HUSKYTEAM Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Flashi jaki hawajski avantarek No i własnie dobrze... ja juz dawno sugerowałem, żeby zamiast futrzaków swoje facjaty powklejać, będzie weselej :-) Pzdr
flashka-g Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 sh_maniak napisał(a):Flashi jaki hawajski avantarek :cool3: to jeszcze jak stokrotki rosły:p ale Twoj wyjec nie jest gorszy;)
Asdf Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):Aga, bo trzeba psa wcześniej zgłosic ;-) Zgłaszałam 3 psy, z tego dwa są, a mojego nie ma.Najlepsze,że mam potwierdzenie przyjecia zgłoszenia i byłam w ZK Gdynia osobiscie je potwierdziec , ech
Nitor-Nivalis Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 USH napisał(a):Zgłaszałam 3 psy, z tego dwa są a mojego nie ma.Najlepsze,że mam potwierdzenie przyjecia zgłoszenia i byłam w ZK Gdynia osobiscie je potwierdziec , ech No to idz do Zk i wyjasnij sparwe jesli masz potwierdzenie to musisz być moze to tylko zwykły błąd...
Asdf Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Byłam, byłam. Zgłoszenie się znalazło, ale katalog już wydrukowany :( Jutro dopiero się dowem czy jednak dodali psiurka do katalogu w jakiś sposób. Jak nie dodadzą to po zawodach, bo pies którego nie ma w katalogu nie może być oceniany!
Nitor-Nivalis Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 USH napisał(a):Byłam, byłam. Zgłoszenie się znalazło, ale katalog już wydrukowany :( Jutro dopiero się dowem czy jednak dodali psiurka do katalogu w jakiś sposób. Jak nie dodadzą to po zawodach, bo pies którego nie ma w katalogu nie może być oceniany! Niby jak psa nie ma w kaatalogu to nie moze byc wystawiany - ale ja znam takie przypadki gdzie jednak, byl. skoro to z ich winy i masz potwierdzenia a i zgloszenie sie znalazlo to nie ma prawa go nie być. Zawsze moga wydrukować jakiś dodatek i siedzieć przed wystawa i go dodawać nawe cała noc a psa musza umieścić. To jest ich wina !!!!!!!!!!!!
Asdf Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Niby jak psa nie ma w kaatalogu to nie moze byc wystawiany - ale ja znam takie przypadki gdzie jednak, byl. skoro to z ich winy i masz potwierdzenia a i zgloszenie sie znalazlo to nie ma prawa go nie być. Zawsze moga wydrukować jakiś dodatek i siedzieć przed wystawa i go dodawać nawe cała noc a psa musza umieścić. To jest ich wina !!!!!!!!!!!! Powiedziałam,że jak psiaka nie przyjmą to przenosze się do oddziału Gdańskiego, nic więcej nie moge zrobić :( Jestem w tej sytuacji bezradna :(
Nitor-Nivalis Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 USH napisał(a):Powiedziałam,że jak psiaka nie przyjmą to przenosze się do oddziału Gdańskiego, nic więcej nie moge zrobić :( Jestem w tej sytuacji bezradna :( Jutro sie podpytam u siebie co mozna w takiej ssytuacji zrobic, ale mysle ze jednak masz jakies prawa i mozesz zrobic im przynajmniej zdrowa awanture, wiem ze w zeszłym roku chyba Ela miala poobny przypadek w Lesznie ( tez jej zgloszenia zagineły w akcji) tez jej psow w katalogu nie bylo a jednak pozwolili jej wystawic psy.
