Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Legnica Psy szczenięta GOLD WIZARD Nitor Nivalis - II w.o OSKAR Z PIERWSZEJ REKI FCI - I w.o ASISTASZI-DEMON Savea-Usmiech Klaudii - III obiecujący młodzież SNOOPY Mithrandir Szry Wędrowiec - bdb DA VINCI Eskimo River - nb pośrednia MAGIC z Pierwszej Reki FCI - III dosk. ARES Wilcze dziedzictwo - CWC I DEXTER z debickiej kepy- II dosk. championów INT.CH Arktogea BLACK WIZARD - I CWC NPwR BOB, BOG, BIS IV suki szczeniąt QUEEN OF NIGHT Arktogea- nb AKSA-ARNIA Savea-Uśmiech Klaudii - obiecująca otwarta DUTCHESS Arktyczna Pięknosc - nb AMERICAN EXPRESS Latrans - I CWC NSwR JURA Z Grodzkiego Zakątka - II bdb championki CH.AFERA FORTUNATUS z Pierwszej Ręki FCI - I CWC uzupełniłam, Monika jak widzisz jakies błędy proszę popraw mnie, dzięki :)
zpr Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Savannah napisał(a):uzupełniłam, Monika jak widzisz jakies błędy proszę popraw mnie, dzięki :) ok Legnica Psy szczenięta GOLD WIZARD Nitor Nivalis - II w.o OSKAR Z PIERWSZEJ REKI FCI - I w.o, Najlepsze Szczenię w Rasie ASISTASZI-DEMON Savea-Usmiech Klaudii - III obiecujący młodzież SNOOPY Mithrandir Szry Wędrowiec - bdb DA VINCI Eskimo River - nb pośrednia MAGIC z Pierwszej Reki FCI - III dosk. ARES Wilcze dziedzictwo - CWC I DEXTER z debickiej kepy- II dosk. championów INT.CH Arktogea BLACK WIZARD - I CWC NPwR BOB, BOG, BIS IV suki szczeniąt QUEEN OF NIGHT Arktogea- nb AKSA-ARNIA Savea-Uśmiech Klaudii - obiecująca otwarta DUTCHESS Arktyczna Pięknosc - nb AMERICAN EXPRESS Latrans - I CWC NSwR JURA Z Grodzkiego Zakątka - II bdb championki CH.AFERA FORTUNATUS z Pierwszej Ręki FCI - I CWC Lidka czekam na fotki!!!! Dzięki za fajną atmosferę :loveu:
Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Nitor-Nivalis, Caryneczka, ZPR, piotrjan - DZIĘKUJE ZA GRATULACJE!! Ogólnie opisując przebieg sędziowania p.Szutkiewicza, wybierał głownie psy srebrne i czarne, bardzo dokładnie sprawdzał zęby oraz kazał dużo biegac. Pogoda w Legnicy straszna! Cały dzień- od 9 jak przyjechaliśmy lało strasznie, a już na finałach pogoda przechodziła samą siebie:roll: i minusy organizatorskie, to takie że trzeba był bardzo daleko niesc rzeczy od samochodu, przejsc przez małe błotne bagienko i dopiero jest się na trawiastej płycie boiska. BIS'a sędziował p.Andrzej Mania zaraz wrzucam fotki dodam, że jeszcze z basenji I'M EVERYBODY's DARLING Asiaczek wywalczyliśmy BOB :)
Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 zpr napisał(a): Lidka czekam na fotki!!!! Dzięki za fajną atmosferę :loveu: Monika to ja bardzo dziękuje za wspaniałe towarzystwo i wsparcie!! Atmosfera faktycznie była świetna:) Gratuluje Tobie BIS IV z Gończym Polskim!! Nieźle nakosiłas:cool3::cool3::cool3: BOG, BIS VI, BIS Myśliwskich, II BIS ras Polskich!! :multi: chyba o niczym nie zapomniałam:razz::multi: Jeszcze raz gratuluje:loveu:
zpr Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Savannah napisał(a):Nitor-Nivalis, Caryneczka, ZPR, piotrjan - DZIĘKUJE ZA GRATULACJE!! Ogólnie opisując przebieg sędziowania p.Szutkiewicza, wybierał głownie psy srebrne i czarne, bardzo dokładnie sprawdzał zęby oraz kazał dużo biegac. Pogoda w Legnicy straszna! Cały dzień- od 9 jak przyjechaliśmy lało strasznie, a już na finałach pogoda przechodziła samą siebie:roll: i minusy organizatorskie, to takie że trzeba był bardzo daleko niesc rzeczy od samochodu, przejsc przez małe błotne bagienko i dopiero jest się na trawiastej płycie boiska. zaraz wrzucam fotki No zgadzam się :roll:
zpr Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ma ktoś fotki ze stolicy polskich Tatr??? Ja tylko wiem, że klasę owartą wygrał Kamel Z Pierwszej Ręki FCI i dostał CWC :multi: Ania gratulacje!!! :multi:
Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 tu wbiegamy na BOG tu już foty z BISa na lokatach dwie ostatnie fotki autorstwa Moniki Milian :) - dziękuje :)
samograj Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Savannah napisał(a): Ja też chcę taki puchar GRATULACJE!!! GRATULACJE!!! GRATULACJE!!!
zpr Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 samograj napisał(a):Ja też chcę taki puchar GRATULACJE!!! GRATULACJE!!! GRATULACJE!!! A Gończy Polski, którego wystawiałam dziś też taki dostał!!!! i jeszcze 4 inne i 20 kg karmy!!! :razz:
Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 samograj napisał(a):Ja też chcę taki puchar GRATULACJE!!! GRATULACJE!!! GRATULACJE!!! dzięki za gratulacje!
Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 zpr napisał(a):A Gończy Polski, którego wystawiałam dziś też taki dostał!!!! i jeszcze 4 inne i 20 kg karmy!!! :razz: to fakt! Gończy kosił równo!!:cool3::loveu::loveu:
Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 a tu zdjęcie ze wspomnianym gończym, Dżekim i pucharkami:loveu:
zpr Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Savannah napisał(a):a tu zdjęcie ze wspomnianym gończym, Dżekim i pucharkami:loveu: Coś ty zrobiła, że jesteś taka sucha? czy my byłyśmy na tej samej wystawie???
Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 zpr napisał(a):Coś ty zrobiła, że jesteś taka sucha? czy my byłyśmy na tej samej wystawie??? :lol::lol: myśle że to dlatego że nie mam rozpuszczonych włosów... i tego aż tak nie widac. choc zapewniam ze byłyśmy mokre po równo;)
agacia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Jesli ktos ma jakies zdjecia to ja ladnie prosze:cool3: [email protected]
samograj Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 zpr napisał(a):A Gończy Polski, którego wystawiałam dziś też taki dostał!!!! i jeszcze 4 inne i 20 kg karmy!!! :razz: GRATULACJE DLA GOŃCZEGO!!! Jak tyle uzbierałaś to podziel sie z koleżanką spragnioną sukcesu- może troche karmy mi odsypiesz:evil_lol:
Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 zpr napisał(a):Ma ktoś fotki ze stolicy polskich Tatr??? Ja tylko wiem, że klasę owartą wygrał Kamel Z Pierwszej Ręki FCI i dostał CWC :multi: Ania gratulacje!!! :multi: nikt nie ma info kto BOB'a wygrał? Gratulacje dla KAMELA Z Pierwszej Ręki FCI oraz właścicieli!!:multi:
flashka-g Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ja także gratuluje dla Shapcia:)) Dla mnie to była ogromna przyjemność pokazywać takiego psa jak ON:loveu: Wystawa dobrze zoorganizowana, fajna halówka. Ciepło, czysto i przyjemnie. W Vilnie oceniał Pan Marek Grabkowski z Polski :cool3: No i??:roll: Pierwszy raz wystawiałam u tego sędziego, byłam bardzo ciekawa jego zdania i oceny. Sędzia dopiero jak byłam na pudle na BOG spytał się skąd jesteśmy:cool3: A na ringu rozmawiał ze mna po rosyjsku:lol: :diabloti: Bardzo sie ciesze z miejsca na BISIE gdyż oceniał bardzo wybitny międzynarodowy arbiter- bardzo ceniony w całej europie i nie tylko RAJKO ROTNER- zrobił prawdziwe SHOW jak przystało na wystawe miedzynarodowa:multi: A konkurencja byla bardzo mocna. Sylwia dzięki jeszcze raz za miłą podróż i super towarzystwo:cool3: :lol!: !!!!! ....Lidka gratuluje sukcesu:evil_lol::cool3:....
efra-husky Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców :klacz: Shapaliego i Asi, Vixen i Sylwi, Dżekiego i Lidki, Kamela i Ani, pani Monice Milan (jeśli kogoś pominęłam i tak gratuluję) Czy ktoś ma pełne wyniki z Zakopanego?
Cyraneczka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 efra-husky napisał(a):Gratulacje dla wszystkich zwycięzców :klacz: Shapaliego i Asi, Vixen i Sylwi, Dżekiego i Lidki, Kamela i Ani, pani Monice Milan No Monika, to cię efra postarzała :evil_lol:
zpr Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 efra-husky napisał(a):ale to zupełnie nie chcący wyszło :oops: No no taka stara to jeszcze nie jestem :mad:
Cyraneczka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Flashka, moze Ty sie dowiesz kto w Zakopcu wygrał, masz dobry kontakt z właścicielką Oumiaka?? Podejrzewam, ze on, ale kto wie...
efra-husky Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Porównanie z Oumniakiem wygrał Kamel z Pierwszej Ręki - to informacja od Ani (właścicielki Kamela) ZPR to się więcej nie powtórzy ;)
Cyraneczka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 efra-husky napisał(a):Porównanie z Oumniakiem wygrał Kamel z Pierwszej Ręki - to informacja od Ani (właścicielki Kamela) ZPR to się więcej nie powtórzy ;) Ooooo, no to tym bardziej wielka niewiadoma ;)
Recommended Posts