Daisunia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Traperka'] Moonbeam of Seven Heaven - my jak widać mamy zamiar być w Koszalinie. Miło nam będzie spotkać się z sympatykami haszczaków. :multi: to do zobaczenia w koszalinie ;)):multi:
flashka-g Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 BĘDZIN Psy Młodzież EbonyShadow`n` Shapali DRAGON Husqvarna NUGAT LESHAN de Ciukci Vrangler CAYEN Pośrednia CAMEO Poranek Coyota Oumiak`s AMBASSADEUR DE FRANCE PRINC Śnieżna Rakieta Otwarta ANTON NIKE`s Bluce Hurricane ARMANI NIKE`s Wrora Beskidów DUSTIN Sądeckie Pieszczochy SNOWSTORM z Watahy Ostrego Zęba XCELLENT VANILLA ICE Syberyjska Rapsodia Championy Husqvarna HAPPY END of Arktogea SOCHI de Ciukci Suki Szczeniąt QUICK LOVE Husqvarna Młodzież Vrangler CAMEO Posrednia Akktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA DUMNA z Dzikiego Rancza Otwarta BIANCA Syberyjski Przyjaciel Husqvarna CASABLANCA LARA NIKE`s z Pierwszej Ręki Latrans AMERICAN EXPRESS NIKITA BLACK STRIPE NIKE`s Śnieżna Wataha SEONA de Ciukci Championy BAJKA Lodowy Dotyk
Nitor-Nivalis Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 a ja mam pytanko - kto sie wybiera do Bratysławy ???
flashka-g Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 ja miałam jechać ale sobie odpusciłam;] za to jade do Wilna;) Wiem na pewno ze hodowla Winalmik`s jedzie:p
Nitor-Nivalis Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 flashka-g napisał(a):Wiem na pewno ze hodowla Winalmik`s jedzie:p jak co roku :)
flashka-g Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 no własnie miałam to dopisac ale jakoś uleciało:lol:
troglodytes Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='flashka-g']BĘDZIN Psy Młodzież EbonyShadow`n` Shapali DRAGON Husqvarna NUGAT LESHAN de Ciukci Vrangler CAYEN Pośrednia CAMEO Poranek Coyota Oumiak`s AMBASSADEUR DE FRANCE PRINC Śnieżna Rakieta Suki Szczeniąt QUICK LOVE Husqvarna Nie wiem co robić ? nie ma naszych piesów w katalogu ATAMAN Ninsun pies pośrednia Discovery POISON suka szczenię zgłoszone i opłacone były w terminie poradźcie co robić ?
flashka-g Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 moze miala niepelne zgloszenia i po prostu byly w katalogu niekompletnym, no i nie zostaly przyjete w koncu.
troglodytes Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 flashka-g napisał(a):moze miala niepelne zgloszenia i po prostu byly w katalogu niekompletnym, no i nie zostaly przyjete w koncu. nie było ich w katalogu niekompletnym, co dwa dni sprawdzaliśmy
flashka-g Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 no to tzreba sie skontaktowac z zwiazkiem. Jezeli ich nie ma, nie maja ich zgloszen, badz cos im nie pasowało na pewno to wyjasnia. A bynajmniej odrazu zwróca pieniadze.
Ravk Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 troglodytes napisał(a):nie było ich w katalogu niekompletnym, co dwa dni sprawdzaliśmy Wśród zgłoszeń przyjętych (co można było sprawdzić) też nie było, bo takie nie dotarły. Na pewno zwóciłbym uwagę bo jak można się domyślić- to moja ulubiona rasa.
troglodytes Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 oczywiście skontoktujemy się ze związkiem - to nie temat na forum
troglodytes Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Wszystko wyjaśnione i klarowne, dziękuję za szybką odpowiedź organizatorów
Cyraneczka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Ma ktoś wieści kto sie wybiera do Nowego Sącza? Z listy wystawców jakoś nie mogę rozszyfrowac :)
troglodytes Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Cyraneczka napisał(a):Ma ktoś wieści kto sie wybiera do Nowego Sącza? Z listy wystawców jakoś nie mogę rozszyfrowac :) My jedziemy : ATAMAN Ninsun - psy pośr. Discovery POISON - suczka szcz. katalogowy właściciel Beata Kwitek
efra-husky Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 jeśli uda nam się tylko dojechać to też będziemy w Nowym Sączu suki kl. pośrednia - Evening Falls Potęga Naturalności
rOOn7 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Miałem się wybrać :-) w koncu to rodzinne strony i przydomek zobowiązuje ale .... przegapiłem termin ... i wcale nie żałuje :-) Powodzenia dla dogomaniaków
zpr Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Hej Roon, cieszę się, że widzimy się w Będzinie :multi: :multi: :multi:
rOOn7 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 No tak :-) i fajnie, że zostałem zmuszony :mad: , bo w takie upały to nie bardzo sie chce ruszać na imprezy typu wystawy, siedzenie pare godzin w słoneczku daje w kość, w Krakowie mało mi serce nie pękło jak Drako cały czas usiłował uciec z ringu :roll: Ale co by nie mówić ciągnie człowieka na wystawy - bo psiakom to chyba powiewa :eviltong:
flashka-g Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 No ja tez bede z dwoma;) Mam nadzieje ze upał choc tyci odpuści.
Pearl Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 efra-husky napisał(a):jeśli uda nam się tylko dojechać to też będziemy w Nowym Sączu To planujesz jakies atrakcje po drodze? :evil_lol:
dachenoceras Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 rOOn7 napisał(a):ale .... przegapiłem termin ... i wcale nie żałuje :-) oooo ja też przgapiłem, plus mój pies warczy na Panią Magdalenę.
flashka-g Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Pearl napisał(a):To planujesz jakies atrakcje po drodze? :evil_lol: Nie wiem czy woziłas sie juz z Gabi autkiem?;) :cool3: :lol:
Pearl Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 flashka-g napisał(a):Nie wiem czy woziłas sie juz z Gabi autkiem?;) :cool3: :lol: Nie, ale mam to przed sobą:evil_lol:
Nitor-Nivalis Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Chojnice Siberian Husky, pies, młodzieży - MARS Arktyczny Przypływ Siberian Husky, pies, szczeniąt - GOLD WIZARD Nitor Nivalis Siberian Husky, suka, szczeniąt - Arktogea QUEEN OF NIGHT Siberian Husky, suka, pośrednia - Arktogea OFELIA Siberian Husky, suka, szczeniąt - MISS SHAYANE Eskimoski Domek Siberian Husky, suka, otwarta - ARICA Mono-No Kimi Siberian Husky, suka, otwarta - AMI Fast Paws Siberian Husky, suka, otwarta - DUTCHESS Arktyczna Piękność Siberian Husky, suka, pośrednia - DAPHNE Arctic Wind Siberian Husky, pies, otwarta - LIDER NIKE'S z Pierwszej Ręki Siberian Husky, pies, młodzieży - DA VINCI Eskimo River
Recommended Posts