Kida Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Wielkie gratulacje dla wszystkich zwycięzców z wczorajszych krajówek! :multi: :multi: :multi: Zwłaszcza dla Kasi, Bursztysia i Jagienki :loveu: oraz dla Moniki z Matizem :multi: Nikt z dogomaniaków nie był w Gorzowie? :shake: Jeżeli ktoś ma zdjęcia z krajówek, to byłabym bardzo wdzięczna [email protected] ;)
zpr Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Jeszcze raz dziękuję za gratulacje :p , fotek mam mnóstwo, jeśli ktoś chętny to podać maila wyśle kilka sztuk wieczorkiem ;)
Savannah Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Moniko ladnie sie usmiecham o zdjecia;):lol: [email protected] Z góry dziekuje;)
NigdyNigdy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dziękujemy serdecznie za "poolsztyńskie" gratulacje :) Miło widzieć, jak wraz z niższymi temperaturami wrócił temperament i uśmiech Bursztynka :loveu: Oj dopisywał mu humor, dopisywał- jak za starych dobrych czasów :evil_lol: Z naszej strony ściskamy mocno Chico za ukończony Championat Polski :Rose: Dodałabym coś jeszcze, ale się powstrzymam :diabloti: Podziękowania i gratki również dla Florki_xyz za rozruszanie Jagódki przed finałowym występem i za zdobyte miejsce na podium ;) Dla zwycięzców z Ustronia, ze szczególnym uwzględnieniem Moniki i Matiz, moc uścisków za pokazaną klasę. A Gorzów.... Niech się ktoś ujawi, to będziemy znać komplet zwyciezców minionego weekendu :razz:
Savannah Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Cos dla NigdyNigdy, znalazlam na DGM:p Naszego niezawodnego BISowca Bursztysia:loveu:
Matagi Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Zaglądacie tu czasami....?;) http://www.posejdon.net.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=124&catid=19
Asiaczek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Savannah']Olsztyn CWC WINTERFROST'S CHICHO TERREMOTO - CWC, NDPwR , Ukonczony CHAMPIONAT POLSKI !!!:multi::multi::multi::multi::multi: JAGIENKA z Coyoacan - CWC, NDSwR, BOB !!:multi::multi::multi::multi: BURSZTYN z Coyoacan - Naj.Weteran w Rasie i kolejne [SIZE=4] BIS WETERANOW !!!:multi::multi::multi::multi::multi: Bardzo sie ciesze z Waszych sukcesów :):):), GRATULACJE DLA DANIELI, EWY, CHICO, KASI, JAGIENKI i BURSZTYSIA :loveu: Nonono, szaleństwo w pełni! Gratulacje!!! [quote name='zpr']Mariolu dziękuję dobrze :loveu: Artic Wind vel Matiz CWC, NDPwR, BOB i II BOG ;) Monika - GRATULACJE!!! pZDR.
Asiaczek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Podaję stawkę z CACIB-Parnu/Est, 30-06-2007, sędzia: Tomas ROHLIN/Dania SUKI kl. puppy CALIFORNIA BLUE BALTIK AMBERS kl. mł. ANDY'S JOY GO FOR IT DION'S ARCTIC FIREBIRD JODEL LODOWY DOTYK kl. o JALERRAN'S BLACK PEARL kl. ch ESSENCE OF BLACK POTEGA NATURALNOSCI KONUVERES COUNTRY NANCY PSY kl. mł. WINAMILK'S RED HUNTER OF SHINING WATERS WINTER WOLF ESKIMOSKI DOMEK KL. O KONUVERES GOLDEN FOX WINALMIK'S FLYINTOTHEFUTURE KL. CH JALERRAN'S NANOOK LAST CRUSADE Wyników nie znam, ale na fotkach chyba jakis SH (finały) się znalazł... Jak przygotuję fotki, to wstawię i tutaj. Pzdr.
Savannah Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Asiaczku !! Powrocilas - bardzo sie ciesze:loveu: !!! Usciska i Gratulacje odemnie na innych topikach !!:loveu:
Asiaczek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Savannah - Estonia - piękny kraj, ale w domku najlepiej!!!:lol: Musiałam wrócić... Pzdr.
