flashka-g Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ja tez poprosze foteczki z Krakowa;) [email protected]
NigdyNigdy Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Mam tylko trochę zdjęć suczek kl. championów, ale że klasa nie była liczna, to nie wiem, czy kogoś by interesowały :roll:
Nitor-Nivalis Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Ja tez ślicznie prosze o fotki [email protected]
flashka-g Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Kaisu mnie bardzo chcialabym zobaczyc sunie.. A czy ten pies z wloskiej hodowli byl wystawiany w posredniej?? Bo chcialabym go zobaczyc jak wyglada. A kto wogole jego wlascicielem jest?
Canis_lupus_husky Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [email protected] Także prosiłabym o foteczki :)
NigdyNigdy Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Dobra! Wrzuciłam wszystkim, którzy podali swoje adresy (czy Wam się to podoba, czy nie :evil_lol: ) flashka-g napisał(a):A czy ten pies z wloskiej hodowli byl wystawiany w posredniej?? Bo chcialabym go zobaczyc jak wyglada. A kto wogole jego wlascicielem jest? A właśnie.... Miałam na niego zwrócić uwagę i zapomniałam :roll: Właściciel jest Polakiem, ale nie mam teraz katalogu, więc trudno mi powiedzieć któż to? :diabloti:
Cyraneczka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 flashka-g napisał(a): A czy ten pies z wloskiej hodowli byl wystawiany w posredniej?? Bo chcialabym go zobaczyc jak wyglada. A kto wogole jego wlascicielem jest? Ja zwróciłam na niego uwage bardzo dokładnie :cool3:. Ogólnie było tak jak się spodziewałam. Pies mi się podobał, choć był całkowicie wyliniały. Niestety niezbyt wysoki, dość mocny, lekko długi, bardzo ładnie kątowany. Powinien mieć dobry ruch, czego niestety nie pokazał, bo chciał z ringu uciekać. A co ciekawe ma umaszczenie PINTO :loveu:. Cały biały z łatkami na uszach i łatka przy ogonie w złotym kolorze. Pies generalnie nie wiedział po co się znalazł na ringu - właściciel też średnio się orientował. Dlatego dostał ocenę b.dobrą chyba i jako pierwszy wyleciał z ringu, a może sędzia nie uznała takiego umaszczenia, nie wiem.
NigdyNigdy Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Gosia i kropki']Ja też poprosze o fotki :) [email protected] Mówisz- masz ;)
NigdyNigdy Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='kalinaM']dziękuje za zdjecia:p Nie za ma co ;)
flashka-g Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Cyraneczka napisał(a):Ja zwróciłam na niego uwage bardzo dokładnie :cool3:. Ogólnie było tak jak się spodziewałam. Pies mi się podobał, choć był całkowicie wyliniały. Niestety niezbyt wysoki, dość mocny, lekko długi, bardzo ładnie kątowany. Powinien mieć dobry ruch, czego niestety nie pokazał, bo chciał z ringu uciekać. A co ciekawe ma umaszczenie PINTO :loveu:. Cały biały z łatkami na uszach i łatka przy ogonie w złotym kolorze. Pies generalnie nie wiedział po co się znalazł na ringu - właściciel też średnio się orientował. Dlatego dostał ocenę b.dobrą chyba i jako pierwszy wyleciał z ringu, a może sędzia nie uznała takiego umaszczenia, nie wiem. A ma ktos moze jego fotki?? Wlasnie bylam jego ciekawa bo na stronie zadnej informacji nie ma kogo to pies, ani zadnych zdjec...jakby wielka tajemnica:) Troche mi Żaneta Twoj opis oczywiscie nieco przyblizyl jego wyglad;)
Miśka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 wlascicielem tego psiaka jest chyba Darek Kozak, mial wczesniej (ma nadal) psa czarno-bialego Gryfa z Tatrzanskiej Sfory (syn Big Foot Artur the Fakir) ktoremu mimo staran nie szlo za dobrze na wystawach kilka lat temu. Byly plany rewelacyjnego importu ze stanow, a w koncu trafilo na Wlochy. mieszka chyba gdzies na poludniu Polski. tak mi sie wydaje. nie mam katalogu.
zpr Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ja również serdecznie dziękuję za fotki z Krakowa :lol: :lol: :lol:
Cyraneczka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Miśka']wlascicielem tego psiaka jest chyba Darek Kozak, mial wczesniej (ma nadal) psa czarno-bialego Gryfa z Tatrzanskiej Sfory (syn Big Foot Artur the Fakir) ktoremu mimo staran nie szlo za dobrze na wystawach kilka lat temu. Byly plany rewelacyjnego importu ze stanow, a w koncu trafilo na Wlochy. mieszka chyba gdzies na poludniu Polski. tak mi sie wydaje. nie mam katalogu. Tak, Dariusz Kozak z wieliczki fotka - może nie za specjalna, bo pies był w ringu mocno zestresowany, ale poza ringiem bardzo ładnie się ustawiał sam.
Cyraneczka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 I jeszcze parę fotek z Krakowa: Pieski szczeniaczki
Cyraneczka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Suczki - szczeniaczki porównanie młodzieży - pies i suka
Recommended Posts