flashka-g Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 co za.....:angryy: skasowalo moj wczesniejszy post z fotkami:angryy:
flashka-g Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 wiecej zdjec narazie nie wsadzam bo szwankuje mi dogomania- zżera mi posty:roll: nie wiem co sie dzieje zbytnio:cool1: :mad:
flashka-g Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Sashunia na Bis puppy Quennie BOG 2 Zwycieskie gwiazdeczki:razz: I na noszenie na rękach też sobie zasłużyły:cool3:
Asiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Wstawiam Wam stawkę i niektóre wyniki SH z Kowna (28.01.2007 r.), sedzia: Seamu OATES/Irlandia: PSY kl. puppy DION'S ARCTIC FOX - V.G.,BEST KL. O SAFFRON FORTUNATUS - CAC,N, SYRIUSZ MITHRANDIR SZARY WEDROWIEC - EX.2 SUKI KL. BABY BELIEVE IN ME ESKIMOSKI DOMEK - EX1 BEST ENDLESS TAIGA OF NORTHERN WILDERNESS - EX2 KL. PUPPY SHERRY SABOR ESKIMOSKI DOMEK - V.G.1 KL. Mł. DELICJA FORTUNATUS - ABS GRACJA BELKITNY SKARABEUSZ - EX3 GREY EMINENCE NITOR NIVALIS - ABS HOPE SEVEN HEAVEN - V.G. ICE-TOSHKA ESKIMOSKI DOMEK - J.N. INNOCENT FLIRT I=NITOR NIVALIS - V.G. MANITU AN-RAMORA - V.G. OTTILA ESKIMOSKI DOMEK - EX3 PAMELA II ESKIMOSKI DOMEK - EX2 PARACORTUS FCI PEPITO - JN. BOB PARACORTUS FCI SIERRA - V.G. KL. O BLACK GALE HUSKY TEAM - CAC, N GAFA BLEKITNY SKARABEUSZ - ABS TAJGA Z TARNAWSKIEJ RIWIERY - EX2 dla wyjasnienia - wyniki spisałam z tablicy, a wyjasnienie niektórych skrótów podanej ponizej: N - najlepszypies/suka w rasie JN - zwyc. młodziezy Pzdr.
flashka-g Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 juz chyba zpr wstawiala na wyniki z zagranicy.. ale dzikei Asiaczku za pamiec i wyniki:)
Asiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Flaszi- staram się w miarę aktywnie uczestniczyć w Waszej Galerii, ale wyników i stawek z Kowna nie widziałam:oops:... Dlatego je wstawiłam. Pzdr.
kapka22 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Proszę kliknąć na jedną z ikon Szybka Odpowiedź przy dowolnej wiadomości, aby aktywować to okno
kapka22 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kurcze cos mi sie tu wszytsko pokasowało, no nie moge... :angryy: :placz: :mad: sprobuje jeszcze raz za chwile jak ochłone!!!!!
kapka22 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ja tez wklejam to co mam... (ponownie zreszta, bo poprzednia wiadomoś gdzies zaginęła:placz: :mad: :crazyeye: :placz: :diabloti: :angryy: ) PIES KL. SZCZENIĄT ARTIC Freedom Choice BAMBO Arktyczny Podmuch KL. OTWARTA OTHELLO Arktogea MOONBEAM of Seven Heaven
kapka22 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 SUNIE KL. SZCZENIĄT A tu moja kochana:loveu: SHERRY SASHKA REY OF LIGHT Eskimoski Domek ELEKTRA Mountain Stream KL. MŁODZIEŻY [COLOR=black]Przepiękna:loveu: [COLOR=black]Arktogea QUEEN OF NIGHT
jolka11 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='kapka22'] KL. MŁODZIEŻY [COLOR=black]Przepiękna:loveu: [COLOR=black]Arktogea QUEEN OF NIGHT Tak ,tak no i handler niczego sobie :lol:
efra-husky Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 BRAWO AGUŚ :multi: Piękne dziewczyny to i wynik rewelacyjny ;) GRATULACJE :klacz:
kapka22 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :loveu: A tu nasze kochane zwyciężczynie razem :loveu: :multi: Tylko wielka szkoda, ze podium na Bisach nie było :placz: :mad: :angryy: :diabloti: :roll: :placz: Organizatorzy wystawy nawalili nie tylko w tej kwestii...:mad: Ale w każdym bądź razie z wystawy jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni :multi: :loveu: :eviltong:
HUSKYTEAM Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Tylko wielka szkoda, ze podium na Bisach nie był No wiesz co! Jeszcze narzekać :mad: A przy okazji to wielkie Gratulacje! Mówcie, co chcecie, ale mi się zawsze najbardziej czarno-srebrno-białe haszczaki najbardziej podobają. Widzimy się w Rzeszowie?
kapka22 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 HUSKYTEAM napisał(a):No wiesz co! Jeszcze narzekać :mad: A przy okazji to wielkie Gratulacje! Mówcie, co chcecie, ale mi się zawsze najbardziej czarno-srebrno-białe haszczaki najbardziej podobają. Widzimy się w Rzeszowie? Przecież ja nie narzekam :eviltong: jestem bardzo szcześliwa:multi: :loveu: O co do Rzeszowa, to oczywiście, widzimy się tam:razz: :lol: . I jeszcze raz dziekuje Wszystkim za gratulacje:) Pozdrawiam
zpr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 jolka11 napisał(a):Tak ,tak no i handler niczego sobie :lol: Jasne, że tak Daruś to handler nr 1 ;) :multi: ;)
flashka-g Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Powodzenia jutro wszystkim w Rzeszowie i czekam na wyniki i foteczki:cool3:
Nitor-Nivalis Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 pierwsze wieści z Rzeszowa - psiaki Mariolki - Szejk w.o i I, Fama CWC Gratulacje :) :) :) :) :) czekamy na pozostałych :)
dachenoceras Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Sweety i Godna odpowiednio do płci. BOG ten pierwszy. A juniory wszystko dla HT.
Nitor-Nivalis Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 BOB Paco, Zw. ML. Chimera w psiakach jej brat. Suczki Godna. GRATULACJE DLA WSZYSTKICH :) :) :)
SYLWIA:) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Nitor-Nivalis']BOB Paco, Zw. ML. Chimera w psiakach jej brat. Suczki Godna. GRATULACJE DLA WSZYSTKICH :) :) :) GRATULACJE DLA PACO , ŻANETKI I PIOTRKA!!! oraz dla JACKA za udany debiut w młdzieży!!! :klacz: :klacz: :klacz:
LOCZEK Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Gratulacje dla wszystkich ZWYCIĘZCÓW,a w szczególności PACO za BOG!!! Stawka niczego sobie ,a i sędzia do rzeczy.Gratulujemy!
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 No, pięknie! Nasze SH - niezawodne! Gratulacje!!! pzdr.
Recommended Posts