Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

Posted

Maga ja mialam przyjaciolke qtora kochalam ponad zycie i ci i juz jej nie mam :(

ja juz nie wierze w przyjazn
dlatego gratuluje KA-ka tak trzymajcie

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ka-ka napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):

I dziewczyny tak same nocą po Starówce chodzą 8)

nieeee.......we 3 byłyśmy :lol:

:o ale foty 8)

mam nadzieję, że to oznacza, iż Ci się choć trochę podobają :wink:

i to bardzo , kurka ja zawsze mam problem z doborem emotek :-?

Posted

Alicja, lekcja pierwsza: ma być uśmiech, a nie wybauszone gały :lol: :lol: :lol:

Posted

ciiiii....dbsst.....ciiiiiiiii..bo Wind jeszcze tu jakimś cudem zajrzy, przeczyta....i sie załamie 8)

co do Przyjaźni....boshe.....kolejna osoba, od której to słyszę. nie łam się, kto wie, kogo spotkałas w życiu lub kogo jeszcze spotkasz....ja dostałam od ludzi potężnie po tyłku, nie mówiąc już o facetach, wobec których jestem naiwna, jak trzylatka....ale cóż. trzeba iść dalej i choć troche jeszcze wierzyć w ludzi :oops:

ech, Maga, czasem tak jest.....niestety, na palcach jednej ręki mogę liczyc osoby mi oddane, z którymi trwamy w dobrych relacjach prze ileś tam lat.....życie juz takie jest, a ludzie się zmieniają......

4 YOU ALL (znalazłam w starociach :wink: )

Posted

Maga100 napisał(a):

Alicja, lekcja pierwsza: ma być uśmiech, a nie wybauszone gały :lol: :lol: :lol:
ale ja chciałam zrobić tak Wow :o ale fajne i ciekawe te foty , ale za dużo było pisania i se skróciłam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no i wyszło jak wyszło 8) :lol:
Ale Ka-ka jest mądra i wyrozumiała dziewczyna i zrozumie :wink:

Posted

[quote name='Ka-ka']

ech, Maga, czasem tak jest.....niestety, na palcach jednej ręki mogę liczyc osoby mi oddane, z którymi trwamy w dobrych relacjach prze ileś tam lat.....życie juz takie jest, a ludzie się zmieniają......

powiem tak: prawdziwych przyjaciół poznajesz w biedzie - i nie ma prawdziwszej prawdy.

Posted

Alu, bo spieszyć, to się należy przy łapaniu pcheł i jedzeniu ze wspólnej miski 8) :lol:

czy ja mądra jestem, ta wątpię :roll: ale wyrozumiała....a jak :D:D:D grunt, że Ci sie moje wypociny podobają :oops:

dbsst, dziękuję :D:D:D cieszę się, że Ci się podoba

Maga, święęęęta prawda, choć bardzo brutalna i trudna do zniesienia, gdy się z nią staje twarzą w twarz

Posted

Ka=ka, fotki śliczne :D Najbardziej podobają mi sie w twoim wykonaniu portrety :D

A przyjaźń... Ja kiedyś strasznie dostałam w dupę :( To był jeden wielki koszmar, myślałam, że się nie podźwignę z tego całego syfu...
A teraz... mam nową Przyjaciółkę :D Najśmieszniejsze jest to, że jak się poznałyśmy te lata temu, to wcale za sobą nie przepadałyśmy :lol: Teraz też się czasem nie lubimy, ale to nic :wink: I choć Magda od roku jest w Londynie, to obie nadal wiemy, że jakby było trzeba, to nawet wpław kanał La Manche przepłyniemy :wink:

Posted

asher-dziękuje :oops: to może kiedys Ciebie obfocę na jakimś psim spacerku 8) a co do Magdy-no ja sie nie dzwię...świetna dziewczyna :D (to ta, którą poznałam u Ciebie po srednio udanej :wink: akcji Beżykowej, tak? 8) )

Alu
-niestety, chwilowo fotek nie bedzie, więc zapraszam gościnnie z fotkami, zeby mi galerii nie zamknęli 8) aktualnie nie mam netu :evil:

powiem więcej....na stancje sprowadziła się BEZ UPRZEDZENIA starsza córka właścicieli....Z PSEM I KOTEM....wiedziała, że Press nie lubi psów...nic mi nie powiedziała, co planuje...po prostu postawiła mnie przed faktem dokonanym :evilbat: ...to, że gdy sunia go kiedys zobaczyła, Preston jej nie zjadł, to jeszcze nie dowód, ze bedzie dobrze :evil: i co to znaczy, że tak bez uprzedzenia???niech ją licho trafi :evil: zaczynam chyba szukac nowego mieszkania....nie chce, żby Preston się męczył. pomimo, że mój Książe zachował się wzorowo i całkowicie mnie zaskoczył :o zarówno z kotem, jak tez z sunia bardzo chce sie zaprzyjaźnić i jest bardzo ostrożny i "niegwałtowny" w stosunku do nich :o mój killerek jednak wyniósł cos z moich łopatologicznych zabiegów edukacyjnych...... ale sytuacja mnie troche przytłoczyla i przeraziła

a teraz zagadka-ILE WAZY PRESTON????????????? bylismy u veta, więc dokładnie juz wiem, ile cielska kochanego jest w tym czarnym ciałku...:lol: (pochwale się, że vet był zaskoczony zachowaniem Prestona-dał się maluch spokojnie obejrzec, wszedzie mozna było zajrzeć, wkuc sie itd., a on nawet sie nie ruszył (normalnie dostaje ataku owsików :evilbat: połączonego z wybitnie wylewnym okazywaniem swej miłości do dr. Orłowskiego))

