flashka-g Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ja własnie dojechalam.. droga tragiczna tyle samochodów w rowach dawno nie widzialam:( zaspy i ogolnie drogi totalnie nie odśnieżone, nie mówiąc o korkach na autostradzie z powrotem. Sedziowie sie zaczelo z 30 minutowym opozieniem, a ogolnie cala wystawa miala z 2 h spoznienia w calym planie wystawy.:roll: Ja bardzo zadowolona z wyników:) Szczególnie z Nikitki ze zakonczylysmy Championat Polski:multi: Albanka pokazala sie w championach no i nic wiecej;) Pozniej z Quennie walczylam na Bis Juniorów- ale wygrala ta akita:roll: nie uczesana i jakas wogole nie wykapana, a facet pierwszy raz byl na ringu honorowym i sam nie wiedzial o co chodzi:p Okaz wybitny to zaden nie był stad troche sie zdziwilam bo Quennie zdecydowanie sie wyrozniala z tych 3 psow z V grupy.. no ale nic;) wazne ze docenil ja pan Szemraj i uplasowala sie na grupie na 2 lokacie. Beatko, Darku jeszcze raz bardzo gratuluje i bardzo sie ciesze z sukcesu!! :D Mam nadzieje ze tez szczesliwie dojechaliscie:) A i jeszcze sie pochwale ze wygralam grupe IV z norweskim jamnikiem wypozyczonym obecnie do Polski na tourne.:cool3:
bety Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Witajcie i Gratulacje! Małe dwa pytanka ta Akita Am. wygrała BIS Junior i BOG - dobrze rozumuję? Kto sędziował BIS Junior? Pozdrawiam
NigdyNigdy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hi Hi :evil_lol: Pierwsze haskowe szaleństwa w 2007 roku- dopiero się sezon zaczął, a już pracujemy na to, żeby nas nie lubili :p A co tam! Gratulacje dla zwycięzców :multi: I oby więcej takich pozytywnych konkurentów, jak Asiaczek można było spotkać na wystawach :razz: BTW- Asiaczku, dla Ciebie i Twoich Basków rówież ślemy gratulacje :lol:
jolka11 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ogromniaste gratulacje dla haszczaków :laola: Aby cały rok obfitował w takie wiesci i oczywiscie w jeszcze lepsze TEŻ !! Asiaczku wielkie brawa . :klacz:
Savannah Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 bety napisał(a):Witajcie i Gratulacje! Małe dwa pytanka ta Akita Am. wygrała BIS Junior i BOG - dobrze rozumuję? Kto sędziował BIS Junior? Pozdrawiam No nie dokladnie, Akita Amerykanska jako jedyna wyszla z trojki Juniorow grupy V ale na BIS Junior juz nic, wygrał BIS Jr cudowny jamnik, chyba ten sam co we Wroclawiu. Gratulacje dla Darka i Queen za zasluzony BOB - zreszta przewidziany przezemnie zanim sie wogole wszystko zaczelo!! Tym bardziej ciesze sie ze stalismy obok siebie na pudle BOG!!:cool3:
zpr Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Savannah napisał(a):No nie dokladnie, Akita Amerykanska jako jedyna wyszla z trojki Juniorow grupy V ale na BIS Junior juz nic, wygrał BIS Jr cudowny jamnik, chyba ten sam co we Wroclawiu. Gratulacje dla Darka i Queen za zasluzony BOB - zreszta przewidziany przezemnie zanim sie wogole wszystko zaczelo!! Tym bardziej ciesze sie ze stalismy obok siebie na pudle BOG!!:cool3: Lidzia masz wyniki z ringu SH? jak stawka psów w młodzieży i w pośredniej?
flashka-g Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A ja chce jeszcze bardzo pogratulkowac Agnieszce i Sachce BIS PUPPY!! Wspaniale sie spisałyscie a Sashka przekochana i przepiekna:loveu:
LOCZEK Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Darek i Queeni bardzo dziękują za gratulacje! :multi: My również gratulujemy wszystkim ,którzy brali udział w tej wystawie,mniej i więcej utytułowanym!:klacz: Dziękujemy za miłą i ciepłą atmosferke towarzyską!
