Asdf Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Wczoraj byłam tak zakręcona,że zapomniałam pogratulawac Najlepszej Parze wystawy: Shayenki i Hokusia OGROMNE GRATULACJE!!!! :laola:Jeżeli chodzi o Shapa i jego Interchampionat to ogromne podziękowania dla Flashki i NIgdyNigdy :modla: Dziewczyny gdby nie wy.... :* Dzięki!!!!! :Rose:
NigdyNigdy Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='USH']Dziewczyny gdby nie wy.... :* Dzięki!!!!! Tak mi mów :p Nie, no ja jako wieszak tylko raz robiłam i tyle ;) Gratulacje jeszcze raz!
Asdf Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='NigdyNigdy']Tak mi mów :p Nie, no ja jako wieszak tylko raz robiłam i tyle ;) Gratulacje jeszcze raz! Raz, ale jak :sweetCyb: Rozdrabniając się: 1/4 sukcesu to twoja zasługa + championaty :cool3:, czyli fantastycznie :) Dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki.
NigdyNigdy Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='USH'] Raz, ale jak :sweetCyb: Rozdrabniając się: 1/4 sukcesu to twoja zasługa + championaty :cool3:, czyli fantastycznie :) :hmmmm: No, faktycznie.... 10 Złotych się należy :megagrin:
flashka-g Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='NigdyNigdy']:hmmmm: No, faktycznie.... 10 Złotych się należy :megagrin:[/quote] to mi z 20 przynajmniej:diabloti: ;)
pmmazz Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='mortikia']A kto szykuje się na warszawski CACIB ? ;)[/quote] może nie na CACIB... CWC w zupełności byłoby zadowalające ;) CONNOR Fortunatus (vel GRUBAS) - otwarta ponad 110kg żywej wagi (oczywiście w duecie) ;)
deptusie Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Witam-na wstępie-gratulacje z okazji ukończenia Interchampionatu -naszemu oddziałowemu Shapalikowi i p. Orzechowskiej.Gratulujemy również wspaniałych sukcesów p.E.Stolarskiej i Fortunatusikom ,składamy gratulacje Wszystkim właścicielom i wystawiającym Siberian Husky na ringach w Polsce i Europie-macie Państwo przepiękne pieski i zawsze jest nam kuzynom mniejszym/szpice miniaturowe/ miło "śledzić" Wasze zmagania w ringu. :multi: Jeszcze raz gratulujemy serdecznie i życzymy wszystkim Państwu dalszych sukcesów wystawowych i hodowlanych. Z wielkim szacunkiem dla Was:lol: -Deptusie:terazpol::klacz:
Guest Karmel Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='mortikia']A kto szykuje się na warszawski CACIB ? ;)[/quote] suki:) kl szczeniat OKSANA Srebro Północy kl otwarta ETNA Zajadła Watacha
Matagi Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Mam pytanie;) : czy sędziował haszczaki Vladimir Piskay(SK)? jeżeli tak to gdzie i jak mu to szło.
flashka-g Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Piskay mial sedziowac siberiany w Ostravie, ale zmienili nam na jakas kobiete. a w Katowicach 2008 siberiany bedzie oceniac Rafael de Santiago:) to wystawa o nominacje na Crufts 2009.
Matagi Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='flashka-g']Piskay mial sedziowac siberiany w Ostravie, ale zmienili nam na jakas kobiete. a w Katowicach 2008 siberiany bedzie oceniac Rafael de Santiago:) to wystawa o nominacje na Crufts 2009.[/quote] Hmmmm...:roll: czyli on w Polsce w ogole Sh nie sędziował?
flashka-g Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Matagi']Hmmmm...:roll: czyli on w Polsce w ogole Sh nie sędziował?[/quote] nie kojarze:) moze wieksi wyjadacze haszczakowi pamietaja;)
Matagi Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Mnie się też jakoś jego nazwisko z haszczakami w Polsce nie kojarzy:roll: . Wychodzi na to,że to on będzie sędziował sh w Białymstoku.W Krakowie sędziuje p.Harsanyi,p.Szemraj juz Was wysędziował na maxa:evil_lol: ,więc padło na p.Piskaya.:eviltong: Nie wiem,czy to źle czy dobrze,mowcie!
