Asiaczek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='piotrjan']Kalisz 2007 Winterfrost's PEGASO - II BOG Gratki !!! [FONT=Century Gothic]BRAWO!!! [/FONT] [quote name='NigdyNigdy']Serdeczne gratulacje dla huskowej ekipy z Kalisza i Lublina! Szczególnie cieszę się z wyników znajomych mi psów: Nokii, Muminka i Evening Shine (Ewo mówiłam, że będę trzymać kciuki ;) ). I my wróciliśmy z wojaży do Lublina. Wystawa, jak wystawa- pogoda próbowała nas pokonać, ale się nie daliśmy- słońce wyjść musiało :diabloti: Trochę Husky miały na finałach złą passę- jakoś ich zauważyć nie chciano- dopiero w grupie passa została przełamana. Pani Tereso, Danielu, gratulujemy wyniku końcowego ;) Tak a'propos- dokumenty znalazłam- w krzaczorach. Więc nie jest źle- dziękuję za pomoc w każdym razie :eggface: Dziękujemy Ra'idah za podzielenie się zdjęciamy :) Ostatnimi czasy, zauważyłam, że Bursztyn wymyślił sobie nową zabawę na ringu pt. "obcy odejdź"- nagle stawierdził, że żeby obejrzeć jego zęby, trzeba się najpierw nagimnastykować. Możliwe, iż stwierdził, że nie ma co oglądać (już) :evil_lol: I taki miły akcent nam się w Lublinie trafił- Bursztyn dostał puchar dla najstarszego psa wystawy. Puchar wręczono nam przy wspaniałej owacji publiczności i sędziów- aż mi się łezka w oku zakręciła, bo sentyment do Bursztynka mam wyjątkowy. A na domiar wszystkiego, po zejściu z ringu, jeden z organizatorów przedstawił mi swojego syna, urodzonego 1 listopada 1994 roku, czyli dokładnie wtedy, kiedy urodził się Bursztyn. Dopiero kiedy spojrzałam na tego całkiem sporego chłopaczka, uzmysłowiłam sobie, ile to lat musiało już minąć.... Chyba przynudziłam troszkę- przepraszam :p Kasiu, jesteś nie do zdarcia!!! [FONT=Century Gothic]Gratulacje!!![/FONT] Pzdr.
Nitor-Nivalis Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Dzięki bardzo Asiaczku :) Gratki dla Kasi i Bursztynka przede wszystkim :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Kida Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='IChyba przynudziłam troszkę- przepraszam :p[/quote'] a skąd ;) Gratulacje :multi: :multi: :multi:
Florka_xyz Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 WIELKIE GRATULACJE dla Wszystkich z Lublina i Kalisza :multi: :multi: :multi: Mumin THE BEST ;) I oczywiscie reszta tez :multi:
NigdyNigdy Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Piotrze, Asiaczku, Ewo, Kida, wielkie Dzięki w imieniu NigdyNigdziaków, ze szczególnym uwzględnieniem Bursztysia :loveu: Nie do zdarcia to jest on- nie ja ;)
Daisunia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Gratulacje dla Bursztynka :) Jeszcze nie raz zaszokuje wspaniala kondycją ;) no i gratulacje dla Muminka :)
NigdyNigdy Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Daisunia napisał(a):Gratulacje dla Bursztynka :) Jeszcze nie raz zaszokuje wspaniala kondycją ;) Dziękuję - nic mnie tak nie wzrusza, jak to psisko :loveu: W Lublinie był trochę zmęczony podróżą, z której wrócilismy dzień wcześniej, ale już wrócił do formy. Mam nadzieję, że w Krakowie znów będzie można oglądać jak się śmieje na ringu ;)
Asiaczek Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 NigdyNigdy - a więc do zobaczenia w krakowie! Z przyjemnością spotkam się także z innymi właścicielami SH. Pzdr.
