SYLWIA:) Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 BARDZO DZIęKUJEMY WSZYSTKIM ZA GRATULACJE!!!:Rose: nie ukrywamy że jesteśmy bardzo zadowolone z wyników:lol: dziewczyny po raz pierwszy miały okazję bezpośrednio ze sobą konkurować o rasę :multi: WIELKIE DZIĘKI DLA ASI ZA POMOC W WYSTAWIENIU VIKI:buzi: - nabiegałyśmy się:eviltong: GRATULACJE DLA DANIELI I CHICHO!:klacz: dzisiejszy BIS pewnie nieunikniony - ma oceniać Pan Mania;) i oczywiście gratki dla PiotraJana:p PiotrJan wygląda na zakochanego w czarnej różnookiej piękności:iloveyou:
Savannah Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 No ja sie spodziewalam tego po tym slicznym psie, ale zawsze moglo byc inaczej, zdecydowanie potwierdzil swoja klase A wiec panie i panowie dzisiaj w Krakowie piekny Winterfrost's CHICO TORREMOTO wygrał [SIZE=7]BEST IN SHOW !!!!!! Kraków CACIB :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=4]Usciski Daniela i CHICO !!! Que bien!!
Cyraneczka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Wow!!! Gratulacje!!! Ja też sie spodziewałam, bo jak taki pies wygrywa Grupę i zostaje na drugi dzień, to mu się należy:multi: :multi: :multi:. Zresztą nie przyjechał do Polski po to, żeby tyły obstawiać, tylko w konkretnym celu :lol: .
Asdf Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='SYLWIA']GRATULACJE DLA DANIELI I CHICHO!:klacz: dzisiejszy BIS pewnie nieunikniony - ma oceniać Pan Mania;) OGROMNE GRATULACJE DLA EWY I DANIELI ZA BIS KRAKÓW To jest ich sukces za wszelką cene!!!!
piotrjan Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Wielkie gratulacje dla swego taty Winterfrost's CHICHO TERREMOTO za dzisiejszy [SIZE=5]BIS w Krakowie składa "Zorka" czyli Winterfrost's EXLUSIVE .
Matakia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='piotrjan']Wielkie gratulacje dla swego taty Winterfrost's CHICHO TERREMOTO za dzisiejszy [SIZE=5]BIS w Krakowie składa "Zorka" czyli Winterfrost's EXLUSIVE . A ja gratuluję ZORKI :loveu: Powodzenia na ringach - do zobaczenia za parę miesięcy...
flashka-g Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 jak ktos ma jakies fotaski z Krakowa siberianow to poprosze slicznie na mail [email protected] ;)
efra-husky Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Gratulacje dla wygranych :p Wielkie podziekowania dla Asi za prezentację dziewczynek :buzi: Jeśli ktoś ma fotki bardzo proszę o podesłanie na mój email: [email protected]
ar2r Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Właśnie, ja też chętnie zobaczyłbym fotki z Krakowa. [email protected]. Pozdrawiam
Cyraneczka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ja również dołączam się do prośby o zdjęcia husky z Krakowa :kiss_2: [email protected]
jolka11 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 No ,to czemu ich jeszcze tu nie ma ?:mad: :evil_lol: :lol:
kapka22 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 JA ROWNIEZ BARDZO PROSZE O FOTECZKI Z WYSTAWY W KRAKOWIE :lol: [email protected]
troglodytes Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Cieszymy się jednocześnie z ogromnego, jak dla nas, sukcesu naszej Rybci - Discovery POISON I do zobaczenia na wystawach. Pomimo wszystko, będziemy jeździć.
kapka22 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Pare osob bylo zainteresowanych fotkami z CACIb-ówki w Krakowie... wiec wstawiam to co mam....:cool3: milego ogladania, pozdrawiam :loveu:
kapka22 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Slicznie dziekujemy Wszystkim za gratulacje :loveu:
SYLWIA:) Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 gdyby ktoś miał fotki moich dziewczyn z Krakowa BARDZO PROSZĘ o przesłanie [email protected] z góry dziękuję:lol:
Asiaczek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 NigdyNigdy napisał(a): Była, ale żeby dotrzeć na BiS'a, trzeba najpierw wygrać grupę ;) W "piątce" była trzecia za fenomenalnymi tego dnia Dżezikiem i Chicho. Dla tych, co nie wiedzą - Dżezik to mój JAZZY BOY Asiaczek. Basenji. Kasiu, dzięx za słowa uznania dla Dżezika. Dał chłopak z siebie wszystko. Pzdr.
jolka11 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Nitor-Nivalis'] w tym dniu zrezygnowałam z wystawiania swoich psów na prośbę Mariolki pobiegałam z jej psiulami i to by było na tyle. Ewa wystawiła w Krakowie moje "charty "na moją prośbę . Jestem jej za to bardzo wdzięczna. Musiała sie dobrze nabiegać w tym upale. Jeszcze raz bardzo Jej dziękuję. :buzi:
kapka22 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Nitor-Nivalis napisał(a): Gratulacje dla wszystkich zwyciezców. Osobiście chciałabym pogratulowac Agnieszce (Kapce) naprawde kawał dobrej roboty z psami - było miło popatrzeć na Ciebie i psiaki na ringu. Szczegolnie z Twoja sunia w młodzieży. Daniela chciała pogratulować pozostałym zwycięzcą, Oczywiście śle podziękowania dla wszystkich za gratulacje i miłe słowa odnosnie psiaka :) gratki dla Asiaczka :) Chce pogratulowac również Agnieszce (Kapce) za wspaniały handling ponieważ było miło patrzec jak wspołpracuje z psami. Jest pewna i życzy ci wielu sukcesów na ringu. Wielkie podziękowania tym którzy sprawili że spędziła wspaniały czas na wystawie. Chcialam serdecznie podziekowac za cieple i mile slowa, Tobie i Danieli. Bardzo duzo to dla mnie znaczy,uslyszec (przeczytac) pochwale z ust tak doswiadczonych i obtrzaskanych na swiatowych ringach handlerek:cool3: Goraco pozdrawiam:loveu: i jeszcze raz dziekuje za slowa uznania:multi: :loveu:
kalina. Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ja tez poprosze o foteczki z Krk. mail: [email protected]
Guest Karmel Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ma ktos jakies foteczki suczek z klasy szczeniat i championów?? jesli tak to poprose nA MEILA [email protected] z góry dziekuje;) ;) ;) :p :p :eviltong:
Matakia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Jest już plan sędziowania w Warszawie Psy - Dogs Klasa szczeniąt - Puppy Class 2 Klasa młodzieży - Youth Class 6 Klasa pośrednia - Intermediate Class 2 Klasa otwarta - Open Class 8 Klasa championów - Champion Class 1 Suki - Bitches Klasa szczeniąt - Puppy Class 3 Klasa młodzieży - Youth Class 5 Klasa pośrednia - Intermediate Class 3 Klasa otwarta - Open Class 10 Żadnej championki? :-o Pies, kl. mł. NORTH POLE STAR Dwie Korony
Recommended Posts