NigdyNigdy Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='flashka-g']nie kojarze:) moze wieksi wyjadacze haszczakowi pamietaja;)[/quote] Nigdy się z nim nie spotkałam..... [quote name='Matagi'],więc padło na p.Piskaya.:eviltong: Nie wiem,czy to źle czy dobrze,mowcie![/quote] Powiem Ci w drugiej połowie lipca :p 15-go jedziemy do Kosic, gdzie ma nas sędziować Vladimir Piskay właśnie :roll: Ale słyszałam, że kulturalny, więc to już połowa sukcesu ;)
Matagi Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='NigdyNigdy']Nigdy się z nim nie spotkałam..... Powiem Ci w drugiej połowie lipca :p 15-go jedziemy do Kosic, gdzie ma nas sędziować Vladimir Piskay właśnie :roll: Ale słyszałam, że kulturalny, więc to już połowa sukcesu ;)[/quote] No to poszczekam do tego lipca;) A niekulturalnych to my do Białegostoku zapraszać nie będziemy!O!:eviltong: /ojjj,nazbierała by sie takich lista całkiem dłuuuuga:cool1: :mad: /
HUSKYTEAM Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 NigdyNigdy napisał(a):My- jako robotnicy ;-) Ale nie na ringu Husky :p No cóż Kasiu - ktoś musi pracować, by odpoczywać mógł ktoś ;-) A do Wawy coś tam zgłaszaliśmy - 2 młode łyse i chude na pewno + Wenus albo Kronos, ale to trzeba zasięgnąć informacji u Rzecznika ds. Koordynacji i Rozwoju Hodowli albo w dziale logistyki, de facto prowadzonym przez tę samą osobę :-)
sh_maniak Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Matagi napisał(a):Mam pytanie;) : czy sędziował haszczaki Vladimir Piskay(SK)? jeżeli tak to gdzie i jak mu to szło. Nas dwa razy ;)
Moniqe Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 No to życzymy jutro wszystkim powodzenia na ringach :-) dajcie z siebie wszystko, będziemy mocno trzymać kciuki ;) Nas niestety zabraknie w Krakowie :placz: Hana jest kompletnie łysa :shake: szkoda ..... :sad:
LOCZEK Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [SIZE=4]Wystawiającym w Krakowie życzymy tzw.połamania nóg,niech BISY należą do HASZCZAKÓW!!!POWODZENIA!!!:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:
J.J.K. Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Chciałam zobaczyć jakieś wyniki... Jeszcze nic nie wiadomo ? To w takim razie pozdrawiam wszystkich i życzę sukcesów
sh_maniak Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Kraków pies, szczeniąt - HARNAŚ Sądeckie Pieszczochy pies, szczeniąt - TOP SECRET Marakaja FCI pies, szczeniąt - PAWNY DE CIUKCI pies, młodzieży - BALI SONA FROM Chandu (FCI) pies, młodzieży - CANIS C'est la vie pies, młodzieży - LUCK Hoo-Doo pies, młodzieży - Oumiak's BAY OF PASSION pies, młodzieży - ADVENTURER Eskimoski Domek pies, młodzieży - CERBER Husky Team pies, pośrednia - Sheair's Mi Title Pirate O'Taja pies, pośrednia - GRAF Nektar Północy pies, pośrednia - ATTYLA Primamore Polonica pies, pośrednia - MISTER OF EUROPE Eskimoski Domek pies, pośrednia - NORBI Srebro Północy pies, otwarta - Arktogea TRAJAN pies, otwarta - JUBEL z Banciarni (FCI) pies, otwarta - DODI z Dzikiego Rancza pies, otwarta - D'SALVADOR DALI OF FRANKONIA POWER pies, otwarta - YUCATAN NIKE'S Syberyjska Rapsodia pies, otwarta - TOTTI Śnieżne Zjawisko pies, otwarta - BUDYŃ Luks Torpeda pies, otwarta - RICK DE CIUKCI