Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Flashi jaki hawajski avantarek

No i własnie dobrze... ja juz dawno sugerowałem, żeby zamiast futrzaków swoje facjaty powklejać, będzie weselej :-)

Pzdr

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
Aga, bo trzeba psa wcześniej zgłosic ;-)

Zgłaszałam 3 psy, z tego dwa są, a mojego nie ma.Najlepsze,że mam potwierdzenie przyjecia zgłoszenia i byłam w ZK Gdynia osobiscie je potwierdziec , ech

Posted

USH napisał(a):
Zgłaszałam 3 psy, z tego dwa są a mojego nie ma.Najlepsze,że mam potwierdzenie przyjecia zgłoszenia i byłam w ZK Gdynia osobiscie je potwierdziec , ech

No to idz do Zk i wyjasnij sparwe jesli masz potwierdzenie to musisz być moze to tylko zwykły błąd...

Posted

Byłam, byłam.
Zgłoszenie się znalazło, ale katalog już wydrukowany :(
Jutro dopiero się dowem czy jednak dodali psiurka do katalogu w jakiś sposób. Jak nie dodadzą to po zawodach, bo pies którego nie ma w katalogu nie może być oceniany!

Posted

USH napisał(a):
Byłam, byłam.
Zgłoszenie się znalazło, ale katalog już wydrukowany :(
Jutro dopiero się dowem czy jednak dodali psiurka do katalogu w jakiś sposób. Jak nie dodadzą to po zawodach, bo pies którego nie ma w katalogu nie może być oceniany!

Niby jak psa nie ma w kaatalogu to nie moze byc wystawiany - ale ja znam takie przypadki gdzie jednak, byl.

skoro to z ich winy i masz potwierdzenia a i zgloszenie sie znalazlo to nie ma prawa go nie być.
Zawsze moga wydrukować jakiś dodatek i siedzieć przed wystawa i go dodawać nawe cała noc a psa musza umieścić.

To jest ich wina !!!!!!!!!!!!

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Niby jak psa nie ma w kaatalogu to nie moze byc wystawiany - ale ja znam takie przypadki gdzie jednak, byl.

skoro to z ich winy i masz potwierdzenia a i zgloszenie sie znalazlo to nie ma prawa go nie być.
Zawsze moga wydrukować jakiś dodatek i siedzieć przed wystawa i go dodawać nawe cała noc a psa musza umieścić.

To jest ich wina !!!!!!!!!!!!

Powiedziałam,że jak psiaka nie przyjmą to przenosze się do oddziału Gdańskiego, nic więcej nie moge zrobić :(
Jestem w tej sytuacji bezradna :(

Posted

USH napisał(a):
Powiedziałam,że jak psiaka nie przyjmą to przenosze się do oddziału Gdańskiego, nic więcej nie moge zrobić :(
Jestem w tej sytuacji bezradna :(

Jutro sie podpytam u siebie co mozna w takiej ssytuacji zrobic, ale mysle ze jednak masz jakies prawa i mozesz zrobic im przynajmniej zdrowa awanture, wiem ze w zeszłym roku chyba Ela miala poobny przypadek w Lesznie ( tez jej zgloszenia zagineły w akcji) tez jej psow w katalogu nie bylo a jednak pozwolili jej wystawic psy.

Posted

Stawka Nowy Sącz 23.07.2006

sędzia - Magdalena Musiał

PSY
kl. młodzieży - 1
kl. pośrednia - 1
kl. otwarta - 1
kl. championów - 1

SUKI
kl. szczeniąt - 2
kl. pośrednia - 2
kl. otwarta - 1

Posted

efra-husky napisał(a):
niby masz rację, ale wysyłając zgłoszenie na wystawę każdy podpisuje, że "wyraża zgodę na zamieszczenie swoich danych osobowych"

Wanka Tanka napisał(a):
Zgadza sie, zgoda jednak dotyczy publikacji danych osobowych w katalogu a nie w internecie.

... i dodatkowo zgoda ta nie obejmuje całego świata, tylko instytucji której taką zgodę udzielamy.
Widzę, że dane zostały usunięte... :)

Posted

Ravk napisał(a):
... i dodatkowo zgoda ta nie obejmuje całego świata, tylko instytucji której taką zgodę udzielamy.
Widzę, że dane zostały usunięte... :)

no nie,jak dlia was to tiekawie,to na Litwie widze dane,czy to jest zlie?:roll:

Posted

Ciekawa jestem co jaki czas oddział Będzin wprowadza na stronę www zgłoszone psy, dziś zaglądam a tam niespodzianka, w wykazie zgłoszonych psów nie ma suczki mojego znajomego, mimo tego, iż zgłaszana była 3 razy!!! Ciekawe co jest tego przyczyną? :mad:

Posted

zpr napisał(a):
Ciekawa jestem co jaki czas oddział Będzin wprowadza na stronę www zgłoszone psy, dziś zaglądam a tam niespodzianka, w wykazie zgłoszonych psów nie ma suczki mojego znajomego, mimo tego, iż zgłaszana była 3 razy!!! Ciekawe co jest tego przyczyną? :mad:

Wprowadzamy cały czas. Ten piesek był jedynie w wykazie zgłoszeń NIEKOMPLETNYCH:czytaj: i to krótko, bo dosłano zaktualizowany rodowód z Wrocławia. Innego "wykazu" nie ma. I wystarczyło zgłosić RAZ. A to, że nie ma go teraz? Proszę o chwilę zastanowienia - przecież przy zmianie Oddziału zmienił się numer rejestracyjny, prawda? Nie ma go pod "starym" numerem.

Posted

Ravk napisał(a):
Wprowadzamy cały czas. Ten piesek był jedynie w wykazie zgłoszeń NIEKOMPLETNYCH:czytaj: i to krótko, bo dosłano zaktualizowany rodowód z Wrocławia. Innego "wykazu" nie ma. I wystarczyło zgłosić RAZ. A to, że nie ma go teraz? Proszę o chwilę zastanowienia - przecież przy zmianie Oddziału zmienił się numer rejestracyjny, prawda? Nie ma go pod "starym" numerem.

Ok oczywiście nie pomyślałam z tym numerem rejestracyjnym, zwracam honor i pozdrawiam organizatorów wystawy!!! :roll:

Posted

VIXEN Arktogea BOB
KASDAN de Ciukci NPwR
MEGHAN of Siberian Lady CWC
A'DURANGO Eskimo River CWC

GRATULACJE DLA SYLWI I VIKI!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...