NigdyNigdy Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Asiaczek']NigdyNigdy - a więc do zobaczenia w krakowie! Z przyjemnością spotkam się także z innymi właścicielami SH. Już się cieszę :loveu: Jakby trzeba pomóc przy Baskach, to z przyjemnością służę swoją skromną osobą :p
Coffee&Nera Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 A czy bedzie ktoś z was na Warszawskiej krajowej we Wrzesniu? ;) Z wielką chęcią bym sie spodkala jeżeli chodzi o poznanie hodowców jak i wystawców bo pasjonuje sie Huskymi ;)
NigdyNigdy Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Nerul napisał(a):A czy bedzie ktoś z was na Warszawskiej krajowej we Wrzesniu? ;) Ja będę, ale jeszcze nie zdecydowałam, czy jako siła robocza, czy wystawca ;)
Coffee&Nera Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 No miejmy nadzieje ze jako to drugie ;) Na krakowskiej mialam byc jako widz bo rodzice sie zgodzili jednak plany sie zmienily i na wczasy wyjeżdżamy wczesniej ;) NigdyNigdy bedziesz moze kiedys w Rzeszowie na wystawie :)?
mortikia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Nerul napisał(a):A czy bedzie ktoś z was na Warszawskiej krajowej we Wrzesniu? ;) Z wielką chęcią bym sie spodkala jeżeli chodzi o poznanie hodowców jak i wystawców bo pasjonuje sie Huskymi ;) Ja będę z moimi haszczakami ;)
NigdyNigdy Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Nerul napisał(a):NigdyNigdy bedziesz moze kiedys w Rzeszowie na wystawie :)? Parę razy byłam i choć, na razie, nie planuje, trudno wykluczyć, czy coś się nie zmieni ;) Dla super sędziego byłabym w stanie pojechać nawet na drugi koniec Polski :p
Asiaczek Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 NigdyNigdy napisał(a):Już się cieszę :loveu: Jakby trzeba pomóc przy Baskach, to z przyjemnością służę swoją skromną osobą :p NigdyNigdy - wiem, że na Ciebie mogę liczyć. Jakby co - uderzam jak w dym!:lol: NigdyNigdy napisał(a): Dla super sędziego byłabym w stanie pojechać nawet na drugi koniec Polski :pŚwięte słowa, Moja pani, Święte słowa! Pzdr.:lol:
Nitor-Nivalis Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 ale nas będzie w tym Krakowie :) kurcze co by Asiaczkowi basków starczyło :cool3: cieszę się że Cię zobaczę
Asiaczek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Nitor-Nivalis napisał(a):ale nas będzie w tym Krakowie :) kurcze co by Asiaczkowi basków starczyło :cool3: cieszę się że Cię zobaczę Ewuniu, basków do wystawienia będzie tylko 3 sztuki, a właściwie 2,5! Bo: Żelka i Dżezik to 2 sztuki, a Kenio to chyba jeszcze 1/2, prawda?:lol: Ja również dawno Ciebie nie widziałam i miło bedzie się spotkac!:multi: Pzdr.
efra-husky Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Jest już plan sędziowania w Krakowie :multi: http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/krakow_plan.pdf
efra-husky Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Nitor-Nivalis']Czyli Krakow:) psy szczeniąt (3) Pavny de Ciukci psy młodzież (6) Oumiak's BAY OF PASSION Adventurer Eskimoski Domek psy pośrednia (5) Winterfrost's PEGASO NORBI Srebro Północy psy otwarta (12) Latrans ANADYR ARKTOGEA Trajan Rick de Ciukci psy championy (3) psy weterany (1) BURSZTYS suki kl szczeniat (5) HESPEROS Sądeckie Pieszczochy Oksana srebro polnocy OLIMPIA Srebro Północy suki młodzieży (12) Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR WICHITA GIRL Eskimoski Domek PERŁA Eskimoski Domek NARIS ART OF BEAUTY Srebro Północy FULL OF ENERGY Potęga Naturalności BELA CHITI OF Chandu SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek HEAVEN'S BLUE TAHA Siwash Legend FEATHER KAHAMI SOUND OF SPRING NANA Srebro Północy CHIMERA Husky Team suki pośrednia (6) SILVER STAR Marakaja FCI suki otwarta (15) FAMA Sądeckie Pieszczochy EVENING FALLS Potęga Naturalności EVENING SHINE Nitor Nivalis PENNYROYAL TEA Fortunatus HYPIA Potomek Zorzy PYSZNA Eskimoski Domek DORA Zajadła Wataha DERA Zajadła Wataha GABI SINGEL MOANKE Husqvarna MERCI DAISY PHOENIX Lupinus ATLANTA Połanieckie Wzgórze FURORA z Banciarni (FCI) Arktogea BEAUTIFUL ROSE KILAK Mat-Elf championy (3) JAGIENKA MERCI Srebro Północy suki weteranki (1) CRAZY Polarni Przyjaciele Uzupełniłam stawkę suczek kl. młodzieży i otwarta ;)
