LOCZEK Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 W Koszalinie jest aż 9 HASZCZAKÓW-wykaz na stronce oddziału.
HUSKYTEAM Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Coraz mniej psów, ale coraz lepszych - i o to chodzi. Mam nadzieję, że ludzie się przekonują do nieużytkowości rasy w formie maskotki/stróża/wiernego przyjaciela rodziny i że handlarze powoli przerzucą się na inne, bardziej medialne rasy. Pozdrawiam i walczcie dzielnie Loczki!
Miśka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Jeśli ktoś z Was ma pod ręką katalog z Plocka bede wdzieczna za podanie rodzicow suk: Tajga z Dorzecza Jukonu, Aisha z Dorzecza Jukonu Ta sama prosba odnosnie katalogu z Bytomia - suka: Aza ze Slonecznych OS i jesli ktos chce sie podzielic fotkami z ww. wystaw - [email protected] ;-) od Kidy, z Plocka foty mam... z gory dzieki!
LOCZEK Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [Pozdrawiam i walczcie dzielnie Loczki! Zrobimy co sie da!-każdy wynik w dobrym towarzystwie da sie znieść . Mam nadzieje ,że jutro będzie piknikowo! HEJKA!!!!
flashka-g Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='LOCZEK'][Pozdrawiam i walczcie dzielnie Loczki! Zrobimy co sie da!-każdy wynik w dobrym towarzystwie da sie znieść . Mam nadzieje ,że jutro będzie piknikowo! HEJKA!!!! Czekamy na wieści!!!;) ;)
galadria Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 No i Loczki w Koszalinie wywalczyli swoje.:p wieści z Koszalina NDSwR Arktogea QUEEN OF NIGHT:multi: :multi: :multi: Rase wziął Winterfrost's CHICO TORREMOTO Ogromne gratulacje dla wszystkich walczących na pomorzu a dla zwycięsców dodatkowo buziaki;)
Savannah Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Koszalin CAC Show faworyt nie zawodzi:loveu: Winterfrost's CHICO TORREMOTO - kolejne CWC, NDPwR, BOB :loveu::loveu::loveu: Trzymam MOCNO kciuki za BOG !!!!!!!!:loveu::loveu: GRATULACJE DLA DANIELI, CHICO I EWY :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Arktogea QUEEN OF NIGHT - CWC, NDSwR :multi::multi::multi: gratulacje dla Darka i Queen HAWK Seven Heaven - CWC :multi::multi::multi: gratulacje dla Jarka, Asi i Hawka
Cyraneczka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Gratulacje dla zwyciezców!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Buziaczki dla Queenie :loveu: :loveu: :loveu: Uściski łapek dla Chicho :eviltong::lol: I ogólne gratki dla wszystkich walczących :multi:
Asiaczek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Savannah']Koszalin CAC Show faworyt nie zawodzi:loveu: Winterfrost's CHICO TORREMOTO - kolejne CWC, NDPwR, BOB :loveu::loveu::loveu: Trzymam MOCNO kciuki za BOG !!!!!!!!:loveu::loveu: GRATULACJE DLA DANIELI, CHICO I EWY :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Arktogea QUEEN OF NIGHT - CWC, NDSwR :multi::multi::multi: gratulacje dla Darka i Queen HAWK Seven Heaven - CWC :multi::multi::multi: gratulacje dla Jarka, Asi i Hawka Przyłączam się do gratulacji!!! BRAWO!!! Pzdr.
Savannah Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Winterfrost's CHICO TORREMOTO - BOG 3 :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: USCIKI DLA DANIELI, CHICO I EWY !!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
Florka_xyz Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 GRATULACJE DLA QUEENI I P.DARKA :multi: :multi: :multi: GRATULACJE DLA EWY I CHICHO :multi: :multi: :multi: p.s. Gratulacje dla Kasi za zajecie 4lok.na Mlodym Prezenterze :multi: :multi:
Miśka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Stawka Koszalin psy kl. posrednia Winterfrost's Pegaso I - Hawk Seven Heaven - CWC psy kl. champ I - Winterfrost's Chico Teremoto - BOB, 3BOG suki kl. mlodziezy Black Princess Mountain Stream suki kl. posrednia I - Arktogea Queen of Night - CWC, NDSwR suki kl. otwarta Miss Shayane Eskimoski Domek Bessy Silver Arrow Aleena Silver Arrow suki kl. championów Piekna Eskimoski Domek uzupelnic to na strone wrzuce. I czekam na zdjecia :-)
NigdyNigdy Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Gratki za Koszalin również od NigdyNigdziaków :loveu: Jakby się ktoś pokusił o podanie pełnych wyników to byłabym wdzięczna. No i sędziego tyż poproszę ;)
Savannah Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 NigdyNigdy napisał(a):Gratki za Koszalin również od NigdyNigdziaków :loveu: Jakby się ktoś pokusił o podanie pełnych wyników to byłabym wdzięczna. No i sędziego tyż poproszę ;) Kasiu sedzia p.Piotr Krol ;)
LOCZEK Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Dziękujemy za gratulacje i miłe słowa:buzi: Wszystkim dzielnie walczącym w strugach deszczu również gratulujemy!!!:klacz: :klacz:
LOCZEK Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Miśka']Stawka Koszalin psy kl. posrednia Winterfrost's Pegaso nb Hawk Seven Heaven I CWC psy kl. champ Winterfrost's Chico Teremoto - I CWC ,NDPwR,BOB, 3BOG suki kl. mlodziezy Black Princess Mountain Stream I Zw.Mł. suki kl. posrednia Arktogea Queen of Night - I CWC, NDSwR suki kl. otwarta Miss Shayane Eskimoski Domek I CWC Bessy Silver Arrow II Aleena Silver Arrow III suki kl. championów Piekna Eskimoski Domek nb Mam nadzieje ,że sie nie pomyliłam co do BESSY i ALEENY Silver Arow
Miśka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 LOCZEK napisał(a): Mam nadzieje ,że sie nie pomyliłam co do BESSY i ALEENY Silver Arow po jakich są rodzicach?
kalina. Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Gratulacje dla wszystkich Ktoś może wybiera sie na krajówke do Częstochowy?
NigdyNigdy Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 LOCZKOM za stawkę, Lidzi za sędziego- pięknie dziękujemy :modla:
Savannah Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 NigdyNigdy napisał(a):Lidzi za sędziego- pięknie dziękujemy :modla: De nada Kasiu ;)
gidelskie-psy Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Wczoraj a Nowym Sączu Oumiak's BAY OF PASSION Zw Mł BOB i III BOG gratulacje dla szejka i właścicielki http://flyway.in/go.php?id=10 :)
Savannah Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Gratulacje dla MARIOLKI i Szejka !!!!:multi::multi::multi::multi:
LOCZEK Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Miśka napisał(a):po jakich są rodzicach? EXPLORER BEAR Hydrargium i CARINA Nektar Północy
LOCZEK Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Wczoraj a Nowym Sączu Oumiak's BAY OF PASSION Zw Mł BOB i III BOG gratulacje dla szejka i właścicielki BRAWO!!!:thumbs:
Recommended Posts