nordic blue Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 OGROMNE GRATULACJE I MOCNE BRAVA DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW WEEKENDOWYCH WYSTAW!!! UŚCISKI ŁAPEK DLA WSZYSTKICH PSIAKÓW :multi: :multi: :multi:
husky_strzegom Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Gratulacje dla Ewy Górskiej z Nitor Nivalis i jej hasiorów i oczywiscie dla całej reszty zwycięsców i tych co nei zwycieżyli :)
Cyraneczka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Gratulacje dla MUMINA i ED w Lublinie!!! My polegliśmy na całej linii :placz: . Pogoda zbiła nas z tropu i spóźniliśmy się na ring, przez co kolejka DEMONA minęła i nie mógł być oceniony w normalny sposób, tylko poza kolejnością, beż mozliwości otrzymania lokaty i CWC. Dostał za to piękny opis i tylko żal pozostał, że nie mógł walczyć o NPwR :placz: . Pumka za to pokazała się przepięknie i jesteśmy z niej bardzo dumni... a ocena sędziego oczywiście nas nie zniechęca, bo wystawy to przecież loteria :diabloti: . Gratulacje dla Jacka, że dojechał z Venus i chciało mu się spedzić cenny czas w towarzystwie wystawowych oszołomów :loveu:
piotrjan Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Kalisz 2007 Winterfrost's PEGASO - II BOG Gratki !!!
piotrjan Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Gratki dla wszystkich walczących w Lublinie !!! :cool1: :p :multi:
Kida Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Gratulacje dla Nitor Nivalis i Eskimoskiego Domku :multi: Czy ktoś wie jak posżło Hilarce w Lublinie na grupie? Jeżeli ktoś ma jakieś zdjęcia z Kalisza albo Lublina i ich nie wkleja to byłabym BARDZO wdzięczna [email protected] ;) Również podpisuję się pod prośbą Bajon o stawkę z Kalisza :)
zpr Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Gratuluję dzisiejszym wygranym z Kalisza i dziekuję za wspaniałą atmosferę przy ringu w czasie oceny i po - było super :multi: ps. Pochwalę się, że moja Nokia skończyła w najkrótszym możliwie czasie Championat Polski :p
Nitor-Nivalis Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Dziekujemy pieknie za gratki :) Winterfrost's PEGASO - CWC. NDPwR, BOB i 2 BOG :multi: :multi: EVENING SHINE Nitor Nivalis - CWC i ukończony championat Polski :multi: :multi: KALISZ psy młodzież 1. Zw. Mł. NjwR - GARET Nektar Północy - w finale na BIS Junior prezentowany przez Lidkę co naprawdę niezmiernie go odmieniło :razz: 2. Artic Freedome Choice 3. Szejk :loveu: psy pośrednia 1. CWC. NDPwR, BOB, 2 BOG Winterfrost's PEGASO 2. Atilla Primamore Polonica psy kl. otwarta 1. CWC DEXTER z Dębickiej Kępy 2. UBIK Lights of North 3. MOONBEAM of Seven Heaven suki kl. szczeniąt 1. best puppy Hesperos Sądeckie Pieszczochy :loveu: kl mlodziezy 1. zw. Ml. Afera Freedome Choice kl. pośrednia 1. CWC . NDSwR NOKIA BRAZILz Pierwszej Ręki - ukończony ch. pl 2. FAMA Sądeckie Pieszczochy 3. Suzu Chajen kl otwarta 1. CWC EVENING SHINE Nitor Nivalis - ukonczony Ch. Pl 2. Arktogea QUENN OF NIGHT 3. daffy z debickiej kepy kl weteranow DRUHNA z Andrzejowego Orgodu - NW dziękujemy wszystkim za super atmosferę :) Było naprawdę fajnie i dozobaczenia w Krakowie my wreszcie weekend przerwy :evil_lol: Oczywiście Gratki dla walczących w Lublinie i zdaje się Raciborzu
LOCZEK Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Comic Sans MS]My również składamy gratulacje wszystkim zwycięzcom minionego weekendu :klacz: i dziękujemy za przemiłą atmosfere w Kaliszu:roflt: :bigcool: :laugh2_2: :sweetCyb: !!![/FONT]
