SYLWIA:) Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 A u nas WAKACJE na całego:lol: do września robimy sobie przerwę:eviltong: dziewczyny mają czas na wymianę futerka:roll: nie będzie nas nawet w naszej rodzinnej Gdyni i Sopocie:p może pojawimy się pokibicować:loveu: Życzymy wszystkim udanych wakacji i samych sukcesów na wystawach:lol:
LOCZEK Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Nasze sunie też linieją .ale mobilizujemy sie na Koszalin,Chojnice i Sopot. Do zobaczenia!
NigdyNigdy Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Matagi napisał(a):Na dzień dzisiejszy zgłoszonych SH do Bialegostoku jest sztuk.....całych 2 !!!:roll: Spokojnie Matagi - nas co prawda nie będzie, ale znając Naród Polski zgłoszenia zaczną napływać w ostatnim terminie :evil_lol:
Asiaczek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 PiotrJan - jaki masz piękny, nowy avatarek!!! Piękne kwiatki i piękna sunia w nim!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr.
NigdyNigdy Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Asiaczek napisał(a):PiotrJan - jaki masz piękny, nowy avatarek!!! Piękne kwiatki i piękna sunia w nim!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nie drażnij ludzi :evil_lol: To nasz przyszła konkurencja jest :lol:
chicken Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Poniewaz w watku tym tocza sie dyskusje, ktore odbiegaja zupelnie od tematu: " Wyniki z ringu...", postanowilam zmienic tytul watku dodajac "+ OFF" aby juz nikt nie mogl sie tego doczepic. Podobne rozwiazanie zostale zastosowane u Basenjiakow i sa z tego zadowoleni pzdr [mod]
Savannah Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Asiaczek napisał(a):PiotrJan - jaki masz piękny, nowy avatarek!!! Piękne kwiatki i piękna sunia w nim!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Asiaczku, piekny to naprawde malo powiedziane.... on jest CUDOWNY !!!!:loveu::loveu: Ale to za sprawa tego malego cudenka na fotce:loveu:
Asiaczek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 OK. Już poprawiam. Avatarek jest CUDOWNY!!!:lol: Pzdr.
Savannah Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Asiaczek napisał(a):OK. Już poprawiam. Avatarek jest CUDOWNY!!!:lol: Pzdr. Dzieki:lol: :thumbs::sweetCyb: :calus: Usciski z Poznania
Paulina87 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Czy ktoś z Was wybiera się na wystawę do Zakopanego? Ja jutro wysyłam zgłoszenie bo i tak w tych dniach będziemy na wakacjach, więc zrobimy sobie wakacyjną wystawę :cool3:
kalina. Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 A właśnie...do kiedy jest termin wpłat do Zakopanego. Już wiem.Niestety termin do jutra:/.
Paulina87 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Kalina zawsze można przesłać faxem :p Ja mam nadzieję, że przyjmą moje zgłoszenie, bo do jutra na pewno nie dojdzie.
