Savannah Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Swiezutkie wiesci z Warszawy CACIB :) moj faworyt nie zawiodl!!! [SIZE=5]Winterforst’s CHICHO TERREMOTO - CWC, NDPwR,CACIB, BOB :multi::multi::multi::multi::multi: FIRST EXPRESS Dwie Korony - CWC, res.CACIB :multi::multi::multi::multi::multi: MISS SHAYANE Eskimoski Domek - CWC, NDSwR, CACIB LIBERTIN Fortunatus - Zw.Ml, NJwR PINACOLADA Fortunatus - Zw.Ml [SIZE=5]GRATULACJE DLA DANIELI, EWY, CHICO !!! :multi::multi::multi::multi::multi: Trzymam mocno kciuki za BOG !!!:loveu: GRATULACJE I USCISKI DLA PIOTRA JANA I MILOSZKA !!!:multi::multi::multi::multi::multi: Gratulacje dla Jarka, Asi i Shayanki !!!:multi::multi::multi::multi::multi:
zpr Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 :multi: Serdeczne gratulacje dla walczących dziś w Warszawie :multi:
Kida Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Nie pamiętam wszystkiego, więc mam nadzieję, że ktoś uzupełni :) PSY Kl. szczeniąt PAWNY de Ciukci - nb WOLF z Witowskiego Lasu - oc. dosk, lok. 1 Kl. młodzieży ADVENTURER Eskimoski Domek - nb BALI SONA FROM Chandu - nb CERBER Husky Team - nb HAWK Seven Heaven - oc. dosk, lok. 2 LIBERTIN Fortunatus - oc. dosk, lok. 1, Zw.Mł., NJwR NORTH POLE STAR Dwie Korony - oc. dosk ?, lok. 3 Kl. pośrednia Arktogea QUICK DEMON - oc. dosk, lok 1, CWC MAKS Pieroth Blue - oc. dosk, lok 2 Kl. otwarta Arktogea TRAJAN CONNOR Fortunatus - nb DUSTIN Sądeckie Pieszczochy - oc. dosk, lok. 2 FIRST EXPRESS Dwie Korony - oc. dosk, lok. 1, CWC, res.CACIB LAREDO de Ciukci - oc. dosk, lok. 3 LIDER’S NIKE z Pierwszej Ręki - oc. dosk, lok 4 MIESZEK z Coyoacan ? UBIK Lights of North ? Kl. championów Winterforst’s CHICHO TERREMOTO - oc. dosk, lok 1, CWC, NDPwR, CACIB, BOB SUKI Kl. szczeniąt BAIA MARE z Klanu Wydry - oc. w.o, lok. 1, NSZwR BEAUTY z Klanu Wydry - nb OKSANA Srebro Północy - nb Kl. młodzieży BÓJKA Haiditarod - nb CAINPIRINHA Silver Screen - nb CHIMERA Husky Team - nb PINACOLADA Fortunatus - oc. dosk, lok 1, Zw.Mł ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek - oc. dosk, lok 2 Kl. pośrednia Arktogea QUEEN OF SNOW - oc. dosk, lok. 2 HAPPY HILARY Eskimoski Domek - nb MISS SHAYANE Eskimoski Domek - oc. dosk, lok.1, CWC, NDSwR, CACIB Kl. otwarta AISHA z Dorzecza Jukonu - oc. bdb. ALABAMA Fortunatus - oc. dosk, lok. ? Arktogea QUEEN OF DREAMS - oc. dosk, lok ? Arktogea VENICE - nb AZTECA z Coyoacan - oc. dosk, lok. 1, CWC, res.CACIB MIRA CETI Srebro Północy ? ROSANA Eskimoski Domek ? TAJGA z Dorzecza Jukonu - oc.dosk. TIFFANI Eskimoski Domek ? ULKA Eskimoski Domek - nb Z mojej strony, wielkie gratulacje dla: Jarka i Asi za ogromny sukces z Miss Shayaną :multi:, p.Ewy i Agnieszki Stolarskich za bardzo przyzwoite lokaty z Fortunatusami ;), Piotra Jana i Miłosza za ładną lokatkę :mdrmed:, Justyny i Sweety (wiadomo za co :p ), Ewy za ładne pokazanie i wygraną Chico :), oraz dla psiaków, które się świetnie dziś prezentowały i nie wywalczyły złotych medali :) Zwłaszcza dla: Dustina, Laredo i sióstr Queenie :loveu: Jak tylko zgram fotki to wkleję do jakiegoś albumu i podeślę linka ;)
ulfi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Witam, uzupełniam i pozdrawiam Kl. szczeniąt WOLF z Witowskiego Lasu - oc. w.o, lok. 1, NSZwR- ex-eqo
flashka-g Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Gratulacje:) tylko co tak duzo psiakow nie dojechało:roll: ...
Cyraneczka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Kl. otwarta AISHA z Dorzecza Jukonu - oc. bdb. ALABAMA Fortunatus - oc. dosk, lok. 2 Arktogea QUEEN OF DREAMS - oc. dosk, lok 3 Arktogea VENICE - nb AZTECA z Coyoacan - oc. dosk, lok. 1, CWC, res.CACIB MIRA CETI Srebro Północy ROSANA Eskimoski Domek TAJGA z Dorzecza Jukonu - oc.dosk. TIFFANI Eskimoski Domek 4 ULKA Eskimoski Domek - nb Gratulacje dla CHICHO - to prześliczny pies o wspaniałej szacie, rewelacyjnie przygotowany i jak dla mnie słusznie wygrał i jesli byłby prezentowaczy dłużej w Polsce, jeszcze nie raz by wygrał, bo mu się to należy!!! Jeśli ktoś koniecznie chce sie do czegoś u tego psa przyczepic, to może do tylnych kątów, chociaż nie są wcale gorsze niż u wielu, wielu polskich husky... Gratulacje równiez dla SHAYANE i HOWKa za miejsce na BISie par hodowlanych!!! Gratulacje dla Fortunatusów za powalenie konkurencji w klasach młodzieżowych :eviltong: Gratulacje dla zwyciezców CACIBów i Res.CACIBów!!!!!!!!!!!!!
