Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wysłałam wasz watek z pieskami do ludzi, kt pytali o naszego DORO
owczarek niemiecki /taki dobry mix/

żałuję, ze dziewczyny zdjeły ogłoszenia DORO z afiszu..bo telefonów było duzo..
na konto DORO poszły juz 4 psy!!!!

mam domek dla owczarka niemieckiego /szczylek, podrostek/
jak m panstwo nie odpowiedzą odn 3 latka, kt podesłałm...to sie odzywamm do was

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anita_happy, oczywiście podsyłaj , co masz , bo u nas psiaków dostatek. Jeżeli chodzi o mixa ON-ka, to mamy jeszcze 3-letnią , bardzo fajną sunię na dt w Katowicach.

A to prośba o pomoc, jaką dostałam ze Starachowic.

[FONT=Times New Roman]APEL DO LUDZI Z DOBRYM SERDUSZKIEM.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]W zimie została znaleziona w śniegu suczka z dopiero co urodzonymi małymi szczeniakami. Na szczęście udało się je uratować. Pieski urosły i pilnie poszukują nowego domu. Niestety my nie możemy ich zatrzymać ponieważ mamy już kilka psiaków. Bardzo prosimy o pomoc w znalezieniu nowych domów by maluchy nie spędziły reszty życia w schronisku, tylko przez bezmyślność ludzi, którzy porzucili bezbronną suczkę w ciąży. Domu szuka również matka szczeniąt. Jest bardzo przyjazną i spokojną suczką jednak nadal ma smutne oczy. Pomóżcie je uratować.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Szczeniąt jest pięć. Są przeurocze. Trzy suczki i dwa pieski. Suczka ma około 3 lat i wabi się Mała.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Prosimy o pomoc wszystkich ludzi, którym nie jest obojętny los tych bezbronnych zwierzaków.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Możliwy transport lub pomoc w transporcie.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]KONTAKT : Nr Tel. 505 – 719 – 082 e-mail : [/FONT][FONT=Times New Roman][email protected][/FONT]

Posted

[quote name='erka']Andzia69 wsatwi zdjęcia , jakie dostałam, bo jakos nie mogę.

maluszki

mamusia

czyli sądząc po mamusi będą raczej małymi psiakami...ale biorąc pod uwagę jaka wielka jest sunia od Moli u Maady może być różnie;)

Posted

No ale dogami raczej sie nie stana;) Powoiedzcie ze mam racje, bo juz nic pewnego nie jest;) Wiec idac średnią, to takie max do kolana. Fajniusie, ale takie...kundelkowe. Tak zawodowo kundelkowe.

Posted

Divia_gg, przecież prawie wszystkie, które ogłaszamy, to kundelkowe.

Wiem Erko, ale te jakos...bardziej kundelkowe. Nie mowie ze brzydkie bo ja akurat jestem fanka kundelkow. A suczka to juz w ogole moj typ. Ale te tak jakos wybitnie takie wlasnie;)

Posted

Zgadzam się z divią.. nijak się ich nie da podciągnąć pod jakąś nobliwą rasę ;) Ale po doswiadczeniach z Moli, która byla opisywana jako jamniczkowata albo ratlerkowata wręcz to lepiej się na jakiekolwiek podciągania nie kusić ;) Bo Mika to sznaucerek jak się patrzy i przez ten tydzień urosła już chyba z 2 cm. Ale.. good news! (odpukać oczywiście).. w czwartek wiozę ją do DS!!!!
Andzia, chętna na Mikę jest z Allegro, bardzo Ci dziękuję za ogloszenie - proszę Cię podaj mi link do oferty.

Posted

I tak sobie myślę, że one tez moga byc po 2 ojcach a w każdym razie z tych jaśniejszych wyrosnie coś kompletnie innego niż z tych ciemniejszych..

Posted

[quote name='divia_gg']Wszystkie aktualne sa ja najbardziej. Moze tylko Mika od Maady nie bardzo, ale to jutro bedzie wiadomo, bo Maada cos o DS wspominala...[/QUOTE]

aha wiekszosc tych ktore wydaja mi sie małe posłaąłm pani szukajacej psa

Posted

Ewelinko_m, jeżeli będziesz robiła Guciowi, to może od razu napisz, że dom z ogrodem, ale oczywiście nie do budy. I może krótką historię ,że szczeniak bezdomnej suni, że ją zabrali z rodzeństwem, a on uciekł w pola i był tam sam kilka dni przerażony, dlatego teraz jest troche lękliwy jeszcze ,że potrzebuje spokojnego miejsca, bez małych dzieci, których sie boi.
Najlepiej by było, gdyby było towarzystwo drugiego psa.

W domu Gucio jest misiem przytulakiem, zachowuje czystośc , juz wogóle nie załatwia sie w domu, nie niszczy, jest bardzo spokojny i cichy.

Posted

[quote name='erka']
W domu Gucio jest misiem przytulakiem, zachowuje czystośc , juz wogóle nie załatwia sie w domu, nie niszczy, jest bardzo spokojny i cichy.[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: szczególnie wieczorem:diabloti:

Posted

Ojoj, no rzeczywiśćie, Gucio cały dzień jest cichutką trusią, a wieczorem, jak już jest cisza za oknem, to zaczyna harce z moimi psami.:eviltong:

Posted

Wczoraj byłam w odwiedzinach u Albiego, bo mieszka teraz niedaleko mnie. Wszystko w porządku, teraz ma na imie Fred, ma do towarzystwa 6-letnia suczkę ,wysterylizowaną, która bardzo mu matkuje:).
Tak go pilnuje ,że nie z bardzo wolno mi było wygłaskać. Albi krótki okres siusiania na łóżko ma juz za soba, ale pani nie robiła problemu z tego powodu.
Myślałam wczesniej,że on jest w wieku Gucia, ale jest młodszy, bo Gucio juz ma prawie wszystkie stałe ząbki, a Fred dopiero część, tak ,ze ma teraz ok. 4 mies.
Niestety zapomniałam aparatu i fotek niet.

Posted

Dzisiaj był nareszcie telefon w sprawie Gucia, z Krakowa, ale mieszkanie w bloku.
Jest tez sunia do towarzystwa, ale chyba nie wysterylizowana.
Powiedziałam pani, że szukam dla niego domu z ogrodem i dlaczego.
Mam nadzieję,ze jeszcze ktos sie zadzwoni, powiedziałam pani, że jeżeli dom z ogrodem sie nie znajdzie, to sie odezwę.