erka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ewelinko_m, to prześlij mi te maile. Ja tez dzisiaj dostałam jeden, nie wiem, czy to ten sam. Quote
Jaaga Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dobrze, ze ruszyło z ogłoszeniami. Trzymam kciuki za dom dla Gucia. Taki piekny, a ciągle u Erki. Quote
Rudzia-Bianca Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dostałam dziś jeszcze zapytanie o mojego Bazyla , [QUOTE]Witam! Zobaczyłam ogłoszenie na portalu Morusek.pl i od razu się zakochałam w tym przepięknym pieseczku. A więc mój dziadek szuka psa. Warunki jakie by pieskowi zapewnił to: duży ogród z ogrodzeniem, piesek nie mieszkał by w domu (mógł by spać w garażu oczywiście miał by tam swoje legowisko) Czy była by możliwość dowozu pieska do Rabki Zdrój? jakaś opłata za paliwo? Muszę się jeszcze skontaktować z dziadkiem i zapytać czy ten piesek by mu odpowiadał ale myślę że tak. Życzę Wesołych Świąt![/QUOTE] gdybyście miały psiaka który mógłby mieszkać w ogrodzie , ale nic więcej nie wiem o tych ludziach :( i adres mailowy [email][email protected][/email] Przepraszam że nie zaglądam ale mam urwanie głowy , jednak mam nadzieję że wkrótce się mi życie uspokoi i będę mogła wrócić na dogo . Quote
divia_gg Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Zapytanie o psiaki ze zgloszenia mailowego: [I]" Mam pytanie co do tych piesków od tej suni. Czy pieski będą takiej wielkości jak ich mama? Które z tych 5 szczeniaków to suczki i w jakim mieści się teraz znajdują?" [/I]Czy cos wiadomo? Czy po prostu na maila uderzyc podanego? [B]Mail podany przy szczylkach podobno nie dziala, a jest osoba wstepnie zainteresowana suczka..[/B].Pisala tam i wrocilo jej maila. Narazie oczywiscie nic pewnego, ale warto sprawdzic. Zreszta jak mail zly to lipa z poszukiwan domow, bo nie ma kontaktu z takim razie. Quote
betel Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Po raz kolejny żałuję, że nie mam domu z ogrodem, bo ta suńka przypomina mi bardzo moją Mikę, która odeszła parę lat temu. Ale niestety do bloku czwartego psiaka nie wezmę:( Quote
erka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='divia_gg']Zapytanie o psiaki ze zgloszenia mailowego: [I]" Mam pytanie co do tych piesków od tej suni. Czy pieski będą takiej wielkości jak ich mama?[/I] [I]Które z tych 5 szczeniaków to suczki i w jakim mieści się teraz znajdują?"[/I] Czy cos wiadomo? Czy po prostu na maila uderzyc podanego? [B]Mail podany przy szczylkach podobno nie dziala, a jest osoba wstepnie zainteresowana suczka..[/B].Pisala tam i wrocilo jej maila. Narazie oczywiscie nic pewnego, ale warto sprawdzic. Zreszta jak mail zly to lipa z poszukiwan domow, bo nie ma kontaktu z takim razie.[/QUOTE] Divia_gg, podano mi błędny adres, powinno być @gmail com, poczatek dobry. Na watku juz poprawiłam. Jeżeli ktos sie chciał skontaktowac, to przeceiz podany tez był nr tel, więc chyba jednak nie za bardzo mu zależało. Prosiłam ta osobę o przysłanie pojedyńczych zdjęć szczeniorków z opisami, na razie nie mam. Quote
divia_gg Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Wlasnie nie bylo nr. Bylo miejsce na nr a zaraz potem byl podany mail...Wiec jakis blad sie zakradl.... O jest tak: [QUOTE][B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]KONTAKT : Nr Tel. e-mail : [/SIZE][/FONT][EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL][/B][/QUOTE] Quote
mag.da Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Ten nr był i... zniknął :-? Tak samo przy psiaku poniżej - jamnikowatym, też zniknął nr. Nie wiem, jak je odzyskać. Quote
erka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]KONTAKT : Nr Tel. 505 – 719 – 082 e-mail : [/B][/SIZE][/FONT][EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#4444ff][B][email protected][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/EMAIL] Na tym wątku nr był. Quote
mag.da Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 W Twoim poście powyżej też nie widzę nr, dopiero, jak dałam "odpowiedź z cytatem", to w cytacie widzę nr. To widocznie chodzi o jakieś ustawienia w moim kompie. Quote
erka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Niestety odpwiedziałyśmy z ewelinką_m na dwa maile w sprawie Gucia i cisza, juz sie więcej nie odezwali:(. Jestem załamana:(. Quote
Linssi Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 A nie znacie kogos, kto by wcisnal Gucia do metra na przyklad? Quote
Maada Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Przepraszam, że tak mnie wcięło ostatnio. Zaraz po świętach się dowiedziałam, że mam pracę tylko do końca kwietnia no i mnie to nieźle zdołowało... muszę wziąć się ostro za szukanie czegoś bo rezerw brak niestety :( Więc na razie tymczasowanie odkładam na lepsze czasy.. Mika ma dom, odwiozłam ja przed Świetami az do Czarnego Dunajca.. dostałam w Święta smsa z informacjami, ze wszystko ok. Dom z ogródkiem, sympatyczna rodzina. Z domków szczeniorków Koni tez mialam wiadomości, wygląda na to, że wszystkie dobrze trafily i są kochane. Teraz trudno mi je wszystkie poodwiedzać ale jak tylko stanę na nogi to ponadrabiam te zaległości. Quote
andzia69 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Maada - trzymam kciuki za poukładanie sobie wszystkiego! i bardzo dziękuję za to, co zrobiłas dla kieleckich bidulów:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewab Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 O kurcze Maada trzymaj się. Jutro wykopie kasiorę (jeszcze nie wiem skąd) i przeleję Ci za faktury. Quote
erka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Oj ,niedobrze. Ale miejmy nadzieję,że szybciutko cos znajdziesz i to będzie tylko krótki urlop. Trzymaj się. Quote
ewab Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Pies nr 2 z opatowskich szczeniaków powędrował do domu. Quote
karolciasz28 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Hej!;):p Jestem dzięki Gosi, i pomogę Guciowi, w taki sposób jak Baremu,tylko chwilkę trzeba poczekać. :) Quote
divia_gg Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Tyle juz czekaja psiaki to i jeszcze poczekaja, nie ma wyjscia... Quote
karolciasz28 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Wiecie to zazwyczaj nie trwa długo, max.1tyg. Ale wiecie muszę jeszcze "moje rodzime";) psiaki zahaczyć. ;-) Quote
andzia69 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 EwaB - bazarek ogłoszeniowy jest tu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-57-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki?p=14377498#post14377498[/url] Quote
ewab Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='andzia69']EwaB - bazarek ogłoszeniowy jest tu: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-57-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki?p=14377498#post14377498[/URL][/QUOTE] Dziękuje, właśnie miałam się przypominać:) Niestety z powodu dużej liczby zgłoszeń - chwilowo zawieszony:cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [CENTER][IMG]http://lh5.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S8JNBrRwUHI/AAAAAAAADQI/PV2aUXfRvNI/s512/P1350271.JPG[/IMG] [COLOR=Green][B]Zapraszam na bazarek kartkowy na leczenie Albinki [/B][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/threads/183537-DzieA-Mamy-do-3-maja-dla-Albinki?p=14471326#post14471326[/url] [/CENTER] Quote
Recommended Posts