :shake: :oops:

Waszko, i nigdzie indziej w okolicy nie ma agility? :crazyeye: No to bierz się za montowanie silnej grupy pod wezwaniem! Na pewno wiele osób chciałoby sobie pobiegać! :razz:

Posted

jaaaa fajowo Wam że sobie poskakaliscie też tak bym kciała ;)
A może jakieś foteCki z tych skoków macie ;) :evil_lol: :evil_lol:

bo cos tu tak bez ogonkowo :diabloti:

Posted

asher napisał(a):
No to wpadaj ze Szpila na trening :multi:

hahahhahahhaha jaaaasne i tylko siewstydu najem jak mój ułożony pies pokaze gdzie mnie ma ;) :evil_lol: :lol: :evil_lol:

a gdzie te treningi dokładnie są??

Posted

asher napisał(a):
Waszko, i nigdzie indziej w okolicy nie ma agility? :crazyeye: No to bierz się za montowanie silnej grupy pod wezwaniem! Na pewno wiele osób chciałoby sobie pobiegać! :razz:

no właśnie nie ma :placz: - tu jest mega zadoopie jeżeli chodzi o psie rozrywki - dopiero od niedawna powyrastały psie szkoły, ale sportów niet :shake:

grupę zmontować łatwo - ale kto wyłoży kase na przeszkoty, teren, etc. bo wątpię że wiele osób chciałoby jeździć na moje zadoopie :roll:

Posted

dbsst napisał(a):
hahahhahahhaha jaaaasne i tylko siewstydu najem jak mój ułożony pies pokaze gdzie mnie ma ;) :evil_lol: :lol: :evil_lol:

a gdzie te treningi dokładnie są??

Na Mokotowie, przy Racławickiej.
Debe, jakby wszyscy wychodzili z takiego założenia, jak ty, to prawie nikt by nie trenował ;)

Posted

asher napisał(a):
Na Mokotowie, przy Racławickiej.
Debe, jakby wszyscy wychodzili z takiego założenia, jak ty, to prawie nikt by nie trenował ;)

a w którym miejscu pytam czysto teoretycznie :cool1: narazie i tak za zimno jest na podróż :shake: i w jakie dni i o jakiej porze równiez Z CIEKAWOŚCI pragne wiedzieć :cool1: :cool3:

Posted

dbsst napisał(a):
a w którym miejscu pytam czysto teoretycznie :cool1: narazie i tak za zimno jest na podróż :shake: i w jakie dni i o jakiej porze równiez Z CIEKAWOŚCI pragne wiedzieć :cool1: :cool3:
Jeżu, jak to za zimno? :crazyeye: No przecież nie będzicie szły na piechotę? :lol:
Póki co niedziela, 10 rano ;)

Posted

asher napisał(a):
Jeżu, jak to za zimno? :crazyeye: No przecież nie będzicie szły na piechotę? :lol:
Póki co niedziela, 10 rano ;)

nie wiem czy wiesz my mamy GOŁE cycki i musimy sieliczyc że moga sie wychłodzić podczas podróży :cool1: a jeszcze zdradz sekret gdzie dokładnie :evil_lol:

Posted

No ale przecież kilka razy dziennie wietrzycie te gołe cycki na spacerach, więc jaka różnica w którą stronę idziecie? Na Mokotowie wieją te same wiatry, co na Żoliborzu, temperatura też ta sama :cool1:
Racławicka 99, okolice Wołoskiej, a dokładniej - Płatowcowej.
Najbliżej jest z przystanku Miłobędzka, jeździ tam 172. Ja jadę metrem, wysiadam na Racławickiej, potem dwa przystanki 172. Z powrotem szłyśmy z Ka-ką do metra na piechotę ;)

Posted

asher napisał(a):
No ale przecież kilka razy dziennie wietrzycie te gołe cycki na spacerach, więc jaka różnica w którą stronę idziecie? Na Mokotowie wieją te same wiatry, co na Żoliborzu, temperatura też ta sama :cool1:
Racławicka 99, okolice Wołoskiej, a dokładniej - Płatowcowej.
Najbliżej jest z przystanku Miłobędzka, jeździ tam 172. Ja jadę metrem, wysiadam na Racławickiej, potem dwa przystanki 172. Z powrotem szłyśmy z Ka-ką do metra na piechotę ;)

dobra powiem tak................moj TZ sie zajaral i chce Wam pokazac nie wiem co ale chce pokazac :evil_lol: mowi ze Szpilka jest najlepsza i powali wszystkich ak bedzie z nim biegla :evil_lol: :lol:

i jesli pogoda bedzie oki to jest szansa ze wpadniemy nasza swieta czworca :evil_lol:

tylko mam prosbe dajcie mu fory zeby sie nie zniechecił
asher powiedz Boorkom ze nie maja sie starac za bardzo ;)

bo inaczej on sie podda i nie bedzie chcial z nami wychodzic :placz:

czyli

jest duuuuuza szansa ze bedziemy :cool1: :cool3:

Posted

Ooo, to super :multi:
Zajrzyj do cavanowskiego topiku na "pozostałych terierach" ;) Mokka jest jedną z głównodowodzących ;)
Ale co z łapą Szpilencji?

Posted

asher napisał(a):
Ooo, to super :multi:
Zajrzyj do cavanowskiego topiku na "pozostałych terierach" ;) Mokka jest jedną z głównodowodzących ;)
Ale co z łapą Szpilencji?

no narazie nic sie nie dzieje krwawic przestała................i wyglada lepiej nie bede jej wybiegiwac wiec zobaczymy jesli oczywiscie nie bedzie mnie sie ta lapka jeszcze widziala to nie bedzie nas badz bede ja i emil ;)

jesli wczesniej wyspaceruje Szpile

bo weekendy sa tylko jej ;)

PIKA a no gloe te nasze cycki wiesz ja z moja coorcia to jednosc ;)

Posted

no i niespodzianka :multi:

cztery, bo cztery...ale zawsze coś :D fotki mojego maleństwa-ze świąt Bożego Narodzenia wprawdzie, ale lepsze sprzed 3 miesięcy, niż żadne ;)

taki jestem młodzieńczy przystojniak

coś ze specjalną dedykacją dla asher :evil_lol: całkiem przypadkiem, dzięki bardzo aktywnej pracy ogona mojego Szczęścia na widok cukierków-krówek, wyszedł mi Prestonek-BEZOgonek :cool3:

śliiiiiiczna główeczka :loveu:

i jeszcze z profilu :cool3:

może i on głupuitki i narwany jak skrzyzowanie dobermana z terierem...ale śliczny jest, a jak !!!!! :cool1:

Posted

Ka-ka napisał(a):
jeszcze większym biegusiem musielibyśmy się stamtąd ewakuować :-( szkoda, ale przywykłam już do tej myśli :shake:

jak jeszcze nad nim popracujesz to nie będzie tak źle :razz:

• 1 month later...