Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madzik77 napisał(a):
Zuzka a gdyby klatke skombinować to jaki koszt pobytu byłby u Ciebie??

10 zł doba sunia była by w mieszkaniu i pod ciągłą moją opieka bo ja nie pracuje

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzka a czy klatka jest konieczna?:( ona jest za duża aby w klatce siedzieć:( nie dałoby rady tak luzem?bardzo grzeczna jest

czyli u zuzki koszt 300zł a u Donki 450? ;( nie stać nas:( ja nie mam ani cenia już, tyle psów na hotelikach że bankructwo

Posted

piechcia15 napisał(a):
zuzka a czy klatka jest konieczna?:( ona jest za duża aby w klatce siedzieć:( nie dałoby rady tak luzem?bardzo grzeczna jest

czyli u zuzki koszt 300zł a u Donki 450? ;( nie stać nas:( ja nie mam ani cenia już, tyle psów na hotelikach że bankructwo

Klata przydała by się dla bezpieczeństwa maluchów a nie po to żeby sunia na okrągło w niej siedziała .Nie wtobrarzam sobie takiej sytuacji .

Posted

ale bezpieczeństwo chodzi ci o ochronę przed twoimi psami tak?bo one jeszcze nie chodzą. Klatka jest w schronie ale nie dadzą jej na tak długo:(

czy w takim razie możemy zuzka liczyć na miejsce u ciebie?? a kasa...coś pomyślimy!

POTRZEBNE DEKLARACJA NA HOTELIK!!!

Posted

szczeniory jesli juz byłyby u mojej siostry piętro wyzej w moim bloku :p ja sama niemoge bo mnie niema calymi dniami w domu,ale oczywiscie bede nad nimi czuwała i bedzie ok.Zreszta musze "przeszkolic" nowy DT :eviltong:,
Tylko tak jak pisze-nie bede sciemniala ze jakos to bedzie,mnie nie stac na utzrymanie szczeniat,ledwo daje rade z kociakami ktore mam,nie mowie juz o wydatkach na sprawy codzienne.Ogólnie mowiac ledwo wiaze koniec z koncem wiec niestety nie pomoge :shake: Moja siostra niestety tez nie-ublagalam ja o miejsce,pierwsze co powiedziala zeskad kasa na nie jak niema :(
tak wyglada cala sytuacja i moja propozycja

Szkoda tylko ze sunia zostałaby w schronie :(

Posted

moim zdaniem o rozdzieleniu suni od dzieci nie ma nawet mowy!! skoro mają to szczęście że mają matkę to niech z niej "korzystają" a twoje miejsce niech zostanie dla porzuconych szczeniaków :p

Posted

piechcia15 napisał(a):
moim zdaniem o rozdzieleniu suni od dzieci nie ma nawet mowy!! skoro mają to szczęście że mają matkę to niech z niej "korzystają" a twoje miejsce niech zostanie dla porzuconych szczeniaków :p

wlasnie tez mnie to meczylo,ale ja czytalam watek na szybko chyba cos gdzies zle zrozumialam ;)
tzymam kciuki za kluseczki i mamusie :)

Posted

[quote name='piechcia15']ale bezpieczeństwo chodzi ci o ochronę przed twoimi psami tak?bo one jeszcze nie chodzą. Klatka jest w schronie ale nie dadzą jej na tak długo:(

czy w takim razie możemy zuzka liczyć na miejsce u ciebie?? a kasa...coś pomyślimy!

POTRZEBNE DEKLARACJA NA HOTELIK!!!
Własnie tak o ochrone maluchów przed moimi ,nie wiem jak zareagują na takie małe szkrabki więc lepiej się zabazpieczyc .Jasne że możecie liczyć na miejsce u mnie .

Posted

oszz kurde:) a mama zawsze mówią "córciu nie rzucaj słów na wiatr":) popatrze może znajdzie się u nas w schronie jakiś :eviltong: ...na biegunach :evil_lol:

dziękuję za pomoc:* wpłacisz jak juz uzbiera się kasa, bo tak to jeszcze nic nie wiadomo

Posted

MartynaP napisał(a):
szczeniory jesli juz byłyby u mojej siostry piętro wyzej w moim bloku :p ja sama niemoge bo mnie niema calymi dniami w domu,ale oczywiscie bede nad nimi czuwała i bedzie ok.Zreszta musze "przeszkolic" nowy DT :eviltong:,
Tylko tak jak pisze-nie bede sciemniala ze jakos to bedzie,mnie nie stac na utzrymanie szczeniat,ledwo daje rade z kociakami ktore mam,nie mowie juz o wydatkach na sprawy codzienne.Ogólnie mowiac ledwo wiaze koniec z koncem wiec niestety nie pomoge :shake: Moja siostra niestety tez nie-ublagalam ja o miejsce,pierwsze co powiedziala zeskad kasa na nie jak niema :(
tak wyglada cala sytuacja i moja propozycja

Szkoda tylko ze sunia zostałaby w schronie :(

Pomoc myślę będzie. Ważne, że jest schronienie ;)

Posted

supergoga napisał(a):
Ja tak jak pisałam, mogę dać 100 zł na sunię z maluszkami.

Jednorazowo czy miesięcznie? :eviltong:

Ktoś musi zająć się finansami - użyczyć konta, zbierać kasę, robić przelewy do DT. "Czy leci z nami księgowa?" :evil_lol: