Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje dla MUMINA i ED w Lublinie!!!

My polegliśmy na całej linii :placz: . Pogoda zbiła nas z tropu i spóźniliśmy się na ring, przez co kolejka DEMONA minęła i nie mógł być oceniony w normalny sposób, tylko poza kolejnością, beż mozliwości otrzymania lokaty i CWC. Dostał za to piękny opis i tylko żal pozostał, że nie mógł walczyć o NPwR :placz: . Pumka za to pokazała się przepięknie i jesteśmy z niej bardzo dumni... a ocena sędziego oczywiście nas nie zniechęca, bo wystawy to przecież loteria :diabloti: .
Gratulacje dla Jacka, że dojechał z Venus i chciało mu się spedzić cenny czas w towarzystwie wystawowych oszołomów :loveu:

Posted

Gratulacje dla Nitor Nivalis i Eskimoskiego Domku :multi:

Czy ktoś wie jak posżło Hilarce w Lublinie na grupie?
Jeżeli ktoś ma jakieś zdjęcia z Kalisza albo Lublina i ich nie wkleja to byłabym BARDZO wdzięczna [email protected] ;)
Również podpisuję się pod prośbą Bajon o stawkę z Kalisza :)

Guest Karmel
Posted

ma ktos jakies fotki z lublina:):cool3:

Posted

Gratuluję dzisiejszym wygranym z Kalisza i dziekuję za wspaniałą atmosferę przy ringu w czasie oceny i po - było super :multi:
ps. Pochwalę się, że moja Nokia skończyła w najkrótszym możliwie czasie Championat Polski :p

Posted

Dziekujemy pieknie za gratki :)

Winterfrost's PEGASO - CWC. NDPwR, BOB i 2 BOG :multi: :multi:

EVENING SHINE Nitor Nivalis - CWC i ukończony championat Polski :multi: :multi:

KALISZ

psy młodzież
1. Zw. Mł. NjwR - GARET Nektar Północy - w finale na BIS Junior prezentowany przez Lidkę co naprawdę niezmiernie go odmieniło :razz:
2. Artic Freedome Choice
3. Szejk :loveu:

psy pośrednia
1. CWC. NDPwR, BOB, 2 BOG Winterfrost's PEGASO
2. Atilla Primamore Polonica

psy kl. otwarta
1. CWC DEXTER z Dębickiej Kępy
2. UBIK Lights of North
3. MOONBEAM of Seven Heaven

suki
kl. szczeniąt
1. best puppy Hesperos Sądeckie Pieszczochy :loveu:

kl mlodziezy
1. zw. Ml. Afera Freedome Choice

kl. pośrednia
1. CWC . NDSwR NOKIA BRAZILz Pierwszej Ręki - ukończony ch. pl
2. FAMA Sądeckie Pieszczochy
3. Suzu Chajen

kl otwarta
1. CWC EVENING SHINE Nitor Nivalis - ukonczony Ch. Pl
2. Arktogea QUENN OF NIGHT
3. daffy z debickiej kepy

kl weteranow
DRUHNA z Andrzejowego Orgodu - NW

dziękujemy wszystkim za super atmosferę :) Było naprawdę fajnie i dozobaczenia w Krakowie my wreszcie weekend przerwy :evil_lol:

Oczywiście Gratki dla walczących w Lublinie i zdaje się Raciborzu

Posted

[FONT=Comic Sans MS]My również składamy gratulacje wszystkim zwycięzcom minionego weekendu :klacz: i dziękujemy za przemiłą atmosfere w Kaliszu:roflt: :bigcool: :laugh2_2: :sweetCyb: !!![/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Gratulacje [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]dla [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Wszystkich Zwycięzców [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]z [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]KALISZA i LUBLINA[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]a [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]w szczególności uściski łapek [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]dla [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]NOWYCH CHAMPIONÓW!!![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:Rose: [/FONT]

Posted

[quote name='zpr']Gratuluję dzisiejszym wygranym z Kalisza i dziekuję za wspaniałą atmosferę przy ringu w czasie oceny i po - było super :multi:
ps. Pochwalę się, że moja Nokia skończyła w najkrótszym możliwie czasie Championat Polski :p

Gratulacje Moniko!!! - wiesz, że Nokia to moja ulubienica (oczywiście jeśli chodzi o hodowle konkurencyjne :p ).

Gratuluję również Ewie i Evening Shine - szczerze mówiąc byłam pewna, że ta sunia ma już od dawna championat! Cieszę się bardzo, bo to prześliczna córeczka mojego Comecika :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Kida']Gratulacje dla Nitor Nivalis i Eskimoskiego Domku :multi:

Czy ktoś wie jak posżło Hilarce w Lublinie na grupie?
Jeżeli ktoś ma jakieś zdjęcia z Kalisza albo Lublina i ich nie wkleja to byłabym BARDZO wdzięczna [email protected] ;)
Również podpisuję się pod prośbą Bajon o stawkę z Kalisza :)

doszly mnie sluchy ze Hilarcia BOG i III na BIS;)

Posted

[quote name='Cyraneczka']Gratulacje Moniko!!! - wiesz, że Nokia to moja ulubienica (oczywiście jeśli chodzi o hodowle konkurencyjne :p ).

