zpr Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Savannah napisał(a)::evil_lol::cool3: do zobaczenia jutro zpr;) A jakże by inaczej :multi: :loveu:
SiberijaEl Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Pszepraszem,jescze tylko naczynam,jest z tym CACIBem tak,jak napisala Nitor-Nivalis I BOG1 SHAPALI
Savannah Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 zpr napisał(a):A jakże by inaczej :multi: :loveu: Pewnie:cool3: Juz zamawiam sobie Twoje fotki, bo bede też wystawiac Asiaczkowego basenji:loveu::loveu: więc poprosze również z baskiem fotoska;);) Do zobaczenia
zpr Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Savannah napisał(a):Pewnie:cool3: Juz zamawiam sobie Twoje fotki, bo bede też wystawiac Asiaczkowego basenji:loveu::loveu: więc poprosze również z baskiem fotoska;);) Do zobaczenia O ja liczę na Twoje fotki!!! :mad:
Savannah Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 zpr napisał(a):O ja liczę na Twoje fotki!!! :mad: Będą, pewnie;)
Asdf Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 SiberijaEl napisał(a):SHAPALI DE CIUKCI BIS5 :loveu: :laola: Ja chciałam podziękować Asi i Sylwi, za współprace i pomoc. Szkoda,że nie mogłam być w Wilnie z wami!!! Nadrobimy następnym razem!!! Zdrówko :cool3: Dziękuje :*
Asdf Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 zpr napisał(a):SERDECZNE GRATULACJE OD SOCHI DE CIUKCI!!! :klacz: Dziękujemy :loveu:
samograj Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Nie siedzę w temacie, trochę poczytałam i dołączam sie do gratulacji!!! Ale musisz być szczęśliwa!!!
Nitor-Nivalis Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Gratulacje :) dzisiaj w legnicy BOB - Arktogea BLACK WIZARD Gratulacje :) reszte poda Lidka jak wróci :)
Cyraneczka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 GRATULACJE dla Lidki i DŻekiego!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Trzymamy kciuki za finały!!
Nitor-Nivalis Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Legnica Psy szczenięta GOLD WIZARD Nitor Nivalis - II OSKAR Z PIERWSZEJ REKI FCI - I ASISTASZI-DEMON Savea-Usmiech Klaudii - III młodzież SNOOPY Mithrandir Szry Wędrowiec DA VINCI Eskimo River pośrednia MAGIC z Pierwszej Reki FCI ARES Wilcze dziedzictwo DEXTER z debickiej kepy championów INT.CH Arktogea BLACK WIZARD - I CWC NPwR BOB suki szczeniąt QUEEN OF NIGHT Arktogea AKSA-ARNIA Savea-Uśmiech Klaudii otwarta DUTCHESS Arktyczna Pięknosc AMERICAN EXPRESS Latrans - I CWC NSwR JURA Z Grodzkiego Zakątka championki CH.AFERA FORTUNATUS z Pierwszej Ręki FCI
Asdf Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 zpr napisał(a):Pies piękny :crazyeye: CH JALERRANS NANOOK LAST CRUSADE
Nitor-Nivalis Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Arktogea BLACK WIZARD w Legnicy - CWC, NPwR, BOB, BOG i IV BIS Gratulacje :laola: dla Dzekiego i Lidki
piotrjan Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Lidka gratuluję sukcesów , do zobaczenia w Sopocie !
zpr Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Arktogea BLACK WIZARD w Legnicy - CWC, NPwR, BOB, BOG i IV BIS Gratulacje :laola: dla Dzekiego i Lidki Dżeki BIS IV!!!! Serdeczne gratki!!! :multi: :multi: :multi:
Recommended Posts