zuzka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Madzik77 napisał(a):Zuzka a gdyby klatke skombinować to jaki koszt pobytu byłby u Ciebie?? 10 zł doba sunia była by w mieszkaniu i pod ciągłą moją opieka bo ja nie pracuje Quote
agat21 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A jaki koszt u Donki5? U Zuzki byłoby fajnie, bo suńka byłaby w domu.. Quote
agata51 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 U Donki 15zł doba + karma. Sunia mieszkałaby w ogrzewanej piwnicy z oknami. Quote
piechcia15 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 zuzka a czy klatka jest konieczna?:( ona jest za duża aby w klatce siedzieć:( nie dałoby rady tak luzem?bardzo grzeczna jest czyli u zuzki koszt 300zł a u Donki 450? ;( nie stać nas:( ja nie mam ani cenia już, tyle psów na hotelikach że bankructwo Quote
zuzka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 piechcia15 napisał(a):zuzka a czy klatka jest konieczna?:( ona jest za duża aby w klatce siedzieć:( nie dałoby rady tak luzem?bardzo grzeczna jest czyli u zuzki koszt 300zł a u Donki 450? ;( nie stać nas:( ja nie mam ani cenia już, tyle psów na hotelikach że bankructwo Klata przydała by się dla bezpieczeństwa maluchów a nie po to żeby sunia na okrągło w niej siedziała .Nie wtobrarzam sobie takiej sytuacji . Quote
piechcia15 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 ale bezpieczeństwo chodzi ci o ochronę przed twoimi psami tak?bo one jeszcze nie chodzą. Klatka jest w schronie ale nie dadzą jej na tak długo:( czy w takim razie możemy zuzka liczyć na miejsce u ciebie?? a kasa...coś pomyślimy! POTRZEBNE DEKLARACJA NA HOTELIK!!! Quote
anado Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Nie chce sie wtracac ale jesli zuzka sie zgadza,to bierzmy sie za zbieranie kasy Quote
MartynaP Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ja mam awaryjny tymczas dla szczeniorow ale z wasza pomoca na mleko i oplat za weta Quote
piechcia15 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 jestem ZA :p BŁAGAM POMÓŻCIE MOJEMU PSU!! może wy wiecie co mu dolega?? http://www.dogomania.pl/forum/f1129/pabianice-onka-zabija-choroba-skory-tylko-jaka-blagam-o-pomoc-149004/#post13162782 Quote
MartynaP Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 szczeniory jesli juz byłyby u mojej siostry piętro wyzej w moim bloku :p ja sama niemoge bo mnie niema calymi dniami w domu,ale oczywiscie bede nad nimi czuwała i bedzie ok.Zreszta musze "przeszkolic" nowy DT :eviltong:, Tylko tak jak pisze-nie bede sciemniala ze jakos to bedzie,mnie nie stac na utzrymanie szczeniat,ledwo daje rade z kociakami ktore mam,nie mowie juz o wydatkach na sprawy codzienne.Ogólnie mowiac ledwo wiaze koniec z koncem wiec niestety nie pomoge :shake: Moja siostra niestety tez nie-ublagalam ja o miejsce,pierwsze co powiedziala zeskad kasa na nie jak niema :( tak wyglada cala sytuacja i moja propozycja Szkoda tylko ze sunia zostałaby w schronie :( Quote
piechcia15 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 moim zdaniem o rozdzieleniu suni od dzieci nie ma nawet mowy!! skoro mają to szczęście że mają matkę to niech z niej "korzystają" a twoje miejsce niech zostanie dla porzuconych szczeniaków :p Quote
MartynaP Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 piechcia15 napisał(a):moim zdaniem o rozdzieleniu suni od dzieci nie ma nawet mowy!! skoro mają to szczęście że mają matkę to niech z niej "korzystają" a twoje miejsce niech zostanie dla porzuconych szczeniaków :p wlasnie tez mnie to meczylo,ale ja czytalam watek na szybko chyba cos gdzies zle zrozumialam ;) tzymam kciuki za kluseczki i mamusie :) Quote
zuzka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='piechcia15']ale bezpieczeństwo chodzi ci o ochronę przed twoimi psami tak?bo one jeszcze nie chodzą. Klatka jest w schronie ale nie dadzą jej na tak długo:( czy w takim razie możemy zuzka liczyć na miejsce u ciebie?? a kasa...coś pomyślimy! POTRZEBNE DEKLARACJA NA HOTELIK!!! Własnie tak o ochrone maluchów przed moimi ,nie wiem jak zareagują na takie małe szkrabki więc lepiej się zabazpieczyc .Jasne że możecie liczyć na miejsce u mnie . Quote
piechcia15 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 no to super w takim razie kombinujemy kase:(:placz: Quote
Madzik77 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 bylo by fajnie u zuzki -a klatka mysle ze tylko na poczatek na oswojenie sie wszystkich z nowa sytuacją... Quote
piechcia15 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 no to teraz konia z rzędem temu kto kase skołuje!!:placz::placz::placz::placz: Quote
anado Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Cichoooo,bo konia chyba nie posiadasz,tym bardziej na wydanie Quote
supergoga Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ja tak jak pisałam, mogę dać 100 zł na sunię z maluszkami. Quote
piechcia15 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 oszz kurde:) a mama zawsze mówią "córciu nie rzucaj słów na wiatr":) popatrze może znajdzie się u nas w schronie jakiś :eviltong: ...na biegunach :evil_lol: dziękuję za pomoc:* wpłacisz jak juz uzbiera się kasa, bo tak to jeszcze nic nie wiadomo Quote
supergoga Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Moja córeczka na konia chętna. Może byc bez rzędu, będziemy na oklep jeździć :evil_lol: Quote
anado Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Piechcia nie masz wyjscia:) Pozwolilam sobie na banerek od ciebie:) Quote
__Lara Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 MartynaP napisał(a):szczeniory jesli juz byłyby u mojej siostry piętro wyzej w moim bloku :p ja sama niemoge bo mnie niema calymi dniami w domu,ale oczywiscie bede nad nimi czuwała i bedzie ok.Zreszta musze "przeszkolic" nowy DT :eviltong:, Tylko tak jak pisze-nie bede sciemniala ze jakos to bedzie,mnie nie stac na utzrymanie szczeniat,ledwo daje rade z kociakami ktore mam,nie mowie juz o wydatkach na sprawy codzienne.Ogólnie mowiac ledwo wiaze koniec z koncem wiec niestety nie pomoge :shake: Moja siostra niestety tez nie-ublagalam ja o miejsce,pierwsze co powiedziala zeskad kasa na nie jak niema :( tak wyglada cala sytuacja i moja propozycja Szkoda tylko ze sunia zostałaby w schronie :( Pomoc myślę będzie. Ważne, że jest schronienie ;) Quote
agata51 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 supergoga napisał(a):Ja tak jak pisałam, mogę dać 100 zł na sunię z maluszkami. Jednorazowo czy miesięcznie? :eviltong: Ktoś musi zająć się finansami - użyczyć konta, zbierać kasę, robić przelewy do DT. "Czy leci z nami księgowa?" :evil_lol: Quote
Recommended Posts