Miśka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dachenoceras napisał(a):A skąd w narodzie tyle szczeniąt? tego mozna sie bylo spodziewac - raz dolek, raz gorka - w zeszlym sezonie, na wielu krajowkach nie bylo w ogole suczek w mlodziezy lub zglaszano po jednej. No to teraz wysypalo :-) Na klubowke wyrosnie znowu stawka dwudziestu czterech ;-)
Savannah Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='jolka11']I to poniekad cieszy :lol:. Jest przynajmniej w czym wybrać. A propos stawki : miało być tak kameralnie ..... Kto jest winien ,ze taki tłok w Rzeszowie :evil_lol:. Ja wiem ...to Savannah :evil_lol: [quote name='efra-husky']Miało być kameralnie i będzie ;) ale w szerszym gronie :cool3: Widać, że Lidka ma spory dar do przekonywania :p [quote name='jolka11']Tak ,tak ,ale ciasno na tej hali będzie :evil_lol: Widać, że Lidka ma spory dar do przekonywania :p Taaaaak , nie watpliwie :lol: Przyznaje sie bez bicia:cool3::sweetCyb: Ciesze sie ze stawka sie az tak powiekszyla, oj bedzie sie przynajmniej dzialo!!:evil_lol:Powodzenia dla wszystkich wystepujacych w Rzeszowie, szczegolnie dla jolki11, Efry, Kuby no i Cyreneczki, GO !!:loveu:
Cyraneczka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Savannah napisał(a):Taaaaak , nie watpliwie :lol: Przyznaje sie bez bicia:cool3::sweetCyb: Ciesze sie ze stawka sie az tak powiekszyla, oj bedzie sie przynajmniej dzialo!!:evil_lol:Powodzenia dla wszystkich wystepujacych w Rzeszowie, szczegolnie dla jolki11, Efry, Kuby no i Cyreneczki, GO !!:loveu: Oj Lidka, Ty to zawsze narobisz zamieszania, a potem się śmiejesz ;) A gdzie Ty sie wybierasz na wystawy?? Mam nadzieję, że nie spoczęłaś na laurach i jeszcze z Dżekim pojeździsz w tym roku :diabloti:
jolka11 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 To prawda ,o to samo miałam Lidkę zapytać :evil_lol:
dachenoceras Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Miśka napisał(a):tego mozna sie bylo spodziewac - raz dolek, raz gorka - w zeszlym sezonie, na wielu krajowkach nie bylo w ogole suczek w mlodziezy lub zglaszano po jednej. No to teraz wysypalo :-) Na klubowke wyrosnie znowu stawka dwudziestu czterech ;-) A miała być to klasa łatwa i przyjemna i na ring główny można było z dużą pewnościa liczyć.:lol:
Savannah Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cyraneczka napisał(a):Oj Lidka, Ty to zawsze narobisz zamieszania, a potem się śmiejesz ;) A gdzie Ty sie wybierasz na wystawy?? Mam nadzieję, że nie spoczęłaś na laurach i jeszcze z Dżekim pojeździsz w tym roku jolka11 napisał(a):To prawda ,o to samo miałam Lidkę zapytać :evil_lol: Przynajmniej to zamieszanie dziala:diabloti: Na laurach spoczac nie mamy zamiaru, nie martw sie Hodowco:cool3::evil_lol: Wystawy - glownie zagranica, choc i w PL tez sie pojawimy :diabloti: do zobaczenia z niektorymi w Glogowie, ja jutro juz wyjezdzam do Glogowa.
Asiaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Zagranica? A dasz jakieś info, gdzie będziesz? Może być na PW...:razz: Pzdr.