Nitor-Nivalis Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Kraków pies, szczeniąt - HARNAŚ Sądeckie Pieszczochy pies, szczeniąt - TOP SECRET Marakaja FCI pies, szczeniąt - PAWNY DE CIUKCI pies, młodzieży - BALI SONA FROM Chandu (FCI) pies, młodzieży - CANIS C'est la vie pies, młodzieży - LUCK Hoo-Doo pies, młodzieży - Oumiak's BAY OF PASSION pies, młodzieży - ADVENTURER Eskimoski Domek pies, młodzieży - CERBER Husky Team pies, pośrednia - Sheair's Mi Title Pirate O'Taja pies, pośrednia - GRAF Nektar Północy pies, pośrednia - ATTYLA Primamore Polonica pies, pośrednia - MISTER OF EUROPE Eskimoski Domek pies, pośrednia - NORBI Srebro Północy pies, otwarta - Arktogea TRAJAN pies, otwarta - JUBEL z Banciarni (FCI) pies, otwarta - DODI z Dzikiego Rancza pies, otwarta - D'SALVADOR DALI OF FRANKONIA POWER pies, otwarta - YUCATAN NIKE'S Syberyjska Rapsodia pies, otwarta - TOTTI Śnieżne Zjawisko pies, otwarta - BUDYŃ Luks Torpeda pies, otwarta - RICK DE CIUKCI pies, otwarta - Latrans ANADYR pies, otwarta - INUVIK Cień Wilka pies, otwarta - SASIL Mat-Elf pies, championów - DUSTIN Sądeckie Pieszczochy pies, championów - Winterfrost's Chicho Terremoto pies, championów - SHAPALI de Ciukci pies, weteranów - BURSZTYN z Cayoacan (FCI) suka, szczeniąt - ANDROMEDA Gidelskie sanie suka, szczeniąt - OKSANA Srebro Północy suka, szczeniąt - OLIMPIA Srebro Północy suka, szczeniąt - CAMELKA Arktyczny Podmuch suka, szczeniąt - HESPEROS Sądeckie Pieszczochy suka, młodzieży - Heaven's Blue Taja Siwash Legend suka, młodzieży - FULL OF ENERGY Potęga Naturalności suka, młodzieży - SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek suka, młodzieży - PERŁA Eskimoski Domek suka, młodzieży - FEATHER KAHAMI SOUND OF SPRING suka, młodzieży - BELA CHITI OF CHANDU FCI suka, młodzieży - NARIS ART OF BEAUTY Srebro Północy suka, młodzieży - ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek suka, młodzieży - NANA Srebro Północy suka, młodzieży - Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR suka, młodzieży - WICHITA GIRL Eskimoski Domek suka, młodzieży - CHIMERA Husky Team suka, pośrednia - Arktogea QUEEN OF SNOW suka, pośrednia - SAZU Cheyenne suka, pośrednia - DAPHNE PHOENIX Lupinus suka, pośrednia - Discovery POISON suka, pośrednia - HAPPY HILARY Eskimoski Domek suka, pośrednia - SILVER STAR Marakaja(FCI) suka, otwarta - EVENING FALLS Potęga Naturalności suka, otwarta - PENNYROYAL TEA Fortunatus suka, otwarta - PYSZNA Eskimoski Domek suka, otwarta - HYPIA Potomek Zorzy suka, otwarta - DORA Zajadła Wataha suka, otwarta - DEZA Zajadła Wataha suka, otwarta - GABI SINGEL MOANKE suka, otwarta - Husqvarna MERCI suka, otwarta - DAISY PHOENIX Lupinus suka, otwarta - EVENING SHINE Nitor Nivalis suka, otwarta - ATLANTA Połanieckie Wzgórze suka, otwarta - FURORA z Banciarni (FCI) suka, otwarta - FAMA Sądeckie Pieszczochy suka, otwarta - Arktogea BEAUTIFUL ROSE suka, otwarta - KILAK Mat-Elf suka, championów - JAGIENKA z Coyoacan (FCI) suka, championów - Arktogea VIXEN suka, championów - MERCI Srebro Północy suka, weteranów - CRAZY Polarni Przyjaciele
flashka-g Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 BRAWO DLA SHAPALIEGO ZA UKOŃCZENIE INTERCHAMPIONATU W SZCZECINIE. Gratuluje słoneczka:loveu: :multi: :multi: :wink: 8) :cool2: :smilecol: :sweetCyb: :B-fly: sędziowanie jeszcze sie nie zakonczylo.
Recommended Posts