Posted

no co Wy...... :o

32????? 35????? czy on naprawde wygląda aż tak anorektycznie????? :hmmmm: :(
nie moja wina, że on nawet na żarciu dla psów pracujących wygląda, jakby nie dojadał :lol:

Posted

Ka-ka napisał(a):
no co Wy...... :o

nie moja wina, że on nawet na żarciu dla psów pracujących wygląda, jakby nie dojadał :lol:
:lol: za mało fotek ... no dobra 44kg 8)

Posted

malawaszka napisał(a):
haha no ładnie - to dlatego, że dla mnie wszystko powyżej 10 kg u psa to duużo :lol:

:o To ja nie powiem, ile wazy saba :lol:

Ka-Ka fotki cudne :D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Ka-ka']no co Wy...... :o

nie moja wina, że on nawet na żarciu dla psów pracujących wygląda, jakby nie dojadał :lol: :lol: za mało fotek ... no dobra 44kg 8)

noooo....lepiej......41,6 z wahaniami :lol: Preston powoli stara się zrozumieć zwierze tak dziwaczne, jakim jest KOT :o nie rozumie, dlaczego merdający ogonem kot strzela go łapa po pysku i prycha....dlaczego jak kot leży na moich kolanach i mruczy, to nie nalezy mnie bronić, bo to ze szczęścia, ale jak mruczy na Prestona, to to już jest groźba :hmmmm:

a poza tym Press jest smutny, bo kotu lepiej idzie zaprzyjaźnianie się z psiakiem, niż tej małej rozwrzeszczanej suni.....oooojjjjjj...gdyby to moja sunia była, to by przeszła szybka resocjalizację :evilbat: zachowuje się, jak typowy, kurduplowaty, rozwrzeszczany pies.....nawet jej spania nie zlokalizowałam, tylko śpi na łózku właścicielki i z niego pysk wydziera...zresztą na wszystko szczeka-na kota też..... tlyko szczeka, szczeka, szczeka..... :snipersm: ale jak na nią krzyknęłam, to była tak zdziwiona, jakby jej pierwszy raz ktoś zwrócił uwagę.....

a poza tym bardzo proszę pochwalić mojego pieska :D:D:D:D:D:D:D ja po prostu własnym oczom nie wierzę.....KORA na niego z zębami, a ten merda ogonem wesoło na jej widok....z kotem chce się bawić...no ja po prostu nie wierzę...wyraźnie zaakceptował je, jako swoje stado-na zasadzie-Pani się cieszy, to ja się też cieszę....czasem tylko drżę o swoją facjatkę, kiedy kot mi lezy na kolanach, a Preston wciska w niego swój tyciunieńki pycholek 8)
(kurczę.....chyba mam dobry wpływ jednak na niego :hmmmm: :wink: 8) )

a fot nie mam jak wklejać, bo netu nie mam. jak je obrobię tak, żeby się z kompa dało wynieść :wink: to wtedy wstawię. poza tym jednoczesnie rozglądam się za pracą, nowym mieszkaniem.....i z tego wszystkiego nie wiem, jak się nazywam 8)

ALAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miałaś nam gościnnie Ozulca Wielkiego wstawić :wink:

dbsst, jak tam Szpila??????gotowa na pozanie Prestona???? on ostatnio coraz grzeczniejszy :lol: :wink:

PIKA, a gdzieś chyba kiedyś pisałaś....ile to było :hmmmm: z sześć dych???? :oops:

malawaszka....to jak Ty się sznaucera średniego dorobisz, to dla Ciebie to juz olbrzym będzie :lol:

Posted

:klacz: :klacz: :klacz: dla Prestona :D

[quote name='Ka-ka']
PIKA, a gdzieś chyba kiedyś pisałaś....ile to było :hmmmm: z sześć dych???? :oops:
Noooo, teraz 58 kg 8)

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Ka-ka']
Noooo, teraz 58 kg 8)Biedna wychudzona kruszynka :cry: :cry: :cry: :lol:

Posted

och, dzięki , Alu, dzięki :D:D:D:D:D:D:D:D

PIKA, czy Ty doceniasz moja pamięć?????? :lol: ja PINów nie pamietam do połowy kart, ale mase twojego psa pamiętam 8)

asher, to Twoje OBA psy, to jedna Saba z lekką nadwagą :lol: 8)