SYLWIA:) Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Gratulacje [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]dla [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wszystkich Zwycięzców [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]z [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]KALISZA i LUBLINA[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]w szczególności uściski łapek [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]dla [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]NOWYCH CHAMPIONÓW!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:Rose: [/FONT]
Cyraneczka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='zpr']Gratuluję dzisiejszym wygranym z Kalisza i dziekuję za wspaniałą atmosferę przy ringu w czasie oceny i po - było super :multi: ps. Pochwalę się, że moja Nokia skończyła w najkrótszym możliwie czasie Championat Polski :p Gratulacje Moniko!!! - wiesz, że Nokia to moja ulubienica (oczywiście jeśli chodzi o hodowle konkurencyjne :p ). Gratuluję również Ewie i Evening Shine - szczerze mówiąc byłam pewna, że ta sunia ma już od dawna championat! Cieszę się bardzo, bo to prześliczna córeczka mojego Comecika :multi: :multi: :multi:
flashka-g Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Kida']Gratulacje dla Nitor Nivalis i Eskimoskiego Domku :multi: Czy ktoś wie jak posżło Hilarce w Lublinie na grupie? Jeżeli ktoś ma jakieś zdjęcia z Kalisza albo Lublina i ich nie wkleja to byłabym BARDZO wdzięczna [email protected] ;) Również podpisuję się pod prośbą Bajon o stawkę z Kalisza :) doszly mnie sluchy ze Hilarcia BOG i III na BIS;)
Cyraneczka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 flashka-g napisał(a):doszly mnie sluchy ze Hilarcia BOG i III na BIS;) No to super! Miała dzisiaj powera jak nie wiem co :evil_lol:
zpr Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Cyraneczka']Gratulacje Moniko!!! - wiesz, że Nokia to moja ulubienica (oczywiście jeśli chodzi o hodowle konkurencyjne :p ). Gratuluję również Ewie i Evening Shine - szczerze mówiąc byłam pewna, że ta sunia ma już od dawna championat! Cieszę się bardzo, bo to prześliczna córeczka mojego Comecika :multi: :multi: :multi: Serdeczne dzięki za słowa otuchy, cieszę się, że moja jedynaczka komuś sie podoba! Jeszcze raz serdecznie dziękuję i jeszcze raz gratuluję wygranym z Kalisza, Lublina no i Raciborza i mam nadzieję do zobaczenia niebawem ;)
Nitor-Nivalis Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Cyraneczka']Gratulacje Moniko!!! - wiesz, że Nokia to moja ulubienica (oczywiście jeśli chodzi o hodowle konkurencyjne :p ). Gratuluję również Ewie i Evening Shine - szczerze mówiąc byłam pewna, że ta sunia ma już od dawna championat! Cieszę się bardzo, bo to prześliczna córeczka mojego Comecika :multi: :multi: :multi: Dzieki - Gina była dopiero na 4 wystawach dorosłych :multi: :multi: :multi: w Polsce z wynikami 4 x CWC, CACIB, res. CACIB i BOB także jakoś tak sie nam nie spieszyło by kończyć :)
Nitor-Nivalis Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Dzieki - Gina była dopiero na 4 wystawach dorosłych :multi: :multi: :multi: w Polsce z wynikami 4 x CWC, CACIB, res. CACIB i 2 x BOB także jakoś tak sie nam nie spieszyło by kończyć :)
Asdf Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW I NOWYCH CHAMPIONÓW!!!! :laola:
Ra'idah Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 oto dzisiejsze zdjęcia z Lublina myśle, że każdy znajdzie tu coś dla siebie ;) wybaczcie, że niektore moga byc niewyraźne, ale do nowego sprzętu sie przyzwyczajam ^^' [FONT="Arial Black"]i oczywiście GRATULACJE WSZYTSKIM ZWYCIĘZCOM! :D[/FONT] enyoj ciąg dalszy nastąpi...