fallada Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Witam :lol: Nie tylko Savanah jest winna temu, że w Rzeszowie taki tłok... GODNA mi tak marudziła, że DON CORLEONE ma jechać,a ona nie że pstanowiłam ją też jednak zabrać i zgłoszenie wysłałam w ostatniej chwili. Uległam dopiero gdy zagroziła całkowitym zniszczeniem moich najnowszych kozaczków...:cool3: jej zgłoszenie wyjdzie mnie taniej niż nowe buty...:p
nordic blue Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Tym razem skromniutko. My też wybieramy się do Rzeszowa z naszą małą Vivą ( BRILLIANT SHOOTING STAR), co ledwo skończyła 7 miesięcy.To będzie jej pierwszy raz:loveu: Będziemy napewno, chyba że nas już całkiem zasypie:-o :-o :-o
flashka-g Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 no wlasnie wystawy sie zaczely to sypac tez zaczyna.. trzeba bedzie wczesniej wstac i jechac powolutku.. a jeszcze tam spytam Cyraneczke.. Żaneta a Othello nie miała ta pani z hodowli Paracortus? Bo widze ze teraz kto inny go ma.. z reszta jeszcze kilka psów tak jakby poskupywał na kennel:roll:
Miśka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 flashka-g napisał(a):Żaneta a Othello nie miała ta pani z hodowli Paracortus? Bo widze ze teraz kto inny go ma.. z reszta jeszcze kilka psów tak jakby poskupywał na kennel:roll: ja nie Zaneta ale moge odpowiedziec, ze tak - byl w Paracortus. Nie tak dawno na stronie Zanety wlasnie bylo info ze jest do sprzedania.
Cyraneczka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Miśka napisał(a):ja nie Zaneta ale moge odpowiedziec, ze tak - byl w Paracortus. Nie tak dawno na stronie Zanety wlasnie bylo info ze jest do sprzedania. Za Miśką. Zobacz sobie link: http://www.psysiberianhusky.pl/ i wszystko będzie jasne ;)
zpr Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pierwsze newsy z Głogowa - Nikita Nike's Snieżna Wataha - CWC, NSwR - ukończony Championat Polski!!! :multi: Czarna Queeni z Arktogei BOB - gratulacje dla wszystkich!!! :multi:
Cyraneczka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 zpr napisał(a):Pierwsze newsy z Głogowa - Nikita Nike's Snieżna Wataha - CWC, NSwR - ukończony Championat Polski!!! :multi: Czarna Queeni z Arktogei BOB - gratulacje dla wszystkich!!! :multi: Gratulacje dla zwycięzców!!! Arktogea OTHELLO I, CWC, NpwR!!! Arktogea OCEANIA - II kl. otwarta
Nitor-Nivalis Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 [CENTER]Gratulacje dla wszystkich walczcych w Glogowie :multi: [/CENTER]
piotrjan Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Gratulacje dla zwycięsców ! (pierwsze tegoroczne )
Asiaczek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Gratuluję dzisiejszym zwycięzcom!!! Ja też mam dobrą info, pośrednio związaną z SH. Suczka z mojej hodowli I'M EVERYBODYS' DARLING Asiaczek prezentowana przez nasza koleżankę Savannah - zdobyła BOG3!!! Strrrasznie się cieszę!!! pzdr.
zpr Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Gratuluję dzisiejszym zwycięzcom!!! Ja też mam dobrą info, pośrednio związaną z SH. Suczka z mojej hodowli I'M EVERYBODYS' DARLING Asiaczek prezentowana przez nasza koleżankę Savannah - zdobyła BOG3!!! Strrrasznie się cieszę!!! pzdr. Joasiu serdecznie gratulujemy sukcesu!!!! :multi: A jak uplasowała się I i II lokata na BOG V? :razz:
piotrjan Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 No , no , to prawie zgarneliśmy wszystko . Ponowne gratulacje !
Asiaczek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Cyraneczka - gratki!!! PiotrJan - dzięki! A kto był BOG1? Pzdr.
Cyraneczka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Cyraneczka - gratki!!! PiotrJan - dzięki! A kto był BOG1? Pzdr. Gratuluję Asiaczku, cały czas wytrwale w czołówce!!! BOG 1 była Akita, ta sama co na BISie Juniorów. Ale nie wiem czy akita inu czy amerykańska.
SYLWIA:) Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 :multi: GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW!!!:multi: Beata,Darek tak trzymać, Queeniki górą:loveu: :beerchug:
Asiaczek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 z nasłuchu wiem, że BOG1 - akita amerykańska. Cyraneczka - i vice versa! Pzdr.
resuruss Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Gratulacje dla głogowskich wystawcow :klacz: :klacz: :klacz: Sh_maniak wraz z Tiwaye Asanpi for Potęga Naturalnosci Eskimoski Domek dzis w Trencinie CaC i res Cacib :multi:
Recommended Posts