qrczak Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 To ja dołączam się do gratulacji dla wszystkich zwycięzców z Warszawy. A zdjęcia jakieś wrzcue jak film wywołam :)
piotrjan Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Gratulacje dla zwycięzców !!! PS . Pozostali głowa do góry , następna międzynarodowa już za miesiąc .
Nitor-Nivalis Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 ja również prosze o fotki :) :) :) Dokladnie do zobaczenia w sopocie :)
zpr Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ja równiez dołączam się do gratulacji, poprosze o fotki i o wyniki najlepiej wszystkie :cool1:
aamen Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Czas na moje zdjęcia z Warszawy. Załączam najlepsze jakie mam. Jesli zrobie bledy w opisach, to przepraszam :-) AJUSCO z Coyoacan EBONYSHADOW N SHAPALI'S DRAGON LAREDO de Ciukci SWIFT WOLF Fortunatus TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek Niedlugo wkleje nastepne; mam duuuuzo fotek, wiec jest w czym wybierac :-)
aamen Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ANORAK Leśna Ścieżka CONNOR Fortunatus DJ RED DAWID COPERFIELD Potęga Naturalności FIRST EXPRESS Dwie Korony KORAL BLACK Eskimoski Domek QUNITESSENCE Fortunatus EASY RIDER Hydrargium
zpr Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 A powiedzcie mi jaki typ SH preferuje sędzia A. Szutkiewicz? :roll:
Cyraneczka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 A wiec teraz moja kolej na zdjęcia ;) Arktogea QUICK DEMON EBONYSHADOW N SHAPALI'S DRAGON Psy - pośrednia - 3 i 4 lokata
aamen Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Teraz kolej na suczki QUEEN OF NIGHT Arktogea FAMA Sądeckie Pieszczochy HAPPY HILARY Eskimoski Domek PURE POISON Fortunatus TINA TURNER Eskimoski Domek VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA Arktogea VIXEN Arktogea VIXEN i PURE POISON SEONA de Ciukci TIFFANI Eskimoski Domek ULKA Eskimoski Domek I to by było na tyle !!! :-)
Cyraneczka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 FIRST EXPRESS Dwie Korony Husqvarna FANTASTIC nasza gwiazdeczka :loveu: Arktogea QUEEN OF NIGHT Pozostałe suczki szczeniaczki - wg lokat 2, 3, 4
Cyraneczka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 BAFFI Luks Torpeda Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA ta sama, czyli VIVI w statyce ARIZONA DREAM Fortunatus
aamen Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Kilka pierwszych fotek zrobilam w malym formacie, teraz wklejam je ponownie juz jako wieksze :-) AJUSCO z Coyoacan EBONYSHADOW N SHAPALI'S DRAGON LAREDO de Ciukci SWIFT WOLF Fortunatus TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek No to miłego oglądania... ;-)
Cyraneczka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Międzynarodowa wystawa w Warszawie, 8-9.07.2006 PSY Klasa szczeniąt LESHAN de Ciukci – 1, Best Puppy Arktogea QUICK DEMON - 2 AJUSCO z Coyoacan (FCI) - 3 Klasa młodzieży LAREDO De Ciukci – 1, Zw.Mł. SWIFT WOLF Fortunatus - 2 EBONYSHADOW N SHAPALI'S DRAGON - 3 Klasa pośrednia TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek – 1, CWC, Res.CACIB ANTON NIKE'S BLUE HURRICANE - 2 BUDYŃ Luks Torpeda - 3 A'DURANGO Eskimo River - 4 ATAMAN Ninsun Klasa otwarta KORAL BLACK Eskimoski Domek – 1, CWC FIRST EXPRESS Dwie Korony - 2 LIDER NIKE'S z Pierwszej Ręki - 3 ANORAK Leśna Ścieżka - 4 RAMZES Russ Kennel QUNITESSENCE Fortunatus Husqvarna FANTASTICK DJ RED DAWID COPERFIELD Potęga Naturalności CONNOR Fortunatus NABUKO Eskimoski Domek Klasa championów EASY RIDER Hydrargium – 1 CWC, CACIB, BOB SUKI Klasa szczeniąt Arktogea QUEEN OF NIGHT – 1, Best Puppy AZTECA z Coyoacan (FCI) - 2 Discovery POISON - 3 BIANCA Śnieżne Psy - 4 Klasa młodzieży HAPPY HILARY Eskimoski Domek – 1, Zw.Mł. FAMA Sądeckie Pieszczochy - 2 BAFFI Luks Torpeda - 3 Klasa pośrednia TINA TURNER Eskimoski Domek – 1, CWC Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA - 2 Arktogea VIXEN - 3 PURE POISON Fortunatus - 4 ŚNIEGUROCZKA Śnieżna Rakieta MIRA CETI Srebro Północy Klasa otwarta ULKA Eskimoski Domek – 1, CWC, Res.CACIB TIFFANI Eskimoski Domek - 2 ARIZONA DREAM Fortunatus - 3 SEONA de Ciukci - 4 Husqvarna CASABLANCA MAXIMA z Leśnego Traktu Husqvarna HAWANA OF ARKTOGEA ASTRA Demar EVERYTHING'S GONNA BE ALRIGHT Potęga Naturalności Klasa championów Innisfree FLEUR DE LIS – 1, CWC, CACIB