Gratuluję również Ewie i Evening Shine - szczerze mówiąc byłam pewna, że ta sunia ma już od dawna championat! Cieszę się bardzo, bo to prześliczna córeczka mojego Comecika :multi: :multi: :multi:
Serdeczne dzięki za słowa otuchy, cieszę się, że moja jedynaczka komuś sie podoba!
Jeszcze raz serdecznie dziękuję i jeszcze raz gratuluję wygranym z Kalisza, Lublina no i Raciborza i mam nadzieję do zobaczenia niebawem ;)

Posted

[quote name='Cyraneczka']Gratulacje Moniko!!! - wiesz, że Nokia to moja ulubienica (oczywiście jeśli chodzi o hodowle konkurencyjne :p ).

Dzieki - Gina była dopiero na 4 wystawach dorosłych :multi: :multi: :multi: w Polsce z wynikami 4 x CWC, CACIB, res. CACIB i BOB także jakoś tak sie nam nie spieszyło by kończyć :)

Posted

Dzieki - Gina była dopiero na 4 wystawach dorosłych :multi: :multi: :multi: w Polsce z wynikami 4 x CWC, CACIB, res. CACIB i 2 x BOB także jakoś tak sie nam nie spieszyło by kończyć :)

Posted

oto dzisiejsze zdjęcia z Lublina
myśle, że każdy znajdzie tu coś dla siebie ;)

wybaczcie, że niektore moga byc niewyraźne, ale do nowego sprzętu sie przyzwyczajam ^^'

[FONT="Arial Black"]i oczywiście GRATULACJE WSZYTSKIM ZWYCIĘZCOM! :D[/FONT]

enyoj

ciąg dalszy nastąpi...

Posted

Bardzo dziękujemy za gratulacje,
to dla psiaków z naszej hodowli była wyjątkowo udana niedziela w deszczowym Lublinie.
PAWNY de CIUKCI W.O 1
ADVENTURER Eskimoski Domek lok.1/Zw.Mł/Best Junior
Bardzo dziękujemy Mirce Rzepkowskiej za pomoc i profesjonalną prezentacje Adventurera na porównaniu.
ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek lok.1/Zw.Mł-gratulacje dla Ewelinki
TAROT Eskimoski Domek lok.1/NDPwR
HAPPY HILARY Eskimoski Domek lok.1/NDSwR/BOB/BOG/III BIS !!!!
Dziękuje za miłą atmosfere,Kasi za "Dach nad głową"
Kasiu mam nadzieję,że cało i zdrowo wróciłaś do domu,reszta bez komentarza......
Oczywiście dołączam się do GRATULACJI dla innych,tych mniejszych i większych ZWYCIĘZCÓW z Kalisza i Raciborza

Posted

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców :)
My niestety do Lublina nie dojechaliśmy, czego baardzo żałuję:roll: ale jeszcze nie jedna wystawa przed nami :p
Pozdrowienia,
Justyna z psami

Posted

Serdeczne gratulacje dla huskowej ekipy z Kalisza i Lublina!
Szczególnie cieszę się z wyników znajomych mi psów: Nokii, Muminka i Evening Shine (Ewo mówiłam, że będę trzymać kciuki ;) ).

I my wróciliśmy z wojaży do Lublina.
Wystawa, jak wystawa- pogoda próbowała nas pokonać, ale się nie daliśmy- słońce wyjść musiało :diabloti:
Trochę Husky miały na finałach złą passę- jakoś ich zauważyć nie chciano- dopiero w grupie passa została przełamana.
Pani Tereso, Danielu, gratulujemy wyniku końcowego ;)
Tak a'propos- dokumenty znalazłam- w krzaczorach.
Więc nie jest źle- dziękuję za pomoc w każdym razie :eggface:

Ra'idah;6015436 napisał(a):

Dziękujemy Ra'idah za podzielenie się zdjęciamy :)
Ostatnimi czasy, zauważyłam, że Bursztyn wymyślił sobie nową zabawę na ringu pt. "obcy odejdź"- nagle stawierdził, że żeby obejrzeć jego zęby, trzeba się najpierw nagimnastykować. Możliwe, iż stwierdził, że nie ma co oglądać (już) :evil_lol:
I taki miły akcent nam się w Lublinie trafił- Bursztyn dostał puchar dla najstarszego psa wystawy.
Puchar wręczono nam przy wspaniałej owacji publiczności i sędziów- aż mi się łezka w oku zakręciła, bo sentyment do Bursztynka mam wyjątkowy.
A na domiar wszystkiego, po zejściu z ringu, jeden z organizatorów przedstawił mi swojego syna, urodzonego 1 listopada 1994 roku, czyli dokładnie wtedy, kiedy urodził się Bursztyn.
Dopiero kiedy spojrzałam na tego całkiem sporego chłopaczka, uzmysłowiłam sobie, ile to lat musiało już minąć....
Chyba przynudziłam troszkę- przepraszam :p

Posted

[quote name='NigdyNigdy']
I taki miły akcent nam się w Lublinie trafił- Bursztyn dostał puchar dla najstarszego psa wystawy.
Puchar wręczono nam przy wspaniałej owacji publiczności i sędziów- aż mi się łezka w oku zakręciła, bo sentyment do Bursztynka mam wyjątkowy.

.... i ja się do tych owacji przyłączam ! :thumbs:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...