Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Ja własnie dojechalam.. droga tragiczna tyle samochodów w rowach dawno nie widzialam:( zaspy i ogolnie drogi totalnie nie odśnieżone, nie mówiąc o korkach na autostradzie z powrotem. Sedziowie sie zaczelo z 30 minutowym opozieniem, a ogolnie cala wystawa miala z 2 h spoznienia w calym planie wystawy.:roll:

Ja bardzo zadowolona z wyników:)
Szczególnie z Nikitki ze zakonczylysmy Championat Polski:multi:
Albanka pokazala sie w championach no i nic wiecej;)
Pozniej z Quennie walczylam na Bis Juniorów- ale wygrala ta akita:roll: nie uczesana i jakas wogole nie wykapana, a facet pierwszy raz byl na ringu honorowym i sam nie wiedzial o co chodzi:p Okaz wybitny to zaden nie był stad troche sie zdziwilam bo Quennie zdecydowanie sie wyrozniala z tych 3 psow z V grupy.. no ale nic;) wazne ze docenil ja pan Szemraj i uplasowala sie na grupie na 2 lokacie.

Beatko, Darku jeszcze raz bardzo gratuluje i bardzo sie ciesze z sukcesu!! :D Mam nadzieje ze tez szczesliwie dojechaliscie:)
A i jeszcze sie pochwale ze wygralam grupe IV z norweskim jamnikiem wypozyczonym obecnie do Polski na tourne.:cool3:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie i Gratulacje!
Małe dwa pytanka ta Akita Am. wygrała BIS Junior i BOG - dobrze rozumuję? Kto sędziował BIS Junior?
Pozdrawiam

Posted

Hi Hi :evil_lol:
Pierwsze haskowe szaleństwa w 2007 roku- dopiero się sezon zaczął, a już pracujemy na to, żeby nas nie lubili :p
A co tam! Gratulacje dla zwycięzców :multi:
I oby więcej takich pozytywnych konkurentów, jak Asiaczek można było spotkać na wystawach :razz:
BTW- Asiaczku, dla Ciebie i Twoich Basków rówież ślemy gratulacje :lol:

Posted

Ogromniaste gratulacje dla haszczaków :laola:

Aby cały rok obfitował w takie wiesci i oczywiscie w jeszcze lepsze TEŻ !!

Asiaczku wielkie brawa . :klacz:

Posted

bety napisał(a):
Witajcie i Gratulacje!
Małe dwa pytanka ta Akita Am. wygrała BIS Junior i BOG - dobrze rozumuję? Kto sędziował BIS Junior?
Pozdrawiam

No nie dokladnie, Akita Amerykanska jako jedyna wyszla z trojki Juniorow grupy V ale na BIS Junior juz nic, wygrał BIS Jr cudowny jamnik, chyba ten sam co we Wroclawiu.

Gratulacje dla Darka i Queen za zasluzony BOB - zreszta przewidziany przezemnie zanim sie wogole wszystko zaczelo!! Tym bardziej ciesze sie ze stalismy obok siebie na pudle BOG!!:cool3:

Posted

Savannah napisał(a):
No nie dokladnie, Akita Amerykanska jako jedyna wyszla z trojki Juniorow grupy V ale na BIS Junior juz nic, wygrał BIS Jr cudowny jamnik, chyba ten sam co we Wroclawiu.

Gratulacje dla Darka i Queen za zasluzony BOB - zreszta przewidziany przezemnie zanim sie wogole wszystko zaczelo!! Tym bardziej ciesze sie ze stalismy obok siebie na pudle BOG!!:cool3:

Lidzia masz wyniki z ringu SH? jak stawka psów w młodzieży i w pośredniej?

Posted

Darek i Queeni bardzo dziękują za gratulacje! :multi: My również gratulujemy wszystkim ,którzy brali udział w tej wystawie,mniej i więcej utytułowanym!:klacz:

Dziękujemy za miłą i ciepłą atmosferke towarzyską!

Posted

SYLWIA:) napisał(a):
:multi: GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW!!!:multi:

Beata,Darek tak trzymać, Queeniki górą:loveu:

:beerchug:

DZIĘKI! Co więcej możemy powiedzieć,jak sie spotkamy to....:popcorn: :sabber:

Posted

LOCZEK napisał(a):
Darek i Queeni bardzo dziękują za gratulacje! :multi: My również gratulujemy wszystkim ,którzy brali udział w tej wystawie,mniej i więcej utytułowanym!:klacz:

Dziękujemy za miłą i ciepłą atmosferke towarzyską!

Jeszcze raz serdeczne gratulacje!!!! Super Wam poszło :multi: :multi: :multi:
Czekamy na wyniki pozostałych haszczaków no i na fotorelację ;)

Posted

Dodaje jeszcze wyniki z Głogowa.Lidka dzięki za uzupełniania w katalogu!