pies, otwarta - Latrans ANADYR pies, otwarta - INUVIK Cień Wilka pies, otwarta - SASIL Mat-Elf pies, championów - DUSTIN Sądeckie Pieszczochy pies, championów - Winterfrost's Chicho Terremoto pies, championów - SHAPALI de Ciukci pies, weteranów - BURSZTYN z Cayoacan (FCI) suka, szczeniąt - ANDROMEDA Gidelskie sanie suka, szczeniąt - OKSANA Srebro Północy suka, szczeniąt - OLIMPIA Srebro Północy suka, szczeniąt - CAMELKA Arktyczny Podmuch suka, szczeniąt - HESPEROS Sądeckie Pieszczochy suka, młodzieży - Heaven's Blue Taja Siwash Legend suka, młodzieży - FULL OF ENERGY Potęga Naturalności -2 suka, młodzieży - SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek - 1 zw. mł suka, młodzieży - PERŁA Eskimoski Domek suka, młodzieży - FEATHER KAHAMI SOUND OF SPRING suka, młodzieży - BELA CHITI OF CHANDU FCI suka, młodzieży - NARIS ART OF BEAUTY Srebro Północy suka, młodzieży - ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek suka, młodzieży - NANA Srebro Północy suka, młodzieży - Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR suka, młodzieży - WICHITA GIRL Eskimoski Domek suka, młodzieży - CHIMERA Husky Team suka, pośrednia - Arktogea QUEEN OF SNOW suka, pośrednia - SAZU Cheyenne suka, pośrednia - DAPHNE PHOENIX Lupinus suka, pośrednia - Discovery POISON suka, pośrednia - HAPPY HILARY Eskimoski Domek suka, pośrednia - SILVER STAR Marakaja(FCI) suka, otwarta - EVENING FALLS Potęga Naturalności suka, otwarta - PENNYROYAL TEA Fortunatus suka, otwarta - PYSZNA Eskimoski Domek suka, otwarta - HYPIA Potomek Zorzy suka, otwarta - DORA Zajadła Wataha suka, otwarta - DEZA Zajadła Wataha suka, otwarta - GABI SINGEL MOANKE suka, otwarta - Husqvarna MERCI suka, otwarta - DAISY PHOENIX Lupinus suka, otwarta - EVENING SHINE Nitor Nivalis suka, otwarta - ATLANTA Połanieckie Wzgórze suka, otwarta - FURORA z Banciarni (FCI) suka, otwarta - FAMA Sądeckie Pieszczochy suka, otwarta - Arktogea BEAUTIFUL ROSE suka, otwarta - KILAK Mat-Elf suka, championów - JAGIENKA z Coyoacan (FCI) suka, championów - Arktogea VIXEN suka, championów - MERCI Srebro Północy suka, weteranów - CRAZY Polarni Przyjaciele Tyle tylko wiem.
Cyraneczka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 No to ja wiem więcej :p PSY otwarta 1, CWC RICK DE CIUKCI 2 Arktogea TRAJAN championów 1, CWC, CACIB, BOB Winterfrost's Chicho Terremoto 2 SHAPALI de Ciukci SUKI pośrednia 1, CWC, CACIB Arktogea QUEEN OF SNOW championów 1, CWC, Res.CACIB Arktogea VIXEN Reszty wyników niestety nie znam Gratulacje dla CHICHO i Danieli z Majorki :multi: :multi: :multi: no i oczywiście ogromne gratulacje dla "moich" dwóch panienek i dzielnej Sylwii, która przez całąPolskę się tłukła po te wspaniałe sukcesy :loveu: :multi: :multi: :multi:
guina Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 suczki szczenięta OKSANA Srebro Północy II :multi: OLIMPIA Srebro Północy III Gratuluję :) Zwłaszcza Oksance która miałam przyjemność poznać :)
efra-husky Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Pawny de Ciuki III BIS Puppy :) Weteranom i juniorom niestety na BISach nie poszło. Na grupy już nie czekałam bo tak mnie słońce spaliło, że wróciłam już do domu. BISy jeszcze trwają
Recommended Posts