flashka-g Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Wystawa bardzo sympatyczna i gratuluje włascicielom ich wspaniałych psów- to ogromna przyjemność dla mnie pokazywać tak cudne psy;)
zpr Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 flashka-g napisał(a):Wystawa bardzo sympatyczna i gratuluje włascicielom ich wspaniałych psów- to ogromna przyjemność dla mnie pokazywać tak cudne psy;) No Asia gratuluję sukcesów - napracowałaś się, dobry pies to nie wszystko a dobry handler to połowa sukcesu :lol!:
pmmazz Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 aamen napisał(a): ANORAK Leśna Ścieżka TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek (poprawione) DJ RED DAWID COPERFIELD Potęga Naturalności FIRST EXPRESS Dwie Korony KORAL BLACK Eskimoski Domek QUNITESSENCE Fortunatus EASY RIDER Hydrargium poprawilem jeden podpis... P.S. Jesli ktos ma kojota z numerem 1840 w swoich fotach to bylbym wdzieczny... ;)
pmmazz Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Cóż... komentarze odnośnie organizacji chyba nie sa potrzebne... odnośnie oceny na ringu... zastanawialem się czy sobie nie odpuścić... ale.... Censored .... pozdrowienia dla wszystkich & ogromne dziękuję dla PIOTRAJANA, który użyczył nam parasola dla kojota... ;)
Nitor-Nivalis Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Nie było mnie na wystawie - ale sekretarz o którym piszesz jest asystentem kynologicznym i z tego co słyszałam była wielkrotnie wzywana przez sędziego do "konsultacji". Mysle ze troche pokory sie co po nie którym nalezy :shake:
aamen Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 pmmazz, dzieki :-) to pewnie twojego psa pomylilam, wiec przepraszam Nie moge sie powstrzymac, zeby nie zamiescic tu portretu sedziego :-) Oto i on
pmmazz Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Nie było mnie na wystawie .... Mysle ze troche pokory sie co po nie którym nalezy :shake: ... osobiscie z opisem swojego kojota zgadzam sie niemal w 100%.... osobiście do sędziego nic nie mam..... osobiście do sekretarza też nic.... (według mnie sekretarz to sekretarz... i nieistotne jest kim tam sobie jeszcze jest.... poza ta chwila) ........................... ........................... pozdrawiam pmmazz
---------- Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ale to chyba nie sekretarz a asystent dyskutowal z sedzia podczas oceny... i to chyba jest zupelnie normalne... Podejrzenia o uklady chyba tez nia sa uzasadnione, bo rase wygral pies, ktorego wlascicielka nie jest sedzina, jak rowniez nie slynie z ukladow. Tytul najlepszej suki w rasie, najlepszego juniora, lokaty I w szczenietach obu plci... i jeszcze kilka innych... gdzie tu dojrzec uklady? Nie chce, zeby ktokolwiek pomyslal, ze bronie sedziego, bo moj pies wygral. Dwa lata temu wystawialam u p. Jakubowskiego moja Reine i zjechal ja jak nalezy. Po prostu jest przemilym, przesympatycznym czlowiekiem i naprawde te podejrzenia sa w jego przypadku krzywdzace.
HUSKYTEAM Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Heja, Wielkie gratulacje dla EASY RIDER'a za zgarnięcie wszystkiego. Let's rock, jak mawiali harleyowcy ;-) Co do sędziego: dla mnie jest jednym z kilku autorytetów jeżeli chodzi o rasę, nie wnikając w szczegóły. Żałuję, że się nie udało dotrzeć na wystawę z psem (niby pod domem, cholera ;-), ale jak zobaczyłem wielkośc ringów i temperaturę... cieszy mnie wygrana Lina, zawsze mi się podobał. Gratulacje dla wszystkich poza i na ringu - praca w takich warunkach przy ocenie psów powinna byc podwójnie płacona ;-) Pzdr
pmmazz Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 pmmazz napisał(a):... osobiscie z opisem swojego kojota zgadzam sie niemal w 100%.... jasny i rzeczowy... osobiście do sędziego nic nie mam..... calkiem sympatyczny i wyrozumiały... osobiście do sekretarza też nic.... (według mnie sekretarz to sekretarz... i nieistotne jest kim tam sobie jeszcze jest.... poza ta chwila) nie udalo mi sie dostrzec nikogo z plakietką "ASYSTENT" a jedynie "SEKRETARZ"... ........................... ........................... pmmazz p.s. Gratulacje dla LINO i LILY... i dla wszystkich zwycięzców klas.... ;)
flashka-g Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 bardzo bede wdzieczna za foteczki:)Z góry dziękuje! [email protected]
Recommended Posts