Daniel ED Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Bardzo dziękujemy za gratulacje, to dla psiaków z naszej hodowli była wyjątkowo udana niedziela w deszczowym Lublinie. PAWNY de CIUKCI W.O 1 ADVENTURER Eskimoski Domek lok.1/Zw.Mł/Best Junior Bardzo dziękujemy Mirce Rzepkowskiej za pomoc i profesjonalną prezentacje Adventurera na porównaniu. ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek lok.1/Zw.Mł-gratulacje dla Ewelinki TAROT Eskimoski Domek lok.1/NDPwR HAPPY HILARY Eskimoski Domek lok.1/NDSwR/BOB/BOG/III BIS !!!! Dziękuje za miłą atmosfere,Kasi za "Dach nad głową" Kasiu mam nadzieję,że cało i zdrowo wróciłaś do domu,reszta bez komentarza...... Oczywiście dołączam się do GRATULACJI dla innych,tych mniejszych i większych ZWYCIĘZCÓW z Kalisza i Raciborza
mortikia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców :) My niestety do Lublina nie dojechaliśmy, czego baardzo żałuję:roll: ale jeszcze nie jedna wystawa przed nami :p Pozdrowienia, Justyna z psami
NigdyNigdy Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Serdeczne gratulacje dla huskowej ekipy z Kalisza i Lublina! Szczególnie cieszę się z wyników znajomych mi psów: Nokii, Muminka i Evening Shine (Ewo mówiłam, że będę trzymać kciuki ;) ). I my wróciliśmy z wojaży do Lublina. Wystawa, jak wystawa- pogoda próbowała nas pokonać, ale się nie daliśmy- słońce wyjść musiało :diabloti: Trochę Husky miały na finałach złą passę- jakoś ich zauważyć nie chciano- dopiero w grupie passa została przełamana. Pani Tereso, Danielu, gratulujemy wyniku końcowego ;) Tak a'propos- dokumenty znalazłam- w krzaczorach. Więc nie jest źle- dziękuję za pomoc w każdym razie :eggface: Ra'idah;6015436 napisał(a): Dziękujemy Ra'idah za podzielenie się zdjęciamy :) Ostatnimi czasy, zauważyłam, że Bursztyn wymyślił sobie nową zabawę na ringu pt. "obcy odejdź"- nagle stawierdził, że żeby obejrzeć jego zęby, trzeba się najpierw nagimnastykować. Możliwe, iż stwierdził, że nie ma co oglądać (już) :evil_lol: I taki miły akcent nam się w Lublinie trafił- Bursztyn dostał puchar dla najstarszego psa wystawy. Puchar wręczono nam przy wspaniałej owacji publiczności i sędziów- aż mi się łezka w oku zakręciła, bo sentyment do Bursztynka mam wyjątkowy. A na domiar wszystkiego, po zejściu z ringu, jeden z organizatorów przedstawił mi swojego syna, urodzonego 1 listopada 1994 roku, czyli dokładnie wtedy, kiedy urodził się Bursztyn. Dopiero kiedy spojrzałam na tego całkiem sporego chłopaczka, uzmysłowiłam sobie, ile to lat musiało już minąć.... Chyba przynudziłam troszkę- przepraszam :p
piotrjan Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='NigdyNigdy'] I taki miły akcent nam się w Lublinie trafił- Bursztyn dostał puchar dla najstarszego psa wystawy. Puchar wręczono nam przy wspaniałej owacji publiczności i sędziów- aż mi się łezka w oku zakręciła, bo sentyment do Bursztynka mam wyjątkowy. .... i ja się do tych owacji przyłączam ! :thumbs:
Recommended Posts