Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
niestety mojej koleżance zepsuło się auto i nie może pomóc w zawiezieniu Edka na Kliniki

Ile wyniosłaby taksówką? Może warto zainwestować, dla waszego komfortu w takiej trudnej sytuacji.

Posted

Kurcze, ja będę na klinikach koło 9 najwcześniej, mój dojazd trwa w korkach porannych 1,5 h, chciałabym też coś pospać, bo mam tego dnia pracę na nockę i nie pośpię przez najbliższe 3 dni.

Chyba, że umówimy się po drodze gdzieś? Hallera, FAT?
Jutro podejdę do dr Bieżyńskiego i się go zapytam czy w czwartek w ogóle ma dla nas czas, bo może się okazać, że będą zabiegi od rana do wieczora:p
RTG powinno się zrobić bez problemów.

Posted

jak mi nikt nie pomoże z rana w czwartek, chociażby odebrać go na Klinikach baardzo wcześnie rano, to nie zawiozę go tam bo muszę na 8 do pracy iść,
ale w piątek mam na 10-tą, czyli mam czas do 9:00
więc Naa może bym w piątek podjechała? ale ktoś znowu musiałby z nim tam siedzieć...
tak, taksówką można jechać, ale kto by go odebrał na Klinikach ode mnie?
Figa masz czas?
jest nadzieja jeszcze że auto zostanie jutro naprawione i Demi spędzi z Edkiem na Klinikach cały dzień, ale jeżeli nie to musimy mieć plan A właściwie

aha i karmy ja też nie potrzebuję :)

czyli potrzeba by osoby która posiedzi na Klinikach od 7 do 14 .. z Edkiem, potem go odbiorę

Posted

jest jeszcze opcja piątkowa:
Naa też może go wziąć na badania, ja go przywiozę na 8:00,9:00 ale ja pracuje do 16-tej, więc znowu trzeba kogoś kto go przetrzyma do wieczora aż go nie odbiorę...

Posted

no to udało się!
dziękujemy Demi za kontakt do Marty nr 3 :loveu::loveu::loveu:

Demi podała mi nr do studentki AR (do Marty nr 3, bo i ja i Naa to Marty..)
i dziewczyna zgodziła się zaopiekować Edkiem w czwartek na Klinikach

także Naa dam Ci do niej numer, a jej Twój i się zgadacie co do wizyty u dr Bieżyńskiego

od 7:40 do 9:15 Edziu będzie na ćwiczeniach z tą Martą, a potem ma ona wolne.. i spotka się z Naa i dr Bieżyńskim, a potem ja o 14:00 odbiorę Edka

i po południu napiszę co i jak

uff :p

Posted

[quote name='malawaszka']dziewczyny grzie przyjhmuje Dr Wrzosek - neurolog we Wrocławiu? badzo pilne- wybaczcie off

Pytaj Formiki;) a na wątku Luisa - asta wklejałam gdzieś namiary do niego...

Posted

nr tel 607 161 202

Rozmawiałam z Ewą na temat Edka. Mówi, że to poważne złamanie. Zaprasza Edka na rehabilitację, do siebie, na Biskupin. Jak znajdziecie czas by go wozić - podam jej numer tel

Posted

No chyba po wizycie bedzie znany dokładny koszt, ale pewnie w okolicach 1-2 tysięcy

wpłaty
20 zł- black_madonna
50 zł- matamata
40 zł- ana
20 zł- migdalena
200 zł- sortis
35 zł- Monika z Katowic

jest już 780 zł:multi:
dziękujemy bardzo:loveu:

Posted

Edek już u mnie, we Wro. Jest troszkę niespokojny, sobie popiskuje jakby chciał na siebie uwagę zwrócić albo go boli, sama nie wiem. Ale bardzo szybko chodzi, właściwie truchta, nawet potrafi ciągnąć na smyczy. Edziu umie siadać i podawać łapę :crazyeye: on jest z jakiejś interwencji czy z domu? sorry jeżeli to jest na wątku a ja nie czytałam.
Jutro z rana jedziemy na kliniki, wolałabym jechać taxi bo po 1 nie chcę go męczyć, po 2-gie będzie to bardzo wcześnie, po 3-cie jestem w ciąży i wolałabym nie latać z nim po tramwajach. Czy wówczas możecie mi zwrócić za tą taxi? bo niestety nie mam żeby założyć ze swoich.
zaraz wstawię jakieś zdjęcia z komórki

Edek usiadł i podał łapkę :)

Posted

xmartix napisał(a):
Jutro z rana jedziemy na kliniki, wolałabym jechać taxi bo po 1 nie chcę go męczyć, po 2-gie będzie to bardzo wcześnie, po 3-cie jestem w ciąży i wolałabym nie latać z nim po tramwajach. Czy wówczas możecie mi zwrócić za tą taxi? bo niestety nie mam żeby założyć ze swoich.
zaraz wstawię jakieś zdjęcia z komórki

Ja deklarowałam 40 zł jednorazowo na edzia, to zapłacę za taxi - będzie więcje kosztować?

Posted

najpierw pojadę zwykłą, a potem tą tańszą (bo tylko z miasta jeżdżą), nie wiem czy starczy, ale nawet jakbym miała taki zwrot to będzie ok, bo zwykła to gdzieś 30 zł a potem ta tania to 15