Unbelievable Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='evel']Różowe lepsze :obrazic:[/QUOTE] no pewnie! my czekamy na różowo-różowego activdoga, boję się jak będzie wyglądać :evil_lol: Quote
omry Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ja kocham psy w różach, ale myślę, że Etnie lepiej było jednak w czerwieni :) Niemniej i tak jest świetnie :) Quote
motyleqq Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 dziękujemy :) ładnemu we wszystkim ładnie, o :cool3: Quote
PaulinaBemol Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [QUOTE][COLOR=#000000]dziękujemy [/COLOR]:smile:[COLOR=#000000] ładnemu we wszystkim ładnie, o [/COLOR]:cool3: [/QUOTE] właśnie, muszę przyznać że psiaka masz pięknego... rasa by się taka przydała:multi: Uszy ma cudne ;) i końcówkę ogona. Ma to coś :cool1: Quote
motyleqq Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='PaulinaBemol']właśnie, muszę przyznać że psiaka masz pięknego... rasa by się taka przydała:multi: Uszy ma cudne ;) i końcówkę ogona. Ma to coś :cool1:[/QUOTE] a dziękuję :) ogonek trochę wyłysiał, wcześniej miała taką 'firankę' wzdłuż całego. może na lato, a może od karmy, nie wiem ;) no i bym chciała taką rasę, już bym nie musiała myśleć jakiego drugiego psa chcę :evil_lol: Quote
drzalka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 W czerwonych lepiej, gdyby ten róż był bardziej żarówiasty :P Quote
stefanek1407 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Trudny wybór :roll: Ale bardziej mi się podobają różowe ;) Jakie szelki kupić mojemu psu? Ostatnie się rozwaliły po jednym mocnym pociągnięciu psa :shake: [IMG]http://i45.tinypic.com/29w921i.jpg[/IMG] Quote
vege* Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='stefanek1407']Trudny wybór :roll: Ale bardziej mi się podobają różowe ;) Jakie szelki kupić mojemu psu? Ostatnie się rozwaliły po jednym mocnym pociągnięciu psa :shake: [/QUOTE] Fioletowe! :loveu: Quote
angineuuka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Lucky.']zamówiłam furkidza :D[/QUOTE] jakiego? :D kurczę, mam ochotę na furkidza... no ale 16 jadę do Krakowa na wystawę, więc.. :evil_lol: :evil_lol: Quote
Naklejka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Angi']jakiego? :D kurczę, mam ochotę na furkidza... no ale 16 jadę do Krakowa na wystawę, więc.. :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Ty mi nawet nie mów o tej wystawie, jak sprzedam norwegi Arniego zamawiam mu nowe, takie same. Jeszcze sobie rogzy od Marty zarezerwowałam... Może Jetsanowi coś kupię :evil_lol: Quote
Lucky. Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Angi']jakiego? :D kurczę, mam ochotę na furkidza... no ale 16 jadę do Krakowa na wystawę, więc.. :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] tego "be my penaut". Jutro muszę pieniążki przelać, żeby jakoś doszło do środy bo później boże ciało ... Quote
Marta_Ares Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='a_niusia']nie chce nic mowic, ale mojej mamy suczka ma obroze od marty-tasmowka bez podszycia i mimo ze obroza jest niebieska odkad zaczal sie sezon wodny, farbyje biala szyjke na rozowo:)))[/QUOTE] A to na pewno jest pofarbowane?? może obtarta skóra?? Ciężko mi uwierzyć, żeby tamta taśma farbowała, są typy taśm, które mogą farbować (zależy od sposobu ich barwienia, mogą być poźniej barwione lub od razy robione z kolorowego jedwabiu) ale szczerze mówiąc z tych co miałam to jeszcze nic mi nie farbowało. Z tej samej niebieskiej taśmy Mayka ma szelki i bardzo często w nich pływa, nie zauważyłam żadnego zabarwiania sierści [quote name='Naklejka']Miałby ktoś pomysł na jakieś norwegi dla Jetsana, robię zakupy u Marty, więc zrobiłabym takie większe :) Potrzebuję szelki na wyższe temperatury, zamiast juliusów, ale nie mam pomysłu jaki kolor, a może jakieś połączenie kolorów, wzorki, podszycie? Przód musiałby mieć jakieś 6-7cm, a reszta 3cm Jetsan w 4cm [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-RCDhqsXliU4/Tr0Lw5Z8lTI/AAAAAAAABLA/hRB-nzEDIsE/s640/IMG_0323.JPG[/URL][/QUOTE] może coś z pomarańczem/ zielenią/ limonką?? [quote name='Lucky.']tego "be my penaut". Jutro muszę pieniążki przelać, żeby jakoś doszło do środy bo później boże ciało ...[/QUOTE] dzisiaj taka właśnie do nas przyszła :diabloti: Quote
