Videl Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek Najpiękniejsze szczenię w rasie:loveu::loveu::loveu::loveu::lol: Gratulacje dla Agnieszki i Sashki:multi::multi::multi:
NigdyNigdy Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 I my gratulujemy zwycięzcom! :multi: Z racji powinowactwa, Godnej, za godny powrót na ringi- podwójnie ;)
LOCZEK Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Videl']SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek Najpiękniejsze szczenię w rasie:loveu::loveu::loveu::loveu::lol: Gratulacje dla Agnieszki i Sashki:multi::multi::multi: Widze ,że Agulka nie spoczęła na laurach w Głogowie-GRATULACJE!:multi: :multi: :multi:
Kamel Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 GRATULACJE DLA PACO I WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW WYSTAWY! Fot. Anka O.
Nitor-Nivalis Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Gratulacje raz jeszcze dla wszytskich :) Czekamy na pełne wyniki no Jacek gratulacje za fajne dzieciaki :)
Kamel Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 fot. Anka O. To byłoby na tyle, jeszcze raz gratulacje:multi:
kalina. Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 oj kapko22 WIELKIE GRATKI....:]. P.S.Mam pytanie bo zgłaszam 1 raz piecha na wystawe co mam wpisac w dł. włosa?
flashka-g Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 nic Kalina;) długosc a raczej sie tylko wpisuje u ras ktore maja jej rozne rodzaje np. Chinski grzywacz - powder puff badz hairless;) Gratulacje dla wszystkich! a sa gdzies pelne wyniki?
HUSKYTEAM Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dziękujemy wszystkim! Dla nas weekend szczególnie udany, bo i zawody na pierwszym miejscu, i dzieciaki się nieźle pokazały. Fajnie, że sędzia dość dokładnie sprawdzał psy - dotykał, ogladał z każdej strony i z pewna niesmiałością podszedł zapytać na porównaniu o najlepszego Juniora, czy te 2 to aby nie jest rodzeństwo ;-) Fakt, że maluchy nam się mylą, nawet kiedys pół dnia chodziłem po mieście z jednym, bedąc święcie przekonanym, że to jest to drugie :-) Pozdrowienia dla wszystkich i gratulacje dla duetu Paco&Piotrek, który niezależnie od wieku (mam na mysli pierwszego ;-) ) i sytuacji (tu drugiego ;-) )potrafi zakasować wszystkich.
Cyraneczka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dziękujemy wszystkim za gratulacje i miłą atmosferę. Wystawa dla nas bardzo udana, mimo paru "wpadek" pozostałych psiaków :lol:. Bardzo się cieszymy z werdyktu sędziego. Rzeczywiście ocena była bardzo dokładna i posypało się sporo ocen b.db i nawet dobre. Jak na krajówkę poziom husky też był dobry, a psy były przygotowanie, jak na międzynarodówkach ;). Dziękujemy raz jeszcze i gratulujemy pozostałym zwycięzcom, jakże zasłużonym!!!
Matakia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Gratulacje dla Paco. Temperament godny husky :) Lino wykazał się temperamentem już po "szole" ;) Cyreneczko, jakieś fotki Linusia i Lily?
Cyraneczka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 PSY klasa młodzieży klasa pośrednia klasa otwarta
dachenoceras Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='HUSKYTEAM'] Fakt, że maluchy nam się mylą, Na pierwszy rzu okiem - moze, ale wystarczy popatrzeć na długość włosa ..... wystawiajacego:lol:
Cyraneczka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 jakieś takie małe te moje zdjęcia. Czy ktoś potrafi je powiększyć?? Lino - championy
Recommended Posts