PSY

Klasa szczeniąt
ARCTIC Freedom Choice I w.o
BAMBO Arktyczny Podmuch II w.o

Klasa młodzieży
OSKAR z Pierwszej Reki nb
GARET Nektar Północy nb
MARS Arktyczny Przypływ nb

Klasa posrednia
DEXTER z Dębickiej Kepy I CWC
MAGIC z Pierwszej Ręki nb

Klasa otwarta
MOONBEAM of Seven Heven II
OTHELLO Arktogea I CWC NPwR

SUKI

Klasa szczeniąt
ELEKTRA Mountain Stream II w.o
SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek I w.o , I BIS PUPPY

Klasa młodzieży
FEATHER KAHAMI SOUND OF SPRING nb
Arktogea QUEEN OF NIGHT I CWC ZwMł BOB IIBOG

Klasa posrednia
DAFFY z Dębickiej Kępy I CWC

Klasa otwarta
ATENA Połanieckie Wzgórze nb
CARMEN_SMALL BLACK Moanke IV
INNISFREE SILVER Paracortus FCI III
NIKITA BLACK STRIPE NIKE"S Śnieżna Wataha I CWC NSwR
Arktogea Oceania II
OKRASA MY SWEET Zima Północy nb

Klasa championów
ALBANY Arktyczna Siła I CWC

Posted

Savannah napisał(a):

Aha, czyli najpierw był wybór juniorów w grupach - no to teraz kapuję.
Dzięki
Pzdr

Posted

dachenoceras napisał(a):
A jakby ktoś z Głogowian miał foto psa i suczki z pośrednich klas o egzotycznym przydomku z Dębickiej Kępy to bardzo bym poprosił, ot tak coby zaspokoić swą ciekawosć.

Podaj meila miły PANIE

Posted

A może jeśli ktoś ma fotki zwycięzców poszczególnych klas byłoby prościej umieścić tutaj?? Chętnie też bym zobaczyła... w końcu wracając na ringi trzeba znać choćby troszkę konkurencję :lol:

Posted

flashka-g napisał(a):
A ja chce jeszcze bardzo pogratulkowac Agnieszce i Sachce BIS PUPPY!! Wspaniale sie spisałyscie a Sashka przekochana i przepiekna:loveu:

Jeszcze raz dziekuje za gratulacje :). No faktycznie mała sie spisała :multi: :loveu: :cool3: , zeson wystawowy rozpoczęty od Głogowa uważam za baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo udany :) :multi: :razz: Sashka najpierw zastała Najlepszym Szczenięciem w rasie a póżniej BIS PUPPY. Troche zaszalałyśmy hihi.

Chciałam również pogratulować wszystkim wystawcom sukcesów z Głogowa, tych większych i tych mniejszech a w szczególności Beacie i Darkowi zdobycia z przepiekną Queeni BOBa i II BOG :lol: (i przy okazji jeszcze raz podziekowania dla Was za pomoc i wsparcie podczas wybryku mojego maleńśtwa na ringu - wiadomo o co chodzi... ;) ) oraz dla Gosi i jej mamy ukończenia Champonatu Polski z Nikitą :) i za te fotki, które nam napstrykałyście:multi: ... tylko póki co niestety nie umiem ich tu umieść... :placz: :angryy: :placz: :mad:

Posted

Dajcie spokój z tą całą gadaniną. To mój pies przegrał z Othello. A sędzina miała nieczyste sumienie - tłumaczyła mi się ....hehehe.
Sama nie wiem co o tym sądzic????????????????
Pozdrawiam

Posted

[quote name='kapka22']Jeszcze raz dziekuje za gratulacje :). No faktycznie mała sie spisała :multi: :loveu: :cool3: , zeson wystawowy rozpoczęty od Głogowa uważam za baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo udany :) :multi: :razz: Sashka najpierw zastała Najlepszym Szczenięciem w rasie a póżniej BIS PUPPY. Troche zaszalałyśmy hihi.

Chciałam również pogratulować wszystkim wystawcom sukcesów z Głogowa, tych większych i tych mniejszech a w szczególności Beacie i Darkowi zdobycia z przepiekną Queeni BOBa i II BOG :lol: (i przy okazji jeszcze raz podziekowania dla Was za pomoc i wsparcie podczas wybryku mojego maleńśtwa na ringu - wiadomo o co chodzi... ;) ) oraz dla Gosi i jej mamy ukończenia Champonatu Polski z Nikitą :) i za te fotki, które nam napstrykałyście:multi: ... tylko póki co niestety nie umiem ich tu umieść... :placz: :angryy: :placz: :mad:

GRATULACJE jeszcze raz!!!!!!!!:multi:Wsparcie przy ringu każdemu sie przyda.....:angryy:
Czekam też na fotki [email protected]
Nie mam Twojego meila

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...