Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piechcia15 napisał(a):
zero...ani pół:( kurcze może jakiś zły telefon podali no nie wiem już sama:( to niemożliwe...

telefon byl podany do Wiosny...ona przecież najwięcej wie w chwili obecnej o Sarze i jej zachowaniu....niestety możliwe - inny psiak z dogo równie ładny jak Sara tez nie mial ani pol telefonu:( straszny zastoj w adopcjach

Posted

ehh ta nasza Sara...:( gdyby miała jakies oszczędności to by się dało jakieś ogłoszenie np. do PP tak jak nasz Dropsik, ma sporo kasy to teraz szalejemy:) może zwołajmy tu trochę ludzi:( może jakaś deklaracja wpadnie coo?? tylko mnie to ludzie na dogo chyba wyklną za kolejne "spamy" :)

Posted

Zobaczmy może czy z tego ogłoszenia Dropsa w PP coś będzie, czy będą chociaż jakieś sensowne telefony.
Wtedy będziemy działać z Sarą:) te 65 zł może jakoś wspólnymi siłami się uzbiera:)

Posted

piechcia15 napisał(a):
czy mam rozumieć, że mój telefon jest podany i mam nosić go przy sobie nawet do kibelka:)

telefon niczyj nie jest podany bo dziewczyna jutro przyjeżdża do Wiosny oglądać Sare na żywo:)