Savannah Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Savannah - Estonia - piękny kraj, ale w domku najlepiej!!!:lol: Musiałam wrócić... Pzdr. Zawsze tak jest... Home sweet Home:loveu: :) a pozatym reszta Baskow czekala napewno z utesknieniem no i KM;)
NigdyNigdy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Savannah']Cos dla NigdyNigdy, znalazlam na DGM:p Naszego niezawodnego BISowca Bursztysia:loveu: Dzięki Lidziu :lol: Aż mi się gęba uśmiechnęła, kiedy zobaczyłam te zdjęcia.... [quote name='Savannah'] Moment krytyczny- wpakować Bursztyna na pudło, przytrzymać żeby nie czmychnął, a potem przekonać, żeby odwrócił się w stronę publiczności i na dodatek nie wyglądał, jak osiołek :roll: Jeszcze ani razu nie udało mi się wypełnić tych wszystkich punktów- zawsze któryś leży :p [quote name='Matagi']Zaglądacie tu czasami....?;) http://www.posejdon.net.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=124&catid=19 Dzięki! Dodałam do Ulubionych ;) [quote name='Asiaczek']Nonono, szaleństwo w pełni! Gratulacje!!! [SIZE=2]Senkju Asiaczku :loveu:
Cyraneczka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Podaję stawkę z CACIB-Parnu/Est, 30-06-2007, sędzia: Tomas ROHLIN/Dania kl. ch ESSENCE OF BLACK POTEGA NATURALNOSCI KONUVERES COUNTRY NANCY Wyników nie znam, ale na fotkach chyba jakis SH (finały) się znalazł... Jak przygotuję fotki, to wstawię i tutaj. Pzdr. Rasę wygrała Konuvere's COUNTRY NANCY, ale na grupie już nic nie zajęła.
Florka_xyz Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 A ja tak zmienie temat ;) Czy jedzie ktos z Was do Warszawy i moglby mi "pozyczyc" pieska na Mlodego Prezentera ? Pozdrawiam Florka
HUSKYTEAM Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 My będziemy z 3 sztukami, jeżeli chcesz możesz wziąć dobrze prezentującą się obecnie Arktogea Venice - jest spokojna i dobrze współpracuje. Jakby co to zgłoś się do zielonego namiotu, Pzdr
NigdyNigdy Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Stawka na międzynarodową wystawę w Warszawie ;) PSY Kl. szczeniąt PAWNY de Ciukci WOLF z Witowskiego Lasu Kl. młodzieży ADVENTURER Eskimoski Domek BALI SONA FROM Chandu CERBER Husky Team HAWK Seven Heaven LIBERTIN Fortunatus NORTH POLE STAR Dwie Korony Kl. pośrednia Arktogea QUICK DEMON MAKS Pieroth Blue Kl. otwarta Arktogea TRAJAN CONNOR Fortunatus DUSTIN Sądeckie Pieszczochy FIRST EXPRESS Dwie Korony LAREDO de Ciukci LIDER’S NIKE z Pierwszej Ręki MIESZEK z Coyoacan UBIK Lights of North Kl. championów Winterforst’s CHICHO TERREMOTO SUKI Kl. szczeniąt BAIA MARE z Klanu Wydry BEAUTY z Klanu Wydry OKSANA Srebro Północy Kl. młodzieży BÓJKA Haiditarod CAINPIRINHA Silver Screen CHIMERA Husky Team PINACOLADA Fortunatus ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek Kl. pośrednia Arktogea QUEEN OF SNOW HAPPY HILARY Eskimoski Domek MISS SHAYANE Eskimoski Domek Kl. otwarta AISHA z Dorzecza Jukonu ALABAMA Fortunatus Arktogea QUEEN OF DREAMS Arktogea VENICE AZTECA z Coyoacan MIRA CETI Srebro Północy ROSANA Eskimoski Domek TAJGA z Dorzecza Jukonu TIFFANI Eskimoski Domek ULKA Eskimoski Domek
Asiaczek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 NigdyNigdy - a Ty, tradycyjnie, przy stoliku asystenckim? A może w innej roli?:lol: Pzdr.