Miśka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Stawka husky na Nowy Targ psy kl. szczeniat (1) 486 Harnas Sadeckie Pieszczochy psy kl. mlodziezy (1) 487 Canis C'Est La Vie psy kl. otwarta (3) 488 Oumiak Ambassadeur de France 489 Inuvik Cien Wilka 490 Sasil Mat-Elf suki kl. szczeniat (1) 491 Andromeda Gidelskie Sanie suki kl. mlodziezy (2) 492 ? wł. Łomonos Jerzy 493 Full of Energy Potega Naturalnosci suki kl. otwarta (4) 494 Evening Falls Potega Naturalnosci 495 ? wł. Jękner Grzegorz 496 Kilak Mat-Elf 497 ? z Tarnawskiej Riwiery GDYNIA CAC psy kl. szczeniat Omar Srebro Polnocy psy kl. otwarta A'Durango Eskimo River Quintessence Fortunatus psy kl. champ Shapali de Ciukci suki kl. szczeniat BLUE BERRY Sonic Kennel suki kl. mlodziezy Caipirinha Silver Screen Black Princess Mountain Stream suki kl. otwarta Tiffani Eskimoski Domek
flashka-g Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 GDYNIA CAC psy kl. szczeniat Omar Srebro Polnocy psy kl. otwarta A'Durango Eskimo River Quintessence Fortunatus psy kl. champ Shapali de Ciukci - Best of Breed suki kl. szczeniat BLUE BERRY Sonic Kennel suki kl. mlodziezy Caipirinha Silver Screen Black Princess Mountain Stream suki kl. otwarta Tiffani Eskimoski Domek wiecej nic nie wiem;)
J.J.K. Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 GDYNIA CAC psy kl. szczeniat Omar Srebro Polnocy psy kl. otwarta A'Durango Eskimo River Quintessence Fortunatus psy kl. champ Shapali de Ciukci BOB GRATULACJE !!! suki kl. szczeniat BLUE BERRY Sonic Kennel suki kl. mlodziezy Caipirinha Silver Screen Black Princess Mountain Stream Zw Mł + NJwR GRATULACJE !!! suki kl. otwarta Tiffani Eskimoski Domek
Florka_xyz Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Shapali de Ciukci BOB,2 BOG i został 3 Najlepszym psem odzialu Gdynskiego :multi: :multi: :multi: GRATULACJE ;)
gidelskie-psy Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Wystawa NOWY TARG psy kl szczeniąt HARNAŚ Sądeckie pieszczochy lok 1 WO psy kl młódzieży CANIS C'est la vie bdb kl otwarta Oumiak's AMBASSADEUR DE FRANCE 1 DOS CWC BOS,BOB,BOG INUVIK Cień wilka dos SASIL Mat-elf dos SUKI kl szczeniąt ANDROMEDA Gidelskie sanie 1 Wo Best Puupy,Vice BIS Puppy kl młodzieży ADOLFINA z Kokoszkowa 1 Zw Mł FULL OF ENERGI Potęga naturalności lok2 Niestety nie mam wyników kl otwartej
flashka-g Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 gidelskie-psy napisał(a):Wystawa NOWY TARG psy kl szczeniąt HARNAŚ Sądeckie pieszczochy lok 1 WO psy kl młódzieży CANIS C'est la vie bdb kl otwarta Oumiak's AMBASSADEUR DE FRANCE 1 DOS CWC BOS,BOB,BOG INUVIK Cień wilka dos SASIL Mat-elf dos SUKI kl szczeniąt ANDROMEDA Gidelskie sanie 1 Wo Best Puupy,Vice BIS Puppy kl młodzieży ADOLFINA z Kokoszkowa 1 Zw Mł FULL OF ENERGI Potęga naturalności lok2 Niestety nie mam wyników kl otwartej Brawo dla Marsa:multi: I szczególne drapanki dla Shapcia:loveu: :loveu: :loveu: ;)
LOCZEK Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Gratulujemy zwycięzcom ! Finały obstawione przez HASZCZAKI.BRAWO!!!
Asiaczek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Czy ktoś ma jakieś przecieki z Kosic/SK? Tam jakiś polski SH bardzo wysoki zaszedł... Pzdr.
Cyraneczka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Gratulacje dla zwycięzców z Gdyni i Nowego Targu!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Florka_xyz Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Asiaczek napisał(a):Czy ktoś ma jakieś przecieki z Kosic/SK? Tam jakiś polski SH bardzo wysoki zaszedł... Pzdr. Asiaczku wiadomosci z Kosic sa w dzale Wyniki z zagranicy ;)
NigdyNigdy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Gratulacje dla Shapiego i Ambasodora za powalczenie o najwyższe trofeum i zaznaczenie swojej obecności na finałach :multi: Uściski dla pozostałych zwycięzców (choćby moralnych ;) ) z niedzieli :-)
Recommended Posts