Cockermaniaczka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Potrzebuje cos mocnego dla mojego kuunia pociagowego :evil_lol: Sprawdzonych firm,raczej nie hand mady bo zwyczajnie moga nie wytrzymac ;) (mimo ze je uwielbiam i strasznie mi sie podobaja wzorki,kolory eh ) Myslalam nad rogzem jakims,tylko ceny troche zwalaja :roll: Quote
gops Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Cockermaniaczka']Potrzebuje cos mocnego dla mojego kuunia pociagowego :evil_lol: Sprawdzonych firm,raczej nie hand mady bo zwyczajnie moga nie wytrzymac ;) (mimo ze je uwielbiam i strasznie mi sie podobaja wzorki,kolory eh ) Myslalam nad rogzem jakims,tylko ceny troche zwalaja :roll:[/QUOTE] może el perro ? ma piekne kolorki i na pewno wytrzyma , chociaż wiele firm hand made ma mocne rzeczy wiem cos o tym bo moje 17kg pociągowca sporo zerwało a np DS czy AD jak an razie nie. Quote
socurek Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Ja mam szybkie pytanie :) Myślicie, że [SIZE=2][FONT=arial]Lupine obroża zacisk 3/4" 49-69cm[/FONT][/SIZE] wytrzyma szarpnięcia ponad 40 kg dobermana? Sugerując się obwodem szyi taką właśnie zakupiłam, ale dość delikatnie wygląda na jego szyi, a nie chciałabym, żeby na spacerze spotkała mnie przykra niespodzianka... Quote
Onomato-Peja Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nie znam przypadku żeby komuś rozwaliło się Lupine a ludzie kupują zarówno dla spanieli jak i amstafów. :) Quote
kasia_1982 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='socurek']Ja mam szybkie pytanie :) Myślicie, że [SIZE=2][FONT=arial]Lupine obroża zacisk 3/4" 49-69cm[/FONT][/SIZE] wytrzyma szarpnięcia ponad 40 kg dobermana? Sugerując się obwodem szyi taką właśnie zakupiłam, ale dość delikatnie wygląda na jego szyi, a nie chciałabym, żeby na spacerze spotkała mnie przykra niespodzianka...[/QUOTE] Ale Lupine ma tez 1'' (2.5cm) w tej dlugosci. (lupine ma kilka roznych rozmiarowek) Wydaje mi sie ze obroza bedzie za waska, czy wytrzyma zrywy nie wiem. Moj 16kg staffik chodzi w 2.5cm bo 18mm (3/4) to troche za wasko Quote
Cockermaniaczka Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 El Perro mi sie podobaja obroze ,pytanie czy sie nie rozciagaja?Wytrzymale tooto? :cool3: Lupine dosc drogie ale jesli sa ok to juz sie poswiece :evil_lol: Quote
gops Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='Cockermaniaczka']El Perro mi sie podobaja obroze ,pytanie czy sie nie rozciagaja?Wytrzymale tooto? :cool3: Lupine dosc drogie ale jesli sa ok to juz sie poswiece :evil_lol:[/QUOTE] el perro na klamre się nie rozciąga , to są bardzo mocne obroże miałam jedną ponad rok ciągle w idealnym stanie i sprzedałam tylko dlatego że 3cm było za cienkie przy jej chorej tchawicy. teraz niedługo będe zamawiać tylko 4cm , na prawdę sa warte ceny. Quote
Original_N Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Jest lato, są Hawaje :D Hunter [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/442/dsc08622640x480.jpg/][IMG]http://img442.imageshack.us/img442/9484/dsc08622640x480.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/14/dsc08619640x480.jpg/][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/2566/dsc08619640x480.jpg[/IMG][/URL] Quote
toyota Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='socurek']Ja mam szybkie pytanie :) Myślicie, że [SIZE=2][FONT=arial]Lupine obroża zacisk 3/4" 49-69cm[/FONT][/SIZE] wytrzyma szarpnięcia ponad 40 kg dobermana? Sugerując się obwodem szyi taką właśnie zakupiłam, ale dość delikatnie wygląda na jego szyi, a nie chciałabym, żeby na spacerze spotkała mnie przykra niespodzianka...[/QUOTE] Ja mam zatrzask Lupine dla ON-ka 40 kg. Wygląda delikatnie na szyji, ale używamy juz 3 miesiące i jest super. Pies ma czasem zrywy. Zacisk to jest jeszcze bezpieczniejszy, bo zazwyczaj słabym punktem są klamry. Quote
DeeDee Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/112436-Original_N"][B]Original_N[/B][/URL][COLOR=#3E3E3E] - a co to za obróżka? [/COLOR]:oops: Quote
Recommended Posts