Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fizycznie mam nadzieje, że ivette3 czuje sie dobrze, ale psychicznie podejrzewam , że jej sytuacja jest nie do pozazdroszczenia. Nie ma chyba nic bardziej upokarzającego i dołującego jak widoczne oznaki lekceważenia człowieka, który zrobił wszystko, wszystko co dobre dla Partyzanta. W zamian otrzymując lekceważenie, ignorancję i totalny "tu mi wisizm". Sprawa ivette3 i Partyzanta wyraźnie nam pokazuje jakie emocje ( a właściwie ich brak) stoją pod sztandarowym hasłem Fundacji prozwierzęcych ( myslę tutaj oczywiście o FFA O/Częśtochowa) " pomoc dla naszych mniejszych braci". Partyzant nie był psem medialnym, ivette3 jest tylko jedną z nas , więc właśiwie po co FFA O/Częstochawa miałaby sie nimi przejmować .
Nie przewidzieli tylko jednego, że my tu jesteśmy i nie odpuścimy!!!

Posted

odpowiedzi nie będzie - to sprawdzony sposób
ktoś zadaje niewygodne pytania to go zignorujmy - kiedyś mu się znudzi

czy ktos monitoruje aktywność tej specjalistycznej fundacji na innych wątkach?

Posted

[quote name='kahoona']odpowiedzi nie będzie - to sprawdzony sposób

czy ktos monitoruje aktywność tej specjalistycznej fundacji na innych wątkach?[/QUOTE]
No właśnie..gdzieś mi sie obiło coś o "oczy" na innym wątku...kurcze..nie pamięatm..ale One chy ba dzialaja caly czas..teraz nowa dogomania...ja juz nie umiem tak odnaleźć wszystkiego, jak kiedys, zeby sprawdzic..ale spokojnie- dojdziemy do wprawy za jakis czas....

Posted

[quote name='Kaja i Aza']florida_blue ostatnio byla zalogowana na dogo 4 listopada, ale nie pamietam kto jeszcze z z FFA udzielal sie na Dogo i pod jakimi nickami.[/QUOTE]
KAsiu..jak sprawdzasz, kiedy było ostatnie logoqwanie??Ja nie widze tej funcji..tak samo jak nie widze "pokaz wszystke posty napisane przez osobę"....pokazuja sie jakeis posty ale z tego co zrozumialam to posaty z zakladanego chyba wątku..i to nie tej osoby tylko wszystkie..tak mialam wczoraj.....a dzis nie wiem jeszcze....no i u mnie np nie widać punktów reputacyjnych, a niektorzy je widza...:/

Posted

[quote name='Kaja i Aza']Znalazlam nefretette, ale cos mi nie pasuje, ma tylko 21 postow i nie mozna ich obejrzec, ostatnio zalogowana 18 listopada.[/QUOTE]

tak, to ona.. ona udzielała się tylko na temacie nerfondy ;)

Posted

[quote name='kahoona']odpowiedzi nie będzie - to sprawdzony sposób

czy ktos monitoruje aktywność tej specjalistycznej fundacji na innych wątkach?[/QUOTE]
Z tego co ja zauważyłam, to tylko Magdziak z podpisem FFA pojawiła się na tym wątku dn.6 listop. str.18 post 477 z prośbą o pomoc i obietnicą odpisania na pewne pytania.......czego nie doczekałam się ,ale to już nie ma dziś większego znaczenia...

Posted

[quote name='gonia66']KAsiu..jak sprawdzasz, kiedy było ostatnie logoqwanie??[/QUOTE]

Ide do Spolecznosc; Lista Uzytkownikow; znajduje uzytkownika i zdaje sie Statystyki, tam mozna sprawdzic ostatnie logowanie, tzn. mnie sie udalo, bo juz postow nefretette nie moglam zobaczyc.

Posted

yennefer tego wątku nie trzeba podnosić. On jest sprawdzany przez wiele osób. Przeczytaj a dowiesz się wielu ciekawych rzeczy i dlaczego tak jest.

Posted

[quote name='yennefer070']Cajus JB czytałam ten wątek bardzo uważnie już dawno i nadal go śledzę. Chcę, aby jak najwięcej osób wiedziało o tej sprawie...to źle??[/QUOTE]
To bardzo dobrze ! Ja jeszcze nie mogę nic konkretnego napisać i coraz bardziej boję się ,czy jedynymi konsekwencjami dla FFA nie będzie to nasze napiętnowanie tu na dogo.Oby nie ,bo za takie podłe i bezwzględne potraktowanie Partyzanta i innych psiaków powinna być konsekwencja prawna.Ale to czas pokaże....My róbmy swoje i od czasu do czasu odświeżajmy pamięć .To przestroga dla takich jak one i ostrzeżenie przed nimi tych ,którzy jeszcze sprawy nie poznali.

Posted

[quote name='yennefer070']Cajus JB czytałam ten wątek bardzo uważnie już dawno i nadal go śledzę. Chcę, aby jak najwięcej osób wiedziało o tej sprawie...to źle??[/QUOTE]

Nie to nie jest żle. Nie sądziłem, że czytałaś dlatego taki post, a nie inny. Na pewno to zrozumiesz.

Posted

Znalazłam Wątek o podobnym tytule do naszego z historią psiaka ,który bardzo potrzebuje pomocy- jeśli ktoś może go wesprzeć to podaję link
[URL="http://www.dogomania.pl/../174239-STARY-A-LEPY-GA-UCHY-grozi-mu-zagryzienie-ZBIERAMY-NA-PA-ATNY-DT/page4"]STARY ŚLEPY GŁUCHY - grozi mu zagryzienie!- ZBIERAMY NA PŁATNY DT !!!![/URL]

Posted

nie mogę zrobić edycji postu a chyba tamten link nie działa - podaje jeszcze raz
[url]http://www.dogomania.pl/threads/174239-STARY-A-LEPY-GA-UCHY-grozi-mu-zagryzienie-ZBIERAMY-NA-PA-ATNY-DT/page4[/url]

Posted

:( w zasadzie wszyscy już wiemy........... Teraz tylko zostało nam czekanie czy spotka winowajczynie jakakolwiek kara....... Ale czytając lawinę makabrycznych wątków sypiącą się na dogo ostatnio i widząc indolencję wymiaru sprawiedliwości .....................tylko można płakać :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...