Savannah Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Asiaczek napisał(a):NigdyNigdy - a Ty, tradycyjnie, przy stoliku asystenckim? A może w innej roli?:lol: Pzdr. Kasia pisała o ile się nie myle że tradycyjnie w roli asystenta chyba:) Kasiu jak co to mnie popraw :)
NigdyNigdy Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Tak tak - ja w roli pracownika fizycznego tym razem :diabloti: W sobotę zamierzam asystować na ringu, na którym będą Basenji między innymi :evil_lol: , a w niedzielę też pracuję, ale w roli sekretarza i ni cholery nie mogę sobie przypomnieć do kogo się zgłosiłam. Widocznie to mało ważne było :p Ja tylko zgaduję, że Asiaczek się tym razem nie wystawia :rolleyes:
pmmazz Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 NigdyNigdy napisał(a):Stawka na międzynarodową wystawę w Warszawie ;) PSY Kl. szczeniąt PAWNY de Ciukci WOLF z Witowskiego Lasu Kl. młodzieży ADVENTURER Eskimoski Domek BALI SONA FROM Chandu CERBER Husky Team HAWK Seven Heaven LIBERTIN Fortunatus NORTH POLE STAR Dwie Korony Kl. pośrednia Arktogea QUICK DEMON MAKS Pieroth Blue Kl. otwarta Arktogea TRAJAN CONNOR Fortunatus DUSTIN Sądeckie Pieszczochy FIRST EXPRESS Dwie Korony LAREDO de Ciukci LIDER’S NIKE z Pierwszej Ręki MIESZEK z Coyoacan UBIK Lights of North Kl. championów Winterforst’s CHICHO TERREMOTO SUKI Kl. szczeniąt BAIA MARE z Klanu Wydry BEAUTY z Klanu Wydry OKSANA Srebro Północy Kl. młodzieży BÓJKA Haiditarod CAINPIRINHA Silver Screen CHIMERA Husky Team PINACOLADA Fortunatus ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek Kl. pośrednia Arktogea QUEEN OF SNOW HAPPY HILARY Eskimoski Domek MISS SHAYANE Eskimoski Domek Kl. otwarta AISHA z Dorzecza Jukonu ALABAMA Fortunatus Arktogea QUEEN OF DREAMS Arktogea VENICE AZTECA z Coyoacan MIRA CETI Srebro Północy ROSANA Eskimoski Domek TAJGA z Dorzecza Jukonu TIFFANI Eskimoski Domek ULKA Eskimoski Domek NIESTETY CONNOR Fortunatus - psy klasa otwarta w 99% nie będzie wystawiony... w ostatni piatek rozbilismy cytrynke i nie bedzie czym pojechac, a ze w zwiazku z naprawa kosztow sporo.... a szkoda.... pozdrawiam & zycze powodzenia pmmazz
mortikia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Niestety nie tylko Connor'a nie będzie. Snowe (Bójka Haiditarod) też nie pokaże się na tej wystawie, a bardzo żałujemy..... :shake:
Asiaczek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 NigdyNigdy napisał(a):Tak tak - ja w roli pracownika fizycznego tym razem :diabloti: W sobotę zamierzam asystować na ringu, na którym będą Basenji między innymi :evil_lol: , a w niedzielę też pracuję, ale w roli sekretarza i ni cholery nie mogę sobie przypomnieć do kogo się zgłosiłam. Widocznie to mało ważne było :p Ja tylko zgaduję, że Asiaczek się tym razem nie wystawia :rolleyes: No to chociaż w przelocie się zobaczymy... I rzeczywiście, w tym roku na CACIB-Warszawa nie wystawiam moich babasków... sędzina... Pzdr.
mortikia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='NigdyNigdy']Stawka na międzynarodową wystawę w Warszawie ;) PSY Kl. szczeniąt PAWNY de Ciukci WOLF z Witowskiego Lasu Kl. młodzieży ADVENTURER Eskimoski Domek BALI SONA FROM Chandu CERBER Husky Team HAWK Seven Heaven LIBERTIN Fortunatus NORTH POLE STAR Dwie Korony Kl. pośrednia Arktogea QUICK DEMON MAKS Pieroth Blue Kl. otwarta Arktogea TRAJAN CONNOR Fortunatus DUSTIN Sądeckie Pieszczochy FIRST EXPRESS Dwie Korony LAREDO de Ciukci LIDER’S NIKE z Pierwszej Ręki MIESZEK z Coyoacan UBIK Lights of North Kl. championów Winterforst’s CHICHO TERREMOTO SUKI Kl. szczeniąt BAIA MARE z Klanu Wydry BEAUTY z Klanu Wydry OKSANA Srebro Północy Kl. młodzieży BÓJKA Haiditarod CAINPIRINHA Silver Screen CHIMERA Husky Team PINACOLADA Fortunatus ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek Kl. pośrednia Arktogea QUEEN OF SNOW HAPPY HILARY Eskimoski Domek MISS SHAYANE Eskimoski Domek Kl. otwarta AISHA z Dorzecza Jukonu ALABAMA Fortunatus Arktogea QUEEN OF DREAMS Arktogea VENICE AZTECA z Coyoacan MIRA CETI Srebro Północy ROSANA Eskimoski Domek TAJGA z Dorzecza Jukonu TIFFANI Eskimoski Domek ULKA Eskimoski Domek Niestety sporo piesków jednak pradopodobnie nie będzie... Wielka szkoda:-(
Recommended Posts