piotrjan Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Wielkie gratki dla Winterfrost's CHICHO TERREMOTO i jego uroczej handlerki !!! [SIZE=3]Gratki dla pozostałych , niezależnie od wyniku !!! -------------------------------------------------------------- Nasz drobny sukces w imieniu Milosza , chciałbym dedykować jego mamie VENTUS FAVONIUS Excellens Vivarium z hodowli Dwie Korony , która spoglądając na synka za Tęczowego Mostu , mamy nadzieję , że jest z niego dumna .
Asiaczek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Niektórym już gratulowałam na miejscu, innym jeszcze nie. Tak więc GRATULACJE dla wszystkich wystawiających SH w W-wie. Pzdr.
Matakia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 PIOTR JAN, w imieniu SARUNI dziękujemy :kiss_2: :kiss_2:
Florka_xyz Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!!:multi: :multi: :multi: Chciałam bardzo podzekowac za mile towarzystwo a szczegolnie za uzycenie mi HOWKUSIA na Mlodego Prezentera dzeki czemu razem uzyskalismy lok.4 ;) Pozdrawiam Florka i Psy
LOCZEK Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Wielkie Gratki dla zwycięzców i pokonanych w Olsztynie,Ustroniu i Warszawie!!! FLORKA oby tak dalej-cieszymy sie z Kasią z Twoich sukcesów! Pozdrawiamy!
NigdyNigdy Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Mi co prawda udało się przyczłapać do ringu Husky, ale dopiero podczas oceny suczek w klasie otwartej :roll: Niemniej jednak, miło mi było spotkać wielu z Was, pogadać, pożartować i .... po prostu dobrze się bawić. Moje gratulacje dla wszystkich tych, którzy powalczyli o cenne punkty- bez wyjątku. Osobiście bardzo cieszę się z sukcesu Azteki, która wywalczyła kolejne CWC w klasie otwartej, a przegrała jedynie z, jak zwykle, bardzo estetyczną i świetnie przygotowaną, Miss Sheyenne. :multi:
J.J.K. Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 My na urlopie, ale udalo nam sie dotrzec na dogomanie :multi: Wszystkim wygranym chcemy pogratulowac oraz podziekowac za przyjecie pod namiot, dzieki czemu nie zmoklismy:lol: cieszymy sie bardzo z sukcesow Hokusia i Shayanki zarowno tych samodzielnych jak i tego wspolnego na Parze Hodowlanej Dziekujemy i do zobaczenia na kolejnej wystawie Ps. poki co zyczymy wszystkim udanego urlopu i wspanialej pogody
Asiaczek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Kilka fotek z I dnia wystawy w W-wie. Nasz kolega z DGM - PiotrJan. Gratulacje!!! Chicho Terremoto - BOB. Też gratuluję! Pzdr.
Savannah Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Kilka fotek z I dnia wystawy w W-wie. Nasz kolega z DGM - PiotrJan. Gratulacje!!! Chicho Terremoto - BOB. Też gratuluję! Pzdr. :loveu: Zarowno pies CACIB jak i res.CACIB wygladaja OLSNIEWAJACO !!!:loveu::loveu: Piekne foty Asiaczku, a do tego piekne psy na nich:loveu:
Matagi Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Na dzień dzisiejszy zgłoszonych SH do Bialegostoku jest sztuk.....całych 2 !!!:roll: Ciekawe ktory weźmie BOB-a?:evil_lol: :diabloti:
Savannah Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Matagi napisał(a):Na dzień dzisiejszy zgłoszonych SH do Bialegostoku jest sztuk.....całych 2 !!!:roll: Ciekawe ktory weźmie BOB-a?:evil_lol: :diabloti: To bedzie niezla bitwa :lol: Matagi ale mysle ze po Twoim info sie napewno zaczna zglaszac:lol::cool3: Ja trzymam mocno kciuki za ekipe miasta gospodarzy :)
flashka-g Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Matagi napisał(a):Na dzień dzisiejszy zgłoszonych SH do Bialegostoku jest sztuk.....całych 2 !!!:roll: Ciekawe ktory weźmie BOB-a?:evil_lol: :diabloti: haha to wiadomo nawet jakie:evil_lol:
piotrjan Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 flashka-g napisał(a):haha to wiadomo nawet jakie:evil_lol: ...pudło ! :eviltong: my jeszcze nie zgłoszeni . czekamy na listę gości zagranicznych , wtedy coś będziemy obsadzać.
flashka-g Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 piotrjan napisał(a):...pudło ! :eviltong: my jeszcze nie zgłoszeni . czekamy na listę gości zagranicznych , wtedy coś będziemy obsadzać. a kto mówił o was:roll: ?? łee
LOCZEK Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Z pewnością w Koszalinie będzie tego towaru więcej! Kto sie wybiera?
Savannah Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 piotrjan napisał(a):...pudło ! :eviltong: my jeszcze nie zgłoszeni . czekamy na listę gości zagranicznych , wtedy coś będziemy obsadzać. No to zglaszaj zglaszaj Piotr, bo komu bede kibicowac:p
flashka-g Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 LOCZEK napisał(a):Z pewnością w Koszalinie będzie tego towaru więcej! Kto sie wybiera? Ja niestety nie:( pisze sie tylko na Będzin i Sopot;) mam nadzieje ze w Sopocie bedziecie??
Recommended Posts