Asdf Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Widać byłam dzisiaj bardzo przekonująca :) Orzechowska Agnieszka, Gdynia Siberian husky, pies, otwarta - KASDAN de Ciukci http://www.zkwp.pl/wyst06pl/wykaz.rtf
efra-husky Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Stawka Nowy Sącz 23.07.2006 sędzia - Magdalena Musiał PSY kl. młodzieży - 1 kl. pośrednia - 1 kl. otwarta - 1 kl. championów - 1 SUKI kl. szczeniąt - 2 kl. pośrednia - 2 kl. otwarta - 1
Wanka Tanka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Dziwi mnie bardzo publikowanie takich informacji w necie, jak to się ma do ustawy o ochronie danych osobowych?
efra-husky Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 niby masz rację, ale wysyłając zgłoszenie na wystawę każdy podpisuje, że "wyraża zgodę na zamieszczenie swoich danych osobowych"
Wanka Tanka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Zgadza sie, zgoda jednak dotyczy publikacji danych osobowych w katalogu a nie w internecie.
efra-husky Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 masz rację, ale to nie jest pierwszy raz jak spotkałam się przy okazji Listy Wystawców z dokładnymi danymi adresowymi :roll:
Wanka Tanka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 To, że inni popełniają przestępstwo nie oznacza, że nalezy tak postępować. :)
Ravk Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 efra-husky napisał(a):niby masz rację, ale wysyłając zgłoszenie na wystawę każdy podpisuje, że "wyraża zgodę na zamieszczenie swoich danych osobowych" Wanka Tanka napisał(a):Zgadza sie, zgoda jednak dotyczy publikacji danych osobowych w katalogu a nie w internecie. ... i dodatkowo zgoda ta nie obejmuje całego świata, tylko instytucji której taką zgodę udzielamy. Widzę, że dane zostały usunięte... :)
efra-husky Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Tak, dane usunęłam, żeby nie było niepotrzebnych sporów. Ale w tym temacie już nie raz były podawane takie dane (patrz np. str. 287, 294) ;)
SiberijaEl Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Ravk napisał(a):... i dodatkowo zgoda ta nie obejmuje całego świata, tylko instytucji której taką zgodę udzielamy. Widzę, że dane zostały usunięte... :) no nie,jak dlia was to tiekawie,to na Litwie widze dane,czy to jest zlie?:roll:
zpr Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ciekawa jestem co jaki czas oddział Będzin wprowadza na stronę www zgłoszone psy, dziś zaglądam a tam niespodzianka, w wykazie zgłoszonych psów nie ma suczki mojego znajomego, mimo tego, iż zgłaszana była 3 razy!!! Ciekawe co jest tego przyczyną? :mad:
Ravk Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 zpr napisał(a):Ciekawa jestem co jaki czas oddział Będzin wprowadza na stronę www zgłoszone psy, dziś zaglądam a tam niespodzianka, w wykazie zgłoszonych psów nie ma suczki mojego znajomego, mimo tego, iż zgłaszana była 3 razy!!! Ciekawe co jest tego przyczyną? :mad: Wprowadzamy cały czas. Ten piesek był jedynie w wykazie zgłoszeń NIEKOMPLETNYCH:czytaj: i to krótko, bo dosłano zaktualizowany rodowód z Wrocławia. Innego "wykazu" nie ma. I wystarczyło zgłosić RAZ. A to, że nie ma go teraz? Proszę o chwilę zastanowienia - przecież przy zmianie Oddziału zmienił się numer rejestracyjny, prawda? Nie ma go pod "starym" numerem.
zpr Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ravk napisał(a):Wprowadzamy cały czas. Ten piesek był jedynie w wykazie zgłoszeń NIEKOMPLETNYCH:czytaj: i to krótko, bo dosłano zaktualizowany rodowód z Wrocławia. Innego "wykazu" nie ma. I wystarczyło zgłosić RAZ. A to, że nie ma go teraz? Proszę o chwilę zastanowienia - przecież przy zmianie Oddziału zmienił się numer rejestracyjny, prawda? Nie ma go pod "starym" numerem. Ok oczywiście nie pomyślałam z tym numerem rejestracyjnym, zwracam honor i pozdrawiam organizatorów wystawy!!! :roll:
zpr Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 To znowu ja :roll: Czy ma ktoś już jakieś wyniki z dzisiejszych wystaw? :razz:
Asdf Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 VIXEN Arktogea BOB KASDAN de Ciukci NPwR MEGHAN of Siberian Lady CWC A'DURANGO Eskimo River CWC GRATULACJE DLA SYLWI I VIKI!!!!
Recommended Posts