efra-husky Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 flashka-g napisał(a):Nie wiem czy woziłas sie juz z Gabi autkiem?;) :cool3: :lol: A co Asieńko źle cię przewiozłam ;) :evil_lol: Jedziemy jutro do Nowego Sącza postanowione ;)
flashka-g Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Własnie o to chodiz ze dobrze woziłas:cool3: USH czemu nic sie nie chwalisz sukcesami z Kaliningradu:) pisze to co wiem.. Shapali Cacib, Ch Rus, Ch Rkf pewnie wszystko NigdyNigdy skosiła:diabloti: znowu jakies Bisy;)
zpr Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 A ja zadam standardowe pytanko: czy ma ktoś już wyniki z ringu SH z dzisiejszych wystaw? :razz:
sh_maniak Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Gratulacje dla Efra - Husky i handlerki Pearl :multi: :multi: :multi: BOB Nowy Sacz dla Potęga Naturalności Evening Falls :multi:
sh_maniak Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Kaliningrad stawka. Cała pl :cool3: PSY kl. championów SHAPALI DE CIUKCI - Gdynia kl. weteranów BURSZTYN Z COYOACAN - Warszawa SUCZKI kl. championów JAGIENKA Z COYOACAN - Warszawa SNOWY GROVE'S BLISSFUL BROWNIE - Olsztyn
flashka-g Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Super gratulacje dla Efry!!!! i Kasi:loveu: :loveu: :cool3:
Asdf Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 OGROMNE GRATULACJE DLA KASI I JAGIENKI - BOG, CH.RUS, CH.RKF I DLA KASI I SHAPCIA :* DZIĘKUJE CI KASIU BARDZO ZA TROSKLIWĄ OPIEKE NAM MOIM GAMONIEm, ZA 2 CAC'E I CACIBA :) DZIĘKUJE BARDZO,BARDZO!!!!!
sh_maniak Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 flashka-g napisał(a):Super gratulacje dla Efry!!!! i Kasi:loveu: :loveu: :cool3: Mają BOG-3 :loveu:
Asdf Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 KOSZALIN MOONBEAM of Seven Heaven CWC,NPwR,BOB VIXEN Arktogea CWC,NSwR PEGASO Winterfrost BIS Puppy OGROMNE GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW!!!!
Daisunia Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='USH']KOSZALIN MOONBEAM of Seven Heaven CWC,NPwR,BOB VIXEN Arktogea CWC,NSwR PEGASO Winterfrost BIS Puppy OGROMNE GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW!!!! gratuluje ja mam kilka zdjec (trzy) poza ringiem robione nie zostalam duzej po Malamutach bo źle sie czulam od upalu (ale juz jest okej :) )
Nitor-Nivalis Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 KOSZALIN Siberian Husky Ogółem: 8 Psy - Dogs Ilość Nr kat. Klasa szczeniąt - Puppy Class Winterfrost's PEGASO - I, BIS PUPPY Klasa młodzieży - Youth Class 1 MARS Arktyczny Przypływ - I, zw, Mł Klasa pośrednia - Intermediate Class MOONBEAM of Seven Heven - I, CWC, NPwR, BOB Klasa otwarta - Open Class 1 JANTAR Arktyczny Przypływ - jak sie nie myle to bdb albo nawet db Klasa championów - Champion Class 1 SHAPLI de Ciukci - nb Suki - Bitches Ilość Nr kat. Klasa szczeniąt - Puppy Class 1 Arktogea QUEEN OF SNOW- I, Klasa pośrednia - Intermediate Class VIXEN Arktogea - I, CWC, NSwR Klasa otwarta - Open Class 1 ARICA MONO - NO - KIMI - I, CWC ? W koszalinie strasznie gorąco ale wystawa calkiem fajna. Na grupie i pozostałych finałach juz sie nie udało. Cieszymy sie z kolejnego BISa szczeniąt :) no i miłego zakończenia szczeniaczkowej klasy :) Ogromne gratulacj dla zwycięzców :multi: :multi:
AdrianY Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Tak Arica CWC i ukonczyla Ch Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow tego weekendu :-) Pozdrawiamy
piotrjan Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Gratulacje dla zwycięzców !!! :multi: Pokonani głowa do góry ! Serdeczne gratulacje dla Jagienki i Pegazika . Ewo i Kasiu ! Proszę przekazać je dla psów .
Cyraneczka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Gratulacje dla wszystkich weekendowych ZWYCIĘZCÓW!!! :multi: :multi: :multi: [SIZE=3]Czekamy jak zawsze na pozostałe wyniki ;)
Nitor-Nivalis Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='piotrjan']Gratulacje dla zwycięzców !!! :multi: Pokonani głowa do góry ! Serdeczne gratulacje dla Jagienki i Pegazika . Ewo i Kasiu ! Proszę przekazać je dla psów . Dzieki :) przekazę :)
Pearl Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 sh_maniak napisał(a):Gratulacje dla Efra - Husky i handlerki Pearl :multi: :multi: :multi: flashka-g napisał(a):Super gratulacje dla Efry!!!! i Kasi:loveu: :loveu: :cool3: Dziękuje za gratulacje, największe oczywiście należą się Gabi i Efrze! Wyjazd bardzo udany, oprocz samych wyników i zadnych sensacji na drodze nie było:lol:
SH Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [SIZE=5]:multi: :multi: :multi: GRATULACJE :multi: :multi: :multi: dla wszystkich medalistów minionego weekendu! Tym, ktorzy poza pudlem zyczymy sukcesow na kolejnych wystawach.