LOCZEK Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 SYLWIA:) napisał(a)::multi: GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW!!!:multi: Beata,Darek tak trzymać, Queeniki górą:loveu: :beerchug: DZIĘKI! Co więcej możemy powiedzieć,jak sie spotkamy to....:popcorn: :sabber:
zpr Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 LOCZEK napisał(a):Darek i Queeni bardzo dziękują za gratulacje! :multi: My również gratulujemy wszystkim ,którzy brali udział w tej wystawie,mniej i więcej utytułowanym!:klacz: Dziękujemy za miłą i ciepłą atmosferke towarzyską! Jeszcze raz serdeczne gratulacje!!!! Super Wam poszło :multi: :multi: :multi: Czekamy na wyniki pozostałych haszczaków no i na fotorelację ;)
LOCZEK Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dodaje jeszcze wyniki z Głogowa.Lidka dzięki za uzupełniania w katalogu! PSY Klasa szczeniąt ARCTIC Freedom Choice I w.o BAMBO Arktyczny Podmuch II w.o Klasa młodzieży OSKAR z Pierwszej Reki nb GARET Nektar Północy nb MARS Arktyczny Przypływ nb Klasa posrednia DEXTER z Dębickiej Kepy I CWC MAGIC z Pierwszej Ręki nb Klasa otwarta MOONBEAM of Seven Heven II OTHELLO Arktogea I CWC NPwR SUKI Klasa szczeniąt ELEKTRA Mountain Stream II w.o SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek I w.o , I BIS PUPPY Klasa młodzieży FEATHER KAHAMI SOUND OF SPRING nb Arktogea QUEEN OF NIGHT I CWC ZwMł BOB IIBOG Klasa posrednia DAFFY z Dębickiej Kępy I CWC Klasa otwarta ATENA Połanieckie Wzgórze nb CARMEN_SMALL BLACK Moanke IV INNISFREE SILVER Paracortus FCI III NIKITA BLACK STRIPE NIKE"S Śnieżna Wataha I CWC NSwR Arktogea Oceania II OKRASA MY SWEET Zima Północy nb Klasa championów ALBANY Arktyczna Siła I CWC
bety Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Savannah napisał(a):No nie dokladnie, Akita Amerykanska jako jedyna wyszla z trojki Juniorow grupy V ale na BIS Junior juz nic, wygrał BIS Jr cudowny jamnik, chyba ten sam co we Wroclawiu. Aha, czyli najpierw był wybór juniorów w grupach - no to teraz kapuję. Dzięki Pzdr
dachenoceras Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A jakby ktoś z Głogowian miał foto psa i suczki z pośrednich klas o egzotycznym przydomku z Dębickiej Kępy to bardzo bym poprosił, ot tak coby zaspokoić swą ciekawosć.
LOCZEK Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 dachenoceras napisał(a):A jakby ktoś z Głogowian miał foto psa i suczki z pośrednich klas o egzotycznym przydomku z Dębickiej Kępy to bardzo bym poprosił, ot tak coby zaspokoić swą ciekawosć. Podaj meila miły PANIE
dachenoceras Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Miły panie -ooo proszę bardzo - [email protected]
fallada Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A może jeśli ktoś ma fotki zwycięzców poszczególnych klas byłoby prościej umieścić tutaj?? Chętnie też bym zobaczyła... w końcu wracając na ringi trzeba znać choćby troszkę konkurencję :lol:
kapka22 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 flashka-g napisał(a):A ja chce jeszcze bardzo pogratulkowac Agnieszce i Sachce BIS PUPPY!! Wspaniale sie spisałyscie a Sashka przekochana i przepiekna:loveu: Jeszcze raz dziekuje za gratulacje :). No faktycznie mała sie spisała :multi: :loveu: :cool3: , zeson wystawowy rozpoczęty od Głogowa uważam za baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo udany :) :multi: :razz: Sashka najpierw zastała Najlepszym Szczenięciem w rasie a póżniej BIS PUPPY. Troche zaszalałyśmy hihi. Chciałam również pogratulować wszystkim wystawcom sukcesów z Głogowa, tych większych i tych mniejszech a w szczególności Beacie i Darkowi zdobycia z przepiekną Queeni BOBa i II BOG :lol: (i przy okazji jeszcze raz podziekowania dla Was za pomoc i wsparcie podczas wybryku mojego maleńśtwa na ringu - wiadomo o co chodzi... ;) ) oraz dla Gosi i jej mamy ukończenia Champonatu Polski z Nikitą :) i za te fotki, które nam napstrykałyście:multi: ... tylko póki co niestety nie umiem ich tu umieść... :placz: :angryy: :placz: :mad:
Traperka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dajcie spokój z tą całą gadaniną. To mój pies przegrał z Othello. A sędzina miała nieczyste sumienie - tłumaczyła mi się ....hehehe. Sama nie wiem co o tym sądzic???????????????? Pozdrawiam
LOCZEK Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='kapka22']Jeszcze raz dziekuje za gratulacje :). No faktycznie mała sie spisała :multi: :loveu: :cool3: , zeson wystawowy rozpoczęty od Głogowa uważam za baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo udany :) :multi: :razz: Sashka najpierw zastała Najlepszym Szczenięciem w rasie a póżniej BIS PUPPY. Troche zaszalałyśmy hihi. Chciałam również pogratulować wszystkim wystawcom sukcesów z Głogowa, tych większych i tych mniejszech a w szczególności Beacie i Darkowi zdobycia z przepiekną Queeni BOBa i II BOG :lol: (i przy okazji jeszcze raz podziekowania dla Was za pomoc i wsparcie podczas wybryku mojego maleńśtwa na ringu - wiadomo o co chodzi... ;) ) oraz dla Gosi i jej mamy ukończenia Champonatu Polski z Nikitą :) i za te fotki, które nam napstrykałyście:multi: ... tylko póki co niestety nie umiem ich tu umieść... :placz: :angryy: :placz: :mad: GRATULACJE jeszcze raz!!!!!!!!:multi:Wsparcie przy ringu każdemu sie przyda.....:angryy: Czekam też na fotki [email protected] Nie mam Twojego meila
jolka11 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ja rownież poproszę o foteczki występujących w Głogowie .:p [email protected]
flashka-g Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Fotaski:) Od Beatki i Darka:) Arktogea Ocenia Arktogea QUEEN OF NIGHT- BOB ARCTIC Freedome Choice Daffy z Dębickiej Kępy
flashka-g Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 DEXTER z Debickiej Kepy ELEKTRA MOUTIAN STREAM Arktogea Othello Sherry Sashka Ray of Light Eskimoski Domek Quennie NIKITA BLACK STRIPE NIKE`s Sniezna Watacha
Recommended Posts