flashka-g Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 NOWY SĄCZ-wyniki PSY kl. młodzieży - Vrangler CAYEN - nieobecny kl. pośrednia - ATAMAN Ninsun - CWC, NPwR kl. otwarta - CEZAR Paloma Haliny - bdb kl. championów - Husqvarna HEPPY END OF ARKTOGE - nieobecy SUKI kl. szczeniąt NANA Srebro Północy - wo 1 Discovery POISON - wo 2 kl. pośrednia Evening Falls Potęga Naturalności- I dosk,CWC,NSWR,BOB, III BOG SATYRA z Tarnawskiej Riwiery - dosk, II kl. otwarta AZJA Z Rabczańskiej Doliny - nieobecna
NigdyNigdy Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='flashka-g']USH czemu nic sie nie chwalisz sukcesami z Kaliningradu:) pisze to co wiem.. Shapali Cacib, Ch Rus, Ch Rkf pewnie wszystko NigdyNigdy skosiła:diabloti: znowu jakies Bisy;) Eeee tam.... Zaraz BiS'y :roll: Tym razem kiepsko - "tylko" Best of Group :diabloti: No, ale szczęśliwi jesteśmy bardzo, bo to już ósmy championat na koncie Jagny. Poza tym, nieskromnie przyznam, ładnie w sobotę wyglądała i mimo nadmiaru temperamentu bardzo ładnie się zachowywała (czyżby mi suka dorastała? Niewiarygodne! :diabloti: ) . Konkurencja na grupie nie dość, że spora to na dodatek mocna- sporo ras, wiele ładnych psów, w tym również z Polski. [quote name='sh_maniak'] Kaliningrad stawka. Cała pl :cool3: Tylko, że nie wszyscy dojechali :mad: Nie żebym się strasznie zmartwiła brakiem Bajki.... :razz: Wyniki- Sędzia pani Natalia Bulielik z Białorusi PSY kl. championów SHAPALI DE CIUKCI - Dosk, CAC, CAC RKF, CACIB kl. weteranów BURSZTYN Z COYOACAN - Dosk, Najlepszy Weteran w Rasie SUKI kl. championów JAGIENKA Z COYOACAN - Dosk, CAC, CAC RKF, CACIB, BOB, BOG SNOWY GROVE'S BLISSFUL BROWNIE - nb Chciało by się zapytać- co nas tak mało było? :roll: [quote name='USH'] OGROMNE GRATULACJE DLA KASI I JAGIENKI - BOG, CH.RUS, CH.RKF I DLA KASI I SHAPCIA :* DZIĘKUJE CI KASIU BARDZO ZA TROSKLIWĄ OPIEKE NAM MOIM GAMONIEm, ZA 2 CAC'E I CACIBA :smile: DZIĘKUJE BARDZO,BARDZO!!!!! Nie ma za co- Shapi był bardzo niekłopotliwy, jeśli nie liczyć 1,5 litra wody wypitej za jednym zamachem i złojenia skóry pewnemu pudlowi :razz: No i podziwiam chłopaka za to, że obsikuje to samo drzewko trzy razy, podnosi nogę wyżej niż zrobiłby to dog niemiecki i drapie ziemię przez pięć minut- chłopak jest bardzo wyrazisty w wymowie :lol: [quote name='sh_maniak']BOB Nowy Sacz dla Potęga Naturalności Evening Falls [quote name='USH'] MOONBEAM of Seven Heaven CWC,NPwR,BOB VIXEN Arktogea CWC,NSwR PEGASO Winterfrost BIS Puppy Szczere gratulacje od bandy NigdyNigdy :loveu: [quote name='piotrjan']Serdeczne gratulacje dla Jagienki i Pegazika . [quote name='piotrjan'] Ewo i Kasiu ! Proszę przekazać je dla psów Z mojej strony- jak w banku ;) [SIZE=2][quote name='Cyraneczka'][SIZE=4]Gratulacje dla wszystkich weekendowych ZWYCIĘZCÓW[quote name='Cyraneczka']!!! [quote name='SH']GRATULACJE :multi: :multi: :multi: [quote name='SH'] [quote name='SH']dla wszystkich medalistów minionego weekendu! Dziękujemy- bierzemy to do siebie :diabloti:
flashka-g Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Legnica stawka Psy szczenięta GOLD WIZARD Nitor Nivalis OSKAR Z PIERWSZEJ REKI młodzież SNOOPY Mithrandir Szry Wędrowiec pośrednia MAGIC z Pierwszej Reki ARES Wilcze dziedzictwo DEXTER z debickiej kepy suki otwarta OSKAR Z PIERWSZEJ REKI AMERICAN EXPRESS Latrans championki AFERA FORTUNATUS z Pierwszej Ręki FCI
Nitor-Nivalis Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 z tego co wiem nie jest to pelna stawka na legnice
Savannah Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):z tego co wiem nie jest to pelna stawka na legnice zgadza się. caly czas robią aktualizacje, w końcu jeszcze do wczoraj były zgłoszenia.
Pearl Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='flashka-g']Nowy Sącz- Efra Swoja droga czasem lepiej poczekac sekunde do zdjecia az ktos ustawi psa :mad: Jak byl ustawiony to ucieli:lol: Ring głowny...a raczej imitacja - masakra! Byl tak rozgrzany, ze w naslonecznionych czesciach psy nie mogly ustac.
flashka-g Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 I psom sie łapy w asfalt wtapiały:roll: Z ta stawka sorki..zapomniałam dopisać ze jeszcze nie do konca kompletna:)
Recommended Posts